- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
nurr starcım hoşgeldinizz nasılsınız kuzular nasıllŞeniz
kızım mızırdanıyo bi bakayım geliyorummm
slm kızlar nasılsınız biz şimdi geldik evimize bugün bir aylık olduk ilk aşımız vardı sağlık ocağına gittik olduk aşımızı kızım uyuyordu uyanıp birazcık ağladı sonra yeniden uyudu tabii ben dışarı çıktım çok ağlar diye babası kaldı yanında topuk kanı alınırken çok ağlamıştı bende dışarıdaçok ağlamıştım bugün allahtan kolay geçti kızım bu arada 1 kilo 200 gr almış bir ayda çok sevindim 2300 doğmuştu hastaneden çıkınca 2 kiloya düşmüştü yani şu anda 3 kilo 2oo gr olmuş yavrum
hoşbulduk canımmmmmmmmmmmm Şeniz
prensesin nasıl :asigim:
benim oğluşum braz kustu bugün benneyaptımki
okula gitmem gerekti bugün .. gitmeden 15 dak. kadar emzirdim , geceden kalan 40 cc sütü vermiş ablamlar yine doymamış ve bi 30 cc mama yapmasını söyledim . acaba fazla mı geldi , mama mı yaptı yada üşüttü mü yavru kuşum anlamadım yaaa :bbo:
ay bir de ohhhhhhhhh nihayet KV ve KP gittiler bugün , ev nasıl geniledi ferahladı anlatamam kaydirigubbakcemile2
oğluşumun kaydını yaptırdım , sağlık karnesin felan çıkarttım , yarın da doğum sonrası izine ayrılma işini halledicem ve dermatologa görünmem gerekiyor + oğluşumu dr.una bi gösterelim istiyoruz .. uyanmazsa paşam resim eklemeye çalışıcam albümüme
çok şükür iyiyiz canım dün yarı kırkımız çıktı büyüyoruzzz:teytey:
oyy kıyamam arasıma belkide fazla geldi mama canım mama kullanmadığımız için bilemiyorum:sm_confused:
dün kızımın dilinde beyazlık görük pamukçuk olmuş anneannesi karbonatlı suyla sileyim dedi dedim benim yanımda yapma sonra beni çağırdılar ayy bi baktım yavrum nasıl öğürüyomafoldumben 5 dk sürekli tükürdü uzun bi zaman memişi de almadı:sinifsinif: çok korktum bende çokkk:gitme:
derincim maşallahhhh nazımızaaaa kocaman abla olmuşşşş:asigim:
acaba biz ne kaa olduk kontrole gidicez o zaman görücez inşl.
hüzün hoşgeldin çınarımız nasıl
herkese merhaba star_dust hosgeldın canım nasılsın aras bebek nasıl
kızlar sız bıberon verıyormusunuz ben vermıyorum alısmasın dıye. bır de hıc kısa kollu falan gıydırmıyorum. hep ustu ortuk yatırıyorum. 20 gunluk daha. bazen yanıyprmudur dıye dusunuyorum.
kızlar merhaba,uzun zamandır giremiyorum evde yokum kayınvalidedeyim benim eşim yine iş için şehir dışında bizde ev ev geziyoruz kızımla.
kızlar ilk 1 ay bebişler ne kadar kilo alıyormuş bilen var mı
kızlar sız bıberon verıyormusunuz ben vermıyorum alısmasın dıye. bır de hıc kısa kollu falan gıydırmıyorum. hep ustu ortuk yatırıyorum. 20 gunluk daha. bazen yanıyprmudur dıye dusunuyorum.
selam kıslar.. nasılsınız?? bebişler nasıl?? biz iyiyiz çok şükür. 22 günlük kocaman abla olduk biz:)zemuszemus
dün sağlık ocagına kaydımızı yaptırdık. bebişim 3730gr 52 cm olmuş çok şükür.. dün gece acayip gazı vardı uykusuz bir gece geçirdikk..:bbo:
hoşbulduk canım çınar cok yaramaz bır bebek oldu hiç söz dinlemiyo sureklı aglıyo kucakta gezmek ve mama yemek istiyo nasıl baş edıcem şaşırmıs durumdayım...
sen nasılsın öykü zehra nasıl?
selam kızlar
diloşum inşallah en kısa zamanda eşin eskisinden daha iyi bir iş bulur tatlım
annecik benim kızımdan da ilk zamanlar akıntı geldi ama uzun zamandır yok istersen bi doktorunuza sor canım
biz bugün 21. günümüzdeyiz
dilaracım eşin işten ayrılmış çok üzüldüm nm inşallah en yakın zamanda daha iyisini bulur merak etme kızın şans getiricek babasına herşeyde bir hayır vardır.
dloşum çok üzüldüm canım ya , umarım bir an önce daha iyi bir iş bulur ..
Allah bir kapıyı kapatıyorsa daha hayırlı bir kapı açacaktır ve balkızın Eyllün nasibine daha iyi bir yerde çalışacaktır babası ..
işte minik çileğim, nar tanemmmmmmm:asigim:
maşallah deyin emi teyzeleriiopuyorumnanaktan
hoşgeldin demrecim
ayy zor işin canım yaaa Allah yardımcın olsun insanın kendi evi gibisi varmı
inşallah en kısa zamanda evinizde düzene girersiniz eşin dönerde
kuzucun nasılŞeniz
maşallahı var canım 3200 doğmuştuk 13.günde 3500 geldi şimdi tartıda önce ben sonrada beraber çıkıyoruz 4 kilo olmuş galiba yavrum
kızın çok tatlı demeeeeeetttttttt Şeniz
masallah demet cok tatlı . hepsı cok guzeller. sen ne guzel kısaları gıydırmıssın. annem cocugu eskımolar gıbı gıydırıyo ortuyo . yanar dıyorum. usumez ıyı ıyı dıyo. bıraz ınce gıydırmek lazım demek kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?