- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.421
canım çınar da bende ıyıyız cok sukur ıyıce alıstık bırbırımıze
oğlumla yalnız olmak çok keyıflı ve bır okadar da yorucu ama herseye deger:asigim:
benımde hıcbırseye vaktım olmuyo dedıgın gıbı tuvalete bıle gıdemıyorum
aksam babası gelınce ona kasıyorum hemen yoksa yorgunluktan ölurum onlar bana bakmak zorunda kalırlarkaydirigubbakcemile3
ahh tatlım valla bende çok özledim inan saatlerce sohbet edişlerimizi ama durumum malumcanım ben de ihlas kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim...
demetcim hoşgeldin özledim seni ...
merhabalar.... nasılsınız bakalım?
selam kızlar yarın akşama iftara misafirim var 8 kişi olcazz akıl verin yarın akşam ne yemek yapayımm menüleri değerlendircemm hadi hamarat bayanlar ne yapayım yarın akşamaaa bugün gün boyu temzilikle uğraştım yarına yemek işim kalsınnsositososito
Ben ancak gelebildim kimse kalmadı tabe :gitme:
kızlarr adet oldumm oleyyyy hemide şindikkk
yoksam bir yerden akraba mı oluyoruz.bebelerimiz benziyorkaydirigubbakcemile3
hadi gözün aydın canım....zemuszemusben de dün oldum doğumdan sonra 54.günde...benim de gözüm aydınsırnaşık şey
iyi gecelerr biz geldiiiik.
Yatak odasındayız,ortam loş kaydirigubbakcemile3oğlum ayaklarımda bi türlü dalamadı uykuya.Ninni açtım bilgisayarda az önce ne güzel uyutmuştu kendi kendini.Ama eller kollar öyle hareketliki uyandırdı mübarek.3 gündür böyle geç uyuyor,gecede sabaha karşı uyanıyor ama açlıktan nerdeyse beni yiyecek durumda kalkıyor :)
Bugün emzik verdik beceremiyo çok komik oldu ama alıştı sanırım.siz veriyo musunuz emzik ? Ben istememiştim aslında ama oyalanıyor cidden varsın emsin
nerelerdesin kıs sennnklava:
özledik burda bisss opuyorumnanaktan
bi daha olmasın tımam mılmaz: :1hug:
kikoşum hayırdırsibel07 sen anlarsın beni bi bilgilendirebilirmisin acaba canım
bu TCA asidi ne işe yarıyor yüzdeleri felan varmış tam bi bilgiye ulaşırsam konuyu açacam herkeze
ya hadi dayanamadım söliyeyeim
bu çatlaklar hakkında araştırma yaparken buldum kimyasal peling miş ama asit sonuçta ölü deriyi yakıp yenisini çıkarıyomuş ve çok kısa bi sürede tamamen çatlak sıfır ve yeni deri pas parlakmış
ama dediğim gibi bi asitmiş ve bilinçsiz kullanılmazmış allah korusun hasar ciddi olabilirmiş ama drmotologlor ve estetisyenler uyguluyomuş onlara uygulatılabiliyomuş kendinde cesaret edersen yapabiliyon tabi
bi yüzdelikleri varmış onu anlamadım %35-70-80 felan dediler ama dahada okuyamıcam çok sayfa var uykum geldi
ha bu arada ben demeyi düşünmüyorum korkarım böle sakat işlerden ama merak ettim sadece
hadi herkese önce iyi sahurlar sonra hayırlı iftarlar inşallah yarın benimde misafirlerim var bend euğrayamam galiba byyyy
yoğurt çorbası
zeytinyağlı taze fasulye-barbunya karışık (süper oluyor)
kağıt kebabı
patates püresi
şehriye pilavı
etimek salatası
bollll dereotlu cacıkkkk
tarifleri özeline yazdım kolay gelsin bidenem 2 çocukla işin zorrrrrr
ecetuba,karen ,demresu saolun kızlar
demre cnm senın branş ne ?20ya da 40 gunluk mıllıeğitim oğretme gorelendırse bıle kımse 40gunluk calısmak ıstemez bence cnm cunku 40gunun sonunda bosa cıkıcak o kısı ve dığer bos yerler dolmus olacak daha yer bulamıycak onun ıcın kımse calısmak ıstemez bence cunku bana cok oldu hatta yarım donemlık dıyıp bebek ıznınde 1ay sonra gelenler bıle old kı zar zor iş buldum o da ablam ıl mıllı eğitimde calısıyor ondan dolayı(((((((((((
bilmem zararlı dediler sütü etkiler dediler..sütüne acı tat gelir dediler falan filan bende içim rahatlasın diye bir kaç hastane doktorunu aradım telefonda sordum ....alakası yok boyatabilirsiniz hiç bir etki etmez cevabını aldım..boyadım tutmadı...biraz aksın bayrama boyayaycam tekrar..
anlamadım yawf , dr.a niye sordun boya yaptırmayı :uhm:
sana da iyi geceler canım Şeniz
Günaydın kızlar
süt pompam bozuldu sabah daha öncede bi kaç sorun çıkarmıştı tamire gitti bakalım ne yapıcaz elim ayağım olmuş ya farkında değilmişim medelaydı tamir olmazsa nuk tavsiye etmişler sizinkiler hangi marka memnunmusunuz
bu arada bende adet olduğumu gördüm ama rüyamda kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
şu spirali bi taktıramadım yeteee gayrukk gidecem eczaneye kondom alacam artık yetti be...hohohohohoh
yedek pompa vermediler mi medela veriyor ben memnunum birincisini tamire verdiğimde yedek verdiler ama ben gidip yeni bi tane aldım öbürüde tamirden geldi vakum yapıyor ama garip çalışıyor yine yenisini kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?