- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
hüzünyılı canım bende druma sorayım bakayım benimkide emmiyor 2 gündür biraz emmişti ama bugün hiç emmedi bende az önce sağıpta verdim ayyy benimde psikolojimi bozdular neden emmiyor emsin ama şöle böyle suç sende vermek istemiyormusun gibi sorular ay insan vermek istemezmi anne sütü gibisi varmı hemde maddi yönden şu ana kadar 500 milyonu buldu mama parası prametüre bebekler için dışarıdan getirtiyoruz milupanın gerçi para yine sorun değil keşke anne sütü alsaydı
kızlar bebişlerinizin dili beyazmı
benim oğlumun beyaz...acaba normalmiCADIARZU
kızlar bebişlerinizin dili beyazmı
benim oğlumun beyaz...acaba normalmiCADIARZU
DİLARA cım sorma canım vallahi strese soktular beni 2gündür yalnız kaldım çocuk bir parçada olsa emmeye başladı sütümde azda olsa gelmeye başladı yalancı memeyi tutuyor biberonuda ama memeye gelince kıyamet kopuyor maşallah canım kızına
hüzünyılı canım bende druma sorayım bakayım benimkide emmiyor 2 gündür biraz emmişti ama bugün hiç emmedi bende az önce sağıpta verdim ayyy benimde psikolojimi bozdular neden emmiyor emsin ama şöle böyle suç sende vermek istemiyormusun gibi sorular ay insan vermek istemezmi anne sütü gibisi varmı hemde maddi yönden şu ana kadar 500 milyonu buldu mama parası prametüre bebekler için dışarıdan getirtiyoruz milupanın gerçi para yine sorun değil keşke anne sütü alsaydı
canım pamukcuk olmus karbonatlı su yapıp gazlı bezle temızle annesı cok acıyodur o sımdı canım benım kıyamam çınarında oldu cunku doktoruna göturdum karbonatlı su önerdı ve mukostatın verdı cok sukur gectı
canım büyük ihtimalle pamukçuk olmuş oğlunun ağzı doktora söyle onun damlası var yazsın sana al kullan iyi gelir acıyodur şimdi dili onun
hadi yaaa...üzüldüm şimdi..çok saolun arkadaşlar
ah ah işin zor allah kolaylık versin bende kötüydüm sabahtan beri kocamın ilaçları anca tesirini gösterdide biraz rahatladım şimdi...allahım kocaman çocuk doğurdum dikiş yedim zorlandım gıkım çıkmadı adam bi iğne oldu kaydirigubbakcemile3gece 3 te uyandım halen ayaktayım toplamda 3 saatlik uykuyla duruyorum benim büyük kız rahatsız bütün gece sabaha kadar midesini çıkardı artık helak oldu doktora götürdüm bir sürü ilaç tahlil verdi şükür önemli bişey yok bağırsakları düzensizmiş bide üşütmüş ne yaptıysam nane limon herşeyi geri çıkartıyo biri susuyo biri ağlıyo wayy benim halimeeekaydirigubbakcemile3
Mrb arkadaşlar...Nihayet ben de aranıza katıldımzemuszemus 23.07.09da bitanecik Asya'mız dünyaya geldi..3100 gr 50 cm .Sezeryanla doğum yaptığım için biraz geç ayaklandım.. Formu takip etmeye çalışcam..HERKESE SEVGİLER...a.s.
tabiiiii ben onu kilo kaybı olarak görmüyorum bence şişleri indi ...3600 dü 3360 a indi..ama bebek bile olsa 4 günde bu kadar gr verebilirmi...yüzü çok şişti burnu gözleri onlar gitti vücudunun şişleri indi dolayısıyla kilo kaybı gibi duruyor...
ben çocuğun kilosuna bakmam bunu bana doktorum öğretti bana hiç kilosunu söylemiyordu kilonun önemli olmadığını öğretti bana...
benceeee...
benim için önemli olan kızızmın seslere verdiği tepki uyarıldığında ne gibi tepkiler veriyor suya karşı sese karşı bana karşı tepkileri..gözleri v.s. gibi gelişimlerini daha çok önemsiyorum...kaç kilo olduğu önemlimi...zekası daha mühim...
diloşum eşine çok üzülsdüm zaten yeni iş bulmuştu .inşallah en kısa zamanda tekrar bulur inşallah busefer uzun sürmez canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?