- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
kızlar ne olur yardım edin ben bu tickerı yaptım ama kopyalamayı beceremiyorum hangi kkısım kopyalanacaksabah beri uğraşıyorum olmuyor sağolsun demet ve akdaş arkadaşımız anlattılar ama olmuyor altını çizdik diyorlar ama çizgi çıkmıyor
kızlar ne olur yardım edin ben bu tickerı yaptım ama kopyalamayı beceremiyorum hangi kkısım kopyalanacaksabah beri uğraşıyorum olmuyor sağolsun demet ve akdaş arkadaşımız anlattılar ama olmuyor altını çizdik diyorlar ama çizgi çıkmıyor
evet huzuncum dr cok faydalı dedi ama sonucta mama diye cekindim ama gunde 1 kez vericem o da geceleyin..senn cınar nasıl oldu..emio mu canım?
dilos en dogrusunu sen yapmıssın yani cok yorgun ve halsiz kalan anne icin gunde 1 veya 2 mama destegi bizide toparlıyo..
demetim hosgeldin oyku zehramız nasıl annesi..sen nasılsın?gezmelere mi cıkıosunuz anne kız ..ay bizde cıkmak istioruz ama su aralar anca dr a cıkabiliorus:)
hoşgeldin rosemcim
ishal gibi yapması normal şimdilerde
bizimkide aynı sarı ve her alt açmaya yapmış oluyor
suyunu emiyor bez yumurta sarısı gibi kalıyor:roflol:
açtıktan sonra yaparken baya sulu olduğunu görüyorum
ama normalmiş
çok tatalı bi kızım var-tatlicadiarzu-
cnm ne güzel geziyosunuz benimki gündüzleri pek huysuz bi yere çıkılmıyo sütünü sağıp biberonlamı veriyosun cnm dışarda nasıl yapıyosun.selam kızlarrr
biz kızımla bugün alışveriş merkezinin altını üstüne getirdikkk:lepi:
gezmeyi çok sevdi çileğim benimmmmmopuyorumnanaktankime çektiyseeee:kedi:zemuszemus
sizler nasılsınız bakalım:teytey:
kızlar iştahınız ne durumda ben hala hıc bısey yıyemıyorum
sadece sıvı tuketıyorum butun gun aç dolasıyorum kahvaltı bıle yapamıyorum sadece 1 bardak acık cay ıcıyorum
derincim html yazan bölüm var en altta sayfayı iyice aşağı indir görürsün
o bölümde tırnak içindeki yeri kopyala ve yapıştır canımŞeniz
hoşbulduk karenimmmŞeniz
iyiyiz kızımla çok şükür teyzesiii sen ve serram nasılsınızzzŞeniz
koca kız olmuş serramız maşallahhhhopuyorumnanaktan
neden çıkmıyorsunuz ki tatlım yaa valla çocuklarda sıkılıyor evde:umursamaz:
biz 15 gün zor dayanabildikkk:lepi:
canım hosbulduk.
aynı anlattıgın gıbı canım,bez kakayı emıyor sadece yumurta sarısı kalıyor.lmaz:
normal olmasına cok sevındım.bebısler saglıkla buyusunde bırde ishal sorunuyla ugrasmayalım.:Saruboceq:
karencim sen anadolu yakasındaydın çocuk doktorunuz kim mennunmusunuz
nurcum ben bu hafta donuyorum artık evime..su an eskteyim.valla sen biliosan iyi b dr anadolu yakasında bende tavsiyelere acıgım.:)
b de iyi dr arastırması baslıcak..ay ins iyi dr lara denk geliriz kuzucuklarla..
canım demek denedin bak fazlasınıda içti maşalllah ama il seferde çok içmiş çok iyi gazını çıkarman lazımkaydirigubbakcemile5
canım hosbulduk.
aynı anlattıgın gıbı canım,bez kakayı emıyor sadece yumurta sarısı kalıyor.lmaz:
normal olmasına cok sevındım.bebısler saglıkla buyusunde bırde ishal sorunuyla ugrasmayalım.:Saruboceq:
cnm ne güzel geziyosunuz benimki gündüzleri pek huysuz bi yere çıkılmıyo sütünü sağıp biberonlamı veriyosun cnm dışarda nasıl yapıyosun.
valla ben yiyorum süt olsun diye tıkınıyorm habire cnm
ah demet ah ole b cıkmak istiorum ki yok hasta olcak bilmem ne..annemler iste..neyse artık buyuduk bizde cıkarız anneli kızlı..serra simdi keci sutunu icti bakınıo..ilk defa biberonla verdim..bakalım..yarasın kızıma da ve birazcık uyusun yaa:)bende bitkin dutum walla..
rosem benmkide sulu yapıo baya bildigin suyu bez emiyo gerisi sarı kalıo ustte..normalmis canım..
Selam kıslar nasılsınız bakalım derin seni merak etmiştim kızın nasıl sen nasılsın canımcım
bizde 2 pazardır geziyoruz kızımlaaa çokta hoş oluyo arabasına koyuyoruz hiç sesi çıkmıyo zemuszemus
evet canı yeterki onlar iyi olsunlarropuyorumnanaktan
canım bebişler arabada gezmeye bayılıyorlar inan evdeki huysuzluklarını yapmıyolar bence yakın biyerlerde denekaydirigubbakcemile5
canım bebişleri ne kadar sakınırsan o kadar hassas oluyorlar o yüzden nasıl alıştırırsan öyle gidiyor
bu arada inşallah biberona alışmaz serra oğlum biberona alışıp memeyi lmamıştı bidaha o yüzden ben şimdilik düşünmüyorum biberonu inşallah gerek de olmaz
sürekli emmek istiyor benim çileğimde teyzesi hele gece asker ediyor beni valla son zamanlarda yatarak emziriyorum çok rahat oluyor fakat kendimi kasmaktan bişey olmasın diye heryerim tutuluyo-tatlicadiarzu-
evet canı yeterki onlar iyi olsunlarropuyorumnanaktan
canım bebişler arabada gezmeye bayılıyorlar inan evdeki huysuzluklarını yapmıyolar bence yakın biyerlerde denekaydirigubbakcemile5
canım bebişleri ne kadar sakınırsan o kadar hassas oluyorlar o yüzden nasıl alıştırırsan öyle gidiyor
bu arada inşallah biberona alışmaz serra oğlum biberona alışıp memeyi lmamıştı bidaha o yüzden ben şimdilik düşünmüyorum biberonu inşallah gerek de olmaz
sürekli emmek istiyor benim çileğimde teyzesi hele gece asker ediyor beni valla son zamanlarda yatarak emziriyorum çok rahat oluyor fakat kendimi kasmaktan bişey olmasın diye heryerim tutuluyo-tatlicadiarzu-
gamzecim selam hoşgeldin
biz iyiyiz şükür canım sen nasılsın yakışıklımız nasılopuyorumnanaktan
maşallah eylülümeeeeee o da mı annesine çekmiş ne bizimki gibiii:lepi:
amin canım inşallah..huri gözün aydın çok şükür kavuşmuşsun sende yavruna
ya benim kızımda emmiyor, artık kan ter içinde kalıyorum o ağlamaktan morarıyor yok almıyor
sütümde bol tek sağmada 150 cc her seferinde, deliricem bende her mama saati deniyorum bakalım alıcak inşallah
oh oh mis gibi gez bakalım..iyiyiz saol canikim arkadaşların haberlerini alıyoruz daha iyi oluyoruz..selam kızlarrr
biz kızımla bugün alışveriş merkezinin altını üstüne getirdikkk:lepi:
gezmeyi çok sevdi çileğim benimmmmmopuyorumnanaktankime çektiyseeee:kedi:zemuszemus
sizler nasılsınız bakalım:teytey:
yemeye çalış en sevdiğin yiyecekler neyse onları yapmaya çalış...illa kendini süte adapte etme neticede insanız dinç olmak sağlıklı olmak için kendimize bakmamız lazım..kızlar iştahınız ne durumda ben hala hıc bısey yıyemıyorum
sadece sıvı tuketıyorum butun gun aç dolasıyorum kahvaltı bıle yapamıyorum sadece 1 bardak acık cay ıcıyorum
onların yüzlerinin ortasına yumruğu yediler mi anlarlar nasıl oluyormuş....geriiii insanlar uyuyan çocuk uyandırılır mı .....hasta de rahatsız de doktor kucağa almayın dedi de..mikrop kapmaması lazımmış de...allahım yarabbim yaaaaa..:mymeka:bide yüksek sesle seviyorlar çocuğu uyuz olurum uyusssscanım diyorum birazdan emmek için uyanır felan diyorum nerde dinleyen ne anlarmış daha uykudan onun gecesi gündüzü bir diyolar beni deli ediyolarr kimseninde kalbini kırmak istemiyorum ama gelde laf anlattklava: klava:
ah demet hic bahsetme o durumları..bende gece nobetci askerdim valla..b gaz b de emme krizleri..ins biberondan sonra benm memisi almamazlık yapmaz.bende merak ediyorum..simdi uykuda uyanınca gorces:)ben b de yatarak emzirmekten de korkuorum bogcam diye..ya ben mi cok pipirikliyim anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?