2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Kikoşcummm bi zahmet elini öpsün alyacım 28 yas var aranızda kaydirigubbakcemile3 Valla öptürmezsen kızıma elini ben öperim görürsün :teytey:

SELSİNCİĞİM BENİM DOKTORUM ALLTTAN MUAYENEN ETTİ PAP SMAER ALDI VS .AZ BİRAZ CANIM YANDI. EN SONDA İSTEDİĞİN ZAMAN GEL SPRAL TAKALIM DEDİ.AMA BEN HALEN KARARSIZIM. ACIYACAK DİYE ( ADET OLMAM GEREKMİYORMUŞ ZATEN DAHA DA OLMADIM.ŞİMDİLİK BENDE pikachuuuu YAPTIM KIZLAR GÖREV EŞİMDE KENDİMİ TOPARLARSAM YAPACAĞIM BİŞİLER

allah alah benim kızım suratsız olacak galiba niye gülmüyor bu kız..... senin bebeğin benimkinden küçük gülmeye başlamış benimkinden hala ses seda yok üzüldüm şimdi.....

offf canım sağol bugün ilk işim akşam iş çıkışında eve gidince yapmadığım şebeklik kalmayacak onu güldürene kadar uğraşacağım bakalım sonuç alabilecekmiyim.... aaa evet nickim öyle biranda aklıma gelmişti buraya üye olurken düşündüm düşündüm aklıma birşey gelmedi en sonunda bunu nicki girdim bakalım kabul edilecekmi dedim oldu değiştirme imkanımızda yok idare ediyoruz artık kusura bakma canını istetdiğim için istersen bir koşu yapıp getireyim

Ben bilmem dondurma ve türevlerine karsı hassasiyetim var bilas kaydirigubbakcemile3 :icecream: Olmasın bi daha lütfennn lülülülülülü naniknanik

kızlar bugün antalyada da yağmur yağdı en nihayetinde vede havalarda serinledi tabi şimdidlik
ve bende en sonunda kızıma bi bebeklik takımını giydirebildim hah şimdi bebeğe benzedin işte dedim neo öle doğduğu günden beri atletle dolaşıyo cıbıl cıbıl yaaa

allah alah benim kızım suratsız olacak galiba niye gülmüyor bu kız..... senin bebeğin benimkinden küçük gülmeye başlamış benimkinden hala ses seda yok üzüldüm şimdi.....
aaa canım lütfen üzülme...benim eltimin oğlu 4 aylık olana kadar hiç gülmedi ama o da konuşmuyordu fazla bebekle...güler acele etme ben sabahtan akşama kadar konuşuyorum onunla oyunlar oynuyorum...evi gezdiriyorum işte bu mutfağımız,bu salonumuz,bu senin odanvs...sürekli gevezelik yapıyorum akşam babası gelince görevi o devralıyor...ondan önce annem vardı sürekli konuşuyordu....

Ben bilmem dondurma ve türevlerine karsı hassasiyetim var bilas kaydirigubbakcemile3 :icecream: Olmasın bi daha lütfennn lülülülülülü naniknanik

hehehhh bilmemmi sık sık takip ediyordum sizim sayfanızı hamileyken şimdide takip ediyorum takipçinizimkaydirigubbakcemile bilmemmi kuzummm dondurmaya türevlerine hassasiyetin olduğunu okumuştum burdan dondurmaları yiye yiye alyayı şişirip tosuncuk yaptığınısırnaşık şey

kızlar en küçük kim var aranızda...
yaşlarınızı biliyomusunuz birbirinizin....
ben 84 lüyüm daha küçücüğüm 25 im...
ama sana şaşırdım yani 2 çocuk yaş 22 helal olsun sana ama ilerde iyiki olmuş diyeceksin...çok rahat edeceksin..

öyle galiba bende çekindim biraz bakalım...
farklı biberonlar denemelisin.benim kız nuk almadı bebedor almadı avent almadı chicco almadı dr.brown deli gibi içiyor onunla ....bence biberon dene benm arkadaşlarımın biberonlarına meme almıştım ben avent ve chicco vardı birisinde ona meme aldım denedim almadı biberonu dr.brown beğendi..

topimizin güzellllllllll anişleriiiiiiiiiii slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
off yaaaaaaaaaaaaaaaaa he huri dünoşum geçmiş olsun bacımmmmmmmmmmm hehe memişler her yerde fora artık boş ver yaaaa
dimi...yok kız ben kocamın yanında bi tek emziririm kaynanamın yanında bile açmıyorum...hele kayınpeder bazen
"emzir kızızm rahat et çocuğu aö bırakma emzir raha tol diyo gitmiyo salondan deli ediyo beni.ne yani senin yanındamı açıcam mememi allam ya .ben kalkıp gidiyorum onların yatak odasına...
bizim eve gelince benim emzirdiğimi biliyo pat diye dalıyor sinir oluyorum...

kızlar benim emzirmekten sırtımın ortası kopucak gb agrıyo..yastık oy onu koy bunu koy olmuyo ya..dogru pozisyonda emzirmek için illaki egilmem gerekio...zaten bel fıtıgı problemim var pofff..
senin öyle bi problemin var ne zamandır fıtık durumunda vardsa bence bi git canım.medikal malzemeler var sırt ağrıları için takılan rahat edersin.
bence git canım...
ben artık hep şey diyorum...
yahu ben doğum yaptım yani çocuk doğurdum bundan daha büyük bi şey olamaz heralde bir muayneden mi çekinicem ne acıları kaldırdı bu bünye ...artık hiç bir acı beni acıtamaz tabiduygusal acılar dışında ...
git git sağlık önemli git bi baktır...

gerçektenmi ya bak korktum şimdi.
bişey demedi ki ...incecik bir çubuk var erkek cinsel organından çokçok ince bi çubuk onunla bakıyorlar....yada ultrasonla....yani acıtan bişey değil canım be...ben doğüuma kadar saydım toplam 12 kere alttan muayne edildim...hiç bir kere bile canı macımadı..

bizdede daha bi olay yok...eşim kabul etmiyor sebebi gidip kondom almaya utanıyor.bende olaya hiç girmiyorum...spiral taktırıcam daha çıkamadım sağlık ocağına..
alıntı yapıyom yapıyom siz çok hızlısınız yetişemiyom..kalktım ben kızızm ağlıyor

dün bende çocukları babannesine bırakıp dışarı çıktım hem fatıra ödemeye hem kuaföre hemde terziye gidecektim kayınvalideyede söyledim ama telefonumun şarjı bitikti almadım yanıma neyse saat 4.30 çıktım gittim bi kuaförde ağdamı yaptırdım tüm vücut valla süper parladım sonra başka bi kuaförde saçlarımı bi güzel kestirdim fönlettim şekle girdim vallla bide kafam rahatladısanki saçlar belime inmişti nerdeyse ve ben taşıyamıyodum
neyse faturaları ödedim terziyede gittim satt 7.30 evdeydim bi baktım eşim beni aramaya çıkmış azkaldı hastanelere başlıcaktım aramaya karakolada gidecektim diyo ödü kopmuş meğersem kaynana unutmuş sadece fatura ödemeye gitti demiş e öle deyince bu kadın 3 sattir nerde kesin başına bişi geldi diye meraktan ölmüş tabi telde yok yanımda ay sonra gül gül öldüm vallaa

bende haftalık bebek gelişimlerini araştırıyordum
şimdi annem olsa bunlar internet bebeği diye başlardıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

seninledemi dalga geçiyorlar banada hadi sn internete bak oarada daha iyi anlatırlar falan diye laf sokuyorlar :sinifsinif:

yengeç burcu çocuğu
Özel ilgi göstermeniz gerekebilir

ıyi davranışları ve disiplin kurallarına uyumu ile tanınır. Yengeç bebekleri tombul, manalı bir surata sahiptirler. Bir günde pek çok duyguyu birden hissederler. Bir dakika önce agucuklar dağıtırken bir dakika sonra ne olduğu belirsiz bir surat ifadesi ile ağlamaya başlarlar. Sevdikleri insanlara karşı daha bebekliğinden itibaren iyi davranırlar. Onların kucağında oturmayı veya öpülüp kucaklanmaya ses çıkarmazlar.

Fakat sevmedikleri bir insanın öpmesine bile tahammül etmeyerek avaz avaz bağırırlar. Bitmek tükenmek bilmeyen bir iştahları vardır. Bu nedenle annelerinin “yemiyor” söylemlerine maruz kalmazlar. Rahat bir koltuk ya da su dolu bir küvette saatlerce gülücükler dağıtarak oynayabilirler. Yengeç burcu çocukları, tıpkı büyük Yengeçler gibi neşeli mizaçlarına rağmen bir dakikaları bir dakikalarına uymaz. Çok hassas ve kırılgandırlar. Arkadaşlarıyla oynayıp eğlenirken, bir anda sessizleşip köşesine çekilebilir.
????: Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu /yengec/71160-yengec-burcu-cocuklari.html

Sert tavırlar Yengeç çocuğunun içine kapanıp dış dünyayla ilişkisini kesmesine sebep olur. Bu da onu mutsuz eder. Çocukluğunda yeterince ilgi ve sevgi gösterilirse, dış dünyaya karşı daha güvenli olacak, mizacında olan şüphe duygusu da zayıflayacaktır. Hayalperest ve yaratıcıdırlar. Kendilerini cümlelerle, resimle ya da müzik ile tanıtmak için çok fazla teşvike ihtiyaçları olacaktır.

Dünyadaki olaylara karşı çok hassastırlar. Hayvanlara karşı büyük sevgi beslerler. Yengeç çocukları sevgiye diğer çocuklardan daha çok ihtiyaç duyarlar. Sevgiyle yaklaşılıp, şefkat gösterildiğinde çok rahat eğitilirler. Çok zengin olan hayal gücü, anlatılan, masal, hikayeler, oyunlarla daha da zenginleştirilirse, çocuğun içindeki sanatçı ruh, daha kolay açığa çıkacaktır.

AıLE HAYATI

Annelerine çok bağlı olan Yengeç çocukları, zaman zaman “ana kuzusu” diye alay konusu bile olabilirler. Yengeç çocukları dayanışmanın fazla olduğu bir ailenin parçası olmaktan mutluluk duyarlar. Her ortamda kendini korumasını ve savunmasını bilen insanlardır. Hayat boyu sürecek güçlü bağlar kurarlar. Aile bireylerinin arkadaşlarına güvenmesini beklerler. Yengeç insanları evinde her yerden olduğundan daha fazla mutlu olur.
????: Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu YENGEÇ burcu Çocukları

Anneleri onlar için örnek alınacak bir modeldir. Onun tavır ve davranışlarını taklit ederler. Zor anlarında yanında bulmak istediği tek kişi annesidir. Eğer onların korumacı tavrı baskıya dönüşürse, çocukta olumsuz etki bırakır. Küçük yaştan itibaren aile bireylerinin her birine çok fazla sevgi ve saygı göstermeye çalışırlar.

Yengeç çocukları çok çabuk panik olurlar. Küçücük bir problem bile, onlarda bomba etkisi yaratabilir. Kötü bir not veya arkadaşlar arasında bir kavga, uykusuz geçen gecelere sebep olabilir. Onlar geçirdikleri kötü olayları tekrar tekrar yaşarlar. Bu durumda ailenin iyi gözlem yaparak çocuğunu dinlemesi ve onun ilgi alanını başka yöne kaydırması iyi olacaktır. Bu sayede onlar kendilerini güvende hissedeceklerdir. Yengeç çocukları, kız kardeş veya erkek kardeşleriyle iyi anlaşırlar. Eğer ruh halleri yerindeyse, onlarla birlikte bir şeyler yapmaktan zevk alırlar ama çoğunlukla yalnız kalmayı tercih ederler. Hassastırlar. Bazen dışa dönük ve otoriter akrabalarıyla sorunlar yaşayabilirler.

canim Allah anali babali buyutsun. canim bebek emmese de birak bos bos ceksin. cektikce beyin uyarilir sutun gelir insallah. sagdikca azalirmis. insallah oyle olmaz.

canim benim kiz 46 gunluk. konustukca guluyor. merak etme zuzum un dedigi gibi sen gulerek konus. emin ol zamanla karsilik verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…