2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

benim epidural aldigim yerde omuriligimde arada boyle agri oluyor. ignelenme gibi ama periyodik. mesela her saniyede bir igne sokup cikariyorlar gibi. dra soracam normal mi diye.

sizde var mi?

Dilaracim cok uzuldum, ben eminim ki Allah bir kapiyi kapayip birini acar.sen sakin uzulma sutune birsey olmasin. her bebek rizki ile dogarmis.

çok sağolun kızlarr allahtan hayırlısı var bi kısmetsizlik inşallah düzelirr...

benim epidural aldigim yerde omuriligimde arada boyle agri oluyor. ignelenme gibi ama periyodik. mesela her saniyede bir igne sokup cikariyorlar gibi. dra soracam normal mi diye.

sizde var mi?

kibelecim bende epidural oldum ama öyle bi sorunum yok çok şükür sen ve geldinmi bebekle çıktınızmı hastaneden?

slm kızlar nasılsınız biz şimdi geldik evimize bugün bir aylık olduk ilk aşımız vardı sağlık ocağına gittik olduk aşımızı kızım uyuyordu uyanıp birazcık ağladı sonra yeniden uyudu tabii ben dışarı çıktım çok ağlar diye babası kaldı yanında topuk kanı alınırken çok ağlamıştı bende dışarıdaçok ağlamıştım bugün allahtan kolay geçti kızım bu arada 1 kilo 200 gr almış bir ayda çok sevindim 2300 doğmuştu hastaneden çıkınca 2 kiloya düşmüştü yani şu anda 3 kilo 2oo gr olmuş yavrum

benım kızım hıc durmuyor. en fazla 1 saat delıksız uyyo. saat bası uyanıyor. sureklı emmek ıstıyo. cok kotuyum. sızın nasıl normal mı acaba
karnı tam doymuyor olabilir,yada gazı olabilir gazını tam çıkarmadan uyusun diye hemen yatırma...

ay benimkide öyle olsun kocişime sarılıp uyuymayı özledim ya...gündüz akşama kadar mıncıklarım ben onu gece uyusun yeterki...erken başladım galiba lmaz:kaydirigubbakcemile3

sizde var mi?
ah ah ben epidural olamadım canım o yüzden sana yanıt veremiyom...epidural için çok geç kalındı bende ...:umursamaz:

kibele ben de epidural oldum bende de yok cnm. doktpruna hemen sor ıstersen. sız gobegınızı sarmaya basladınız mı ya da korse
korse konusu bende belaaaa....derime direk takamıyorum dalıyor,kıyafet üstüne takamıyorum aşağı yukar ıkayıyor kıyafetler toplanıyor..çıldırıciğim zaten sıcakta çekilmiyor takmıyorum anasını satiiimm...yanlış yapıyorum dimi..

çok güzel oh bak ne güzel kilosuda oturmuş ele avuca geliyor şimdi...topuk kanını bende elinden aldılar...pek ağlamadı elden alınan kanda ağlamıyorlar çünkü zayıflar damarlar ortada damarı bulmak kolay canları acımıyor topukta damar bulmazk heralde daha zor o sebeple daha çok canı acıyor die düşünüyorum...

kızlar 14 temmuzda doğum yapan madgirl vardı sanırım başka varmıki onuda göremedim topikte geldimi manevi kardeşimiz a.s.

kibelecim bende epidural oldum ama öyle bi sorunum yok çok şükür sen ve geldinmi bebekle çıktınızmı hastaneden?

sali ciktik canim. artik evimizdeyiz. cok sicak. bebisim bayiliyor aksama kadar. gece de uyanik. zorluyor biraz.

kibele ben de epidural oldum bende de yok cnm. doktpruna hemen sor ıstersen. sız gobegınızı sarmaya basladınız mı ya da korse

canim bana daha sezeryan masasinda taktilar. 1 hafta oldo dogum yapali ,1 haftadir geceli gunduzlu takiyorum, sicak ama napiim. bir de belimi de tutuyor. usutunce gaz yapar biliyorsunuz.
korse pamuklu oldugu icin de rahatsiz etmiyor, gobegim bayagi kuculdu ama kilolar duruyor. 14 kg almistim. 5i gitti sadece. 9u duruyor.

canim masallah. yakalamis nerdeyse yasitlarini.

oyy oyy maşallah bak annesi hızla kendini toparlamaya başlamış maşallah kızına :1hug:

* evvelsi gece kızımın göbeği düştü,çok sevinçliyim yalnız bişey fark ettim acaba alakası varmı...hergün emzirirken göğüsümü biraz sıkıp ucuna süt getirip öyle veriyordum kızızmın ağızına sütüm sarıydı...göbeğinin düştüğügecenin sabahı sütüm bem beyaz olmuştu....alakası varmı acaba göbek düşene kadar sarı aynı gün beyaza döndü....delikafadulden.göbeği düşmeyen varsa takip etsin bakalım aynısı oluyormu...ama kimse kalmadı heralde göbek düşmeyen....kaydirigubbakcemile5

* bu sabah feci bir titremeyle uyandım üzerime örtüyü zor aldım çok fena titredim ya kokrtum kendi kendime noluyo diye...:sm_confused:

huricim süt sıtmasına tutulmuşsun göğüslerinde süt bırakmaa şişer göğüslerin ateşlenir ve titreme üşüme gelir haberin olsun sütün geri gider göğüslerin şiştiği gibi ya emzir yada biraz sağ sütünü aklında olsunyerimseniben

delikafaduldendelikafadulden ne diyon diloş nasııl ya titredim ben bugün göğüslerim çok şiş değil gerçi sık sık emziriyorum da ewet o titremeden sonra hemen emzirdim o zaman çok sertti göğüslerim..ay iyiki söyledinnn....ay tırstım şimdi heheheheheay sütün olsa bi dert olmasa bi dert

aynen canım bu süt çok nazlı herşeye alınıyo bi var bi yok anlamadım:)benide 2 3 kere oldum öyle üşüme titreme geldi gece tabiki gece süt biriktiği için uykudaa şişiyo göğüslerr fena oluyo insann yorgan battaniye ne varsa örtmek geliyo o zman bu havadaadelikafadulden

HURİ KİBELE DİLARA evet kızım epeyce toparlanmış gerçi kucağıma aldığım zaman kayboluyordu ilk zamanlar zaten aşağıdki tickerdada belli değilmi ilk haftalardaydı o resim ona baktıkça ağlıyordum kızım seni nasıl büyüteceğim ben diye şimdide maşallah dün gezmeğe gittik ordan anne annemize geçtik yediler kızımı maşallah deyin diyorum ama yinede akşam eve geldik avize düştü kırıldı eşim o kancadan nasıl çıktı apes yani dedi dedim hayatım nazarlar çıkıyor çünki pazar günüde teras camımız kırıldı ogün mevlüdümüz vardı misafirlerin çoğu gelmişti bile neyse kimseye zarar gelmesinde o yüzden birazdan yasi,n okuyayım diyordumki ama dünden beri kanamam başladı dün eşim yalnışlıkla karnıma çarptı onunla ilgisi olabilirmi bilmiyorum çünki 15 gündür çok açık pembe birkaç damla geliyordu

merhabalar. benım kızımın genital organından akıntı gelıyor hala 20 gunluk olmamıza ragmen normal mı acaba. ılk gunler gelır demıslerdı. sızınkılerden de gelıyo rmu 20 gunluk olmasına ragmen

selam kızlar

diloşum inşallah en kısa zamanda eşin eskisinden daha iyi bir iş bulur tatlım

annecik benim kızımdan da ilk zamanlar akıntı geldi ama uzun zamandır yok istersen bi doktorunuza sor canım
biz bugün 21. günümüzdeyiz

merhaba annişler .

annecik benim kızımdanda geldi ilk günkler daha çoktu ama geçen gün bi kez geldi bir aylığız.

sizde var mi?

geçmiş olsun canım .. bende olmadı , dr.ua sor istersen ..

dilaracım eşin işten ayrılmış çok üzüldüm nm inşallah en yakın zamanda daha iyisini bulur merak etme kızın şans getiricek babasına herşeyde bir hayır vardır.

nurr starcım hoşgeldinizz nasılsınız kuzular nasıllŞeniz
kızım mızırdanıyo bi bakayım geliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…