- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
huricim kusma olayı gazı olduğu için olurmuş emmdikten sonra diktutup gazını çıkarmayı dene.çıkınca daha rahat uyuyorlar.
kızlar ben alanyadayım 40 dereceden fazla sıcaklık var o yüzden klima açıyorum 28 derecede odasında benim gibi klima kullannan varmı dr olur dedi ama ben tedirgin oluyorum ya üşütürsek ya alerji olursa diye.
starcım kolay gelsin canım inşallah kilo alımına başlarsınız bizde düşük kiloyla başladık şimdi 3 ü geçtik sanırım bol meme ve 3 kezde mama veriyorum bugün 27 günlük oldu bebeğiim.hatta mevlütte elbise nasıl giyiricem diyroum bacaklar sıska.nap10 güne kadar olarmı bacaklar acaba:)))hihoyyyt:roflol:
Şeniz
sorma canısııı ben de özledim çokkk
bi düzene giremedik , evde de gereksiz
kalabalık ve lohusalık sendromu ,iiiice daralttı bi ara -tatlicadiarzu-
gitse KV ve KP ruhum rahatlıycak resmen kaydirigubbakcemile3
şu babys first site'dan ben de ticker yaptımm ama görünmüyor galiba resim olarak fisfisfis
hoş geldin canım nasılsınnn bebiş nasıll kızın alıştımı bebişeeyerimseniben
hb . cnm ewet ya hıc kıskanmıyor masallah ama ewde duramıyor sureklı bbabaannede kldı bgnde anneanneye gıttı buyuyunce arayın gelırım dedı gıderkn sımdı uyuyor sureklı demesın mı
sen nasılsın senınkıler nasıl?
kizlar uzun uzun yamistim gitti. sinir oldum.
neyse resimlerimizi bari koyayim. ilk resim hastaneye gitmeden hemen once. ikinci sezeryani beklerken. ucuncu yavrukusum ve been dogumdan 1-2 saat sonra ve minnosum.
canım bebeğin bitiriyosa yetmiyodur 30cc fazlasını vermeyi dene bakalım alırsan 30 cc az geliyodur ben zorluyorum mesela 90 felan yapıyorum almıyo 60 a geldiğinde kendiliğinde biberonu çıkarıyo ağzından sende öyle yap dene bakalım fazlasını alacakmı?bende mamayı sabah ve akşam veriyorum sadece gece emmek için çok uyanıyo göğüslerimi haşat ediyo benim sıpaa gündüz uyanık olduğunda mememe yapışık yorgunluk düzenli beslenememek haliyle sütüm yetmiyo ama mamayı yinede her zaman vermiyorumsadece sabah ve akşamm okadar
slmlarrrr hihoyyyt
nihayet geldim ben de
adres değişmiş yerimseniben
halen kesi yerlerimde batmalarım oluyor ,
oğluşumu sarılar yakaladı((( 1 haftadır değeri düşmedi , bakalım yarın ne diyecek dr.umuz
ilk günler sütüm gelmedi , sağa sağa ve humana + malt içeceğiyle arttı sütüm ama tembel oğluşum aplikatörsüz memeyi emmiyor ,dr. " henüz kilosu düşük , 3-3,5kg olsun alacaktır memeyi " dedi ,du bakalım yerimseniben
günler sıcak duş al - kompres yap , yarım saat emzir - her göğsü en az 15 dak sağ - altını değiştir - günde kırk kez el/yüz yıka - kullanılan malzemeleri steril et dur - arada yemek ye - ağlayınca karnı acıktı herald deyip kalk git - şimdi yine mızıklandı gelirim inşallah .......
kizlar uzun uzun yamistim gitti. sinir oldum.
neyse resimlerimizi bari koyayim. ilk resim hastaneye gitmeden hemen once. ikinci sezeryani beklerken. ucuncu yavrukusum ve been dogumdan 1-2 saat sonra ve minnosum.
huricim kusma olayı gazı olduğu için olurmuş emmdikten sonra diktutup gazını çıkarmayı dene.çıkınca daha rahat uyuyorlar.
kızlar ben alanyadayım 40 dereceden fazla sıcaklık var o yüzden klima açıyorum 28 derecede odasında benim gibi klima kullannan varmı dr olur dedi ama ben tedirgin oluyorum ya üşütürsek ya alerji olursa diye.
starcım kolay gelsin canım inşallah kilo alımına başlarsınız bizde düşük kiloyla başladık şimdi 3 ü geçtik sanırım bol meme ve 3 kezde mama veriyorum bugün 27 günlük oldu bebeğiim.hatta mevlütte elbise nasıl giyiricem diyroum bacaklar sıska.nap10 güne kadar olarmı bacaklar acaba:)))hihoyyyt:roflol:
canım ya maşallah çok tatlı çıkmışsınız kızın çok şeker ende kurtuldun hayırlısıyla çok sevindim cnm allah analı babalı büyütsün sütün nasıl tatlım geliyomu yeterli
canım ya maşallah çok tatlı çıkmışsınız kızın çok şeker ende kurtuldun hayırlısıyla çok sevindim cnm allah analı babalı büyütsün sütün nasıl tatlım geliyomu yeterli
Şeniz
sorma canısııı ben de özledim çokkk
bi düzene giremedik , evde de gereksiz
kalabalık ve lohusalık sendromu ,iiiice daralttı bi ara -tatlicadiarzu-
gitse KV ve KP ruhum rahatlıycak resmen kaydirigubbakcemile3
şu babys first site'dan ben de ticker yaptımm ama görünmüyor galiba resim olarak fisfisfis
canım gecmıs olsun.bızde sarılık olduk bızımkısı bayagı ınatcı cıktı hatta.3 kez hastanede yattık fototerapıden sonra eve gelınce tekrar cıkıyordu.cok sukur atlattk.ınslalah sızde hemencecık atlatırsınız canım.opuyorumnanaktanslmlarrrr hihoyyyt
nihayet geldim ben de
adres değişmiş yerimseniben
halen kesi yerlerimde batmalarım oluyor ,
oğluşumu sarılar yakaladı((( 1 haftadır değeri düşmedi , bakalım yarın ne diyecek dr.umuz
ilk günler sütüm gelmedi , sağa sağa ve humana + malt içeceğiyle arttı sütüm ama tembel oğluşum aplikatörsüz memeyi emmiyor ,dr. " henüz kilosu düşük , 3-3,5kg olsun alacaktır memeyi " dedi ,du bakalım yerimseniben
günler sıcak duş al - kompres yap , yarım saat emzir - her göğsü en az 15 dak sağ - altını değiştir - günde kırk kez el/yüz yıka - kullanılan malzemeleri steril et dur - arada yemek ye - ağlayınca karnı acıktı herald deyip kalk git - şimdi yine mızıklandı gelirim inşallah .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?