2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

sibel07 sen anlarsın beni bi bilgilendirebilirmisin acaba canım
bu TCA asidi ne işe yarıyor yüzdeleri felan varmış tam bi bilgiye ulaşırsam konuyu açacam herkeze

iyi olmanıza sevindim canım karışan birinin olmasındansa inan bana yalnız olmak çok daha iyi
yorgunluğa gelince aynen benim durumda öyle ama dediğin gibi bu bıdıklar herşeye değerrr

canım ben de ihlas kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim...

demetcim hoşgeldin özledim seni ...
ahh tatlım valla bende çok özledim inan saatlerce sohbet edişlerimizi ama durumum malum
anca rahat rahat gece yazabiliyorum onda da sizler yoksunuz
inşallah düzene gireriz benim hala umudum varrrr
berrağımı kokla gıdışından benim içinnnnn

merhabalar.... nasılsınız bakalım?

emelcim nasılsın canım valla biz iyiyiz çok şükür yarın kızımın 2 ayı bitiyor büyüyor kuzularrrr
yakışıklımı koklaaaaa

yoğurt çorbası
zeytinyağlı taze fasulye-barbunya karışık (süper oluyor)
kağıt kebabı
patates püresi
şehriye pilavı
etimek salatası
bollll dereotlu cacıkkkk

tarifleri özeline yazdım kolay gelsin bidenem 2 çocukla işin zorrrrrr

Ben ancak gelebildim kimse kalmadı tabe :gitme:

gamzecim nasılsın yakışıklı kuzun nasıl
kızlarr adet oldumm oleyyyy hemide şindikkk

yoksam bir yerden akraba mı oluyoruz.bebelerimiz benziyorkaydirigubbakcemile3

hadi gözün aydın canım....zemuszemusben de dün oldum doğumdan sonra 54.günde...benim de gözüm aydınsırnaşık şey

gözünüz aydın kızlarrrr darısı başımızaaaaa

çiçeğim nasılsın
valla biz baştan beri veriyoruz
açsa asla emziği almıyor fırlatıyor
toksa uykusu varsa da memişi almıyor emziğini istiyor
memişi verirsem süt geliyo diye hem bi yandan emiyo hem kavga ediyo sonrada sütleri püskürtüyo
nerelerdesin kıs sennn klava:
özledik burda bisss opuyorumnanaktan
bi daha olmasın tımam mı lmaz: :1hug:

anacımmm valla bi klavye krizi yaşadım ki sormaaaa
gündüz kızım hiç durmuyor hep kucak istiyor sağolsun şimdide ancak gece gelebiliyorum rahat rahat bakalım ne zaman düzene giricez

bende sizleri çokkkkkk özledimmmm
arasımı kokla içine çek mis kokularını benim için emi
sibel07 sen anlarsın beni bi bilgilendirebilirmisin acaba canım
bu TCA asidi ne işe yarıyor yüzdeleri felan varmış tam bi bilgiye ulaşırsam konuyu açacam herkeze
kikoşum hayırdır
sahurda bende eşime sorayım bakayım neymiş bu dediğin

ya hadi dayanamadım söliyeyeim
bu çatlaklar hakkında araştırma yaparken buldum kimyasal peling miş ama asit sonuçta ölü deriyi yakıp yenisini çıkarıyomuş ve çok kısa bi sürede tamamen çatlak sıfır ve yeni deri pas parlakmış
ama dediğim gibi bi asitmiş ve bilinçsiz kullanılmazmış allah korusun hasar ciddi olabilirmiş ama drmotologlor ve estetisyenler uyguluyomuş onlara uygulatılabiliyomuş kendinde cesaret edersen yapabiliyon tabi
bi yüzdelikleri varmış onu anlamadım %35-70-80 felan dediler ama dahada okuyamıcam çok sayfa var uykum geldi
ha bu arada ben demeyi düşünmüyorum korkarım böle sakat işlerden ama merak ettim sadece

hadi herkese önce iyi sahurlar sonra hayırlı iftarlar inşallah yarın benimde misafirlerim var bend euğrayamam galiba byyyy

hadi herkese önce iyi sahurlar sonra hayırlı iftarlar inşallah yarın benimde misafirlerim var bend euğrayamam galiba byyyy

bende düşünmem asla çok tehlikeli ve riskli bişeymiş kahve limona devam çatlakları olanlar

iyi sahurlar canım sanada şimdiden kolay gelsin

teşekkür ederim elinee sağlık canım inşallahh bugünü atlatırım tabi ben 8 kişi biliyom gelcek olan duyan gelirse o ayrı öyle oluyo geneldeŞenizcokacimcoook

canım benim branş fen bilgisi.yerime görevlendirilecek ücretli öğretmen değil,aynı ilçede başka bir okulda kadrolu olan bir öğretmeni ekders karşılığında beni okulda görevlendirecekler,örneğin zamanında 12 saat dersim vardı,aynı ilçedeki başka bir okulda fen bilgisi açığı oluşmuş,ilçe milli eğitim beni görevlendirdi,o okuldada haftada 9 saat derse girdim 1 dönem,yani benim iiçinde yapacakları bu,ilçede onlarca fen bilgisi öğretmeni var ama işte gıcıklar.

anlamadım yawf , dr.a niye sordun boya yaptırmayı :uhm:
sana da iyi geceler canım Şeniz
bilmem zararlı dediler sütü etkiler dediler..sütüne acı tat gelir dediler falan filan bende içim rahatlasın diye bir kaç hastane doktorunu aradım telefonda sordum ....alakası yok boyatabilirsiniz hiç bir etki etmez cevabını aldım..boyadım tutmadı...biraz aksın bayrama boyayaycam tekrar..

bu arada bende adet olduğumu gördüm ama rüyamda kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
şu spirali bi taktıramadım yeteee gayrukk gidecem eczaneye kondom alacam artık yetti be...hohohohohoh

çok mutluyum kızlar ya öykü artık onunla konuştuğum zaman gülüyo bana agu agu sesleri çıkartıyo çok muhtesem bişey bu ya

Günaydın kızlar

süt pompam bozuldu sabah daha öncede bi kaç sorun çıkarmıştı tamire gitti bakalım ne yapıcaz elim ayağım olmuş ya farkında değilmişim medelaydı tamir olmazsa nuk tavsiye etmişler sizinkiler hangi marka memnunmusunuz

yedek pompa vermediler mi medela veriyor ben memnunum birincisini tamire verdiğimde yedek verdiler ama ben gidip yeni bi tane aldım öbürüde tamirden geldi vakum yapıyor ama garip çalışıyor yine yenisini kullanıyorum

bu arada bende adet olduğumu gördüm ama rüyamda kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
şu spirali bi taktıramadım yeteee gayrukk gidecem eczaneye kondom alacam artık yetti be...hohohohohoh

ya bende takdıramadım her hafta sallıyorum. adet te olmadım daha üç ayımız dolacak napayım şaşırdım gidip takdırmak lazım dimi.şimdi kocam korunuyor zaten topu topu 2 kere birlikte olduk hehe zemuszemus

yedek pompa vermediler mi medela veriyor ben memnunum birincisini tamire verdiğimde yedek verdiler ama ben gidip yeni bi tane aldım öbürüde tamirden geldi vakum yapıyor ama garip çalışıyor yine yenisini kullanıyorum

benimki vakum yapmıyordu o yüzden gitti tamire bizim burda medela bayisi yok biz internetten almıştık tanıdık bi tamirciye bıraktık bakalım yapabilecekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…