2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

hüzünyılı canım bende druma sorayım bakayım benimkide emmiyor 2 gündür biraz emmişti ama bugün hiç emmedi bende az önce sağıpta verdim ayyy benimde psikolojimi bozdular neden emmiyor emsin ama şöle böyle suç sende vermek istemiyormusun gibi sorular ay insan vermek istemezmi anne sütü gibisi varmı hemde maddi yönden şu ana kadar 500 milyonu buldu mama parası prametüre bebekler için dışarıdan getirtiyoruz milupanın gerçi para yine sorun değil keşke anne sütü alsaydı

ahh derincim o sorular hiç bitmezz benim büyük kızda emmemişti ama emmek için direniyodu vay efendim niye vermiyosun işte bebek nasıl emmezmiş sen beceremiyosun gibi bir sürü saçma sapan sorularla ve sonuçta üzüntüden o zman olan sütümde gitmişti ama bu yavrum beni hiç zorlamadı sanki anne karnındaykende emiyomuş gibi hiç irtelemeden çıktığı gibi göğsümü kaptı almayan bebek almıyo işte yapacak bişey yok yanii sağlıkları yerinde olsundaa sağıpta ver yeterki dimiopuyorumnanaktan

DİLARA cım sorma canım vallahi strese soktular beni 2gündür yalnız kaldım çocuk bir parçada olsa emmeye başladı sütümde azda olsa gelmeye başladı yalancı memeyi tutuyor biberonuda ama memeye gelince kıyamet kopuyor maşallah canım kızına

kızlar bebişlerinizin dili beyazmı
benim oğlumun beyaz...acaba normalmiCADIARZU

canım pamukcuk olmus karbonatlı su yapıp gazlı bezle temızle annesı cok acıyodur o sımdı canım benım kıyamam çınarında oldu cunku doktoruna göturdum karbonatlı su önerdı ve mukostatın verdı cok sukur gectı

kızlar bebişlerinizin dili beyazmı
benim oğlumun beyaz...acaba normalmiCADIARZU

canım büyük ihtimalle pamukçuk olmuş oğlunun ağzı doktora söyle onun damlası var yazsın sana al kullan iyi gelir acıyodur şimdi dili onun

sen yinede pes etme canım uğraş almıyosa yapacak bişey yok sağıpta içirirsin bende benim kıza hem emziği hem biberonu alıştırdım daha rahat yerimseniben

çınar emdıgı halde bende cogu kez sutumu sagıp verıyorum memede hemen uyuyo cunku bu yuzdende fazla beslenemıyo

banda dedıler sen emzırmeye üşeniyosun dıye saçmalıga bak yenı dogmus bebegını kım emzırmeye üşenır gerızekalı seyler

gece 3 te uyandım halen ayaktayım toplamda 3 saatlik uykuyla duruyorum benim büyük kız rahatsız bütün gece sabaha kadar midesini çıkardı artık helak oldu doktora götürdüm bir sürü ilaç tahlil verdi şükür önemli bişey yok bağırsakları düzensizmiş bide üşütmüş ne yaptıysam nane limon herşeyi geri çıkartıyo biri susuyo biri ağlıyo wayy benim halimeeekaydirigubbakcemile3

canım büyük ihtimalle pamukçuk olmuş oğlunun ağzı doktora söyle onun damlası var yazsın sana al kullan iyi gelir acıyodur şimdi dili onun

hadi yaaa...üzüldüm şimdi..çok saolun arkadaşlar

Mrb arkadaşlar...Nihayet ben de aranıza katıldımzemuszemus 23.07.09da bitanecik Asya'mız dünyaya geldi..3100 gr 50 cm .Sezeryanla doğum yaptığım için biraz geç ayaklandım.. Formu takip etmeye çalışcam..HERKESE SEVGİLER...a.s.

ah ah işin zor allah kolaylık versin bende kötüydüm sabahtan beri kocamın ilaçları anca tesirini gösterdide biraz rahatladım şimdi...allahım kocaman çocuk doğurdum dikiş yedim zorlandım gıkım çıkmadı adam bi iğne oldu kaydirigubbakcemile3

hayırlı uğurlu olsun tatlım..oh maşallah herşeyide yerinde ..annesi yesin onu...

starcım naber canım sütün nasıl.benimki ne öldürüyor ne güldürüyor orta kararda.iç çamaşırım ıslanmadığına göre:)

kizlar ya benim bebis gunduz 2-11 arasi uyuyor. tabi 2 saatte bir uyaniyor veya uyandiriyorum emziriyorum, altini degistiriyorum. ama gece de tam tersi. uyanik ve surekli emmek istiyor. masllah emmek istesin de gece sabaha kadar ben ayakta. moron gibi dolasiyorum. gunduz biraz uyuyorum o uyurken ama gece uykusu gibi olmuyor. gecemiz gunduz gunduzumuz gece oldu.

bir de hep benim yanimda yatmak istiyor. sevmiyor yataginda yatmayi. 4 degisik yatak denedim. yok. hafif cukur, duz, yumusak, besik gibi sallanan. yok beraber yatiyoruz. mememe ya basini dayiyor ya elini koyuyor. uyuyoruz:) cok guzel ama ya yatagina alismazsa diye cekiniyorum. daha 5 gunlukkkkkk...

canim bebekler ilk hafta dogum kilolarinin %10unu verirler. iki hafta sonra da tekrar dogum kilolarina donerlermis. benim bebisin de ilk hali ile simdiki hali arasinda daglar kadar fark var.

nur34 cum

canim senin dr paniklemis ya bebegin kilosu 34oo den 3100 e dusunce. kusura bakma ama birsey bilmiyormus diyebilir miyim?

google da ara istersen. bebekler ilk hafta dogum kilolarinin %10unu verirler. sonraki 2 haftada da geri alirlar. dr un ne kadar sacmalamis ki mamayi dayiyorsun demis. valla sinirlendim simdi.

günaydınlarrr
sabah sabah valla kafanızı şişirmek istemem ama kafama bişe takıldı sizede bi danışayım dedim
doktorum bana şimdi bi krem verdi günde 3 defa sezeryan bölgesine sürmem için eczaneden eşim almış gelmiş ama ssk karşılamıyomuş muadilide yokmuş fiyatıda 64tl ve bu krem yara izine karşıymış sadece
sizede bölebi ilaç verildimi verildiyse sizdemi özelden aldınız bi bilgilendirebilirmisiniz beni ilacın adı contractubex jel

bide bana doktorum calsiyum vitamin ve demir ilacına devam dedi bide onları yazdı sağlık ocağıda gebelikteki ilaçlara doğumdan sonra 6 ay daha devam etmemi söyledi sizede söylendimi

diloşum eşine çok üzülsdüm zaten yeni iş bulmuştu .inşallah en kısa zamanda tekrar bulur inşallah busefer uzun sürmez canım

diloşum eşine çok üzülsdüm zaten yeni iş bulmuştu .inşallah en kısa zamanda tekrar bulur inşallah busefer uzun sürmez canım

günaydın canım inşallah buluruz bi iş banada doktorum dedi vitaminlere devam bebiş eminceye kadar devam yani o yönden korkma ben alıyorum ilaçlarımı bide o sezaryan bölgesi için verilen jel yarayı daha çabuk iyileşmesine felan yarıyomu mikrop kaplmasını koruyomuu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…