2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kibelecim odanızın resmini eklememişsin daha
birde sana bi sou sormuştum görmedin galiba fenugreek işe yaradı mı

Valla benim Alya tam yengeç cidden gülerken bi anda dudagını büzebiliyo, hele ki benim sesimi duysun anında bagırmaya baslıyo aglama gibi ama aglamıyo kaydirigubbakcemile3 Gecen ay bi masal kitabı aldım durup durup okuyorum ona hem konusmasına ve beyin gelişimine etkisi olsun diye, hemde uzun süredir evde kapalı kaldım, konusmayı cok özlüyorum, konusamasamda okuyarak cenem oynasn bari diyorum :roflol: Cene jimnastiği -tatlicadiarzu- Belki kilo veririm çeneden yana kaydirigubbakcemile3

cnm sen antalyalı mısın?

hayırlı olsun cnm allah analı babalı büyütsün benim oğlumda gülüyor 50 günlük suan. ama babası çok konuşuyor oğlumla belki onun faydası vardır. 40 ı çıkmamıştı gülmeye başladığında. bence sizde konuşun bol bol faydası olur eminim

Aaaaa blue sende kayseri de mi yasıyosun, ben 4 yıl boyunca her yıl kayseriye gittim denetim için, 1 ay kaldım cok severim cok güsel bi sehir bence, erciyeste süper, hem kapadokyaya da yakın, hem de cok cok güsel bi mutfagı var nam nam nam cokacimcoook

kızlar ya supurgemın motoru yandı gercı pekte uzulmedım sulu supurge dusunuyorum bahane oldu işte :))))))philips ıstıyorum ama tavsıy e edebılecegınız bır marka varmı?yuksek deılde yatık ıstıyorum ama......huriş arcelıkte calısmıs sanırım nerdek o gene gesmeleremı gıttı yoksa??????????*

ay neyse asıl konuma doniim..sinirim bozuldu yane..

kızlar ya nallı ne demk ya...atlara solenmez mi bu? kayınvalidem benim kız uyumuo huysuzluk edio dedigimde ay cok nallıymıs dedi..guluim mi aglıim mi bilemedim..

canım ben fakir prestige duo diye bi makine var onu kullanıyorum çokda memnunum

ay neyse asıl konuma doniim..sinirim bozuldu yane..

kızlar ya nallı ne demk ya...atlara solenmez mi bu? kayınvalidem benim kız uyumuo huysuzluk edio dedigimde ay cok nallıymıs dedi..guluim mi aglıim mi bilemedim..

O ne demek yahuuu fisfisfis İlk kez duydum o kadar sacma laf duydum simdiye dek kaydirigubbakcemile3

İyiyis diloşcum sen nasılsın, ballı badem nasıl yirim o yanakları karnımda acıktı zaten cokacimcoook :icecream:

sağol tatlım bende iyiyim bakkı bademimde iyi yee teyzesi yenmezmi bunlarr çıtırlık hepsiicokacimcoook bende biraz evi topluyorum kaç gündüz iş yapmadık salonda herşeyin yerini değiştirdim az bi işim kaldııılaelaelaelaelae

selam kızlarrr

çok şükür babamız evde de onun kucaına verdim bakalım ne kaa duracakkaydirigubbakcemile

nasılsınız bakalım inşallah herkes iyidirropuyorumnanaktan
daha yemeğim de yokkkkkk ne yapacağımada karar vermedim
sizlerde menü nedir fikir olsunncokacimcoook

Bak bole hamaratlık yapıyonusss ben tembel hissediorum kendimi lmaz:, ben uzattım ayakları ohhh keyif yapıyorum, seyrek yaptıım bişi artık malum , yorma bare kendini kaptırıp temizliin büyülü dünyasına kaydirigubbakcemile3

evet cnm kayseride yaşıyorum ama alanyalıyım geçici olrak burdayız ben senin aksine sevmiyorum burayı5 yıldır burdayım ama alışamadım

evet canım o gün doğum yaptım nasip diyorum bu duruma
sen çalışıyor musun

nazlıcım bu düzene ne diyelim bazen allah belalarını diyorum başka bişey diyemiyorum
senin branşın neydi

ya arkadaşlar çok üzülüyorum sizin durumunuzda olanlara,ben direkten döndüm ama inanın hala lanet ediyorum bizleri bu duruma getirenlere
milli eğitimde öyle bir kurumki kardeşim atandığına insan sevinemiyo,okula dedim 20+20 rapor alcam yerime öğretmen bakın,ilçe diyomuşki 20 rapor alcakda devamını alcağını ben ne bileyim 20 gün için öğretmen vermem,eeee nolllcak heyet raporu olursa öğretmen verirmiş,ya dedimya 20+20 ayarladım yani 40 gün yokum dersler boş mu geçicek,benden başka kimsenin umrunda değil,napcam bilemiyorum doktoruma gidip heyet raporu istiycem ya çok mu zor almak?

bende phılıps maraton var biraz fiyatlı bir süpürge ama çekişi vs.çok iyi,tavsiye ederim.

Demetimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Şeniz Cadu annesinin cadu kızı napıyo bakem sırnaşık şey yaa bende az sora baslıcam yemegeee ama solemem gıııı ayıp olur simcikkkk naniknanik

kızz hurişşşş dün sabaha karşı okudum memiş olayını öldüm gülmektennnnn:roflol:
o resimlerden bende de var eşim sağolsun her halimizi çekiyodu ilk zamanlar:mymeka:
göbüşüm için açtığım dosyaya sakladım sakıncalı resimleri bi kaza olmasın diye aklıma gelen senin başına gelmiş bacımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…