- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
bu arada anne sutumuze devam ..6 ay hic beni bırakmaz umarım...
kızlar bisi sorucam ..bole vucudnda olusup kaybolan kızarıklıklar oluyo mu sizin bebislerinizdede?kilo alımına delaletmiş:)ama adı neydi unuttum..t ile baslıo..
Herkese merhaba zemuszemus Ben iyice buldumcuk oldum arkadaslar kaydirigubbakcemile3 kendimi unuttum desem yeridir, işim gücüm kızım oldu, o uyuyunca uyuyorum uyanınca uyanıyorum yeni yeni normal hayatıma dönmeye basladım arada dısarı cıkıyorum kaydirigubbakcemile2
Sizler nasılsınız? Bayıldımmm bebişlerin resimlerine yaaa, diloşumm o yanaklar ne oyle yaaaa, demetcimmm yerim ben senin Öykü'nün elbisesini havalı sey nolcak Şeniz
Melekcimmm 9 ay bekledik 3 güncük cabucacık gecer merak etme ama ben ilk kez duydum sütü belli bir süre bıraktıranı, Öykücükte 3 gün sora annesinin memesine sıkı sıkı sarılcak cnm merak etme, bol bol dua et, sakin ol ki cnm Öykü'de senin üzüntünü hissedip daha cok aglamasınn :teselli:
Ay resmen kime ne diceimi sasırdım bu kadar zaman sora, bu arada bis cok iyiyis kızımla gaz vb. sorunlarımız var tabe her bebek gibi ama genel olarak cok iyiyis masallahhhPazartesi hem aylık kontrolümüz var, hem kalça ultrasonumuz var, hemde aşımız var ki en korkuncu bu, insalah cok güsel haberler alırıs, ben bebişimin resmini ortaya koymadım ama albümümde var görmek isteyen arkadaslara, benimkisi yine mızırdıyooo gerinmeye basladııı, uyanır az sora yavas yavas alıscam yeniden foruma bunca zaman soraaa, öpüyorum siziii simdilikkk kıslar a.s.
selam dilos ve eytkiner..nasılsınız kızlar..?
iyilik karen iyiydim az önceye kadar eşim aradı işten çıkarmışlar tam zamanıydı üstüne bebişimizde var zaten 5 ay işsiz kalmıştı kışınn bakalım şimdi halimiz ne olcakk:gitme:
sen nasılsın canım..?
cok uzuldum tatlım yaa.isverenleri anlamak mumkun degil bazen..kötükedihüso
.Allah buyuk umidi yitirmemek lazım ins cok daha iyi is kapıları acılır vardır bir hayır canım..sende uzme cok kendini sutun etkilenir dilosum..
diloş çok üzüldüm canım ya hayırlısı bakalım inşallah başka bi yerden çıkar kısmetiniz
sakın üzülme bebişleri düşün canım
dılaracım cnm cok uzuldum ıns. kısa zamanda baslar
cocukların rızkına .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?