2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ooo demetim maşallah sana demek gezmelere başladınız biz eve kapandık kızımlaeskiden eve girmezdim otel gibi kullanırdım

başladık valla canım darısı başınıza:lepi:

bu arada yerim be bu güzel nazımızııııŞeniz
maşallah çokkkkkk tatlı çitlembikkopuyorumnanaktan

canım hemen almamazlık etmez zaten zamala biberondan daha rahat emdiği için hep onu istemeye başlıyorlar kolayı seçiyorlar yani inşallah serramız yapmaz annesiŞeniz

ins demetcim..bizim kız bu duruma aymaz da anne memesi sanar ama bakısları hicte kanmam diyo:)bakalım teyzesi gorucez :)bu arada oyku zehra pek tatlı annesi yaaa..resim super masallah 41 kere canım.

kızlar ben hafiften kacar serra uyuyoken bende azcık uzanayım..opuyorum sizleri..

demetçim anasına çekti kızım gezmeyi çok sevecek tabi hamileyken evde durmayan kızım anasının karnından çıkınca niye evde dursun demiikaydirigubbakcemile3

yatarak nasıl emziriliyo yaa ben beceremiyom

yani bizde de aynı durum geçerliii:sm_cool:

canım koluna yatırıyorsun işte burnunu kapatmayacak şekilde ve çok rahat emiyor bayılıyo benim kızım valla:lepi:
göz göze emişmek harika bi duygu çok şükür Rabbime bizlere bu günleri gösterdi:Saruboceqpuyorumnanaktan

hurişcim iyi olmaznıza sevindim canım ipeğimizde çok tatlı maşallah annesiŞeniz
nasıl alışabildin mi anneliğe tatlım ben sana dememişmiydim bir bebeğe ne kadar tecrübesiz olursa olsun en iyi yine annesi bakar diye ki hele de senin gibi tuttuğunu koparan bi anneyse bu vereliniortakŞeniz

teşekkürler teyzesiiiiŞeniz
zaten tanıdığım bütün zehra lar güzel ve iyi huylu inşallah kızım da öyle olurrr:Saruboceqpuyorumnanaktan

benim çileğimde mıkırdanıyo ufaktannn
valla sizinkiler de de böyle uyuyan varmı kızlar benimki uyurken söylene söylene uyuyor sanki kavga ediyorkaydirigubbakcemile3 meleğim benim yaaaa :asigim:

canım atlamışım sorunu

yok tatlım ben biberon kullanmıyorum
çıkmadan 2 göğsümüde iyice emziriyorum 2 saat istemiyor bidaha sonrasında da isterse arabada emziriyorum emzirme önlüğü almayı düşünüyorum bakalım şimdilik bu şekilde idare ediyoruz:teytey:

canım bende mamayı bırakıp kecı sutu tkvıyesı yapmayı dusunuyorum cınara doktoruma danısarak senın doktorun bu konuda ne dedı bıraz bılgı verırmısın

derincim Allah sağlık sıhhat versin küçük doğdu sanırım biraz bebeğin toparlar hemencecik anne sütü veriyosan çok destek oluyo o kadar çabuk boyu uzuyo ve kilo alıyoki maşallah bizde öyle oldu yaradı sanırım sütüm inş. seninkide yarar tatlım
benim paşa geceleri uyutmuyo ayaktayız kocişle ben kayınvalidemde yanımızda oda duyarsa kalkıyo hep birlikte nöbetteyiz anlıcan dün gece midesini üşütmüş gaz sancıları çekti biraz sonra ılık havlu felan daha iyi olduda uyuya kaldı neyseki çok dikkat etmemiz lazım yaz diye açamıyorum ya hemen nem kapıyo mafoldumben

iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim prensesim uyuyorda bende size bi bakayım dedim

herkee kucak dolusu sevgilerrrrr
nasılsınız canlarım sizi çok özledim valla
pc bozuk şak şak kapanıp duruyo oyüzden giremiyorum
inşallah hepiniz ve melekleriniz iyidir
biz kızımla çok şükür iyiyiz

hoş geldin canım biz iyiyiz çok şükürr pc yaptır aramıza katılyerimseniben nasılsın bakalım kızlar nasıl bebiş napıyo aranız nasıl yanında kimse varmızemuszemus

selam kızlar
huricim evet çok şükür benim kızım emziği tuttu maşallahhh
benim ki de nuk marka kauçuk ilk onu verdim tuttu canım

hoş geldin canım biz iyiyiz çok şükürr pc yaptır aramıza katılyerimseniben nasılsın bakalım kızlar nasıl bebiş napıyo aranız nasıl yanında kimse varmızemuszemus

canım benim hoşbulduk
kızlar iyiler sadece ablamız çok haşarı boş buldumu ya kucaklıyo ya öpüyo göz açtırmıyo
yanımda halen kardeşim ve annem var ama bu haftasonuna kadar sonrada kayınvalidem gelicek o nekadar kalır meçhul
cumaya mevlüdümüz var hepinizi beklerimopuyorumnanaktan

doktordan geldik çok üzgünüm kızlar
kızımın sarılığı gene 16 çıktı bi türlü atamadı sarılığı o yüzden çok canım sıkıldı
asıl benii üzende dr.emmeyi kestirdi 3 gün maleseffffffffffffff
çok ağlıyorum kızım emmeyi çok seviyo sürekli memede uyuyordu
mama aldık 3 gün mama ile besleyeceğiz
ilk mamasını verdim biberonla ağlaya ağlaya içti ama tam 1,5 saattr uyutmaya çalıştım şimdi daldı
hem meme arıyo kuzum
içim ciyerlerim acıyo resmen
cuma tekrar kontrol var umarım düşer sarılık...........
cuma tekrar emmeye başlıycak umarım mamaya alışıp beni bırakmaz
sarılık nedeniyle 3 gün emzirmeye ara veren varmıydı içimizde kızlar
dr.anne sütü sarılığı olup olmadığına bakçakmış bu yöntemle
birde gaz sancısı için nurse harveys isimli şurubu verdi bakalım
çok ama çok zor geçecek bu üç gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…