2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

sibelcim bende klima kullanıcam evime gactigimde..salondan acıp diger odaların kapısını acıcam..yani direk klima onune tutmazsan bisey olmaz ins.biliosun istte 41 falan mıs sıcaklık..simdiden bunaldım..kızınada masallah..

ozledik starcım..tam anne moduna girdin sende non stop bebek oluyo hayat..20 den sonra azcık daha duzene girio alısıosun bebisinle..aras da umarım iyidir..eccuk daha topaclansın o sende meme bırakmaz annesi..benimkide sutum kendiliginden aktıgı iciin emerken tıkanıodu aplşkator aldım medelanın ama onu tutp cekmesi kızıma daha zor geldi..almadı bile agzına..yani diyecegim bu bebekler niye aplikatoru alıolar ki..daha zor cekmesi gercekten:)kolay gelsin sana da..

yarım kalan çorbamı içeyim , uyanır benim sabırsız paşam şimdi .görüşmek üzereeee

bu arada hamileliği 16 kg ile tamamladım ama doğumdan beri kaç kg verdim ,bilmiyorum tartılmadım , evdeki bozuldu , yarın oğluşumu kontrol için hastaneye götürdüğümde bi fırsat bulursam tartıliim en iisi

karencim evet bende bugün öyle yaptım klima olmazsa hertarafı isilik olacak yüzünde çıkıyor zaten.saol canım hepimizin miniklerine maşşallah tezzamanda büyümeleri dileğiyle.

hoş geldin canım nasılsınnn bebiş nasıll kızın alıştımı bebişeeyerimseniben

hb . cnm ewet ya hıc kıskanmıyor masallah ama ewde duramıyor sureklı bbabaannede kldı bgnde anneanneye gıttı buyuyunce arayın gelırım dedı gıderkn sımdı uyuyor sureklı demesın mı
sen nasılsın senınkıler nasıl?

ne güzel ya senin kızın gidecek yeri çok benimki hep evde ve kıskançlıklar başladı vallahi bazen başım kaldırmıyo hafta sonları sağolsun eşim çıkıp dolaştırıyo her istediğini yapıyo ama yinede memnun değil inşallah okula başlayınca unutur okul sevdasınaa düzelir herşeyy:sinifsinif:ufaklıktaa şimdilik fazla sorunum yok çok şükür inşallah böyle giderr :Saruboceq:

kizlar uzun uzun yamistim gitti. sinir oldum.
neyse resimlerimizi bari koyayim. ilk resim hastaneye gitmeden hemen once. ikinci sezeryani beklerken. ucuncu yavrukusum ve been dogumdan 1-2 saat sonra ve minnosum.

neyse resimlerimizi bari koyayim. ilk resim hastaneye gitmeden hemen once. ikinci sezeryani beklerken. ucuncu yavrukusum ve been dogumdan 1-2 saat sonra ve minnosum.

ayy canım yaa geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün çok tatlı olmuşsun annelikte yakışmış maşallah bebeğinede sanada a.s.

valla hiç denemedimkaydirigubbakcemile3 bidahakine denerim canımyerimseniben

canım maşşallah, allah analı babalı büyütsün.

canım ya maşallah çok tatlı çıkmışsınız kızın çok şeker ende kurtuldun hayırlısıyla çok sevindim cnm allah analı babalı büyütsün sütün nasıl tatlım geliyomu yeterli

merhaba canım.ben 2009 ağustos anne adaylarındanım..sürekli temmuz annelerini de takipteyim zaten..şimdiden ne gibi sıkıntılar yaşıyacağıma dair hazırlıklı olmak istiyorum..ben de alanya'dayım..dr.un kimdi acaba..? çocuk dr.un kim?
allah yavrunu analı babalı büyütmeni nasib etsin..

buraya girmişken Huri37 arkadaşımıza da yazayım dedim..merhaba canım..
doğumunu dört gözle beklediğin zamanlarda da takip ediyodum burayı..ve senin normal doğumu beklerkenki maceralarını okudum hep..bi insan bu kadar mı rahat bi şekilde ve dört gözle bekler normal doğumu..senin bıcır bıcır , matrak kişiliğinle yazmış olduğun yazıların bana da güç verdi..allah razı olsun senden..inşallah ben de normal doğum yapıcam...doğum hikayeni okurken gülmekten kopardın beni..allah razı olsun senden...evladını sana bağışlasın...hayırlı bi evlat olsun anne ve babasına..
ben sizi takip etmeye devam edicem..

canım ya maşallah çok tatlı çıkmışsınız kızın çok şeker ende kurtuldun hayırlısıyla çok sevindim cnm allah analı babalı büyütsün sütün nasıl tatlım geliyomu yeterli

Ayy kız bu ne tatlı bi bebiş böyle maşallah yumuk yumuk.Allah analı babalı büyütsün kolay kolay bebek beğenmem öle ama bu çoook tatlı canım benim maşallah tebrikler canım.a.s.

Ayy kız bu ne tatlı bi bebiş böyle maşallah yumuk yumuk.Allah analı babalı büyütsün kolay kolay bebek beğenmem öle ama bu çoook tatlı canım benim maşallah tebrikler canım.a.s. nurcum sen alıntı kibeleye gönderme oldu :çok üzgünüm:

Starcım tebrik ederim çoook tatlı bebişin maşallah Allah bağışlasın a.s.

canım gecmıs olsun.bızde sarılık olduk bızımkısı bayagı ınatcı cıktı hatta.3 kez hastanede yattık fototerapıden sonra eve gelınce tekrar cıkıyordu.cok sukur atlattk.ınslalah sızde hemencecık atlatırsınız canım.opuyorumnanaktan

selam kızlar

kibelecimmmm maşallah anne kız ikinize deeee
tebrik ederim canım sağlıklı uzun ömürleri olsun edamızın çok tatlı çokkkkka.s.Şeniz

kızlar bende bez olarak molfix den çok memnunum
ıslak mendil olarakda unibaby kullanıyorum ama yeni yeni evde ılık su pamuk olayına başladık o da zor olmuyor o kadar.
eşim nöbetçiyken bi gün unibaby bitmişti ve bende daha önce aldığım nivea kremliden kullandım ertesi gün göz göz oldu kuzumun popişi:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…