2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

selam kızlar nasılsınız
bu gün öyküyü dr a götürcem saat 4 te randevumuz bakalım kızım nasıl kilo almışmı sarılığı düşmüşmü

geldim kızlar...
doktorumdan aferim aldım kendine çok iyi bnakmışsın dedi dikişlerim düştü 1 tane kaldı...rahimim içi tertemizmiş pırıl pırıl....bi sorunum yokmuş kızızma pazar günü yaptırdığım sarılık testini gösterdim tekrar canını yakmaya gerek yok annesi değerleri gayet iyi dedi soydu yine kontrol etti hiç sarılık kalmamış biraz göz kenarlarında var süte devam dedi...evdeyiz şu an..kaynana kayınpederi almamış yanına senin ne işin var demiş . şu an kaynanam kızızma emziği alıştırıca diye cebelleşiyoır....bütün markalardan aldı kadın hiç birini beğenmedi bizim kız şimdi en son nuk deniyor bakalım kauçuk alacakmı........
kaynanamla bebeği yıkamıştık çok kötü yıkıyor beceremiyor..daha doğrusu yıkamamışız duş aldırmışız..
dün yengem geli kızı bi aldı eline...yok böyle bişey kız deri değiştirdi ya süper yıkadı ama 4 saat uyudu kızım...dip köşe evde temizlik yaptık 3 tencere yemek yaptık....öğrettti iyyice yıkamayı hergün böyle yıka kimseye ihtiyacın yok dedi...bi cesaret geldi göbeği düşsün şakır şakır yıkıycam kızımı...suyu çok seviyo zati gık demedi....

canım bebişine 41 kere maşallah...zemuszemus göğüs ucun içinde lansinoh kremi kullan çok iyi geliyo...emzirmeden önce silmenede gerek yok ..benimde aynı sorunum vardı çok iyi geldi tavsiye ederim...

ya melek emzik çok yakışmış ya ben hala uğraşıyorum emziğe alıştırmak için...biraz emiyor atıyor nasıl alıştırdın....hepsini denedim şu an en azından nuk tutuyo ağızında kauçuk olan onuda atıyor ama diğerlerine nazaran onu tutuyo biraz...

selamlar herkese uzun zamadir giremiyorum dogum yapanlari tebrik ederim..
bir sey soracagim benim oglum uykudayken cok fazla korkuyor hatta uyaniyor o korkmadan dolayi bunu nasi gecirebilirim bi fikri olan var mi ya da neden oluyor boyle bir sey aklim cok karisti yanimda da kimse yok yardimci olcak

benim kızızmda korkuyordu bebekler genelde uykularında irkilirlermiş.ben ince bir türbent örtüyorum üstüne kalın örtü değilde türbent biraz azaldı teyzesi..

kızlar hepiniz burdasınız ama yazmıyorsunuz...
bu arada benim gebelik korsesinden alan biri daha vardı kimdi ya kikoleyim miydi onu şimdide ters çevirip takıyorum ben..gebelikte bel destek bölgesi şimdide karnı toplamak için kullanılıyormuş...sıcakta hiç olmuyor ama sonra karnım çorba gibi olmasını istemiyorum...

bebeklerinizin ürkmesinden korkmayın kızlar...bu moro refleksi denilen şey....bende ilk başlarda endişe etmiştim ama doktorumuz aydınlattı saolsun....doktorlar esas bu refleks olmadığında endişeye kapılırlarmış....sinir sistemlerinin iyi işlediğinin işaretidir dedi....4-6 aylarda kaybolur dedi ve bizim sanırım3.ayda kayboldu...sağlıkla kalın

selam kızlar nasılsınız fazla giremiyorum benim kızım gündüzleri hiç durmuyo uyumuyo gece çok güzel uyuyyo maşallah . yarında doktor kontrolümüz var baklım kaç kilo almış fazla almamış gibime geliyo sütm yok yetmiyo mamada fazla vermeye kıyamıyorum şişmanlayamıyo yavrum.

benim kızızm bugün çok gezdi hastaneye gittik ya ikimizde muaynemizi olduk bahçede turladık oturduk çay içtik.eve geldik uykuya bi yattı yatış o yatış 4 saat oldu daha kalkmadı....sıkıldım ama yaaaa

benim kızızm bugün çok gezdi hastaneye gittik ya ikimizde muaynemizi olduk bahçede turladık oturduk çay içtik.eve geldik uykuya bi yattı yatış o yatış 4 saat oldu daha kalkmadı....sıkıldım ama yaaaa

nasıl cnm kızın doğumdan sonra kilo kaybı oldumu genelde öyle oluyo ama sonradanalıyolar tekrar

nasıl cnm kızın doğumdan sonra kilo kaybı oldumu genelde öyle oluyo ama sonradanalıyolar tekrar

tabiiiii ben onu kilo kaybı olarak görmüyorum bence şişleri indi ...3600 dü 3360 a indi..ama bebek bile olsa 4 günde bu kadar gr verebilirmi...yüzü çok şişti burnu gözleri onlar gitti vücudunun şişleri indi dolayısıyla kilo kaybı gibi duruyor...
ben çocuğun kilosuna bakmam bunu bana doktorum öğretti bana hiç kilosunu söylemiyordu kilonun önemli olmadığını öğretti bana...
benceeee...
benim için önemli olan kızızmın seslere verdiği tepki uyarıldığında ne gibi tepkiler veriyor suya karşı sese karşı bana karşı tepkileri..gözleri v.s. gibi gelişimlerini daha çok önemsiyorum...kaç kilo olduğu önemlimi...zekası daha mühim...

valla cnm benim kızım 3440 doğdu 3100 e düşünce doktorum bi panik görsen hemen mamayı dayıyosun dedi şimdide ister istemez önemsiyorum kilosunu bakalım yarın kaç çıkıcak kuzum .

valla cnm benim kızım 3440 doğdu 3100 e düşünce doktorum bi panik görsen hemen mamayı dayıyosun dedi şimdide ister istemez önemsiyorum kilosunu bakalım yarın kaç çıkıcak kuzum .

çarşamba sabahı doğdu o gün emiyordu ,ama süt yokmuş çıktım hastaneden aynı gün gece hiç susmadı ertesi sabahta öyle emiyordu ama meğersem sütüm yokmuş..bende mama verdim ama memede verdim süt gelsede gelmesede verdim ...önce memeyi veriyordum çekiyoırdu çekiyordu bıkıyordu öyle mama veriyorddum...normal söylenen ölçünün yarısı kadar verdim hep günde 7 öğünse ben 4 öğün verdim.ama bir yandan humana ve kompostolara dayadım kendimi...2 gündür maşallahı var kızımın artık mamayı kaldırdım 2 gündür sabah geceliğim ıslak kalkıyorum sürekli emziriyorum sarılık olmadan yırttık ucundan döndük....mama kötü değil ama çabala bence memeye süt gelmesi için her yolu dene...emzirirken tepiniyordum acıdan....

selam kızlar bugün giremedim çok yoğundum misafirim bitmedi haliyle kızımda hiç uyumadı her gelen kucak mıncık mıncık ettiler yavrumu tam uyutuyorum hop biri geliyo alıyo kucağına sinir oldum yaa kızım çok huysuzlandı gündüzleri aralıklı uyuyan çocuk bugün toplasan 1 saat uyudu sabah 9 dan beri inşallah gecede huysuzluğu devam etmezzz-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…