2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

beyazım çok geçmiş olsun canım sütünü mutlaka sağ canım azalmasın kendinide üzme tatlım inş kısa zamanda atlatır yavrun

çok geçmiş olsun canım inşallah anne sütüne bağlı değildir de bol bol emzirirsin
bu arad emzirmediğin sürece sağ göğüslerini yoksa süün kesilir canım doktorunda illa söylemiştir zaten

sağol canım ağlaya ağlaya sağdım az önce ve çöpe attım................mafoldumben

canım saklama poşetlerin yok mu sağ ve dolaa koy ilerde lazım olabilir dondurucuda 6 ay saklanabiliyor...
kız zebil etme o sütü bak ben 1 damla daha fazla olsun diye nele yapıyorum canım...
kendinide üzmek yok üzüntü şle sütün kesilir bebişin emmek istediğindede veremezsin canım

var gibi nur ama
artık yarın bu saatte nerden alcak ki
zaten 3 gün ya ne bileyim

tamam canım atma yani boşu boşuna şimdide fazladan biberonun varsa onun içine biriktir buzdolabında 24 saat durabiliyor...
benim sütüm az olunca annelerin sütüne hiç kıyamıyorummafoldumben

derincim benimki 2700 doğdu sütüm geç geldi sarılık şişlik falan derken kızım 2500 oldu ama çok şükür toparladık 3 ü geçmiştir inşallah.ben nedense kiloya taktım kızım çok şükür sağlıklı ama ele avuca gelsin istiyorum.sizin sarılık durumu nasıl.

melekcim geçmiş olsun ya ben ilkkez duydum süt sarılığı diye inşallah normal sarılıktır.bizdede vardı kan uyuşmazlığıyla ilgli olabilir dedi ama çok şükür geçiyor sık sık besle dedi dr süt mama sıksık verdim.birde sabah 7 de güneş ışığına çıkarıyorduk balkona 5 dakika falan iyi geldi oda aklında bulunsun.

nazlıbahar canım bende göğüs ucu için lansion lanolin kullanıyorum süper bir krem karbonata falan gerek kalmadı.

günaydın kızlar nasılsınız
ben kötü bi gece geçirdim
kızım sürekli emmek istiyo ve ben emziremiyorum çok canım yanıyo gözlerimin içine bakıyo yavrum emzireyim diye gözümün içine bakıp iç çekiyor sanki anlarmış gibi dudak büküyor kıyamadığımmmmmmmmmmm

melekcim cnm tekrardan çok geçmiş olsun. emmek istediği halde emzirememek dayanılmazdır anlayailiyorum. ama geçecek bu günlerde inşaah bi sonraki dr kontrolünüzde değeri iyi çıkar ve yeniden başlarsınız emişmeye...

teşekkür ederim canım çok iyiyiz benim ayak şişlerim birde koltuk altımda ceviz gibi bi şişlik oldu acıyo..kızımla ilgili çok problem yok koynumuda yatmak istiyo ama sabah babası gidince alıyorum gece huysuzluk yapıyo arada..
hurişş nasılsın tatlummmmzemuszemus
eyüyük tadlum...sen nasılsın kaydirigubbakcemile3

herşeyde vardır bi hayır bol bol dua et canım aç evde internetten kendi kendine çalsın kuran çok faydası var üstümüzde kızım sabahtan beri gözü açık kulağı seste kıpraşmadan dinliyor...allahım büyüktür kuzunu yavrunu annesinin göğüsünden ayırmaz.o merhametlidir ....ona güven herşey yoluna girecek inşallah....

sağol huricim inşallah canım içim parçalandı günlerdir
maşallah sütüm de bol sağıp sağıp bebeğime v erememek çok acı
mmemede uyumaya alışıktı yavrum dengesi değişti
cuma saat 4 e kadar nasıl sabretçez bakalım

melekcim geçmiş olsun üzülme anlıyorum çok kötü ben o duyguyu yaşadım benim kızımda emmek istiyo süt gelmiyo ağlıyo yavrum çekiyo çekiyo bişey gelmeyince uykuya dalıyo mememde kahroluyo insan. onun sağlığı için cnm 3 gün nedirki idare et sonra allahın izniyle emicek tekrar geçici bi süreç.

Herkese merhaba zemuszemus Ben iyice buldumcuk oldum arkadaslar kaydirigubbakcemile3 kendimi unuttum desem yeridir, işim gücüm kızım oldu, o uyuyunca uyuyorum uyanınca uyanıyorum yeni yeni normal hayatıma dönmeye basladım arada dısarı cıkıyorum kaydirigubbakcemile2

Sizler nasılsınız? Bayıldımmm bebişlerin resimlerine yaaa, diloşumm o yanaklar ne oyle yaaaa, demetcimmm yerim ben senin Öykü'nün elbisesini havalı sey nolcak Şeniz

Melekcimmm 9 ay bekledik 3 güncük cabucacık gecer merak etme ama ben ilk kez duydum sütü belli bir süre bıraktıranı, Öykücükte 3 gün sora annesinin memesine sıkı sıkı sarılcak cnm merak etme, bol bol dua et, sakin ol ki cnm Öykü'de senin üzüntünü hissedip daha cok aglamasınn :teselli:

Ay resmen kime ne diceimi sasırdım bu kadar zaman sora, bu arada bis cok iyiyis kızımla gaz vb. sorunlarımız var tabe her bebek gibi ama genel olarak cok iyiyis masallahhh Pazartesi hem aylık kontrolümüz var, hem kalça ultrasonumuz var, hemde aşımız var ki en korkuncu bu, insalah cok güsel haberler alırıs, ben bebişimin resmini ortaya koymadım ama albümümde var görmek isteyen arkadaslara, benimkisi yine mızırdıyooo gerinmeye basladııı, uyanır az sora yavas yavas alıscam yeniden foruma bunca zaman soraaa, öpüyorum siziii simdilikkk kıslar a.s.

opuyorumnanaktanzuzum maşallah kuzuna baktım resimlrinize bu arada bizde bugün kontrole gittik kızım 3350gram olmuş çok şükür boyuda 53 cm.sarılıkta bitmiş maşşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…