2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Son düzenleme:
aaaaaaa diloş esın ısten cıkmıs canım benım cok uzuldum ınsallah en kısa zamanda yenı bır ıs bulur allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

sağol tatlım inşallah beklemedeyiz sağlam bi yer çıkar inşallahhh... bu arada 45 dakikacık uyumuşum iyi geldii benim 2 kızda uyudu kafam yerine gelmiş birazcıkta olsaa:bbo:

iş yerinde önümde her an bilgisayar olunca sık giriyordum.Yazılanları okuyorum ama cevap yazmaya pek fırsat bulamıyorum.Hem bebek hem de misafirler nedeniyle. Bebeğim maşallah iyi teyzesi.Gaz problemimiz dışında bişeyimiz yok.ılk doğduğunda sarılığımız vardı uzun bir süre devam etti.
Doktorumuz mama vermişti,şu an sütümün yettiğini düşündüğüm için mamayı kestim. Bol su içmekte fayda var. Ayrıca humana still tea kullanıyorum yanısıra rezene,ıssırgan ve papatya çayları içiyorum. Bir tanıdığımda gaz için elma yağı önerdi onu deniycem. Ayrıca dere otu da bol süt yapıyormuş.

ayy maşallah canımm sütümüz bol olsun yeterkii bende çok şeyler deniyorum sütüm için bide düzenli uyku uyudunmu süt yetiyo 2 gündür bende mamayı kestim semiz otuda acayip süt yapıyo tavsiye ederimmkaydirigubbakcemile5arada gir muhabbete katıl tatlım vaktin oldukçaa:1hug:

Diloşcummm cok üzüldüm eşinin durumuna ama bebişler kısmetiyle gelirmiş ya hani bu koca yanaklı güzel kızımızın kısmetine babası insallah daha da iyi bi iş bulcak :Saruboceq: Üzülmemeye calıs cnm hem sütünü etkilemesin, hemde kücük şekerparen hissetmesinn annesiii, cok içli oluyomus bu yengec bebekleri ya resmen... Bizimki içini cekip duruyo, ne zaman aglasa (ki hicbiseyde aglamıyo masallah sadece uykusuzken uyuyamayınca, bi de üstünü degistirirken kıyamet kopuyo) sora bana sikayet ediyo sanki yüzüme bakıp dudaklarını büzüştürüp aglama numarası yapıyooo kaydirigubbakcemile3

Kikolecim bende contractubex kullanıyorum ama günde 1 kez sürüyorum ameliyat bölgesinin daha cabuk toparlanması için yardımcı oluyomus, 15 günlükken basladım 6 ay devam ediceksin dedi doktor, cidde fiyatı bilas pahalı ama işe yarıyomus gibi geliyo tamamen psikolojikte olabilir tabe, o kadar paraya işe yarar psikolojisi kaydirigubbakcemile3

benım kızım hıc durmuyor. en fazla 1 saat delıksız uyyo. saat bası uyanıyor. sureklı emmek ıstıyo. cok kotuyum. sızın nasıl normal mı acaba

sağol tatlım inşallah bu dönemide atlatırızzz kızımın kısmeti kesilmezzz:Saruboceq: sen nasılsın senni fıstık nasıll bakalım gezmelere başladınızmı biz arada dışarıda çıkıyoruz pazartesi 40 mız çıkıyo:lepi:

selam annecik gazı vardır belki her emmeden sonra sırtına masaj yap omzuna alıp belki rahatlarr emdirmeden sonra direk yatırmaa gaz toplanıyo

saol bır de oyle deneyım . ama gaz olsa hıc susmaz gıbı gelıyo. gaz cıkarmaya calısıyorum bazen cıkmıyo kı gazı da yok galıba. doktora goturmeyı dusunuyorum

saol bır de oyle deneyım . ama gaz olsa hıc susmaz gıbı gelıyo. gaz cıkarmaya calısıyorum bazen cıkmıyo kı gazı da yok galıba. doktora goturmeyı dusunuyorum

gece uyuyormu gece uyuyorsa gündüz uyumaz benim kızım öylee gece uyuyosa artık gündüz uyumak istemiyo uyusa bile yarım saat felan arada öyle akşam ediyo belki gece uyuduğu için gündüz uyanık kalmak istiyodur

Kıslar bilgisayar açıktı ama misafirim vardı katılamadım muhabbete geçmişe baktım birde
Dilaracım Allah eşine en kısa zamanda daha iyi bir iş nasip eder inş. bebeğin kısmeti bol olur derler
biz tırnaklarını kesmedik eldiven takıyorum hala

Dilaracim cok uzuldum, ben eminim ki Allah bir kapiyi kapayip birini acar.sen sakin uzulma sutune birsey olmasin. her bebek rizki ile dogarmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…