- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.381
tesekkur ederiz canımopuyorumnanaktan...
kayınvaldeyi hic sorma zaten..b de gittim bayramda ona gidicez die evdekilere hediyeler aldım..ulem bis bu kadar deger verios laflara bak ya...alınabilecegimizi hic dusunmuo..b arkadasım vardı diyodu ki..k.validem iyi diyen yalan soyluyo..ya ii kvalide yok mu yaaaa..-tatlicadiarzu-
huzuncum eger 1 yas oncesi verilmemeli deniosa mamasını ver derim ama sorun yoksa vermeyede devam et..
nurcum mamanın adı golden goat..bizde tekrar baslıyabiliriz.ecz var.tr deki gecmişşi1 bucuk yılmıs ve gercekten cok ii b mamaydı diebilirim gonul rahatlıgıyla..kullanınca anlıcaksınız numune isteyin ec zden varsa..
huzuncum eger 1 yas oncesi verilmemeli deniosa mamasını ver derim ama sorun yoksa vermeyede devam et..
nurcum mamanın adı golden goat..bizde tekrar baslıyabiliriz.ecz var.tr deki gecmişşi1 bucuk yılmıs ve gercekten cok ii b mamaydı diebilirim gonul rahatlıgıyla..kullanınca anlıcaksınız numune isteyin ec zden varsa..
demettttttttttttt nerelerdesın sen yaaaaa yoklugun hemen bellı oluyor vallahı topigin gülüŞeniz
oyy canımmm kızla ugrasıyorum bütün gün inan wc e bile göndermiyo cadıııdelikafadulden
teşekkür ederim tatlım valla bende sizleri çok özlüyorum opuyorumnanaktan
inşallah büyüdükçe düzene girecekler o zaman daha rahat olucaz
umuyorum yaniiiikaydirigubbakcemile3
yakışıklımız nasıl sen nasılsın yalnızlığa alışabiildin mi tatlımmmŞeniz
oğluşta geldi dersaneden ben de yemeğe kalkayım iyi iftarlar canlar ben gece kesin gelirim uyumayanları bekliyorummmmmmŞenizŞeniz
canım ben de ihlas kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim...nazlıbaharcım su ıhlasın sattıgı sulu supurgeleri kullanan 3 arkadasımda cok memnun..v kaç yıldır kullanıolar..
demetcim hoşgeldin özledim seni ...selam kızlarrr
çok şükür babamız evde de onun kucaına verdim bakalım ne kaa duracakkaydirigubbakcemile
nasılsınız bakalım inşallah herkes iyidirropuyorumnanaktan
daha yemeğim de yokkkkkk ne yapacağımada karar vermedim
sizlerde menü nedir fikir olsunncokacimcoook
tesekkur ederiz canımopuyorumnanaktan...
kayınvaldeyi hic sorma zaten..b de gittim bayramda ona gidicez die evdekilere hediyeler aldım..ulem bis bu kadar deger verios laflara bak ya...alınabilecegimizi hic dusunmuo..b arkadasım vardı diyodu ki..k.validem iyi diyen yalan soyluyo..ya ii kvalide yok mu yaaaa..-tatlicadiarzu-
selam kızlar yarın akşama iftara misafirim var 8 kişi olcazz akıl verin yarın akşam ne yemek yapayımm menüleri değerlendircemm hadi hamarat bayanlar ne yapayım yarın akşamaaa bugün gün boyu temzilikle uğraştım yarına yemek işim kalsınnsositososito
Kolay yemekler önereyim ;
Mercimek çorbası
Böf stragonof ( Stragonof etleri alıyorsun,rendelenmiş 1 soğanla düdüklüye atıyorsun.Etler pişince 1 paket krema döküyorsun.Bu kadar.Süper lezzetli olur)
Etin yanına patates kızartması veya patates püresi. Püre daha kolay olur.Kızartma soğur falan son dakika da uğraşamazsın.
Közlenmiş patlıcan (Ocakta közlüyorum ben 1-2 tane.Doğrayıp limon zeytinyağı...Çeşit olsun)
Pilav veya fırında makarna. Domatesli makarna da olabilir.Etin ve pürenin yanında tabağa renk katar.
Tatlı olarak ta kemalpaşa tatlısı olabilir. Yapımı kolay.
Bir de çoban salata.
yoksam bir yerden akraba mı oluyoruz.bebelerimiz benziyorkaydirigubbakcemile3ecetuba senin kız benim oğlana benziyo geçen bi resmini koymuştun uyurken çekmişsin çok benzettim yağıza kaydirigubbakcemile3
hadi gözün aydın canım....zemuszemusben de dün oldum doğumdan sonra 54.günde...benim de gözüm aydınsırnaşık şeykızlarr adet oldumm oleyyyy hemide şindikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?