2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

demetcım bende molfıx ın ıslak mendılını kullanıyorum.
bebısımın poposu ıcınde dalın pişik önleyıcı kullanıyorum cok iyi gelıyor.

starcım bizde de aynı sorun vardı sarılık olayı hatta bi gece de yattık hastanede 2. gün çıkarttık ben dayanamadım şimdi bol bol emziriyorum daha iyi çok şükürrr:Saruboceq:

evet canım bende de aynı bi düzene giremedik tam anlamıyla inşallah yakında o da olur neler atlattık biz :enbuyukkk:

arasımızı kokla benim için annesi çok tatlı maşallahhhhŞeniz

demetcım bende molfıx ın ıslak mendılını kullanıyorum.
bebısımın poposı ıcınde dalın pişik önleyıcı kullanıyorum cok iyi gelıyor.

pişik için sabamed in kremini sürüyorum canım Allahtan ilerlemedi ama tamamen de geçmiş değil.
benim kızım çok kaka yapıyor teyzesi her alt açmaya kakalıyor bazen tam yeni bezi koyuyorumm bi cırtlatıyorrrr:kedi: hayde tekrar temizleme faslıkaydirigubbakcemile3

sarılığınızı atlattınızmı rosemcim

benım oglusta cok kaka yapıyor canım.aynı senınkı gıbı altını acınca horraa..kaydirigubbakcemile3
demek kı butun bebısler aynı.
cok sukur sarılıgımız gectı teyzesı.en son persembe kan verdık degerımız 6 ya düşmüş.:Saruboceq:doktorumuz sarılıgınız gectı dedı.hihoyyyt
bu arada bende takvım yaptım ama neden cıkmadı.lmaz:hangı adresı kopyalacagız bılıyormusun canım?

canım bende bebedor un ıslak mendilini kullanıyorum. kalın ve yumuşak. ama bugün daline başladım oda iyi ama sanki bebedor daha güzell....taakvimin güzel olmuş canım bu arada:)

karencim evet bende bugün öyle yaptım klima olmazsa hertarafı isilik olacak yüzünde çıkıyor zaten.saol canım hepimizin miniklerine maşşallah tezzamanda büyümeleri dileğiyle.

canım bende urfadayım memlekete İZMİRİME gidemedim. çok sıcak evin içi bile 34 dereceyi buluyo. dr açın tabi klima dedi. 27-28 dereceye ayarlıyorum.tam klima vurmayan bir yere yatırıyorum kuzumu ne yapalım yoksa sıcaktan uyuyamıyor yavrum.:)

Kızlar emzİĞe alıŞtırdınızmı
alıŞtırdıysanız nasıl yaptınız
ben verİyorum aĞlamaya baŞlıyo ve ÖĞÜrÜyo

yok canım ben alıştırmadım. istemiyo zaten yaaa. bende alışsın sitemiyorum ama bakalım.işe başlayınca zor olur

hurişş içerde kızla ilgileniyodum sabah 7 de kalktı daha yeni uyudu ama tilki uykusundaakaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm kızlar ben geldım pc ewdeyken hemen fırsat buldu geldım nasılsınız?
biz iyiyiz sende iyisin bakıyorum çok güzel...allah bebişlerimizle sağlıklı günler versin..

maşallah star dust bebişimizede maşallah...yarın bizde kontrole gidicezz..

amin canım amin allah bi deli cesaretimi veriyor ne oluyorsa..ama inan korksaydım telaş yapsaydım emin ol çok zor bi doğum belkide sezeryan olurdu....
bana soruyorlar çok zormuydu çok acıdımı nasıldı...
soruyu yanlış soruyorsunuz diyorum....
bir daha doğururmusun diye bi sorun bakalım...
kesinlikle doğururum....her acı bitiyor hepsi çekiliyor....ah allahım capon gozlüm kolllarımda uyuyor...

mercimek slm demek aynı şehirdeyiz ben başken hastanesinde barış beyin hastasıyım orda çalışıyorum zaten yardımcıdoçent kendisi. çocuk dr umda pınar hanım şimdilik memnnuz.sanada hayırlı doğumlar diliyorum.senin dr kim.nerde yapıcan doğumu.

bende huggies 2 numara kullanıyorum.2-3 saatte bir değiştiriyorum. zaten sıcak. pişik olmasın diye birde dr bir krem verdi sabah akşam sür pişik olmaz dedi allaha şükür olmadıda.....

bez konusunda bizde öyleyiz prima 98 li 15 gün gitmişti birdaha aldık ve oda yarılandı bir haftada.neyse aman kakalarını yapsınlarda razıyım.bu iyi beslendikleri anlamına geliyor.

hmm bez ve mendil muhabbeti varmış.ben huggies 2 numara aldım kafadan nivea nın pişik kremi ....bunlar kızızmın altınıa bişey yapmadı iyi yani pişik yuada başka bişey olmadı mendil olarak uni baby kullanıyorum bugün bitti ...hediye chicco mendil geldi ona başlıycam...bilmiyorum biraz fiyatı yüksek geliyor ama bakalım....

canım ben vural beye gidiyorum..haliyle başkentte olcak doğumum..bana tiyolar verirsin artık..şu an için herşey normal gözüküyo..normal doğum planlıyorum ya bakalım..çocuk dr.u olarak pınar hanımı ve bayram beyin iyi olduğunu söylediler ona da bakıcam artık..az kaldı çok heyecanlıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…