- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
gece uykusuzlugu benıde mahfedıyor
ayrıca evde oturmaktan cok bunaldım havalara hıc bellı olmuyor bırgun ruzgarlı bırgun cok sıcak korkuyorum dısarı cıkmaya
dun alışverıse gıttık oğlum arabasınıı cok sevdı hıc aglamadı gezmeyı çok sevıyo benım mınık prensım:asigim:
burcu sen neyaptın canım seninde dikiş bölgende sorun vardı doktora gidicem demiştin gittinmi?
kız hüzün oğluşun sanki benim kızla benziyor gibi kaydirigubbakcemile3
günaydınlarrr
sabah sabah valla kafanızı şişirmek istemem ama kafama bişe takıldı sizede bi danışayım dedim
doktorum bana şimdi bi krem verdi günde 3 defa sezeryan bölgesine sürmem için eczaneden eşim almış gelmiş ama ssk karşılamıyomuş muadilide yokmuş fiyatıda 64tl ve bu krem yara izine karşıymış sadece
sizede bölebi ilaç verildimi verildiyse sizdemi özelden aldınız bi bilgilendirebilirmisiniz beni ilacın adı contractubex jel
bide bana doktorum calsiyum vitamin ve demir ilacına devam dedi bide onları yazdı sağlık ocağıda gebelikteki ilaçlara doğumdan sonra 6 ay daha devam etmemi söyledi sizede söylendimi
valla bende bi tuhaflık var kızlar..ben gayet mutluyum huzurluyum hiç bir depresif durumum yok ben heralde hamileliğimin son zamanları atlattım onu...kızım geceleri beni uyutmuyor, göğüslerim emerken çok acıyor ,altını değiştirmeye sinir oluyor altını değiştirirken cebelleşiyoruz..ama ben niye asabi yada duygusal ağlak değilim.....kızlar lohusalıkta hepiniz duygusallıktan bahsettiniz ama bende tam tersi aşırı gergin ve sinirliyim herşeye bağırıp çağırıyorum hiç bişeye tahammülüm yok neden acaba
oh oh yandan şimdi cokur ckur ellerini emer bizim kızdan çıkan seslere kopuyoruz arada ellerini emiyoralkisalkisalkishihoyyyt:sm_cool:az önce kestim tırnaklarını çıkardım artık eldivenlerinidee:ecrin_bebek:
gidelim beraber dövelim mi nevrayı...sen böyle anlattıkça ben sinir oluyorum hele seni gördüm yürümekte bile zorlanıyorsun daha çok sinir oluyorum..gittim canım. benim koku ve kızarıklık vardı. ama akıntı yoktu. muhtemelen pişik demişti ama yine de gitmemi istedi. pazartesi gittim. evet dedi pişik olmuş. bir pişik kremi verdi. bir de banyodan sonra mutlaka saç kurutma makinesi ile kurut dedi. şu anda göbeğimiz derinin üzerine düştüğü için kapalı kalıyor ve koku oluşmasına neden oluyormuş. ama kurutmaya ve krem kullanmaya başlayınca geçti canım. ama senin sanırım akıntı da var.
haklısın...hadi dadanalım süte yoğurdaaaahihoyyytkızlar sütü artıran kesınlıkle su bol su ıcın
ama çınar sarılık oldugunda doktora gıttıgımde bana aynen soyle dedı doktor
sutun çok olabılır yada az olabılır önemlı olan kalıtelı olması demıstı bol süt yogurt ve ayran ıcıceksın dedı sutun daha besleyıcı olacak ozaman dedı
valla bende bi tuhaflık var kızlar..ben gayet mutluyum huzurluyum hiç bir depresif durumum yok ben heralde hamileliğimin son zamanları atlattım onu...kızım geceleri beni uyutmuyor, göğüslerim emerken çok acıyor ,altını değiştirmeye sinir oluyor altını değiştirirken cebelleşiyoruz..ama ben niye asabi yada duygusal ağlak değilim.....
oh oh yandan şimdi cokur ckur ellerini emer bizim kızdan çıkan seslere kopuyoruz arada ellerini emiyoralkisalkisalkishihoyyyt:sm_cool:
gidelim beraber dövelim mi nevrayı...sen böyle anlattıkça ben sinir oluyorum hele seni gördüm yürümekte bile zorlanıyorsun daha çok sinir oluyorum..
haklısın...hadi dadanalım süte yoğurdaaaahihoyyyt
uyuyor şuan uyanınca emermi ne yapar bilemem:)
gidelim beraber dövelim mi nevrayı...sen böyle anlattıkça ben sinir oluyorum hele seni gördüm yürümekte bile zorlanıyorsun daha çok sinir oluyorum..[/B]
gidelim canım dövelim. ama geri gelmiyor işte hiçbir şey. en son gittiğimde sordum ne zaman tam olarak düzelirim diye. bana 6 ay dedi. bana en baştan bunları söyleseydi asla sezeryanı kabul etmezdim. 6 ay sonunda tamamen dikişler kaynıyormuş. 6 ay ne demek ya. bu süre içerisinde bebeğim karnıma her ayakları ile vurduğunda ağrı hissedeceğim. bu çok kötü. ama yapacak bir şey yok
burcu canım sütün arttı mı?
gidelim beraber dövelim mi nevrayı...sen böyle anlattıkça ben sinir oluyorum hele seni gördüm yürümekte bile zorlanıyorsun daha çok sinir oluyorum..[/B]
gidelim canım dövelim. ama geri gelmiyor işte hiçbir şey. en son gittiğimde sordum ne zaman tam olarak düzelirim diye. bana 6 ay dedi. bana en baştan bunları söyleseydi asla sezeryanı kabul etmezdim. 6 ay sonunda tamamen dikişler kaynıyormuş. 6 ay ne demek ya. bu süre içerisinde bebeğim karnıma her ayakları ile vurduğunda ağrı hissedeceğim. bu çok kötü. ama yapacak bir şey yok
canım doktorun pişik kremi vermiş ne kullanıyosun adı ne?
kızlar sütü artıran kesınlıkle su bol su ıcın
ama çınar sarılık oldugunda doktora gıttıgımde bana aynen soyle dedı doktor
sutun çok olabılır yada az olabılır önemlı olan kalıtelı olması demıstı bol süt yogurt ve ayran ıcıceksın dedı sutun daha besleyıcı olacak ozaman dedı
canım doktorun pişik kremi vermiş ne kullanıyosun adı ne?
trosyd canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?