2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar selam..serrama keci maması yaradı sukur sadece gece 30 cc veriorum ve mısıl mısıl uyuyor.anne sutu ıle birebirmis ve gaz artı kabızlık sorununa son..hakkaten kızım dun gece sancı bile cekmedi.ins bole devam eder..

bu arada anne sutumuze devam ..6 ay hic beni bırakmaz umarım...

kızlar bisi sorucam ..bole vucudnda olusup kaybolan kızarıklıklar oluyo mu sizin bebislerinizdede?kilo alımına delaletmiş:)ama adı neydi unuttum..t ile baslıo..

kızlar nabersiniz herkeşcikleri burda sesiniz çıkmıyo..kızım bu gece huysuzdu biraz sabah doğru uyumadı bende yıkadım...evet yanlış okumadınız yıkadım ..okuya okuya yıkadım rahatladı 2 den beri uyuyo şimdi ama nazar değdi kızlar malesef biyerden....benim koltuk altımda ceviz gibi bişey çıktı canım açıyor eşim izizn almış iş yerinden doktora gitmiş şimdi eve geliyor dişi şişmiş kızızm huzursuzdu zaten okudun rahatladı yıkanınca....heralde nazar değdi....bakalım...kocişim gelsin bende biraz uyuyayım...siz napıyorsunuzz

sancıların kesilmesine sevindim canım benim kızıznda oluyor sırtında kırmızı kırmızı sanki sıcaktan olmuş gibi böyle...oluyor...

evet huricim sanki isilik gibi ama ortası beyaz ..bi olusuo bi kayboluyo..bu arada sanada gecmis olsun ihmal etme o koltuk altıunda olusan sisligi..ins bisicikler cıkmaz zaten ama ihmalede gelmez..

bende seni merak ediyodum hiç girmiyo bişeymi oldu diyeee neyseki iyisiniz ana kız koklaşınnn öptüm kızını mucuxopuyorumnanaktan

Kibele güle güle büyüt bebeğini. Ben biraz geriden geliyorum da anca gördüm.
Huri'cim benim kız da sürekli emmek istiyordu. Burnundan kusuyordu artık. Dr'a sordum. Anne sütü olduğu için sorun olmaz dedi. Gazı veya bir derdi olduğunda aç olmasa da emmek istermiş. Benimki de emzik almadı. O yüzden sana sütünü sağmanı tavsiye ettim. Sütün fazla ise bebek sürekli emdiğinde tazzikle kusması engelleyemezsin. Ben her tek göğsümdeki sütü boşaltıyorum. Aç olmadığında az süt olan memeyi veriyorum. Eğer açsa diğer memeyi veriyorum. Şimdilik iyi idare ediyoruz. Bu arada ne zaman emdikten sonra gazını çıkarmazsam yine burnundan süt gelecek kadar kusuyor.
Benimki uyandı. Birazdan gelmeye çalışırım.

cok uzuldum tatlım yaa.isverenleri anlamak mumkun degil bazen..kötükedihüso

.Allah buyuk umidi yitirmemek lazım ins cok daha iyi is kapıları acılır vardır bir hayır canım..sende uzme cok kendini sutun etkilenir dilosum..

diloş çok üzüldüm canım ya hayırlısı bakalım inşallah başka bi yerden çıkar kısmetiniz
sakın üzülme bebişleri düşün canım

diloş çok üzüldüm canım ya hayırlısı bakalım inşallah başka bi yerden çıkar kısmetiniz
sakın üzülme bebişleri düşün canım

inşallah kızlar kolay bulur bu seferr kışın çok kötüydü bizim için inşallah bu seferde öyle olmazz:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…