- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
kikole ilacın adı controtubex mi canım
hayır canım hiç bi ilaç vermedi hatta benim dikşlerim iyileşmedi doktora gittiğim halde bana bi ilaç vermedii:sezaryan bölgemde orta yerinde 1 cm açıklıkk var akıyo bende bebeğin göbek ilacıyla pansuman yapıyorum kendim
inanmıyorum yaaaa nebiçim doktor o pansuman bilemi vermedi bi krem felan
zannedersem batikonla yapıyon sende
ama doktorun böle olunca illa bişe vermeliydi
inşallah geçer diloşum .banada evde çok kızıyolar eğilip kalkma yaran açılır diye korkuyorum ama böle yerde bişe gördümmüde gözüme batıyo napayım söle biz alırız diyolar ama yapamıyom işte
neyse ben bide bişe daha soracam benim kızımda halen göz teması kuramadık normalmi acaba
ilk kızımda hemen kurmuştum şimdi 20 günlük ama halen öle şaşkın şaşkın bakıyo
kızlar kanaması sona eren varmı benımkı bıttı artık ılk dogumumdada 25 gun surmustu
canım benimki halen devam ediyo bi gün gelmiyosa bigğün geliyo dün hatta bi orkiti batırdım bile bende şaştım kızımda 20 gün anca sürmüştü 4 gün sonra 40 mız çıkacak halen kanama devam ediyoo sıcaktada yetti yani 40 de sürermiymişş:gitme:
kızlar bebişlerinnizn tırnaklarını 40 gün kesmicekmisiniz yani aranızda öyle yapan varmı?
ben kestim canım. 15 günlüktü sanırım kesmeye başladım. bebeğin ellerini görmesi önemliymiş. ilk gördükleri elleri oluyormuş. onlarla oynuyorlar vs diye hemen kestim. o günden beri de eldiven takmıyorum. ilk zamanlar ben de kesemem dedim. ama annem kesseydi daha kötü olacaktı. ben korkarım kesemem dedi. çünkü yakını göremiyor. ben de bir cesaretle kestim. iyi ki de kesmişim.
ilk 4 gün koynumuza aldık sonra yeter dedim artık beşiğinde yatacaksın..ilk gece perişan etti beni ikinci gece biraz daha hafif şimdi beşiğinde yatıyor formülü ise şu üstümden çıkardığım bluzumu yanına koyuyorum kafasınıda o yöne çeviriyorum benim kokumu alıyor gerçekten işe yaradı şu andada öyle uyuyor geceliğimi yanına koydum kokumla uyuyor bu sefer kendi odasında...gündüzleri kendi odasında beşiğinde yatırıyorum geceleride sepetinde bizim odamızda yatıyor....ama uğraşacaksın kıyafet meselesini bi dene derim...kizlar ya benim bebis gunduz 2-11 arasi uyuyor. tabi 2 saatte bir uyaniyor veya uyandiriyorum emziriyorum, altini degistiriyorum. ama gece de tam tersi. uyanik ve surekli emmek istiyor. masllah emmek istesin de gece sabaha kadar ben ayakta. moron gibi dolasiyorum. gunduz biraz uyuyorum o uyurken ama gece uykusu gibi olmuyor. gecemiz gunduz gunduzumuz gece oldu.
bir de hep benim yanimda yatmak istiyor. sevmiyor yataginda yatmayi. 4 degisik yatak denedim. yok. hafif cukur, duz, yumusak, besik gibi sallanan. yok beraber yatiyoruz. mememe ya basini dayiyor ya elini koyuyor. uyuyoruz:) cok guzel ama ya yatagina alismazsa diye cekiniyorum. daha 5 gunlukkkkkk...
bana hiç bir ilaç vermediler ne demir ne calsiyumCADIARZUgünaydınlarrr
sabah sabah valla kafanızı şişirmek istemem ama kafama bişe takıldı sizede bi danışayım dedim
doktorum bana şimdi bi krem verdi günde 3 defa sezeryan bölgesine sürmem için eczaneden eşim almış gelmiş ama ssk karşılamıyomuş muadilide yokmuş fiyatıda 64tl ve bu krem yara izine karşıymış sadece
sizede bölebi ilaç verildimi verildiyse sizdemi özelden aldınız bi bilgilendirebilirmisiniz beni ilacın adı contractubex jel
bide bana doktorum calsiyum vitamin ve demir ilacına devam dedi bide onları yazdı sağlık ocağıda gebelikteki ilaçlara doğumdan sonra 6 ay daha devam etmemi söyledi sizede söylendimi
ben hemen kestim eldiven tutmuyor elinde çok sinir oluyor mecbur kestim.biraz perspektif özürlüyümdür yamuk kestim ama ucundan aldım çizmeyecek kadar..kızlar bebişlerinnizn tırnaklarını 40 gün kesmicekmisiniz yani aranızda öyle yapan varmı?
bugün 8.gün diloş 40 gün diyo sıcakta geçermi 40 gün beaaaaakızlar kanaması sona eren varmı benımkı bıttı artık ılk dogumumdada 25 gun surmustu
kızlar lohusalıkta hepiniz duygusallıktan bahsettiniz ama bende tam tersi aşırı gergin ve sinirliyim herşeye bağırıp çağırıyorum hiç bişeye tahammülüm yok neden acaba
evet canım ilacın adı o neden sordun?
diloşum doktor sadece bana bu jeli günde 3 defa sür dedi bende şaşkoloz tamam dedim niye neye yarıyo hiç sormak aklıma gelmedi
eczacı söylemiş yara izi içinmiş diye tek bilgim bu
doktorlarınız size de bu veye buna benzer ilaç verdimi ve ssk karşılıyomu böyle ilaçları
kızlar bebişlerinnizn tırnaklarını 40 gün kesmicekmisiniz yani aranızda öyle yapan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?