- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
iyilik karen iyiydim az önceye kadar eşim aradı işten çıkarmışlar tam zamanıydı üstüne bebişimizde var zaten 5 ay işsiz kalmıştı kışınn bakalım şimdi halimiz ne olcakk:gitme:
canım sakın üzme kendini.Allah yardımcınız olsun.Bebişlerimiz inşallah bereketleriyle geldiler.
iyilik karen iyiydim az önceye kadar eşim aradı işten çıkarmışlar tam zamanıydı üstüne bebişimizde var zaten 5 ay işsiz kalmıştı kışınn bakalım şimdi halimiz ne olcakk:gitme:
canım sakın üzme kendini.Allah yardımcınız olsun.Bebişlerimiz inşallah bereketleriyle geldiler.
inşallah canım fazla beklemeden iş bulunurr... sen nasılsın hiç girmiyosun uzun zamandırr bebiş nasıllopuyorumnanaktan
aaaaaaa diloş esın ısten cıkmıs canım benım cok uzuldum ınsallah en kısa zamanda yenı bır ıs bulur allah yardımcınız olsun:Saruboceq:
iş yerinde önümde her an bilgisayar olunca sık giriyordum.Yazılanları okuyorum ama cevap yazmaya pek fırsat bulamıyorum.Hem bebek hem de misafirler nedeniyle. Bebeğim maşallah iyi teyzesi.Gaz problemimiz dışında bişeyimiz yok.ılk doğduğunda sarılığımız vardı uzun bir süre devam etti.
Doktorumuz mama vermişti,şu an sütümün yettiğini düşündüğüm için mamayı kestim. Bol su içmekte fayda var. Ayrıca humana still tea kullanıyorum yanısıra rezene,ıssırgan ve papatya çayları içiyorum. Bir tanıdığımda gaz için elma yağı önerdi onu deniycem. Ayrıca dere otu da bol süt yapıyormuş.
Diloşcummm cok üzüldüm eşinin durumuna ama bebişler kısmetiyle gelirmiş ya hani bu koca yanaklı güzel kızımızın kısmetine babası insallah daha da iyi bi iş bulcak :Saruboceq: Üzülmemeye calıs cnm hem sütünü etkilemesin, hemde kücük şekerparen hissetmesinn annesiii, cok içli oluyomus bu yengec bebekleri ya resmen... Bizimki içini cekip duruyo, ne zaman aglasa (ki hicbiseyde aglamıyo masallah sadece uykusuzken uyuyamayınca, bi de üstünü degistirirken kıyamet kopuyo) sora bana sikayet ediyo sanki yüzüme bakıp dudaklarını büzüştürüp aglama numarası yapıyooo kaydirigubbakcemile3
benım kızım hıc durmuyor. en fazla 1 saat delıksız uyyo. saat bası uyanıyor. sureklı emmek ıstıyo. cok kotuyum. sızın nasıl normal mı acaba
selam annecik gazı vardır belki her emmeden sonra sırtına masaj yap omzuna alıp belki rahatlarr emdirmeden sonra direk yatırmaa gaz toplanıyo
saol bır de oyle deneyım . ama gaz olsa hıc susmaz gıbı gelıyo. gaz cıkarmaya calısıyorum bazen cıkmıyo kı gazı da yok galıba. doktora goturmeyı dusunuyorum
benım kızım hıc durmuyor. en fazla 1 saat delıksız uyyo. saat bası uyanıyor. sureklı emmek ıstıyo. cok kotuyum. sızın nasıl normal mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?