- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.341
ayy ne çok çene yapmışsınız 30 sayfaa oku oku bitmedi herkezcikk iyi sanırımm:ecrin_bebek:
kızlar bugün antalyada da yağmur yağdı en nihayetinde vede havalarda serinledi tabi şimdidlik
ve bende en sonunda kızıma bi bebeklik takımını giydirebildim hah şimdi bebeğe benzedin işte dedim neo öle doğduğu günden beri atletle dolaşıyo cıbıl cıbıl yaaa
arkadaşlar hepinizin bebekleri hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün....
ben ağustos annesiydim ama nerdeyse 1 ay erken doğdu ve temmuz 13 de dünyaya geldi....bugün 58 günlük olduk..... emmiyor mamayla besleniyor...sağıp veriyorum ama sütüm yetmiyor artık iyice çekilmeye başladı 20 cc birşey çıkıyor kabızlık derdiyle uğraşıyoruz..... birşey sormak istiyorum sizlere bebeklerimiz aşağı yukarı aynı dönemdeler.... benim kızım hala gülmüyor sizinki gülmeye başladımı. ... kızım sadece uykusunda gülüyor.... kafama takıldı bana yardımcı olursanız çok sevinirim.....
kızlar ya supurgemın motoru yandı gercı pekte uzulmedım sulu supurge dusunuyorum bahane oldu işte :))))))philips ıstıyorum ama tavsıy e edebılecegınız bır marka varmı?yuksek deılde yatık ıstıyorum ama......huriş arcelıkte calısmıs sanırım nerdek o gene gesmeleremı gıttı yoksa??????????*
ay neyse asıl konuma doniim..sinirim bozuldu yane..
kızlar ya nallı ne demk ya...atlara solenmez mi bu? kayınvalidem benim kız uyumuo huysuzluk edio dedigimde ay cok nallıymıs dedi..guluim mi aglıim mi bilemedim..
İyiyis diloşcum sen nasılsın, ballı badem nasıl yirim o yanakları karnımda acıktı zaten cokacimcoook :icecream:
sağol tatlım bende iyiyim bakkı bademimde iyi yee teyzesi yenmezmi bunlarr çıtırlık hepsiicokacimcoook bende biraz evi topluyorum kaç gündüz iş yapmadık salonda herşeyin yerini değiştirdim az bi işim kaldııılaelaelaelaelae
Aaaaa blue sende kayseri de mi yasıyosun, ben 4 yıl boyunca her yıl kayseriye gittim denetim için, 1 ay kaldım cok severim cok güsel bi sehir bence, erciyeste süper, hem kapadokyaya da yakın, hem de cok cok güsel bi mutfagı var nam nam nam cokacimcoook
kızlar ınsallah hepımız atanırız benım bu yıl 7. yılım bıttı daha da umudum kalmadı ve mezun olduğum yıldan berı kızında bır donem calısmadım bır donem ya da ıkı donemde oğlumda calısmayı dusunmuyorum gerı kalan zanlarda hep vekil olarak calıstım ..... ama gonlum artık buruk.. nerdeyse vazgectım denebılır ...ınsllah bır gun butun kpss magdurları umutlarını kavsur
evet canım o gün doğum yaptım nasip diyorum bu duruma
sen çalışıyor musun
nazlıcım bu düzene ne diyelim bazen allah belalarını diyorum başka bişey diyemiyorum
senin branşın neydi
kızlar ya supurgemın motoru yandı gercı pekte uzulmedım sulu supurge dusunuyorum bahane oldu işte :))))))philips ıstıyorum ama tavsıy e edebılecegınız bır marka varmı?yuksek deılde yatık ıstıyorum ama......huriş arcelıkte calısmıs sanırım nerdek o gene gesmeleremı gıttı yoksa??????????*
selam kızlarrr
çok şükür babamız evde de onun kucaına verdim bakalım ne kaa duracakkaydirigubbakcemile
nasılsınız bakalım inşallah herkes iyidirropuyorumnanaktan
daha yemeğim de yokkkkkk ne yapacağımada karar vermedim
sizlerde menü nedir fikir olsunncokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?