2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

diloşummmmmmmm özlüyorum canım denk gelemiyoruzzzŞeniz
teşekkür ederiz teyzesiiii:kedi:
söyle eylüle azcık daha uyusun demet teyzen kızıyo gelirse yermiş o güzel ellerini ayaklarını deeeeeecokacimcoook

merhaba hanımlar.
sıze bırsey danısmak ıstıyorum.mevlut okutmak ıstıyorum.
40 mız cıkmadan okutsam olurmu acaba?

merhaba hanımlar.

hoşgeldin canım

mevlütün bir tarihi yok benim bildiğim istediğin zaman okutabiliyorsun

biriciğine uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum çokkk tatlı maşallahh rosemcimmm

hoşgeldin sılacım evet koca abla olmuşsunuz bizden 1 gün büyüksünüzŞeniz
maşallah kilosuna boyunada
sen ne kadar TR desin canım

hoşbulduk demetcimm.. sagolasın canımm.. biz kesin dönüş yapma kararı aldık. dönmiycez bi daha canımm inşş..alkisalkisalkisalkisalkisalkis kızımdan sora beni en çok mutlu eden ikinci olay da bu oldu çok şükürr.. kaydirigubbakcemile3şimdi tek sıkıntımız var. eşim iş bulur bulmaz kendi evime geçmem lazım. hemde coookkk acil...:1no2:
merhaba hanımlar.
canım ne zaman istersen okutursun. öle şart değil 40ını beklemek..

çok yorgunum valla. gaz problemi mahvediyor bizi. nasıl giderilir bilmiyorum. ilaç kllandıkmı gidiyor bu sefer kabız oluyor. ıkınmaktan göbeğinde fıtık çıktı. bunun için önerisi olan varmı. ne yapmak lazım?

sılacım senin adına çok sevindim canımmmmm:lepi:Şeniz
inşallah yakında kendi evine geçersin düzenine kavuşursun canım:Saruboceq:

demetcim kızına maşallah barekallahh çok çok tatlı bi kız.. rabbim nazardan korusun. hayırlı evlat etsin inş..

aminnnnnnn canım çok teşekkür ederiz teyzesi hepimizin yavrularını inşallahhhh:Saruboceq:

kızlar selam
nasılsınız demet kızına maşallah

selam amatistcim hoşgeldin
teşekkür ederiz teyzesiii:kedi:

ahh canım benim yaa ben oğlumdan bilirim perişan olmuştuk gaz probleminden dolayı:1no2:
canım kabızlığa bi çay kaşığı zeytinyağı içiriliyor ama küçük bebeğe olur mu bilmiyorum:sm_confused:
poposuna pamukla azıcık sürsen zeytinyağından ve karnına masaj yapsan acaba rahatlatır mı ki
ay kıyamam yaa biz koca insanlar dayanamıyoruz kabızlığa kuzucuma yazıkkbenneyaptımki
İnşallah en kısa zamanda düzene girer:Saruboceq:

bu nar suyu mucize bişeymiş kızlar Allah o konuyu açıp bize söyleyen arkadaştan razı olsun:Saruboceq:
çok şükür hiç öyle bi problemimiz olmadı
acaba şimdi de fayda eder mi diye geldi aklıma amatistcimfisfisfis

canım çok geçmiş olsunn bizimde var gaz problemimiz ama aşırı değil ben hep masaj yapıyorum ılık havlu koyuyorum karnına pıt pıt çıkartıyoo istersen deneeCADIARZU

anammmmm şu tatlılığa bakkkdelikafadulden

diloşum yerim ben bu eylülü haberin olsunnncokacimcoook

önce ayak parmaklarından başlarım çıtırr çıtırrrrrrrrrcokacimcoook:teytey:

maşallah subhanallahhh:asigim:

canım çok geçmiş olsunn bizimde var gaz problemimiz ama aşırı değil ben hep masaj yapıyorum ılık havlu koyuyorum karnına pıt pıt çıkartıyoo istersen deneeCADIARZU

onları denedim karnında sıcak kiraz çekirdeği yastığıyla uyuyor ama nafile.tuttu mu tutuyor yemek yiyemiyor. bir de dedim ya göbek fıtığı çıktı ıkınmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…