- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.321
benim kızım da 54 günlük bayadır gülüyor...özellikle konuşunca...hani benim prensesim diyorum gülmeye başlıyor..aynaya baktıryorum kendini izliyor aynadan bana bakıyor...seninki de güler canım merak etme zaten uykusunda gülüyormuş hiç gülmüyor değil...
Aslen benimki bilas erken gülmeye agulamaya basladı cnm ya (masallah diyim) anası geveze oldugu icin cocukcagız kendini cevap vermeye zorunlu hissediyo zannımca kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu- Ama sen inatla konusmaya devam et ve göz temasını bozma bence hatta oyunlar bile yapabilirsin cnm eminimmm bebişinde annesine karsılık vericektir, soyle solıyım ben 3 yasıma kadar tek kelime etmemisim agu bile dememisim ama simdi gorsen beni gevezenin sözlük anlamı gibiymdir, seninki de direkt kahkaha atmaya baslarsa sasırma sırnaşık şey ay cnm acaip milkshake cekti yahuu, hamile ve lohusa bayanlar icin cok cekici bi nick in var naniknanik delikafadulden
allah alah benim kızım suratsız olacak galiba niye gülmüyor bu kız..... senin bebeğin benimkinden küçük gülmeye başlamış benimkinden hala ses seda yok üzüldüm şimdi.....
offf canım sağol bugün ilk işim akşam iş çıkışında eve gidince yapmadığım şebeklik kalmayacak onu güldürene kadar uğraşacağım bakalım sonuç alabilecekmiyim.... aaa evet nickim öyle biranda aklıma gelmişti buraya üye olurken düşündüm düşündüm aklıma birşey gelmedi en sonunda bunu nicki girdim bakalım kabul edilecekmi dedim oldu değiştirme imkanımızda yok idare ediyoruz artık kusura bakma canını istetdiğim için istersen bir koşu yapıp getireyim
allah alah benim kızım suratsız olacak galiba niye gülmüyor bu kız..... senin bebeğin benimkinden küçük gülmeye başlamış benimkinden hala ses seda yok üzüldüm şimdi...
ne üzülüyorsun kız. demekki sakin birisin zuzuumla benimki analarına çekmişler erken başladılar konuşmaya başladıklarında hiç tutamayacağız galiba zuzuuum biz onları ne dersin kaydirigubbakcemile
aaa canım lütfen üzülme...benim eltimin oğlu 4 aylık olana kadar hiç gülmedi ama o da konuşmuyordu fazla bebekle...güler acele etme ben sabahtan akşama kadar konuşuyorum onunla oyunlar oynuyorum...evi gezdiriyorum işte bu mutfağımız,bu salonumuz,bu senin odanvs...sürekli gevezelik yapıyorum akşam babası gelince görevi o devralıyor...ondan önce annem vardı sürekli konuşuyordu....allah alah benim kızım suratsız olacak galiba niye gülmüyor bu kız..... senin bebeğin benimkinden küçük gülmeye başlamış benimkinden hala ses seda yok üzüldüm şimdi.....
Ben bilmem dondurma ve türevlerine karsı hassasiyetim var bilas kaydirigubbakcemile3 :icecream: Olmasın bi daha lütfennn lülülülülülü naniknanik
allah alah benim kızım suratsız olacak galiba niye gülmüyor bu kız..... senin bebeğin benimkinden küçük gülmeye başlamış benimkinden hala ses seda yok üzüldüm şimdi...
ne üzülüyorsun kız. demekki sakin birisin zuzuumla benimki analarına çekmişler erken başladılar konuşmaya başladıklarında hiç tutamayacağız galiba zuzuuum biz onları ne dersin kaydirigubbakcemile
valla tatlım sağol rahatlattın beni..... evet sakin bir yapıdayımdır sanırım kızımda benim gibi sakin olacak yada suratsız olacak ikisinden birisırnaşık şey bakalım nettende araştırdım 2. ayda gülmeye başlarlar yazıyorlar bizde 2. aya yeni giriyoruz sizi gelişmelerden haberdar ederim yeterki bir kerecik gülsün kuzum anasına....
peki birşey daha sorcam ben gün içinde devamlımı gülümsüyorlar yoksa sadece gün içinde birkaç kezmi..... dün selin bize biraz gülümser gibi olduda ama bir kere oldu oda sadece dün o yüzden sordum.... belkide benim kızım gülme çalışmalarına başlıyor yavaş yavaş belkim güler birkaç güne kadar...... aammmannn ne sıkıntı yaaa... hamileyken ayrı dert.... şimdi ayrı dert..... yok kakasını yapmadı, yok gazı var, yok gülmedi, yok çok ağladı, bir sürü şeye üzülüyoruz bir sürü şeyi sorun yapıyoruz dünyanın en güzel ve en zor şeyi anne olmak hayatta kimse için böyle üzüleceğimi onun bir tepkisiylede çok sevinip dünyaların benim olacağını düşünemezdim yaşasın anne olmakkk:sm_cool:
ben 84 lüyüm daha küçücüğüm 25 im...kızlar en küçük kim var aranızda...
yaşlarınızı biliyomusunuz birbirinizin....
öyle galiba bende çekindim biraz bakalım...oğluusu banyo yaptım uyutum zorla bakalım uyanöazsa kızım banyoda soyundu benı beklıyor ew deenızz ole Allah tan aksama esım yemeğe davetlı dısarda bzıde cıkıp dolasırız bıraz bakalım
2.dusunanler bence hiiiiiç acele etmeyın ılklerınız cocukluğunu yasasın sızde zorlanmazsınız ....zor cok ...
farklı biberonlar denemelisin.benim kız nuk almadı bebedor almadı avent almadı chicco almadı dr.brown deli gibi içiyor onunla ....bence biberon dene benm arkadaşlarımın biberonlarına meme almıştım ben avent ve chicco vardı birisinde ona meme aldım denedim almadı biberonu dr.brown beğendi..bebişlerı hasta olanlara acil şifalar diliyorum.
baslıktan bayagı uzak kaldım.kaydirigubbakcemile
ikinci bebiş muhabbeti var sanıırm.akannehir
kıslar buarada benım oglan ne emzık alıyor nede biberon.lmaz:gerektıgınde sütümü sagıp verırım dıye düşünüyorum ama biberonu emmeyi bir türlü beceremıyor.
sızler emzige ve biberona nasıl alıstırdınız?kasımda stajım var mecbur bıberonla sütümü ıcmesı lazım ne yapmalıyım?
topimizin güzellllllllll anişleriiiiiiiiiii slmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
dimi...yok kız ben kocamın yanında bi tek emziririm kaynanamın yanında bile açmıyorum...hele kayınpeder bazenoff yaaaaaaaaaaaaaaaaa he huri dünoşum geçmiş olsun bacımmmmmmmmmmm hehe memişler her yerde fora artık boş ver yaaaa
senin öyle bi problemin var ne zamandır fıtık durumunda vardsa bence bi git canım.medikal malzemeler var sırt ağrıları için takılan rahat edersin.kızlar benim emzirmekten sırtımın ortası kopucak gb agrıyo..yastık oy onu koy bunu koy olmuyo ya..dogru pozisyonda emzirmek için illaki egilmem gerekio...zaten bel fıtıgı problemim var pofff..
bence git canım...kızlar ben doğumdan sonra hiç kontrole gitmedim.40 ına doğru gelirsin dedi.ama ben gitmedim.sezeryan olan arkadaşlar siz gittinizmi.gittiyseniz nasıl kontrol ediyorlar.ben diğer türlü kontrolden çok korkuyorum çünkü
bişey demedi ki ...incecik bir çubuk var erkek cinsel organından çokçok ince bi çubuk onunla bakıyorlar....yada ultrasonla....yani acıtan bişey değil canım be...ben doğüuma kadar saydım toplam 12 kere alttan muayne edildim...hiç bir kere bile canı macımadı..gerçektenmi ya bak korktum şimdi.
Eşimi seçtim, seni seçtim pikachuuuu didim yane delikafadulden napıyım ya her acı bende kardişimmm ne yaptırsam cnm acıcak simdi, spiral istemiyorum, igne desen aylık igne önerdi doktor her ay gidip yaptıramam üstelik cok düzen gerektiriyo, kolumdan bi implant önerdi onda da adet düzensizligi ihtimali varmıs, bende su stresli dönemimde eşim korunsun ben bilas sakinleşiyim sora karar veriyim dedim cnm
ben buradayım valla
bende haftalık bebek gelişimlerini araştırıyordum
şimdi annem olsa bunlar internet bebeği diye başlardıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
seninledemi dalga geçiyorlar banada hadi sn internete bak oarada daha iyi anlatırlar falan diye laf sokuyorlar :sinifsinif:
arkadaşlar hepinizin bebekleri hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün....
ben ağustos annesiydim ama nerdeyse 1 ay erken doğdu ve temmuz 13 de dünyaya geldi....bugün 58 günlük olduk..... emmiyor mamayla besleniyor...sağıp veriyorum ama sütüm yetmiyor artık iyice çekilmeye başladı 20 cc birşey çıkıyor kabızlık derdiyle uğraşıyoruz..... birşey sormak istiyorum sizlere bebeklerimiz aşağı yukarı aynı dönemdeler.... benim kızım hala gülmüyor sizinki gülmeye başladımı. ... kızım sadece uykusunda gülüyor.... kafama takıldı bana yardımcı olursanız çok sevinirim.....
Valla beni tutabilen olmadı simdiye dek cnm kaydirigubbakcemile3 Eminim bana ah etmiştir bizimkiler seninde bizim gibi kızın olsunda gör diye, ama ossun beaaa kendimizden deneyimliyis nede olsa akannehir hahayttttt sen giderken ben dönüyodum derim kızımaaaa
hehehhh bilmemmi sık sık takip ediyordum sizim sayfanızı hamileyken şimdide takip ediyorum takipçinizimkaydirigubbakcemile bilmemmi kuzummm dondurmaya türevlerine hassasiyetin olduğunu okumuştum burdan dondurmaları yiye yiye alyayı şişirip tosuncuk yaptığınısırnaşık şey
valla tatlım sağol rahatlattın beni..... evet sakin bir yapıdayımdır sanırım kızımda benim gibi sakin olacak yada suratsız olacak ikisinden birisırnaşık şey bakalım nettende araştırdım 2. ayda gülmeye başlarlar yazıyorlar bizde 2. aya yeni giriyoruz sizi gelişmelerden haberdar ederim yeterki bir kerecik gülsün kuzum anasına....
peki birşey daha sorcam ben gün içinde devamlımı gülümsüyorlar yoksa sadece gün içinde birkaç kezmi..... dün selin bize biraz gülümser gibi olduda ama bir kere oldu oda sadece dün o yüzden sordum.... belkide benim kızım gülme çalışmalarına başlıyor yavaş yavaş belkim güler birkaç güne kadar...... aammmannn ne sıkıntı yaaa... hamileyken ayrı dert.... şimdi ayrı dert..... yok kakasını yapmadı, yok gazı var, yok gülmedi, yok çok ağladı, bir sürü şeye üzülüyoruz bir sürü şeyi sorun yapıyoruz dünyanın en güzel ve en zor şeyi anne olmak hayatta kimse için böyle üzüleceğimi onun bir tepkisiylede çok sevinip dünyaların benim olacağını düşünemezdim yaşasın anne olmakkk:sm_cool:
Çikolatalı milkshake cim belki yeterince komik degilsindir ne dersin, kolluk kuvvet olarak geliymmi cok iyi anlarım bebe dilinden lülülülülülü naniknanik Hadi gülmesi neysede kaka yapmsı ve gaz cıkarmasına da aynı tepkiyi veriyo ya insan o cok komik bi sahne oluyo sırnaşık şey Allahımmm kızım gegirdi ne güsellll kaydirigubbakcemile3
ben 84 lüyüm daha küçücüğüm 25 im...
ama sana şaşırdım yani 2 çocuk yaş 22 helal olsun sana ama ilerde iyiki olmuş diyeceksin...çok rahat edeceksin..
öyle galiba bende çekindim biraz bakalım...
farklı biberonlar denemelisin.benim kız nuk almadı bebedor almadı avent almadı chicco almadı dr.brown deli gibi içiyor onunla ....bence biberon dene benm arkadaşlarımın biberonlarına meme almıştım ben avent ve chicco vardı birisinde ona meme aldım denedim almadı biberonu dr.brown beğendi..
dimi...yok kız ben kocamın yanında bi tek emziririm kaynanamın yanında bile açmıyorum...hele kayınpeder bazen
"emzir kızızm rahat et çocuğu aö bırakma emzir raha tol diyo gitmiyo salondan deli ediyo beni.ne yani senin yanındamı açıcam mememi allam ya .ben kalkıp gidiyorum onların yatak odasına...
bizim eve gelince benim emzirdiğimi biliyo pat diye dalıyor sinir oluyorum...
senin öyle bi problemin var ne zamandır fıtık durumunda vardsa bence bi git canım.medikal malzemeler var sırt ağrıları için takılan rahat edersin.
bence git canım...
ben artık hep şey diyorum...
yahu ben doğum yaptım yani çocuk doğurdum bundan daha büyük bi şey olamaz heralde bir muayneden mi çekinicem ne acıları kaldırdı bu bünye ...artık hiç bir acı beni acıtamaz tabiduygusal acılar dışında ...
git git sağlık önemli git bi baktır...
bişey demedi ki ...incecik bir çubuk var erkek cinsel organından çokçok ince bi çubuk onunla bakıyorlar....yada ultrasonla....yani acıtan bişey değil canım be...ben doğüuma kadar saydım toplam 12 kere alttan muayne edildim...hiç bir kere bile canı macımadı..
bizdede daha bi olay yok...eşim kabul etmiyor sebebi gidip kondom almaya utanıyor.bende olaya hiç girmiyorum...spiral taktırıcam daha çıkamadım sağlık ocağına..
alıntı yapıyom yapıyom siz çok hızlısınız yetişemiyom..kalktım ben kızızm ağlıyor
Bak sen yahu benimki de utanıyodu sonunda soyleye soyleye adamın basının etini yidim o da basardı ritmik olarak aynı ses tonuyla peşpeşe söylersen sonunda kalkar gider alır bence naniknanik Cok işe yarıyo tecrübeyle sabit akannehir Bis o kadar zahmet cekiyorus cnm azcık onlarda fedakarlık etsin, üstelik benim kız babacı oldugu icin gıcık oluyorum bu duruma hep zor duruma sokmaya calısıyorum sanırım eşimi :jeyyar: Kötü kadın müzeyyen -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?