2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kikole ilacın adı controtubex mi canım

evet canım ilacın adı o neden sordun?

diloşum doktor sadece bana bu jeli günde 3 defa sür dedi bende şaşkoloz tamam dedim niye neye yarıyo hiç sormak aklıma gelmedi
eczacı söylemiş yara izi içinmiş diye tek bilgim bu
doktorlarınız size de bu veye buna benzer ilaç verdimi ve ssk karşılıyomu böyle ilaçları

hayır canım hiç bi ilaç vermedi hatta benim dikşlerim iyileşmedi doktora gittiğim halde bana bi ilaç vermedii:sezaryan bölgemde orta yerinde 1 cm açıklıkk var akıyo bende bebeğin göbek ilacıyla pansuman yapıyorum kendim

inanmıyorum yaaaa nebiçim doktor o pansuman bilemi vermedi bi krem felan
zannedersem batikonla yapıyon sende
ama doktorun böle olunca illa bişe vermeliydi

inanmıyorum yaaaa nebiçim doktor o pansuman bilemi vermedi bi krem felan
zannedersem batikonla yapıyon sende
ama doktorun böle olunca illa bişe vermeliydi

canım ben gittim ama salaklık bende :mymeka:bi güzel temizledim felan bide koku vardı orda adam temiz gördü sıktı etti bişey yok dedi beni geri gönderdi haliylee bişey vermedii

inşallah geçer diloşum .banada evde çok kızıyolar eğilip kalkma yaran açılır diye korkuyorum ama böle yerde bişe gördümmüde gözüme batıyo napayım söle biz alırız diyolar ama yapamıyom işte

neyse ben bide bişe daha soracam benim kızımda halen göz teması kuramadık normalmi acaba
ilk kızımda hemen kurmuştum şimdi 20 günlük ama halen öle şaşkın şaşkın bakıyo

bende benim ilk kızımda kuramamıştık canım ama bunda kurduk 1 haftadır bana gülücüklerde atmaya başladı babasında ağlıyo babasıda çok kızıyo:)

kızlar kanaması sona eren varmı benımkı bıttı artık ılk dogumumdada 25 gun surmustu

canım benimki halen devam ediyo bi gün gelmiyosa bigğün geliyo dün hatta bi orkiti batırdım bile bende şaştım kızımda 20 gün anca sürmüştü 4 gün sonra 40 mız çıkacak halen kanama devam ediyoo sıcaktada yetti yani 40 de sürermiymişş:gitme:

aynı sorun bende de var. artık bitsin istiyorum ama bir ay oldu hala kanamam var. ne zaman bitecek diye bekliyorum.

kızlar bebişlerinnizn tırnaklarını 40 gün kesmicekmisiniz yani aranızda öyle yapan varmı?

ben kestim canım. 15 günlüktü sanırım kesmeye başladım. bebeğin ellerini görmesi önemliymiş. ilk gördükleri elleri oluyormuş. onlarla oynuyorlar vs diye hemen kestim. o günden beri de eldiven takmıyorum. ilk zamanlar ben de kesemem dedim. ama annem kesseydi daha kötü olacaktı. ben korkarım kesemem dedi. çünkü yakını göremiyor. ben de bir cesaretle kestim. iyi ki de kesmişim.

bizim tırnaklar etine yapışıkı anca yarıldılar ve sonra tırtıklanıp koptular iyice olunca keseriz 40 na kadar beklenmelimiymiş hiç duymadıydım öyleyse bekleriz bizde

kanamamda düzensiz bigün varsa bigün yok ama akıntım çok ve lastik gibi doktorda normal dedi rengide kahverengi
benimde ilk doğumda 20 gün sürmüştü ama 40 çıkıncada adetim başlamıştı

burcu sen neyaptın canım seninde dikiş bölgende sorun vardı doktora gidicem demiştin gittinmi?

ilk 4 gün koynumuza aldık sonra yeter dedim artık beşiğinde yatacaksın..ilk gece perişan etti beni ikinci gece biraz daha hafif şimdi beşiğinde yatıyor formülü ise şu üstümden çıkardığım bluzumu yanına koyuyorum kafasınıda o yöne çeviriyorum benim kokumu alıyor gerçekten işe yaradı şu andada öyle uyuyor geceliğimi yanına koydum kokumla uyuyor bu sefer kendi odasında...gündüzleri kendi odasında beşiğinde yatırıyorum geceleride sepetinde bizim odamızda yatıyor....ama uğraşacaksın kıyafet meselesini bi dene derim...
bana hiç bir ilaç vermediler ne demir ne calsiyumCADIARZU
kızlar bebişlerinnizn tırnaklarını 40 gün kesmicekmisiniz yani aranızda öyle yapan varmı?
ben hemen kestim eldiven tutmuyor elinde çok sinir oluyor mecbur kestim.biraz perspektif özürlüyümdür yamuk kestim ama ucundan aldım çizmeyecek kadar..
kızlar kanaması sona eren varmı benımkı bıttı artık ılk dogumumdada 25 gun surmustu
bugün 8.gün diloş 40 gün diyo sıcakta geçermi 40 gün beaaaaa

kızlar lohusalıkta hepiniz duygusallıktan bahsettiniz ama bende tam tersi aşırı gergin ve sinirliyim herşeye bağırıp çağırıyorum hiç bişeye tahammülüm yok neden acaba

kızlar lohusalıkta hepiniz duygusallıktan bahsettiniz ama bende tam tersi aşırı gergin ve sinirliyim herşeye bağırıp çağırıyorum hiç bişeye tahammülüm yok neden acaba

öncedende böyle değilsen lahusalıktır yine kimi çok fazla tepkili kimi duygusallaşıyo ben bu hafta biraz daha iyiyim ama geçen haftaya kadar her günüm ağlamakla geçti diyebilirim ota b.k herşeye zırlıyodumkaydirigubbakcemile3 yinede var ama ağlamıyorum tutuyorum önce günlere göre iyiyimm

kikolecim contractubex ameliyat izleri ve yanık tedavisinde kullanılıyor.ben yanıgımda kullanmıstım guzel b krem sogan ozunden elde ediliyor ve devlet karsılamıyor ben aldıgım zaman 60 ytl idi simdi ne kadar bilmiyorum 2 yıl gecti.

bende kesmedim minicik narin parmaklarına dokunmaya kıyamıorum kızımın zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…