2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kesinlikle arkadaşına katılıyorum canım

canım ben aptamil veriyorumda aradada başka bi mama vereyim dedim çocuk tiksinecek aynı şeyi içmekten SMAyı sevmedi benim kızım evime dönünce bi alayım eczaneden

karencım dedıgım gıbı dılos doktoruna sormus verılmemelı demıs
ama ben arastırdım bazı doktorlar gönul rahatlıgıyla yenı dogandan ıtıbaren verılebılır dıyorlar kıme ınanacagımı sasırdım ama vermeye kararlıyım sureklı olmasada arada bır sulandırıp verecegım

demettttttttttttt nerelerdesın sen yaaaaa yoklugun hemen bellı oluyor vallahı topigin gülüŞeniz

oyy canımmm kızla ugrasıyorum bütün gün inan wc e bile göndermiyo cadıııdelikafadulden
teşekkür ederim tatlım valla bende sizleri çok özlüyorum opuyorumnanaktan
inşallah büyüdükçe düzene girecekler o zaman daha rahat olucaz
umuyorum yaniiiikaydirigubbakcemile3

yakışıklımız nasıl sen nasılsın yalnızlığa alışabiildin mi tatlımmmŞeniz

oğluşta geldi dersaneden ben de yemeğe kalkayım iyi iftarlar canlar ben gece kesin gelirim uyumayanları bekliyorummmmmmŞenizŞeniz

canım çınar da bende ıyıyız cok sukur ıyıce alıstık bırbırımıze
oğlumla yalnız olmak çok keyıflı ve bır okadar da yorucu ama herseye deger:asigim:

benımde hıcbırseye vaktım olmuyo dedıgın gıbı tuvalete bıle gıdemıyorum
aksam babası gelınce ona kasıyorum hemen yoksa yorgunluktan ölurum onlar bana bakmak zorunda kalırlarkaydirigubbakcemile3

nazlıbaharcım su ıhlasın sattıgı sulu supurgeleri kullanan 3 arkadasımda cok memnun..v kaç yıldır kullanıolar..
canım ben de ihlas kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim...
demetcim hoşgeldin özledim seni ...

Son düzenleme:
kuzucuklarımız saglıklı olsunlarda buyuycekler iste hızla..

kızlar ben kaçar..kız aglıo..:)

nur ben de arkadasıma katılıorum bu arada..onu solemden gitmeyeyim dedim:==)

Benimki çok iyi bir kayınvalidedir. Acayip düşüncelidir.
Ama benim kızıma mızmız huysuz falan dese kızmam. Ben de diyorum çünkü, onun da kötü düşüncelerle demeyeceğini bildiğim için alınmam.

Son düzenleme:
selam kızlar yarın akşama iftara misafirim var 8 kişi olcazz akıl verin yarın akşam ne yemek yapayımm menüleri değerlendircemm hadi hamarat bayanlar ne yapayım yarın akşamaaa bugün gün boyu temzilikle uğraştım yarına yemek işim kalsınnsositososito

Kolay yemekler önereyim ;
Mercimek çorbası
Böf stragonof ( Stragonof etleri alıyorsun,rendelenmiş 1 soğanla düdüklüye atıyorsun.Etler pişince 1 paket krema döküyorsun.Bu kadar.Süper lezzetli olur)
Etin yanına patates kızartması veya patates püresi. Püre daha kolay olur.Kızartma soğur falan son dakika da uğraşamazsın.
Közlenmiş patlıcan (Ocakta közlüyorum ben 1-2 tane.Doğrayıp limon zeytinyağı...Çeşit olsun)
Pilav veya fırında makarna. Domatesli makarna da olabilir.Etin ve pürenin yanında tabağa renk katar.
Tatlı olarak ta kemalpaşa tatlısı olabilir. Yapımı kolay.
Bir de çoban salata.

oyyy çok yoruldum yaa...
aşkım mantıyı çok sever... mantı yaptım ona...
ama baya yordu beni hee... bi de tatlı yapıverecektim ama benim cadı başladı yine...
neyse onu da hazır alsın gelsin dimi ama...

teşekkür ederim menünü değerlendircem canımm güzellll cokacimcoook

ecetuba senin kız benim oğlana benziyo geçen bi resmini koymuştun uyurken çekmişsin çok benzettim yağıza kaydirigubbakcemile3

dilara sana menü
mercimek veya ayran çorbası
fırında bezelye tavuk patates salçalı
şehriyeli pilav
zyağlı fasülye - biber dolma olabilir
tatlı bence yapma gelirken getirirler bu sefer çok olur zemuszemus

ecetuba senin kız benim oğlana benziyo geçen bi resmini koymuştun uyurken çekmişsin çok benzettim yağıza kaydirigubbakcemile3
yoksam bir yerden akraba mı oluyoruz.bebelerimiz benziyorkaydirigubbakcemile3
kızlarr adet oldumm oleyyyy hemide şindikkk
hadi gözün aydın canım....zemuszemusben de dün oldum doğumdan sonra 54.günde...benim de gözüm aydınsırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…