- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
gunaydın kızlarr bız ıyıyız oğlusumla masallah garrıp bır bebek annesını dusunuyor sanırım kızım cok aglar hıc uyumazdı buda tam tersı
ama benım goğus uclarım cok acıyor ne yapabılırım kı ?karbonatlı suyla sılıyorum bıraz rahatlatıyor ama yınede acıyoronerınız varmı?
selamlar herkese uzun zamadir giremiyorum dogum yapanlari tebrik ederim..
bir sey soracagim benim oglum uykudayken cok fazla korkuyor hatta uyaniyor o korkmadan dolayi bunu nasi gecirebilirim bi fikri olan var mi ya da neden oluyor boyle bir sey aklim cok karisti yanimda da kimse yok yardimci olcak
benim kızızm bugün çok gezdi hastaneye gittik ya ikimizde muaynemizi olduk bahçede turladık oturduk çay içtik.eve geldik uykuya bi yattı yatış o yatış 4 saat oldu daha kalkmadı....sıkıldım ama yaaaa
nasıl cnm kızın doğumdan sonra kilo kaybı oldumu genelde öyle oluyo ama sonradanalıyolar tekrar
tabiiiii ben onu kilo kaybı olarak görmüyorum bence şişleri indi ...3600 dü 3360 a indi..ama bebek bile olsa 4 günde bu kadar gr verebilirmi...yüzü çok şişti burnu gözleri onlar gitti vücudunun şişleri indi dolayısıyla kilo kaybı gibi duruyor...
ben çocuğun kilosuna bakmam bunu bana doktorum öğretti bana hiç kilosunu söylemiyordu kilonun önemli olmadığını öğretti bana...
benceeee...
benim için önemli olan kızızmın seslere verdiği tepki uyarıldığında ne gibi tepkiler veriyor suya karşı sese karşı bana karşı tepkileri..gözleri v.s. gibi gelişimlerini daha çok önemsiyorum...kaç kilo olduğu önemlimi...zekası daha mühim...
valla cnm benim kızım 3440 doğdu 3100 e düşünce doktorum bi panik görsen hemen mamayı dayıyosun dedi şimdide ister istemez önemsiyorum kilosunu bakalım yarın kaç çıkıcak kuzum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?