- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
Kıslar bilgisayar açıktı ama misafirim vardı katılamadım muhabbete geçmişe baktım birde
Dilaracım Allah eşine en kısa zamanda daha iyi bir iş nasip eder inş. bebeğin kısmeti bol olur derler
biz tırnaklarını kesmedik eldiven takıyorum hala
Dilaracim cok uzuldum, ben eminim ki Allah bir kapiyi kapayip birini acar.sen sakin uzulma sutune birsey olmasin. her bebek rizki ile dogarmis.
benim epidural aldigim yerde omuriligimde arada boyle agri oluyor. ignelenme gibi ama periyodik. mesela her saniyede bir igne sokup cikariyorlar gibi. dra soracam normal mi diye.
sizde var mi?
karnı tam doymuyor olabilir,yada gazı olabilir gazını tam çıkarmadan uyusun diye hemen yatırma...benım kızım hıc durmuyor. en fazla 1 saat delıksız uyyo. saat bası uyanıyor. sureklı emmek ıstıyo. cok kotuyum. sızın nasıl normal mı acaba
gece uyuyormu gece uyuyorsa gündüz uyumaz benim kızım öylee gece uyuyosa artık gündüz uyumak istemiyo uyusa bile yarım saat felan arada öyle akşam ediyo belki gece uyuduğu için gündüz uyanık kalmak istiyodur
ah ah ben epidural olamadım canım o yüzden sana yanıt veremiyom...epidural için çok geç kalındı bende ...:umursamaz:benim epidural aldigim yerde omuriligimde arada boyle agri oluyor. ignelenme gibi ama periyodik. mesela her saniyede bir igne sokup cikariyorlar gibi. dra soracam normal mi diye.
sizde var mi?
korse konusu bende belaaaa....derime direk takamıyorum dalıyor,kıyafet üstüne takamıyorum aşağı yukar ıkayıyor kıyafetler toplanıyor..çıldırıciğim zaten sıcakta çekilmiyor takmıyorum anasını satiiimm...yanlış yapıyorum dimi..kibele ben de epidural oldum bende de yok cnm. doktpruna hemen sor ıstersen. sız gobegınızı sarmaya basladınız mı ya da korse
slm kızlar nasılsınız biz şimdi geldik evimize bugün bir aylık olduk ilk aşımız vardı sağlık ocağına gittik olduk aşımızı kızım uyuyordu uyanıp birazcık ağladı sonra yeniden uyudu tabii ben dışarı çıktım çok ağlar diye babası kaldı yanında topuk kanı alınırken çok ağlamıştı bende dışarıdaçok ağlamıştım bugün allahtan kolay geçti kızım bu arada 1 kilo 200 gr almış bir ayda çok sevindim 2300 doğmuştu hastaneden çıkınca 2 kiloya düşmüştü yani şu anda 3 kilo 2oo gr olmuş yavrum
kibelecim bende epidural oldum ama öyle bi sorunum yok çok şükür sen ve geldinmi bebekle çıktınızmı hastaneden?
kibele ben de epidural oldum bende de yok cnm. doktpruna hemen sor ıstersen. sız gobegınızı sarmaya basladınız mı ya da korse
slm kızlar nasılsınız biz şimdi geldik evimize bugün bir aylık olduk ilk aşımız vardı sağlık ocağına gittik olduk aşımızı kızım uyuyordu uyanıp birazcık ağladı sonra yeniden uyudu tabii ben dışarı çıktım çok ağlar diye babası kaldı yanında topuk kanı alınırken çok ağlamıştı bende dışarıdaçok ağlamıştım bugün allahtan kolay geçti kızım bu arada 1 kilo 200 gr almış bir ayda çok sevindim 2300 doğmuştu hastaneden çıkınca 2 kiloya düşmüştü yani şu anda 3 kilo 2oo gr olmuş yavrum
* evvelsi gece kızımın göbeği düştü,çok sevinçliyim yalnız bişey fark ettim acaba alakası varmı...hergün emzirirken göğüsümü biraz sıkıp ucuna süt getirip öyle veriyordum kızızmın ağızına sütüm sarıydı...göbeğinin düştüğügecenin sabahı sütüm bem beyaz olmuştu....alakası varmı acaba göbek düşene kadar sarı aynı gün beyaza döndü....delikafadulden.göbeği düşmeyen varsa takip etsin bakalım aynısı oluyormu...ama kimse kalmadı heralde göbek düşmeyen....kaydirigubbakcemile5
* bu sabah feci bir titremeyle uyandım üzerime örtüyü zor aldım çok fena titredim ya kokrtum kendi kendime noluyo diye...:sm_confused:
huricim süt sıtmasına tutulmuşsun göğüslerinde süt bırakmaa şişer göğüslerin ateşlenir ve titreme üşüme gelir haberin olsun sütün geri gider göğüslerin şiştiği gibi ya emzir yada biraz sağ sütünü aklında olsunyerimseniben
delikafaduldendelikafadulden ne diyon diloş nasııl ya titredim ben bugün göğüslerim çok şiş değil gerçi sık sık emziriyorum da ewet o titremeden sonra hemen emzirdim o zaman çok sertti göğüslerim..ay iyiki söyledinnn....ay tırstım şimdi heheheheheay sütün olsa bi dert olmasa bi dert
benim epidural aldigim yerde omuriligimde arada boyle agri oluyor. ignelenme gibi ama periyodik. mesela her saniyede bir igne sokup cikariyorlar gibi. dra soracam normal mi diye.
sizde var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?