2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

dloşum çok üzüldüm canım ya , umarım bir an önce daha iyi bir iş bulur ..
Allah bir kapıyı kapatıyorsa daha hayırlı bir kapı açacaktır ve balkızın Eyllün nasibine daha iyi bir yerde çalışacaktır babası ..

nurr starcım hoşgeldinizz nasılsınız kuzular nasıllŞeniz
kızım mızırdanıyo bi bakayım geliyorummm

hoşbulduk canımmmmmmmmmmmm Şeniz
prensesin nasıl :asigim:

benim oğluşum braz kustu bugün benneyaptımki
okula gitmem gerekti bugün .. gitmeden 15 dak. kadar emzirdim , geceden kalan 40 cc sütü vermiş ablamlar yine doymamış ve bi 30 cc mama yapmasını söyledim . acaba fazla mı geldi , mama mı yaptı yada üşüttü mü yavru kuşum anlamadım yaaa :bbo:

ay bir de ohhhhhhhhh nihayet KV ve KP gittiler bugün , ev nasıl geniledi ferahladı anlatamam kaydirigubbakcemile2

oğluşumun kaydını yaptırdım , sağlık karnesin felan çıkarttım , yarın da doğum sonrası izine ayrılma işini halledicem ve dermatologa görünmem gerekiyor + oğluşumu dr.una bi gösterelim istiyoruz .. uyanmazsa paşam resim eklemeye çalışıcam albümüme

cok sagolun kızlar. doktoru aradım musaıt olunca benı arıcak. doktor artık meslegını bırakıcak benım yuzumden yeeeteeerrr dıye. hergun arıyorum nerdeyse. nur sen kızdan gelmıs yakın zamanda normal galıba o zaman.

derin maşallah kızına , çok iyi beslenmiş demekki .. normalde günde 30 gr. alırmış bebekler , seninki ortalama 40 gr felan almış , süperrrrr
inşallah biz de 3 kg oluruz bir an önce :Saruboceq: :asigim:

çok şükür iyiyiz canım dün yarı kırkımız çıktı büyüyoruzzz:teytey:

oyy kıyamam arasıma belkide fazla geldi mama canım mama kullanmadığımız için bilemiyorum:sm_confused:
dün kızımın dilinde beyazlık görük pamukçuk olmuş anneannesi karbonatlı suyla sileyim dedi dedim benim yanımda yapma sonra beni çağırdılar ayy bi baktım yavrum nasıl öğürüyomafoldumben 5 dk sürekli tükürdü uzun bi zaman memişi de almadı:sinifsinif: çok korktum bende çokkk:gitme:

derincim maşallahhhh nazımızaaaa kocaman abla olmuşşşş:asigim:
acaba biz ne kaa olduk kontrole gidicez o zaman görücez inşl.

hüzün hoşgeldin çınarımız nasıl

kızlar merhaba,uzun zamandır giremiyorum evde yokum kayınvalidedeyim benim eşim yine iş için şehir dışında bizde ev ev geziyoruz kızımla.
kızlar ilk 1 ay bebişler ne kadar kilo alıyormuş bilen var mı

kızlar sız bıberon verıyormusunuz ben vermıyorum alısmasın dıye. bır de hıc kısa kollu falan gıydırmıyorum. hep ustu ortuk yatırıyorum. 20 gunluk daha. bazen yanıyprmudur dıye dusunuyorum.

selam kıslar.. nasılsınız?? bebişler nasıl?? biz iyiyiz çok şükür. 22 günlük kocaman abla olduk biz:)zemuszemus
dün sağlık ocagına kaydımızı yaptırdık. bebişim 3730gr 52 cm olmuş çok şükür.. dün gece acayip gazı vardı uykusuz bir gece geçirdikk..:bbo:

hoşbulduk canım çınar cok yaramaz bır bebek oldu hiç söz dinlemiyo sureklı aglıyo kucakta gezmek ve mama yemek istiyo nasıl baş edıcem şaşırmıs durumdayım...

sen nasılsın öykü zehra nasıl?

herkese merhaba star_dust hosgeldın canım nasılsın aras bebek nasıl

iyiyiz canım siz nasılsınız Çınarınla ??
sarılığımız vardı , atlattık Allaha şükür , zaten çok yüksek değildi değerimiz ama yükelip yükselmediğini ne seyirde olduğunu ğrenmek için neredeyse hergün kan alındı oğluşumdan benneyaptımki
bir de şu aplikatör olmadan emsek keşke :Saruboceq:
dr.umuz oğluşumun 3-3,5 kg olunca memenin kendsni emebleceğini söylemişti , bakalım , gün ola harman olaa :sm_confused:

kızlar sız bıberon verıyormusunuz ben vermıyorum alısmasın dıye. bır de hıc kısa kollu falan gıydırmıyorum. hep ustu ortuk yatırıyorum. 20 gunluk daha. bazen yanıyprmudur dıye dusunuyorum.

ben biberon verıyorum canım emzıkte verıyorum memede verıyorum şuanda alışma gıbı bır durumumuz yok memeyıde gayet guzel alıyo..

hoşgeldin demrecim
ayy zor işin canım yaaa Allah yardımcın olsun insanın kendi evi gibisi varmı
inşallah en kısa zamanda evinizde düzene girersiniz eşin dönerde

kuzucun nasılŞeniz

canım ben gündüzleri tek bady giydiriyorum 4-5 gündür akşamları da tek tulum giydiriyorum öyle üstünü falanda bastırmıyorum incecik bir kundak var onu atıyorum üstüne göğsüne kadar zaten kendisi eliyle açıyor sıcağı hiç sevmiyor benim kızım bakın teyzeleri resmini ekliyeyim:asigim:

masallah demet cok tatlı . hepsı cok guzeller. sen ne guzel kısaları gıydırmıssın. annem cocugu eskımolar gıbı gıydırıyo ortuyo . yanar dıyorum. usumez ıyı ıyı dıyo. bıraz ınce gıydırmek lazım demek kı

hoşgeldin sılacım evet koca abla olmuşsunuz bizden 1 gün büyüksünüzŞeniz
maşallah kilosuna boyunada
sen ne kadar TR desin canım

canım büyüdükçe düzene girer inşallah üzülme annesi yeterki iyi olsunlar demi amaŞeniz

bizde iyiyiz çok şükür geceleri nöbet tutuyoruz-tatlicadiarzu-
gündüzde sersem gibi dolanıyorum etrafta uykusuzluk dışında bi problemimiz yok çok şükürrr

dilaracım eşin işten ayrılmış çok üzüldüm nm inşallah en yakın zamanda daha iyisini bulur merak etme kızın şans getiricek babasına herşeyde bir hayır vardır.

çok teşekkür ederim kızlar inşalalh en kısa zamnda bulur yeni bir iş:Saruboceq:

işte minik çileğim, nar tanemmmmmmm:asigim:

maşallah deyin emi teyzeleriiopuyorumnanaktan

oyy oyy 41 kere maşallah subanallahhh çok tatlı öykümüzzz allah nazarlardan saklasınnn:asigim:

benimki yinee uyandıı :bbo:

teşekkürler canım evet bebişlerimizin hepsi çokk tatlııııopuyorumnanaktan
sen sıcağı nasıl hissediyorsan bebişte öyle hissediyor annecik çok üstüste giydirirsen terler hastalıklara daha çok davetiye çıkarmış olursun ben akşamları tulum giydirince bile içine başka bişey giydirmiyorum inanırmısınız biz bikaç gecedir soğuk oluyo gece diye balkon kapısını örtüyoruz ilk doğduğundan beri geceleri balkon kapısı hep açık yattık çocuk sıcaktan boğulsun mu yani ne yapalım:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…