2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

zaten ben bu göz damlasındanda korkmaya başladım nerdeyse 2 aydır kullanıyorum bi yan etkisi olcak diye doktor hiç bişey sölemiyor Çok üzgünüm çoook bu gidişle doktoruda değiştircem zaten.ama bu göz masajını yapıyım uyandığında inşallah geçer korkmaya başladım artık

gnydn kızlar nasılsınız?bı kac gundur gıremedım
gecmısı nasıl okucam bakalım ???? artık keremı sallarken okur dururum :)))))
dılara cnm kızı kula goturdunmu sanırım suan okul yolundasındır bızımkı 24 de baslıcakmıs suan kahvaltı yapıyoruz kerem ALlah tan mutfagı kesfedıyorbızde gotururyoruz

hemen geçecek diye bekleme şekerim.benim doktor göz kanalı tıkalı , göz yaşı oluşuncaya kadar akar dedi. bu 1 yaşına kadar sürebilirmiş. ama masaj etkili oldu. günde 20 kez yapıyorlarmış 20 kere dairesel bir masaj. ben çalışıyorum annem aklına geldikçe bebeğin yanına indikçe yapıyormuş. ama bir haftadır bayağı azalma var. masajla daha çabuk açılırmış.yerimseniben

bu akşam spral takdırmaya gideceğim daha adet olmadım korkulu rüya görmek istemiyorum. daha önce takdıran var mı? canınız acıyor mu?

ah ah bi fırsatını bulsam bende gidicem taktırmaya da işte.....ben bu arada regl oldum ..galiba 2 gündür lekelenmeler oluyor...40 ım çıktığına göre normal adet heralde ..ne kadar sürer bilmem günlük ped ile geçiştiriyorum ...bakalım..oldum ya ona bak sen...ee bu karnım ne zaman inecek ben hala 6 aylık hamileyim kaydirigubbakcemile3

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...temmuz-anneleri-payla351305m-alan305-560.html
Canım bu adreste aynı dertten muzdarip bi arkadaş bişeyler yazmış bi oku istersen

günaydın kızlar,
bugün yağmur ormanı salıncak sipariş ettim birii kullanıyodu memnundu galiba dimi?
steririzatör olarakta yne burdan bir arkadaş arçelikin hem steril eden hemde biberom ısıtan bir modelin önermişti,alıp kullanan var mı?o arkadaş kimdi hatırlayan var mı?

canım kızın cok cok tatlı ya masallah
sibel kullanıyordu arceliğin hem biberon ve hem sterilini canım gayette memnundu .

karen canım hosgeldın.nasılsın kuzum?
kızın nasıl oldu ınsallah hersey yolundadır.

hosbulduk rosemcim..ben iyiyim tatlım serra da yavas yavas toparlıyo canım..ama cok zormus gercekten seni daha iyi anladım..bizde yola hazırlanıyoruz bayrama kvaldedeyiz..sen ve kuzucun nasıl?

acıyor muuu

teşekkür ederim kızlarr saat 9 okuldaydık ilk biz gitmişiz peşimizden bi ordu geldi:))) neyse öğretmenle tanışma fastımız oldu alıncakların listeleri verildi yani kısacası genel bi toplantı havası olarak geçtii yarın başlıcak alışa alışaa bu haftas karışık gircekler öğrentmenlerde öylee sabah 9 dan 12 kadar bayram sonrası 12,30 5 arası olacakk 1,5 saat konuştuk ve eve gönderdi yarın çocujkları bırakcaz ama arada bakıcaz kapıoda beklicez içer girmek yok bu sefer:)) neyse kız ağlıyo ben bi bakayım gelirim yinee:ecrin_bebek:

hosbulduk rosemcim..ben iyiyim tatlım serra da yavas yavas toparlıyo canım..ama cok zormus gercekten seni daha iyi anladım..bizde yola hazırlanıyoruz bayrama kvaldedeyiz..sen ve kuzucun nasıl?

canım geçmiş olsun serra hasta mıydı
ben 1 haftadir evde değildim giremedim
acil şifalar üzüldüm

canım ıyı olmanıza sevındım.:1hug:
ınsalalh bıran once tamamen atlatırsınız.

valla genel söylentiler acımıyor yönünde..
annem olsun teyzem yengemler acımadığını söylüyorlar...
ben korkmuyorum çünkü az çok takip edenler bilir ben çok sayıda alttan muayne olmuş rahatlıkla 2 ıkınmada çocuk doğuran ve pek bi acı hissetmeyen biri olarak aşağısı ileilgili bi sorunum pek olmadı...heralde benimki acımaz...
ama sen pek alttan muayne olmadın heralde yani kendini kasmazsan acımayacağını düşünüyorum.....

ay hayırlı olsun şevvalin tepkisi ne oldu ne diyo beğendi mi...öğretmeni nasıl ...şimdi ana okuluna mı başladı 1 e mi ya...yok ana okuluna başladı dimi seneye 1 e gidecek herhal?çok heycanlı ya allahım banada nasip etsin kız eylül kucağında gittin okula dimi...kaydirigubbakcemile5

serracığım toplar kendini yanında güçlü bir annesi var onun ..bayramda annesinin kucağında bayrwam gezecek el öpecek oh mis gibin....az kaldı ....canını hiç sıkma herşeyi çaresi vardır tatlım...bak iyileşti işte...

canım anaokuluna başladı ama biraz sıkıldı herkes niye konuşuyo siz niye bekliyosunuz deyip durdu herkesin çocuğu ağlar benimki siz çıkın girmeyin diyo öğretmen görünümü iyi bakalım ancak konuşma oldu çocuklarla bi ilişki kurulmadı yarın başlancakk eylülde babası baktı evde rahattım sütümü sağdım ben çıktığım gibi uyanmış sağdığım sütü içirmiş gelemme yakında mama yapmış onuda yedirmiş altını değiştirmiş aferim kocişee adam olacakkk:dance:

off off. ya kontrol çok oldumda oğumdan sonraki kontrolde canım çok yanmıştı o yüzden tırstım bunda. birde regl falan değilim regli olmak vajinayı yumuşattığı için regliiyken takarlarmış. ee bende öle bişi yok. sanırım ben bi süre daha olmayacağım hiç belirti yok. doktorum reglili olman senin için geçerli değil dedi.bende ona güvendim off yanlış mı yapıyorum yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…