2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

huriş kız nbr? nasılsın cnm?
bebişjo nsl?
bız sukur ya ıyıyız ınsallah boyle devam eder bebişko masallah kuzuma....
cnm ya bu tıckerımı nasıl deıscem unutmusum

slmlaaaaaaaaaar hihoyyyt
ve yine nihayet insan içine çıkabildiğim bir gündeyim :)))))))
biraz daha düzene girdik gibi ..
sarılığımız düştü yaşasınnnnnnnnnn :lepi: :Saruboceq:

kızlar yaa bişey sorucam
prima yenidoğan kullanıp da bebişinin popişine yapışan var mı fisfisfis
bebek 1 aylık olunca o ilk aşı ille sağlık ocağında mı yapılmalı , dr.umuz ilk aşıyı burda yapalım karmayı sağlık ocağında yaptırırsınız dedi , sağlık ocağı da buraya getirin demişti , karıştım yani ..
siz ne yaptınız ???

morlavantadan ses var mı , doğum yaptı mı acaba fisfisfis

slm star dust ilk önce bebeğin anneli babalı büyüsün gözünaydın
ben prima yenidoğan kullanıyorum ama yapışmıyor yarın bizimde ilk aşımız var 1 aylık oluyoruz yarın sağlık ocağına gideceğiz çocuk drumuz bize öle bişey söylemedi

starım nerde yaffffffff hiç giremedi aras nasıl acaba oda iyidir umarım

ben de seni merak ediyordum canımmmmmm profilinden mesajlarına baktım , 3 gün önce online olmuşsun , nerlerdesin , doğum yaptın mı ??
tel.nun da yok nasıl haber alıcaz senden benneyaptımki
Arasım iyi oldu teyzesiiii , sarılar yakalaşımtı oğluşumuzu " srılar gittttttttttttttttt " dedik veoğluşum iyileşti
şimdi uyandı kaçtım

derin kaç kilo aldı kızın 1 ayda merak ettim
öykü de 2750 gram doğdu 21 günlükken dün dr a gittik ve 3150 gram olmuş.............

biz sarılığı atamadık ya çok üzgünüm
biliyosunuz sütü kestim 3 günlüğüne mamaya başladım
ama kızım geceden beri hala kakasını yapmadı ona canım sıkıldı
bakalım dr u aradım 72 saate kadar normal 72 saat içinde yapamazsa fitil vereceğim dedi

mama olarak sma aldık
mama kullanan anneler bebeğinizin kaka durumu nasıl
ne kadar zamanda bir yapıyo
inşallah kabız olmaz kızım ya
napsam bilemedim

melekcim bizim çocuk drumuzda randevumuz haftaya cuma ama yarın sağlık ocağında trtılır umarım ama benim evdeki dijital tartıya göre 3 kilo oldu 2300 doğmuştu hastaneden çıkıbnca 2 kiloya düşmüştü yani 1 kilo almış oldu yarın belli olur haa bu arad benimki emmiyor mama yiyor

mama olarak sma aldık
mama kullanan anneler bebeğinizin kaka durumu nasıl
ne kadar zamanda bir yapıyo
inşallah kabız olmaz kızım ya
napsam bilemedim

canım yaaa dünden beri takip ediyorum çok üzülüyorum senin durumuna:gitme: inşallah süte bağlı değildir sarılığınız da en kısa zaman da toparlarsınız ...ama sen sakın kendini üzme ... bebişin için ...yarın iyi haberlerini alırız inşallah :Saruboceq:

star dust geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün maşallah tosbaaana....zor bi hamilelikti ama sonunda bak işte yavrun kucağında .. maşallah ikinizede zemuszemus

maşallah maşalahh maşallah içimden geldi..bol bol hepimize maşallah...
yahu ben lohusalıktan çıktım halim perişan kıza bakıyom kendime bakıyom şimdide koca çıktı ayol bide nazlı bide nazlı bi iğne yaptırmış taksiye binmişte gelmiş eve daha bu sabah şişti dişi bi ağrı kesici aldı yok niye şiş inmiyormuş niye ağrı dinmiyormuş hem kalçası hem dişi çekilmiyormuş....ay lohusa lohusa bunalıma gircem fallaaaa...
kaydirigubbakcemile3

ay deli oluyorum hem noktası virgülüne soruyorlar kaç kilo boyu kaç normal doğummu sütün varmı uykusu nasıl..sonrada herkese kötü de uyumuyo de aman hiç durmuyop de...diye nasihat veriyolrar...hehehehehehehe

herkese merhaba

kızlar ben sutum yetmedıgı ıcın oğluma mama takvıyesı yapıyorum

ama keçi sütü diye bir mucıze duydum ve arastırdım

anne sutune cok yakın mukemmel bır besınmıs keçı sutu

ve mamayı bırakıp kecı sutune gecmeye karar verdım tabı önce doktorumuza danısacagım

kay süt üretıme baslamıs ve suanda pıyasalarda metro ve mıgrosta satısa sunuluyormus

hayırlısı olsun hüzüncüğüm ...sütün yoksa tabiki süte en yakın besini bulacaksın..hiç mi yok sütün neler denedin getirmek için...sen yine arada ağızına tıksan almıyor mu göğüsünü...:sinifsinif:

canım sutum var hem sut hem mama verıyorum ama yeterlı gelmıyor malesef
bende mama vermek ıstemıyorum keçi sutunun anne sutune cok yakın oldugunu duydum neden sut yerıne mama yesınkı degılmı...

canım sutum var hem sut hem mama verıyorum ama yeterlı gelmıyor malesef
bende mama vermek ıstemıyorum keçi sutunun anne sutune cok yakın oldugunu duydum neden sut yerıne mama yesınkı degılmı...

hae şimdi anladım senin sütünden mahrum değil yani tamam o zaman ver gitsin keçi sütünü...humana bana çok iyi geldi 1 bardak içeyim göğüslerim sızlıyor...kullandın mı onu...

hae şimdi anladım senin sütünden mahrum değil yani tamam o zaman ver gitsin keçi sütünü...humana bana çok iyi geldi 1 bardak içeyim göğüslerim sızlıyor...kullandın mı onu...

hayır canım kullanmadım aslında alıp denemelıyım gercı bırsuru bıtkısel cay falan ıcıyorum ama bana en cok yarayan sadece su oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…