2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

allah silzerede nasip etsin okullu görmek çıok heyecanlı vallahi geeçn seneye kadar bende imrenerek bakıyodum şimdi benim kızımda bi okullu hadi bakalım allahh çocuklarımıza zihin açıklığı versinnnn:ecrin_bebek:

heee bu arada öğretmenimizin hiç bişeyi süslü püslü istemiyo herşey sadece olacak özendirici olmucak dikkat dağıtıcı şeyler istemiyoo winx ömrümcek adam felan o tarzda olan herşeyi görürsem direk çöpe atarım dedi uyardıı bütün alıncak ürünler faber castel olacak değişik marka istemiyoo süslü hiç olmucakkk sulukları bilee sadece istiyooo burda derse vericez yeri gelcek oyunda oynancak ama akılları dikkatleri dağılmasın istiyorum dedii bu huyunu beyendimmm öğretmeninkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
hayırlı olsun dilaracımmm kızını okullu ettin
ay ben sizin adınıza okadar heycanlıyım ki valla gözlerim doldu haaaaa

benim kahverengi lekelenmelerim keislmedi derken kirmiziya dondu. 2 gundur kirmizi ama cok az az gekiyor. senin gibi. gunluk ped yetiyor.

bugun dr a gittim. ultrasonla bakti. rahim kuculmus. smear yapacakti. lekelenme oldugu icin yapamadi. smear sart kizlar haberiniz olsun.

4 aya kadar lekelenme normalmis.

ohhh masallah kzinaaaaa.... Dilaracim valla okula basladilar. yakinda dugunlerine sahit olursak sasmam.

iyi bir ogretmenmis gercekten. hem kimse kimseye ozenmez boylece.

bu arada eda 4830 gr olmus. 48 gunluk.

gazi icin bitkisel bir surup verdi BABULINE. icinde anason yagi, dereotu yagi, sodyum bikarbonat, Karaman kimyonu yagi, nane ruhu ve sekerli su var.

herkese merhaba...a.s.

gazi icin bitkisel bir surup verdi BABULINE. icinde anason yagi, dereotu yagi, sodyum bikarbonat, Karaman kimyonu yagi, nane ruhu ve sekerli su var.

maşallah canım...
kaç kilo doğmuştu...
yarın ben de götüreceğim kızımı...
sanırım iltihap var idrar yollarında...

ben geldim yine.. iş çok yoğun açıktım ama bakamadım size.. 3 kişi kalmışız yine..
ben de bugün den itibaren eldivenlerini çıkardım.... tırnaklarımızı kestik. sanırım elimde tırnak makasıyla gezicem ama napalım.... alışsın minik paşam...

benim kızında tırnakları 1 günde uzuyor nasıl oluyorsa
ya uyurken ya da emerken kesebiliyoruz diğer türlü eli durmuyor cünkü

kızlar selamlar bi drdan gelik kuzum 5400 gram 61 cm olmuş
bugün aşı olduk ağrı kesici verdim şimdi yatıyor kuzum

canım geçmiş olsun serra hasta mıydı
ben 1 haftadir evde değildim giremedim
acil şifalar üzüldüm

sagol tatlım ben griptim ona bulastı..ama sukur basında farkettigim icin ilaclar ii geldi sukur..simdi daha iiyiz..sen nasılsın..tuanacım nasıl annesi pıtırcık olmustur simdi masallah..

canım ıyı olmanıza sevındım.:1hug:
ınsalalh bıran once tamamen atlatırsınız.

cok tesekkurler rosemcimopuyorumnanaktan

huricim sagol destegin icin..gucluyum sanıodum ama b hastalıkta yelkenler fora gb oldu bende ..yeni yeni toparladık bakalım..tekrar sagol tatlım..opuyorumnanaktan

nurcum masallah kuzuna..nasıl da deismis buyumus ole resimde..boy kilo yerinde tatlım masallah tekrar..ya hangi asıyı vurdurdun bu arada rotayı mı? bende ilacını aldım yarın vurdurcam rotayı..

ayy karenim çok geçmiş olsun .cok hassas ya bünyeleri direkt kaptı demekki .çok şükür ki atlatıyor serramız.
bizim bıcırıkta ii napsın şimdi memede uyudu yine kanepeye koydum:)

oyy maşallah edayaaa nazar değmesin gayet güzel gelişiyooo babulinee çok iyi ben 1 hafta kullandım acayip iyi gelmişti gaz sancılarmıza şuan gerek kalmadı zaten fazlada gazlı değildi ama 3 değişik şurup kullandım en iyisi buua.s

maşallah ilaydayaaa gayet güzel kilosudaaa geçmiş olsun canım aşıyıda atlatmışsınnn sabaha bişeyi kalmazz aşıdan biraz kırgın olabilirr vücudu:1hug:

ilsucum tuanaya masallah yeni resmini gordum simdi..muthis deisio bu kuzucuklar ya..41 kere masallah pıtırcıgıma..

dilaracım kızın okula baslamıs hayırlı ugurlu olsun ins cok basarılı olur annesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…