- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
demetcım bende molfıx ın ıslak mendılını kullanıyorum.
bebısımın poposı ıcınde dalın pişik önleyıcı kullanıyorum cok iyi gelıyor.
benım oglusta cok kaka yapıyor canım.aynı senınkı gıbı altını acınca horraa..kaydirigubbakcemile3pişik için sabamed in kremini sürüyorum canım Allahtan ilerlemedi ama tamamen de geçmiş değil.
benim kızım çok kaka yapıyor teyzesi her alt açmaya kakalıyor bazen tam yeni bezi koyuyorumm bi cırtlatıyorrrr:kedi: hayde tekrar temizleme faslıkaydirigubbakcemile3
sarılığınızı atlattınızmı rosemcim
selam kızlar
kibelecimmmm maşallah anne kız ikinize deeee
tebrik ederim canım sağlıklı uzun ömürleri olsun edamızın çok tatlı çokkkkka.s.Şeniz
kızlar bende bez olarak molfix den çok memnunum
ıslak mendil olarakda unibaby kullanıyorum ama yeni yeni evde ılık su pamuk olayına başladık o da zor olmuyor o kadar.
eşim nöbetçiyken bi gün unibaby bitmişti ve bende daha önce aldığım nivea kremliden kullandım ertesi gün göz göz oldu kuzumun popişi:gitme:
karencim evet bende bugün öyle yaptım klima olmazsa hertarafı isilik olacak yüzünde çıkıyor zaten.saol canım hepimizin miniklerine maşşallah tezzamanda büyümeleri dileğiyle.
Kızlar emzİĞe alıŞtırdınızmı
alıŞtırdıysanız nasıl yaptınız
ben verİyorum aĞlamaya baŞlıyo ve ÖĞÜrÜyo
benımkıde almıyor canım.bırazcık agzında tutuyor sonra diliyle itiyor.Kızlar emzİĞe alıŞtırdınızmı
alıŞtırdıysanız nasıl yaptınız
ben verİyorum aĞlamaya baŞlıyo ve ÖĞÜrÜyo
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hurişş içerde kızla ilgileniyodum sabah 7 de kalktı daha yeni uyudu ama tilki uykusundaakaydirigubbakcemile3
biz iyiyiz sende iyisin bakıyorum çok güzel...allah bebişlerimizle sağlıklı günler versin..slm kızlar ben geldım pc ewdeyken hemen fırsat buldu geldım nasılsınız?
maşallah star dust bebişimizede maşallah...yarın bizde kontrole gidicezz..yarım kalan çorbamı içeyim , uyanır benim sabırsız paşam şimdi .görüşmek üzereeee
bu arada hamileliği 16 kg ile tamamladım ama doğumdan beri kaç kg verdim ,bilmiyorum tartılmadım , evdeki bozuldu , yarın oğluşumu kontrol için hastaneye götürdüğümde bi fırsat bulursam tartıliim en iisi
amin canım amin allah bi deli cesaretimi veriyor ne oluyorsa..ama inan korksaydım telaş yapsaydım emin ol çok zor bi doğum belkide sezeryan olurdu....buraya girmişken Huri37 arkadaşımıza da yazayım dedim..merhaba canım..
doğumunu dört gözle beklediğin zamanlarda da takip ediyodum burayı..ve senin normal doğumu beklerkenki maceralarını okudum hep..bi insan bu kadar mı rahat bi şekilde ve dört gözle bekler normal doğumu..senin bıcır bıcır , matrak kişiliğinle yazmış olduğun yazıların bana da güç verdi..allah razı olsun senden..inşallah ben de normal doğum yapıcam...doğum hikayeni okurken gülmekten kopardın beni..allah razı olsun senden...evladını sana bağışlasın...hayırlı bi evlat olsun anne ve babasına..
ben sizi takip etmeye devam edicem..
bende çınara kısa kollu badı gıydırıyorum
kızlar gunde kaç kere bez degıstırıyorsunuz ben 2 saatte bır degıstırıyorum
bız cok bez harcıyoruz daha 1 hafta oldu prima yenı dogan aldım 98li yarısından fazlası bıttı
mercimek slm demek aynı şehirdeyiz ben başken hastanesinde barış beyin hastasıyım orda çalışıyorum zaten yardımcıdoçent kendisi. çocuk dr umda pınar hanım şimdilik memnnuz.sanada hayırlı doğumlar diliyorum.senin dr kim.nerde yapıcan doğumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?