- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #6.381
hayırlı olsun dilaracımmm kızını okullu ettin
ay ben sizin adınıza okadar heycanlıyım ki valla gözlerim doldu haaaaa
ah ah bi fırsatını bulsam bende gidicem taktırmaya da işte.....ben bu arada regl oldum ..galiba 2 gündür lekelenmeler oluyor...40 ım çıktığına göre normal adet heralde ..ne kadar sürer bilmem günlük ped ile geçiştiriyorum ...bakalım..oldum ya ona bak sen...ee bu karnım ne zaman inecek ben hala 6 aylık hamileyim kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim kızlarr saat 9 okuldaydık ilk biz gitmişiz peşimizden bi ordu geldi:))) neyse öğretmenle tanışma fastımız oldu alıncakların listeleri verildi yani kısacası genel bi toplantı havası olarak geçtii yarın başlıcak alışa alışaa bu haftas karışık gircekler öğrentmenlerde öylee sabah 9 dan 12 kadar bayram sonrası 12,30 5 arası olacakk 1,5 saat konuştuk ve eve gönderdi yarın çocujkları bırakcaz ama arada bakıcaz kapıoda beklicez içer girmek yok bu sefer:)) neyse kız ağlıyo ben bi bakayım gelirim yinee:ecrin_bebek:
allah silzerede nasip etsin okullu görmek çıok heyecanlı vallahi geeçn seneye kadar bende imrenerek bakıyodum şimdi benim kızımda bi okullu hadi bakalım allahh çocuklarımıza zihin açıklığı versinnnn:ecrin_bebek:
heee bu arada öğretmenimizin hiç bişeyi süslü püslü istemiyo herşey sadece olacak özendirici olmucak dikkat dağıtıcı şeyler istemiyoo winx ömrümcek adam felan o tarzda olan herşeyi görürsem direk çöpe atarım dedi uyardıı bütün alıncak ürünler faber castel olacak değişik marka istemiyoo süslü hiç olmucakkk sulukları bilee sadece istiyooo burda derse vericez yeri gelcek oyunda oynancak ama akılları dikkatleri dağılmasın istiyorum dedii bu huyunu beyendimmm öğretmeninkaydirigubbakcemile2
bu arada eda 4830 gr olmus. 48 gunluk.
gazi icin bitkisel bir surup verdi BABULINE. icinde anason yagi, dereotu yagi, sodyum bikarbonat, Karaman kimyonu yagi, nane ruhu ve sekerli su var.
herkese merhaba...a.s.
maşallah canım...
kaç kilo doğmuştu...
yarın ben de götüreceğim kızımı...
sanırım iltihap var idrar yollarında...
herkese merhaba...a.s.
maşallah canım...
kaç kilo doğmuştu...
yarın ben de götüreceğim kızımı...
sanırım iltihap var idrar yollarında...
kızlar selamlar bi drdan gelik kuzum 5400 gram 61 cm olmuş
bugün aşı olduk ağrı kesici verdim şimdi yatıyor kuzum
canım masallah güzel kilosu , aşınızı da atlattınız darısı basımıza
canım geçmiş olsun serra hasta mıydı
ben 1 haftadir evde değildim giremedim
acil şifalar üzüldüm
canım ıyı olmanıza sevındım.:1hug:
ınsalalh bıran once tamamen atlatırsınız.
serracığım toplar kendini yanında güçlü bir annesi var onun ..bayramda annesinin kucağında bayrwam gezecek el öpecek oh mis gibin....az kaldı ....canını hiç sıkma herşeyi çaresi vardır tatlım...bak iyileşti işte...
bu arada eda 4830 gr olmus. 48 gunluk.
gazi icin bitkisel bir surup verdi BABULINE. icinde anason yagi, dereotu yagi, sodyum bikarbonat, Karaman kimyonu yagi, nane ruhu ve sekerli su var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?