- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
çarşamba sabahı doğdu o gün emiyordu ,ama süt yokmuş çıktım hastaneden aynı gün gece hiç susmadı ertesi sabahta öyle emiyordu ama meğersem sütüm yokmuş..bende mama verdim ama memede verdim süt gelsede gelmesede verdim ...önce memeyi veriyordum çekiyoırdu çekiyordu bıkıyordu öyle mama veriyorddum...normal söylenen ölçünün yarısı kadar verdim hep günde 7 öğünse ben 4 öğün verdim.ama bir yandan humana ve kompostolara dayadım kendimi...2 gündür maşallahı var kızımın artık mamayı kaldırdım 2 gündür sabah geceliğim ıslak kalkıyorum sürekli emziriyorum sarılık olmadan yırttık ucundan döndük....mama kötü değil ama çabala bence memeye süt gelmesi için her yolu dene...emzirirken tepiniyordum acıdan....
selam kızlar bugün giremedim çok yoğundum misafirim bitmedi haliyle kızımda hiç uyumadı her gelen kucak mıncık mıncık ettiler yavrumu tam uyutuyorum hop biri geliyo alıyo kucağına sinir oldum yaa kızım çok huysuzlandı gündüzleri aralıklı uyuyan çocuk bugün toplasan 1 saat uyudu sabah 9 dan beri inşallah gecede huysuzluğu devam etmezzz-tatlicadiarzu-
selam cnm misafir gelince çok örseleniyo çocuklar benimkinide banyo yaptırdık uyuyo ilk defa gündüz uyuyo böyle yoksa takılamazdım buraya
selam kızlAr..bizde dr dan geldik simdi..serram 4000 gr olmus ben sutum yaramıyo diyodum ama iyi dedi dr.ama cok gazlı b bebek oldugumuzu soledi.zinco damla omx gaz surubu pankleoflat diye sase verdi artık bu 3 ilacı kullanıcaz mesili bırakın barsak kanseri yaptıgına dair yazılar var dedi.sonra eger istersen dedi sennde sutunun toplanmasına yardımcı olacak goldn goat die mama yazayım dedi.keci sutunden..bende ok dedim aldım.sadece gece vericem .kızım cok sık emdigi icin bazen bos emiyo.en azından vucudum da toparlanır..sizler naptınız?
selam kızlarrr
biz kızımla bugün alışveriş merkezinin altını üstüne getirdikkk:lepi:
gezmeyi çok sevdi çileğim benimmmmmopuyorumnanaktankime çektiyseeee:kedi:zemuszemus
sizler nasılsınız bakalım:teytey:
kızlar iştahınız ne durumda ben hala hıc bısey yıyemıyorum
sadece sıvı tuketıyorum butun gun aç dolasıyorum kahvaltı bıle yapamıyorum sadece 1 bardak acık cay ıcıyorum
hoşbuldum diloşum ben bilmem ki kime çektiiiii-tatlicadiarzu-demetçim hoş geldim tatlım yerim ben o çileği kime çektiyse gezmedeenaniknanik:dance:
canım benim maşallahım var iştahım çok her emzirmeden sonra böyle fenalık geçiriyorum sanki her emzirmeden sonra 2 bardak su içiyorum bide tatlı tuzlu bişeyler yiyorum muhakkak sütüm o yüzden düzenli geliyo kaydirigubbakcemile2
huri gözün aydın çok şükür kavuşmuşsun sende yavruna
ya benim kızımda emmiyor, artık kan ter içinde kalıyorum o ağlamaktan morarıyor yok almıyor
sütümde bol tek sağmada 150 cc her seferinde, deliricem bende her mama saati deniyorum bakalım alıcak inşallah
hoşbuldum diloşum ben bilmem ki kime çektiiiii-tatlicadiarzu-
aaa o misafirlere de çok kızdım heeeklava:
insan uyuyan yavruyu kucağına alırmı yaaaa:mymeka:
diloş bence uyansın seversiniz falan de çocuğun düzeni bi bozulursa sen uğraşıcaksın kimse değil:umursamaz:
kıyamam ben eylülümeeeeeŞeniz
aynen benim oğlumda emerken basıyo yaygarayı.benimde sütüm var ama neden böyle yapıyo anlamıyorum.bugün 120cc içti.sanırım doymuyo oğlum
yarında böyle ağlarsa doktora götürcem:çok üzgünüm:
herkese merhaba
karencım keçi sütünü bende duydum çok faydalıymıs gercekten
canım maşallah serrayaa benim kızda çok sık emiyo ve süt birikmiyo bende günde 2 defa mama veriyorum böyle idare ediyoruz şimdilik yapacak bişey yok tek başımayım 2 çocuk ev işi gelen giden yorgunluk halsizlik uykusuzlukta üstüne gelince sütüm anca bu kadar yetiyo:sinifsinif:
kızlar sütünüz varken bebişler emerken ağlıyorlarsa gaz sancısındandır
karnına ılık havlu koyun
yavaş yavaş masaj yapın karnına
her emzirmeden sonra mutlaka gazını çıkartın
merhaba hanımlar.
genelde emzırme sorunu var sanırm.
bizimde kaka sorunu var bu aralar.
sizin bebişlerın kakası nasıl?bizmkisi biraz ishal gibi.
gün icinde cok faza kakasını yapıyor.birsey cıkıcak hastaneye gidecez diye cok korkar oldum.
yeni dogan bebeklerın kakası nasıl olmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?