2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

benim kanamam 20 gun surdu kızlar..su an sıfır...bilmiorum normal mi..iste gttgmde birde jinekologa gorunucem kontrol icin..

ya lohusalık benide asırı gergin yaptı birde gece uykusuzlugumuz vardı o da gerdi..artık yayından cıkacak ok gibiydim valla..1 haftadır biraz daha iyiyim..

gece uykusuzlugu benıde mahfedıyor

ayrıca evde oturmaktan cok bunaldım havalara hıc bellı olmuyor bırgun ruzgarlı bırgun cok sıcak korkuyorum dısarı cıkmaya

dun alışverıse gıttık oğlum arabasınıı cok sevdı hıc aglamadı gezmeyı çok sevıyo benım mınık prensım:asigim:

huzuncum o uyudugunda sende uyumaya calıs ama gece uykusunun yerini tutmuyor..

oh masallah..cınarla gezintiler baslamıs ne guzel..bende cıkmaakkk istioooruuuum artıkın:))

kız hüzün oğluşun sanki benim kızla benziyor gibi kaydirigubbakcemile3

burcu sen neyaptın canım seninde dikiş bölgende sorun vardı doktora gidicem demiştin gittinmi?

gittim canım. benim koku ve kızarıklık vardı. ama akıntı yoktu. muhtemelen pişik demişti ama yine de gitmemi istedi. pazartesi gittim. evet dedi pişik olmuş. bir pişik kremi verdi. bir de banyodan sonra mutlaka saç kurutma makinesi ile kurut dedi. şu anda göbeğimiz derinin üzerine düştüğü için kapalı kalıyor ve koku oluşmasına neden oluyormuş. ama kurutmaya ve krem kullanmaya başlayınca geçti canım. ama senin sanırım akıntı da var.

canım eğer yapıştırmaysa o ilacı almana gerek yok
çünkü 3-4ay sonra ameliyat yerin neredeyse belirsizleşecek ve teninle aynı renk olacak

bu ilaç yara ve dikiş izlerini hafifletmek için kullanılıyor
ama benim dikişim yok mesela şuan pembe bir çizgi şeklinde

kızlar sütü artıran kesınlıkle su bol su ıcın

ama çınar sarılık oldugunda doktora gıttıgımde bana aynen soyle dedı doktor

sutun çok olabılır yada az olabılır önemlı olan kalıtelı olması demıstı bol süt yogurt ve ayran ıcıceksın dedı sutun daha besleyıcı olacak ozaman dedı

kızlar lohusalıkta hepiniz duygusallıktan bahsettiniz ama bende tam tersi aşırı gergin ve sinirliyim herşeye bağırıp çağırıyorum hiç bişeye tahammülüm yok neden acaba
valla bende bi tuhaflık var kızlar..ben gayet mutluyum huzurluyum hiç bir depresif durumum yok ben heralde hamileliğimin son zamanları atlattım onu...kızım geceleri beni uyutmuyor, göğüslerim emerken çok acıyor ,altını değiştirmeye sinir oluyor altını değiştirirken cebelleşiyoruz..ama ben niye asabi yada duygusal ağlak değilim.....

az önce kestim tırnaklarını çıkardım artık eldivenlerinidee:ecrin_bebek:
oh oh yandan şimdi cokur ckur ellerini emer bizim kızdan çıkan seslere kopuyoruz arada ellerini emiyoralkisalkisalkishihoyyyt:sm_cool:

gidelim beraber dövelim mi nevrayı...sen böyle anlattıkça ben sinir oluyorum hele seni gördüm yürümekte bile zorlanıyorsun daha çok sinir oluyorum..

haklısın...hadi dadanalım süte yoğurdaaaahihoyyyt

uyuyor şuan uyanınca emermi ne yapar bilemem:)

sürekli yıkıyorum kuru tutuyorum dikişlerim düştü ama haala batikonluyorum altım pişti ya çok acıyor kaşınıyor gecelik giyiyorum havalansın die ....üfff bi bitse kurtulsam şu şeydennn...

canım benim içitiğim suyun sütün kompostonun haddi hesabı yok. ama olmuyor doymuyor. mecburen mama veriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…