2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

her şeyi denedim cnm yapmadığım şey kalmadı günde 4 lt su beslenmeye dikkat sütlü tatlılar humana rezene çayı bolca yeşillik ( marul , tere ) en son şimdi hurmaya başladım yok yok bünye meselesi bunlarıda yapmasam hiç gelmiycek en son umudum kibele bana kargoladı çemen otu hapından sağolsun bugün yarın gelir bekliyorum gümrüğe takılmassa inş işe yararda kızım anne sütü alır anne sütü gibisi varmı çok üzülüyorum çok

huri gözün aydın çok şükür kavuşmuşsun sende yavruna

ya benim kızımda emmiyor, artık kan ter içinde kalıyorum o ağlamaktan morarıyor yok almıyor
sütümde bol tek sağmada 150 cc her seferinde, deliricem bende her mama saati deniyorum bakalım alıcak inşallah

selam cnm misafir gelince çok örseleniyo çocuklar benimkinide banyo yaptırdık uyuyo ilk defa gündüz uyuyo böyle yoksa takılamazdım buraya

selam cnm misafir gelince çok örseleniyo çocuklar benimkinide banyo yaptırdık uyuyo ilk defa gündüz uyuyo böyle yoksa takılamazdım buraya

benim kızım gündüzde uyurdu yani aralıklarla da olsa gündüz 4 saat uykuyu tamamlardı bugün sağ olsun uyuyan çocuğuda kaç kere uyandırdılar çocuk ne olduğunu şaşırıyoo uyku saaatini bile hemencik bozdu:umursamaz:

selam kızlAr..bizde dr dan geldik simdi..serram 4000 gr olmus ben sutum yaramıyo diyodum ama iyi dedi dr.ama cok gazlı b bebek oldugumuzu soledi.zinco damla omx gaz surubu pankleoflat diye sase verdi artık bu 3 ilacı kullanıcaz mesili bırakın barsak kanseri yaptıgına dair yazılar var dedi.sonra eger istersen dedi sennde sutunun toplanmasına yardımcı olacak goldn goat die mama yazayım dedi.keci sutunden..bende ok dedim aldım.sadece gece vericem .kızım cok sık emdigi icin bazen bos emiyo.en azından vucudum da toparlanır..sizler naptınız?

canım maşallah serrayaa benim kızda çok sık emiyo ve süt birikmiyo bende günde 2 defa mama veriyorum böyle idare ediyoruz şimdilik yapacak bişey yok tek başımayım 2 çocuk ev işi gelen giden yorgunluk halsizlik uykusuzlukta üstüne gelince sütüm anca bu kadar yetiyo:sinifsinif:

selam kızlarrr

biz kızımla bugün alışveriş merkezinin altını üstüne getirdikkk:lepi:
gezmeyi çok sevdi çileğim benimmmmmopuyorumnanaktankime çektiyseeee:kedi:zemuszemus

sizler nasılsınız bakalım:teytey:

kızlar iştahınız ne durumda ben hala hıc bısey yıyemıyorum
sadece sıvı tuketıyorum butun gun aç dolasıyorum kahvaltı bıle yapamıyorum sadece 1 bardak acık cay ıcıyorum

demetçim hoş geldim tatlım yerim ben o çileği kime çektiyse gezmedeenaniknanik:dance:
kızlar iştahınız ne durumda ben hala hıc bısey yıyemıyorum
sadece sıvı tuketıyorum butun gun aç dolasıyorum kahvaltı bıle yapamıyorum sadece 1 bardak acık cay ıcıyorum

canım benim maşallahım var iştahım çok her emzirmeden sonra böyle fenalık geçiriyorum sanki her emzirmeden sonra 2 bardak su içiyorum bide tatlı tuzlu bişeyler yiyorum muhakkak sütüm o yüzden düzenli geliyo kaydirigubbakcemile2

valla hüzüncüm bende de durum aynı hiç iştahım yok aç olduğumda bile canım hiçbişey istemiyo:umursamaz:
bol su içmeye devam:içelim:

hoşbuldum diloşum ben bilmem ki kime çektiiiii-tatlicadiarzu-

aaa o misafirlere de çok kızdım heeeklava:
insan uyuyan yavruyu kucağına alırmı yaaaa:mymeka:
diloş bence uyansın seversiniz falan de çocuğun düzeni bi bozulursa sen uğraşıcaksın kimse değil:umursamaz:
kıyamam ben eylülümeeeeeŞeniz

aynen benim oğlumda emerken basıyo yaygarayı.benimde sütüm var ama neden böyle yapıyo anlamıyorum.bugün 120cc içti.sanırım doymuyo oğlum
yarında böyle ağlarsa doktora götürcem:çok üzgünüm:

canım diyorum birazdan emmek için uyanır felan diyorum nerde dinleyen ne anlarmış daha uykudan onun gecesi gündüzü bir diyolar beni deli ediyolarr kimseninde kalbini kırmak istemiyorum ama gelde laf anlattklava:klava:

canım demek denedin bak fazlasınıda içti maşalllah ama il seferde çok içmiş çok iyi gazını çıkarman lazımkaydirigubbakcemile5

kızlar sütünüz varken bebişler emerken ağlıyorlarsa gaz sancısındandır
karnına ılık havlu koyun
yavaş yavaş masaj yapın karnına
her emzirmeden sonra mutlaka gazını çıkartın

merhaba hanımlar.
genelde emzırme sorunu var sanırm.
bizimde kaka sorunu var bu aralar.
sizin bebişlerın kakası nasıl?bizmkisi biraz ishal gibi.
gün icinde cok faza kakasını yapıyor.birsey cıkıcak hastaneye gidecez diye cok korkar oldum.
yeni dogan bebeklerın kakası nasıl olmalı?

kızlar ne olur yardım edin ben bu tickerı yaptım ama kopyalamayı beceremiyorum hangi kkısım kopyalanacaksabah beri uğraşıyorum olmuyor sağolsun demet ve akdaş arkadaşımız anlattılar ama olmuyor altını çizdik diyorlar ama çizgi çıkmıyor

herkese merhaba
karencım keçi sütünü bende duydum çok faydalıymıs gercekten

evet huzuncum dr cok faydalı dedi ama sonucta mama diye cekindim ama gunde 1 kez vericem o da geceleyin..senn cınar nasıl oldu..emio mu canım?

dilos en dogrusunu sen yapmıssın yani cok yorgun ve halsiz kalan anne icin gunde 1 veya 2 mama destegi bizide toparlıyo..

kızlar sütünüz varken bebişler emerken ağlıyorlarsa gaz sancısındandır
karnına ılık havlu koyun
yavaş yavaş masaj yapın karnına
her emzirmeden sonra mutlaka gazını çıkartın

demetim hosgeldin oyku zehramız nasıl annesi..sen nasılsın?gezmelere mi cıkıosunuz anne kız ..ay bizde cıkmak istioruz ama su aralar anca dr a cıkabiliorus:)

hoşgeldin rosemcim
ishal gibi yapması normal şimdilerde
bizimkide aynı sarı ve her alt açmaya yapmış oluyor
suyunu emiyor bez yumurta sarısı gibi kalıyor:roflol:
açtıktan sonra yaparken baya sulu olduğunu görüyorum
ama normalmiş
çok tatalı bi kızım var-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…