- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.361
bir arkadaşımız yazmıştı.burun kemiğinden gözüne doğru dairesel masaj yapıyormuş.oradan sıvı akıyormuş. onun doktoru daha rahat açılır demiş. bende deniyorum aynen söylenen gibi oldu. şimdi daha az çapak yapıyor. masaj gerçekten etkili. göz damlasını bıraktık zaten bir göz damlası sadece 7 gün kullanılıyordur sonra başka marka göz damlasına geçmek zorunda kalıyorduk.doktorum aynı göz damlası 7 günden sonra etki etmez demişti. ama masajtan bahsetmemişti.masajı burada öğrendim daha etkili emin olabilirsin
zaten ben bu göz damlasındanda korkmaya başladım nerdeyse 2 aydır kullanıyorum bi yan etkisi olcak diye doktor hiç bişey sölemiyor Çok üzgünüm çoook bu gidişle doktoruda değiştircem zaten.ama bu göz masajını yapıyım uyandığında inşallah geçer korkmaya başladım artık
bu akşam spral takdırmaya gideceğim daha adet olmadım korkulu rüya görmek istemiyorum. daha önce takdıran var mı? canınız acıyor mu?
arkadaşlar bişey sorcam yaaa benim oğlumun gözü doğdundan beri sürekli çabak oluyor hatta artık gözü akmaya bile başladı ilk başta iki gözündede vardı ama şimdi birinde kaldı göz damlasıda kullanıyoruz hala o kadar süre kullanmalkta beni rahatsız etmeye başladı ya bi sakıncası olusa diye bi bilgisi olan varmı çapakla ilgili
günaydın kızlar,
bugün yağmur ormanı salıncak sipariş ettim birii kullanıyodu memnundu galiba dimi?
steririzatör olarakta yne burdan bir arkadaş arçelikin hem steril eden hemde biberom ısıtan bir modelin önermişti,alıp kullanan var mı?o arkadaş kimdi hatırlayan var mı?
karen canım hosgeldın.nasılsın kuzum?
kızın nasıl oldu ınsallah hersey yolundadır.
ah ah bi fırsatını bulsam bende gidicem taktırmaya da işte.....ben bu arada regl oldum ..galiba 2 gündür lekelenmeler oluyor...40 ım çıktığına göre normal adet heralde ..ne kadar sürer bilmem günlük ped ile geçiştiriyorum ...bakalım..oldum ya ona bak sen...ee bu karnım ne zaman inecek ben hala 6 aylık hamileyim kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...temmuz-anneleri-payla351305m-alan305-560.html
Canım bu adreste aynı dertten muzdarip bi arkadaş bişeyler yazmış bi oku istersen
hosbulduk rosemcim..ben iyiyim tatlım serra da yavas yavas toparlıyo canım..ama cok zormus gercekten seni daha iyi anladım..bizde yola hazırlanıyoruz bayrama kvaldedeyiz..sen ve kuzucun nasıl?
canım ıyı olmanıza sevındım.:1hug:hosbulduk rosemcim..ben iyiyim tatlım serra da yavas yavas toparlıyo canım..ama cok zormus gercekten seni daha iyi anladım..bizde yola hazırlanıyoruz bayrama kvaldedeyiz..sen ve kuzucun nasıl?
valla genel söylentiler acımıyor yönünde..acıyor muuu
ay hayırlı olsun şevvalin tepkisi ne oldu ne diyo beğendi mi...öğretmeni nasıl ...şimdi ana okuluna mı başladı 1 e mi ya...yok ana okuluna başladı dimi seneye 1 e gidecek herhal?çok heycanlı ya allahım banada nasip etsin kız eylül kucağında gittin okula dimi...kaydirigubbakcemile5teşekkür ederim kızlarr saat 9 okuldaydık ilk biz gitmişiz peşimizden bi ordu geldi:))) neyse öğretmenle tanışma fastımız oldu alıncakların listeleri verildi yani kısacası genel bi toplantı havası olarak geçtii yarın başlıcak alışa alışaa bu haftas karışık gircekler öğrentmenlerde öylee sabah 9 dan 12 kadar bayram sonrası 12,30 5 arası olacakk 1,5 saat konuştuk ve eve gönderdi yarın çocujkları bırakcaz ama arada bakıcaz kapıoda beklicez içer girmek yok bu sefer:)) neyse kız ağlıyo ben bi bakayım gelirim yinee:ecrin_bebek:
valla genel söylentiler acımıyor yönünde..
annem olsun teyzem yengemler acımadığını söylüyorlar...
ben korkmuyorum çünkü az çok takip edenler bilir ben çok sayıda alttan muayne olmuş rahatlıkla 2 ıkınmada çocuk doğuran ve pek bi acı hissetmeyen biri olarak aşağısı ileilgili bi sorunum pek olmadı...heralde benimki acımaz...
ama sen pek alttan muayne olmadın heralde yani kendini kasmazsan acımayacağını düşünüyorum.....
ay hayırlı olsun şevvalin tepkisi ne oldu ne diyo beğendi mi...öğretmeni nasıl ...şimdi ana okuluna mı başladı 1 e mi ya...yok ana okuluna başladı dimi seneye 1 e gidecek herhal?çok heycanlı ya allahım banada nasip etsin kız eylül kucağında gittin okula dimi...kaydirigubbakcemile5
valla genel söylentiler acımıyor yönünde..
annem olsun teyzem yengemler acımadığını söylüyorlar...
ben korkmuyorum çünkü az çok takip edenler bilir ben çok sayıda alttan muayne olmuş rahatlıkla 2 ıkınmada çocuk doğuran ve pek bi acı hissetmeyen biri olarak aşağısı ileilgili bi sorunum pek olmadı...heralde benimki acımaz...
ama sen pek alttan muayne olmadın heralde yani kendini kasmazsan acımayacağını düşünüyorum.....
ay hayırlı olsun şevvalin tepkisi ne oldu ne diyo beğendi mi...öğretmeni nasıl ...şimdi ana okuluna mı başladı 1 e mi ya...yok ana okuluna başladı dimi seneye 1 e gidecek herhal?çok heycanlı ya allahım banada nasip etsin kız eylül kucağında gittin okula dimi...kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?