- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
ooo demetim maşallah sana demek gezmelere başladınız biz eve kapandık kızımlaeskiden eve girmezdim otel gibi kullanırdım
ah demet hic bahsetme o durumları..bende gece nobetci askerdim valla..b gaz b de emme krizleri..ins biberondan sonra benm memisi almamazlık yapmaz.bende merak ediyorum..simdi uykuda uyanınca gorces:)ben b de yatarak emzirmekten de korkuorum bogcam diye..ya ben mi cok pipirikliyim anlamadım..
demetçim anasına çekti kızım gezmeyi çok sevecek tabi hamileyken evde durmayan kızım anasının karnından çıkınca niye evde dursun demiikaydirigubbakcemile3
yatarak nasıl emziriliyo yaa ben beceremiyom
hurişcim iyi olmaznıza sevindim canım ipeğimizde çok tatlı maşallah annesiamin canım inşallah..
oh oh mis gibi gez bakalım..iyiyiz saol canikim arkadaşların haberlerini alıyoruz daha iyi oluyoruz..
yemeye çalış en sevdiğin yiyecekler neyse onları yapmaya çalış...illa kendini süte adapte etme neticede insanız dinç olmak sağlıklı olmak için kendimize bakmamız lazım..
onların yüzlerinin ortasına yumruğu yediler mi anlarlar nasıl oluyormuş....geriiii insanlar uyuyan çocuk uyandırılır mı .....hasta de rahatsız de doktor kucağa almayın dedi de..mikrop kapmaması lazımmış de...allahım yarabbim yaaaaa..:mymeka:bide yüksek sesle seviyorlar çocuğu uyuz olurum uyussss
yatarak emziriyorum korkmuyorum tıkanırsa çevirir sıvazlarım nolcak ondan boş bir kova gbi kucağımda emzirirken bile elimle hissediyorum sırtından sütün aşağı aktığınıkafamçokkarıştı bibewron bende verdim ilk 3 gün şu dr bilmem kim bi biberonlar var gaz için hava borusu var içinde hani.onunla verdim hem mememi aldı hem onu...
ins demetcim..bizim kız bu duruma aymaz da anne memesi sanar ama bakısları hicte kanmam diyo:)bakalım teyzesi gorucez :)bu arada oyku zehra pek tatlı annesi yaaa..resim super masallah 41 kere canım.
kızlar ben hafiften kacar serra uyuyoken bende azcık uzanayım..opuyorum sizleri..
cnm ne güzel geziyosunuz benimki gündüzleri pek huysuz bi yere çıkılmıyo sütünü sağıp biberonlamı veriyosun cnm dışarda nasıl yapıyosun.
valla ben yiyorum süt olsun diye tıkınıyorm habire cnm
evet huzuncum dr cok faydalı dedi ama sonucta mama diye cekindim ama gunde 1 kez vericem o da geceleyin..senn cınar nasıl oldu..emio mu canım?
dilos en dogrusunu sen yapmıssın yani cok yorgun ve halsiz kalan anne icin gunde 1 veya 2 mama destegi bizide toparlıyo..
demetim hosgeldin oyku zehramız nasıl annesi..sen nasılsın?gezmelere mi cıkıosunuz anne kız ..ay bizde cıkmak istioruz ama su aralar anca dr a cıkabiliorus:)
herkee kucak dolusu sevgilerrrrr
nasılsınız canlarım sizi çok özledim valla
pc bozuk şak şak kapanıp duruyo oyüzden giremiyorum
inşallah hepiniz ve melekleriniz iyidir
biz kızımla çok şükür iyiyiz
iyi akşamlar kızlar nasılsınız benim prensesim uyuyorda bende size bi bakayım dedim
hoş geldin canım sanada iyi akşamlar benim kızda misafirden uyuyamadı saat 6 dan beri uyuyo myavrum kalkamıyo yorgunluktan:umursamaz:
hoş geldin canım biz iyiyiz çok şükürr pc yaptır aramıza katılyerimseniben nasılsın bakalım kızlar nasıl bebiş napıyo aranız nasıl yanında kimse varmızemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?