2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım tıckerda gereklı yerlerı tamamladıktan sonra Message Board Code yazan lınkı kopylacaksın ama hepsını degıl,http://www.babysfirst.... baslayıp png ile bitecek.tam bu kısmı kopyalayıp kontrol panelınde profıl kısmına yapıstır.

derincim html yazan bölüm var en altta sayfayı iyice aşağı indir görürsün
o bölümde tırnak içindeki yeri kopyala ve yapıştır canımŞeniz

hoşbulduk karenimmmŞeniz
iyiyiz kızımla çok şükür teyzesiii sen ve serram nasılsınızzzŞeniz
koca kız olmuş serramız maşallahhhhopuyorumnanaktan
neden çıkmıyorsunuz ki tatlım yaa valla çocuklarda sıkılıyor evde:umursamaz:
biz 15 gün zor dayanabildikkk:lepi:

canım hosbulduk.
aynı anlattıgın gıbı canım,bez kakayı emıyor sadece yumurta sarısı kalıyor.lmaz:
normal olmasına cok sevındım.bebısler saglıkla buyusunde bırde ishal sorunuyla ugrasmayalım.:Saruboceq:

cnm ne güzel geziyosunuz benimki gündüzleri pek huysuz bi yere çıkılmıyo sütünü sağıp biberonlamı veriyosun cnm dışarda nasıl yapıyosun.
kızlar iştahınız ne durumda ben hala hıc bısey yıyemıyorum
sadece sıvı tuketıyorum butun gun aç dolasıyorum kahvaltı bıle yapamıyorum sadece 1 bardak acık cay ıcıyorum

valla ben yiyorum süt olsun diye tıkınıyorm habire cnm

ah demet ah ole b cıkmak istiorum ki yok hasta olcak bilmem ne..annemler iste..neyse artık buyuduk bizde cıkarız anneli kızlı..serra simdi keci sutunu icti bakınıo..ilk defa biberonla verdim..bakalım..yarasın kızıma da ve birazcık uyusun yaa:)bende bitkin dutum walla..

rosem benmkide sulu yapıo baya bildigin suyu bez emiyo gerisi sarı kalıo ustte..normalmis canım..

çok sağol rosemcim ben yukarıdaki bölümü kopyalamaya uğraşıyorum sabahtan beridir neyse yarımda olsa oldu yazdığım yazılar çıkmamış artık onuda sonra öğrenmeye çalışırım

karencim sen anadolu yakasındaydın çocuk doktorunuz kim mennunmusunuz

nurcum ben bu hafta donuyorum artık evime..su an eskteyim.valla sen biliosan iyi b dr anadolu yakasında bende tavsiyelere acıgım.:)
b de iyi dr arastırması baslıcak..ay ins iyi dr lara denk geliriz kuzucuklarla..

nurcum ben bu hafta donuyorum artık evime..su an eskteyim.valla sen biliosan iyi b dr anadolu yakasında bende tavsiyelere acıgım.:)
b de iyi dr arastırması baslıcak..ay ins iyi dr lara denk geliriz kuzucuklarla..

medikal parkta şengül hanıma götürüyorum iyi gibi ama çokda tanımıyorum bi kaç sefer daha götürdümmü daha iyi anlarım bakalım bizde yarın gidicez ikinciye . doktor çok önemli kuzularımız onlara teslim ne derseler onu yapıyoruz.

evet canı yeterki onlar iyi olsunlarropuyorumnanaktan

canım bebişler arabada gezmeye bayılıyorlar inan evdeki huysuzluklarını yapmıyolar bence yakın biyerlerde denekaydirigubbakcemile5

canım bebişleri ne kadar sakınırsan o kadar hassas oluyorlar o yüzden nasıl alıştırırsan öyle gidiyor
bu arada inşallah biberona alışmaz serra oğlum biberona alışıp memeyi lmamıştı bidaha o yüzden ben şimdilik düşünmüyorum biberonu inşallah gerek de olmaz
sürekli emmek istiyor benim çileğimde teyzesi hele gece asker ediyor beni valla son zamanlarda yatarak emziriyorum çok rahat oluyor fakat kendimi kasmaktan bişey olmasın diye heryerim tutuluyo-tatlicadiarzu-

Selam kıslar nasılsınız bakalım derin seni merak etmiştim kızın nasıl sen nasılsın canımcım

gamzecim selam hoşgeldin
biz iyiyiz şükür canım sen nasılsın yakışıklımız nasılopuyorumnanaktan

bizde 2 pazardır geziyoruz kızımlaaa çokta hoş oluyo arabasına koyuyoruz hiç sesi çıkmıyo zemuszemus

maşallah eylülümeeeeee o da mı annesine çekmiş ne bizimki gibiii:lepi:

gaydıncım sağol canım beni merak ettiğin için ben misafirden giremiyordum çok şükür yalnız kaldık kızımlar artık kızımı büyütmeye çalışıyorum teyzesi minik doğdu biraz uğraştırıyor annesini ama herşeye rağmen çok güzel herşey senin yavrun nasıl sen iyimisin canım şu anda ağlıyor benim kızçe bi bakayım karnı acıktı heralde

ooo demetim maşallah sana demek gezmelere başladınız biz eve kapandık kızımlaeskiden eve girmezdim otel gibi kullanırdım

ah demet hic bahsetme o durumları..bende gece nobetci askerdim valla..b gaz b de emme krizleri..ins biberondan sonra benm memisi almamazlık yapmaz.bende merak ediyorum..simdi uykuda uyanınca gorces:)ben b de yatarak emzirmekten de korkuorum bogcam diye..ya ben mi cok pipirikliyim anlamadım..

demetçim anasına çekti kızım gezmeyi çok sevecek tabi hamileyken evde durmayan kızım anasının karnından çıkınca niye evde dursun demiikaydirigubbakcemile3

yatarak nasıl emziriliyo yaa ben beceremiyom

amin canım inşallah..
oh oh mis gibi gez bakalım..iyiyiz saol canikim arkadaşların haberlerini alıyoruz daha iyi oluyoruz..

kızlar iştahınız ne durumda ben hala hıc bısey yıyemıyorum
sadece sıvı tuketıyorum butun gun aç dolasıyorum kahvaltı bıle yapamıyorum sadece 1 bardak acık cay ıcıyorum
yemeye çalış en sevdiğin yiyecekler neyse onları yapmaya çalış...illa kendini süte adapte etme neticede insanız dinç olmak sağlıklı olmak için kendimize bakmamız lazım..

canım diyorum birazdan emmek için uyanır felan diyorum nerde dinleyen ne anlarmış daha uykudan onun gecesi gündüzü bir diyolar beni deli ediyolarr kimseninde kalbini kırmak istemiyorum ama gelde laf anlattklava:klava:
onların yüzlerinin ortasına yumruğu yediler mi anlarlar nasıl oluyormuş....geriiii insanlar uyuyan çocuk uyandırılır mı .....hasta de rahatsız de doktor kucağa almayın dedi de..mikrop kapmaması lazımmış de...allahım yarabbim yaaaaa..:mymeka:bide yüksek sesle seviyorlar çocuğu uyuz olurum uyussss

yatarak emziriyorum korkmuyorum tıkanırsa çevirir sıvazlarım nolcak ondan boş bir kova gbi kucağımda emzirirken bile elimle hissediyorum sırtından sütün aşağı aktığınıkafamçokkarıştı bibewron bende verdim ilk 3 gün şu dr bilmem kim bi biberonlar var gaz için hava borusu var içinde hani.onunla verdim hem mememi aldı hem onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…