- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
benım oglusta cok kaka yapıyor canım.aynı senınkı gıbı altını acınca horraa..kaydirigubbakcemile3
demek kı butun bebısler aynı.
cok sukur sarılıgımız gectı teyzesı.en son persembe kan verdık degerımız 6 ya düşmüş.:Saruboceq:doktorumuz sarılıgınız gectı dedı.hihoyyyt
bu arada bende takvım yaptım ama neden cıkmadı.lmaz:hangı adresı kopyalacagız bılıyormusun canım?
canım bende bebedor un ıslak mendilini kullanıyorum. kalın ve yumuşak. ama bugün daline başladım oda iyi ama sanki bebedor daha güzell....taakvimin güzel olmuş canım bu arada:)
Kızlar emzİĞe alıŞtırdınızmı
alıŞtırdıysanız nasıl yaptınız
ben verİyorum aĞlamaya baŞlıyo ve ÖĞÜrÜyo
kızlar bu siteye bende girdim ama yapamıyorum biri bana anlatabilirmi artık hamilelik çizelgemi değiştireyim
canım ben vural beye gidiyorum..haliyle başkentte olcak doğumum..bana tiyolar verirsin artık..şu an için herşey normal gözüküyo..normal doğum planlıyorum ya bakalım..çocuk dr.u olarak pınar hanımı ve bayram beyin iyi olduğunu söylediler ona da bakıcam artık..az kaldı çok heyecanlıyım..
o baya yakınmışız vural beyde çok iyidir ama aramızda kalsın genelde hastaları sezeryana teşvik eder ama inşallah senin öyle olmaz.sen diret normal doğum için.ben sezeryan oldum spinal baya zorluk çektim süt zor geldi korku da vardı girerken bunlar beni kötü etkiledi.seninde az kalmış allah kurtarsın doğumun kolay olur inşallah bebişin nasıl kilosu cinsiyeti.benimki 2700 doğdu zayıf lığın dezavantajıda oldu sarılık falan yani ilk günler zor geçti şimdi çok şükür iyiyiz evet bayram beyi istiyordum ben ama pınarda iyiymiş çok ilgili cebini falan verdi.yine görüşürüz kendine iyibak.Şeniz
Çok tatlı kızın kibele maşallah Allah nazardan korusun
ayy canım yaa geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün çok tatlı olmuşsun annelikte yakışmış maşallah bebeğinede sanadaa.s.
canım ya maşallah çok tatlı çıkmışsınız kızın çok şeker ende kurtuldun hayırlısıyla çok sevindim cnm allah analı babalı büyütsün sütün nasıl tatlım geliyomu yeterli
kibelecim cok tatlı cıkmıssınız..2 nizede masallah Allah analı babalı buyutsun kızını ..gozunaydın..
kibelecimm maşalahhhh çok tatlısınızz
Ayy kız bu ne tatlı bi bebiş böyle maşallah yumuk yumuk.Allah analı babalı büyütsün kolay kolay bebek beğenmem öle ama bu çoook tatlı canım benim maşallah tebrikler canım.a.s.
selam kızlar
kibelecimmmm maşallah anne kız ikinize deeee
tebrik ederim canım sağlıklı uzun ömürleri olsun edamızın çok tatlı çokkkkka.s.Şeniz
kızlar bende bez olarak molfix den çok memnunum
ıslak mendil olarakda unibaby kullanıyorum ama yeni yeni evde ılık su pamuk olayına başladık o da zor olmuyor o kadar.
eşim nöbetçiyken bi gün unibaby bitmişti ve bende daha önce aldığım nivea kremliden kullandım ertesi gün göz göz oldu kuzumun popişi:gitme:
kibele canım maşallah kuzuna ve sana allah aanalı babalı büyütsün.
derincim çok tatlısınız kızınla nasıl bizimkilerin günleri aynı kilo alımı falan nasıl benimki çok şükür iyi gibi bakalım çarşamba randevumuz var kaç gram almışız.sütün nasıl mama veriyormusun.
gunaydın kızlarr bız ıyıyız oğlusumla masallah garrıp bır bebek annesını dusunuyor sanırım kızım cok aglar hıc uyumazdı buda tam tersı
ama benım goğus uclarım cok acıyor ne yapabılırım kı ?karbonatlı suyla sılıyorum bıraz rahatlatıyor ama yınede acıyoronerınız varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?