- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #5.401
valla şaştım sana çenen çalışsın diye kitap okuyon hemi enemmmm senden korkulur:1shok:Valla benim Alya tam yengeç cidden gülerken bi anda dudagını büzebiliyo, hele ki benim sesimi duysun anında bagırmaya baslıyo aglama gibi ama aglamıyo kaydirigubbakcemile3 Gecen ay bi masal kitabı aldım durup durup okuyorum ona hem konusmasına ve beyin gelişimine etkisi olsun diye, hemde uzun süredir evde kapalı kaldım, konusmayı cok özlüyorum, konusamasamda okuyarak cenem oynasn bari diyorum :roflol: Cene jimnastiği -tatlicadiarzu- Belki kilo veririm çeneden yana kaydirigubbakcemile3
yok canım ben artvinliyim eşimin işi gereği burdayızcnm sen antalyalı mısın?
valla korkutmak istemem ama yandın sen bitane ikizler erkeğide bende var eşimmmmmee biz yengeç olacağımıza ikizler olduk. ne o istemiyor musunuz bizi senağlama
guguklu saat gibisin sen böle deyince hemen anlıyorum saatin 4 olduğunuzemuszemusben kaçtım kızlar hoşçakalın yarın görüşürüz
ay neyse asıl konuma doniim..sinirim bozuldu yane..
kızlar ya nallı ne demk ya...atlara solenmez mi bu? kayınvalidem benim kız uyumuo huysuzluk edio dedigimde ay cok nallıymıs dedi..guluim mi aglıim mi bilemedim..
aynen canım uyuyo uyuyo nezaman yemek yenecek başlıyo mızıklamayaAl benden de o kadar 3 gündüzdür oturuyodu bugün içi uyuyo resmen bakıyo ama bi yandan da uyuyo yane anlıcaın ayakta uyuyo cadum kaydirigubbakcemile3 Meleksin tabe cm benimmmmm Şeniz İftar saati bizimki icinde beslenme saati ne zaman iki lokma bisi yemeye kalksam sapırdatmaya baslıyo agzını, sora veriyo aglamayı, sanırım yemek kokusuna karsı hassas bizimki :roflol:
benimde var 3 kişiselam kızlar yarın akşama iftara misafirim var 8 kişi olcazz akıl verin yarın akşam ne yemek yapayımm menüleri değerlendircemm hadi hamarat bayanlar ne yapayım yarın akşamaaa bugün gün boyu temzilikle uğraştım yarına yemek işim kalsınnsositososito
kızlarr adet oldumm oleyyyy hemide şindikkk[/ QUOTE]
gözün aydın canım darısıbaşıma
yoksam bir yerden akraba mı oluyoruz.bebelerimiz benziyorkaydirigubbakcemile3
hadi gözün aydın canım....zemuszemusben de dün oldum doğumdan sonra 54.günde...benim de gözüm aydınsırnaşık şey
evet bencede
dilara sana menü
mercimek veya ayran çorbası
fırında bezelye tavuk patates salçalı
şehriyeli pilav
zyağlı fasülye - biber dolma olabilir
tatlı bence yapma gelirken getirirler bu sefer çok olur zemuszemus
valla şaştım sana çenen çalışsın diye kitap okuyon hemi enemmmm senden korkulur:1shok:
yok canım ben artvinliyim eşimin işi gereği burdayız
valla korkutmak istemem ama yandın sen bitane ikizler erkeğide bende var eşimmmmm
guguklu saat gibisin sen böle deyince hemen anlıyorum saatin 4 olduğunuzemuszemus
aynen canım uyuyo uyuyo nezaman yemek yenecek başlıyo mızıklamaya
benimde var 3 kişi
bende yaprak sarma etli nohut musakka pilav tarhana çorbası ve salata yapacambide kadayıf
gözün aydın canım darısıbaşıma
evet bencede
yoksam bir yerden akraba mı oluyoruz.bebelerimiz benziyorkaydirigubbakcemile3
hadi gözün aydın canım....zemuszemusben de dün oldum doğumdan sonra 54.günde...benim de gözüm aydınsırnaşık şey
hurii senden de menü tavsiyesi bekliyimm bacımmzemuszemus
hüzünüm nasılsın canım
önce bi güzel yayla çorbası -yoğurt çorbası
tencereye 1 yemek kaşığı un,1 su bardağı yoğurt,1 çay bardağı prinç,1 yumurtta,1 yemek kaşığı yağ bunları su ile kaynayana kadar karıştır..kaynayınca altını kıs kaynasın prinçler pişince içine tuz ve nanesini koy misss missssss...
ana yemek-tavuklu bezelye+
bezelyeyi tavuklu yapabilirsin yada mantarlı yaparsın....
ben genelde patlıcan lı yemekleri severim musakka karnı yarık gibi ama kızartmaya uğraşırım dersen oda olur...
tabiki patlıcan veya bezelyenin yanına en çok yakışan pilavvvvv....
yasemin birinç le yapılan pilavda harika oluyor...
zaytinyağlı fasulye-zeytinyağlı pırasa -barbunya......bunlardan biri....
kompostoda olabilir bunların yanına...
kız ıspıt dikenucu yokmu hehehehehe iftarda bizim vazgeçilmezlerimiz....
börekkkkkk......ay iyiki hepimiz yemek yedik şimdi ben doydum ama işte aç gözlük yapıyorum şu anda....börek börek
ne dedik...
çorba
ana yemek
pilav
zeytinyağlı
salata
börek
tatlıya vaktin kalırmı bilmem..onuda enişte alıversin bi tulumba....
oyy canımmm kızla ugrasıyorum bütün gün inan wc e bile göndermiyo cadıııdelikafadulden
teşekkür ederim tatlım valla bende sizleri çok özlüyorum opuyorumnanaktan
inşallah büyüdükçe düzene girecekler o zaman daha rahat olucaz
umuyorum yaniiiikaydirigubbakcemile3
yakışıklımız nasıl sen nasılsın yalnızlığa alışabiildin mi tatlımmmŞeniz
oğluşta geldi dersaneden ben de yemeğe kalkayım iyi iftarlar canlar ben gece kesin gelirim uyumayanları bekliyorummmmmmŞenizŞeniz
iyi gecelerr biz geldiiiik.
Yatak odasındayız,ortam loş kaydirigubbakcemile3oğlum ayaklarımda bi türlü dalamadı uykuya.Ninni açtım bilgisayarda az önce ne güzel uyutmuştu kendi kendini.Ama eller kollar öyle hareketliki uyandırdı mübarek.3 gündür böyle geç uyuyor,gecede sabaha karşı uyanıyor ama açlıktan nerdeyse beni yiyecek durumda kalkıyor :)
Bugün emzik verdik beceremiyo çok komik oldu ama alıştı sanırım.siz veriyo musunuz emzik ? Ben istememiştim aslında ama oyalanıyor cidden varsın emsin
emzik ben çok zorluyorum arada alıyor yavru kuşum arada unutuyor almıyor falan..ama çok kolaylık bişey bence alsın...iyi gecelerr biz geldiiiik.
Yatak odasındayız,ortam loş kaydirigubbakcemile3oğlum ayaklarımda bi türlü dalamadı uykuya.Ninni açtım bilgisayarda az önce ne güzel uyutmuştu kendi kendini.Ama eller kollar öyle hareketliki uyandırdı mübarek.3 gündür böyle geç uyuyor,gecede sabaha karşı uyanıyor ama açlıktan nerdeyse beni yiyecek durumda kalkıyor :)
Bugün emzik verdik beceremiyo çok komik oldu ama alıştı sanırım.siz veriyo musunuz emzik ? Ben istememiştim aslında ama oyalanıyor cidden varsın emsin
nerelerdesin kıs sennnklava:
özledik burda bisss opuyorumnanaktan
bi daha olmasın tımam mılmaz: :1hug:
önce bi güzel yayla çorbası -yoğurt çorbası
tencereye 1 yemek kaşığı un,1 su bardağı yoğurt,1 çay bardağı prinç,1 yumurtta,1 yemek kaşığı yağ bunları su ile kaynayana kadar karıştır..kaynayınca altını kıs kaynasın prinçler pişince içine tuz ve nanesini koy misss missssss...
ana yemek-tavuklu bezelye+
bezelyeyi tavuklu yapabilirsin yada mantarlı yaparsın....
ben genelde patlıcan lı yemekleri severim musakka karnı yarık gibi ama kızartmaya uğraşırım dersen oda olur...
tabiki patlıcan veya bezelyenin yanına en çok yakışan pilavvvvv....
yasemin birinç le yapılan pilavda harika oluyor...
zaytinyağlı fasulye-zeytinyağlı pırasa -barbunya......bunlardan biri....
kompostoda olabilir bunların yanına...
kız ıspıt dikenucu yokmu hehehehehe iftarda bizim vazgeçilmezlerimiz....
börekkkkkk......ay iyiki hepimiz yemek yedik şimdi ben doydum ama işte aç gözlük yapıyorum şu anda....börek börek
ne dedik...
çorba
ana yemek
pilav
zeytinyağlı
salata
börek
tatlıya vaktin kalırmı bilmem..onuda enişte alıversin bi tulumba....
starım dustum yavrum naber ben geldim olmazmı?nassın bakem...
ben eccük sıkınca kendimi yapıyorum valla...kız uyudukça bişeye sarılıyorum yada onuda kutfağa buyur ediyorum...ben değil bunlardan birini yapmak şöyle dursun bazen kahvaltıyı bile zor hazılayıp yiyebiliyorum + günde sadece 2 öğüne düştü remen yemeklerim . bugün öğlen acıktım , güya melemen yapıcam , nerrrde , yarım yufkadan gözleme yapıp meyve suyuyla zor yedim paşamın yüzünden :bbo:
kestirdim boyamı kendim yaptım tutmadı..2 doktora sordum arayıpta telefonda bi sakıncası yok dediler.tutmadığı için bayramda bi daha boyayacam...hoşgeldin canısı , olma mıııııııııı opuyorumnanaktan
iyi sayılır , yorgunum birassss , göğüslerim acıyo mafoldumben sağdım ama zaten uçları hassaslaşmış bi de benimki inadına mı yapıyo nedir , çekiştire çekiştire emmesin mi bugün akannehir o yüzden sağ göğsümü neredeyse hiç emziremedim , onu sağdım ilk , bütün gün paso solu emdii için emmesinin üzerinden yaklaşık 2 saat geçmesine rağmen 10 cc zor çıktı sanırım:bbo:
bir kaç gündür gezmekten beri gelmiyoruz bi de onun yorgunluğu var :bbo:
sen naaptın kıs , boyadın mı saçını , kestircektin bi de yerimseniben
ben bu h.sonu yaptırıcam röflemi inşallah :sm_cool:
acıktım , bi şeyler hazırlayayım atıştırmalık cokacimcoook
ben eccük sıkınca kendimi yapıyorum valla...kız uyudukça bişeye sarılıyorum yada onuda kutfağa buyur ediyorum...
kestirdim boyamı kendim yaptım tutmadı..2 doktora sordum arayıpta telefonda bi sakıncası yok dediler.tutmadığı için bayramda bi daha boyayacam...
afiyet olsun ..benim kociş tepeme dikildi ben kalkıyorum mecburiyetten.iyi gecelerrzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?