- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
nedir o ? anlatırmısın
anammmmm şu tatlılığa bakkkdelikafadulden
diloşum yerim ben bu eylülü haberin olsunnncokacimcoook
önce ayak parmaklarından başlarım çıtırr çıtırrrrrrrrrcokacimcoook:teytey:
maşallah subhanallahhh:asigim:
canım burada okumuştum bulabilirsem linki göndericem
bebek doğunca anne sütünü emmeden 4-5 damla nar suyu veriyorsun bebişe
ve sonra hiç gaz problemi yaşamıyorsun
bende oğlumda çok çektiğimden nasılsa nar da doğal bişey denemekte fayda var dedim ve sonuç mucize:lepi:
ya emerken ya meme değiştirirken kendi kendine çıkarıyor minik çileğimm:Saruboceq:
kibelede yapmış ve sonuç aynı
çok şükür
yeee demet teyzesi ben vallahi heryerini mıncık mıncık ediyorum artık her geçen gün tatlı oluyolarrcokacimcoook
demet yaa benim kızz yan yatmayı çok seviyo kafası uzadı yan yatmaktan ben dün yatırıyorum yanlarına bişeyler destekliyorum çevirmesin diye bu seferde basıyo çığlığıılmaz: ne yapıcağımı şaşırdım:bbo:
her emzirmedemi verilliyor . halen veriyor musun
canım benim oğlumda hep yüz üstü yatmayı seviyordu ve öyle yatırıyordum onunda uzamıştı başı ama korkma kendi kendine düzeliyor büyüdükçe sırt üstü yatması çok tehlikeli biliyorsun hatta bir profesörün şöyle dediğini okumuştum "hiçbir canlı sırtüstü yatmaz dikkat ederseniz tüm hayvanlara bakın.Sadece öldüklerinde sırt üstü dururlar." bende o yüzden hiç sırt üstü yatırmıyorum zaten kusarsa diye de korkuyorum :umursamaz:
amatistcim bak link bu oku istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...u-olmasin-istiyorsanizdogar-dogmaz-yapin.html
laelaelaelaelaedemett nar kalmadııı kaçırdık nar mevsiminilaelaelaelaelae
canım bende zor bulmuştumm bi tanıdık dipfrize atmışda sağolsun verdizemuszemus
ama kibele sanırsam %100 doğal olan hazırlardan vermiş
kızzzzz benim bu konuyu okuyunca burada bi teneke çalmadığım kalmıştı hepiniz yapın diye gaz problemini yaşayan biri olarak:umursamaz:ama kimseler ilgilenmemişti:1closedeyes:
ben kaçtım kızlar hepiniz ve kuzularınız Allah a emanet olunŞeniz
canım benım oglanın kafasıda ıyıce uzadı.iyice sivrildi kafası minik kuşumun her gelen niye düz yatırmıyosun iyice uzucak kafası felan beni sinir ediyolarr:çok üzgünüm:
demek mevlutu ıstedıgmız zamanda okutabılıyoruz.bunu duymam ıyı oldu sagolasın canım.hoşgeldin canım
mevlütün bir tarihi yok benim bildiğim istediğin zaman okutabiliyorsun
biriciğine uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum çokkk tatlı maşallahh rosemcimmm
canım öncelıkle cok gecmıs olsn canım.kızlar bugün bebişim biraz huysuzdu hiç uyuymadı sabahtan beridir saat oldu 4 bkızızm uykudan bayılıyor ama ağlayarak uyanıyor bacaklarını karnına çektim karnını sıvazladım susuyo yine başlıyor bende kızı yıkamayı düşünüyordum kaynana bizde dedim yıkayalım yok yıkama yarın yıkarsın dedi ...(o olmadan eşimle yıkayacakmışım)yarında yıkarım şimdi yıkayalım rahatlasın ık mık dedi ...dedim ben dayanamıyorum yıkayacam dedim artık kalktı kovaya suyu hazırladı bende küvetini falan derken yıkamaya başladık ben kızı tyutuyorum yıkıyorum o sadece su döküyor...kafaya suyu bi boca etti sabunla birlikte kızızn ağızına sabunlu su kaçtı kızın nefesi kesildi ağlıyordu ses gitti sallıyorum nefesi çekiyor veremiyor ay delirecektim hemen ayaklarından aşağı sarkıttım salladım ağlamaya başladı.karının eli ayağına dolandı ben daha fena hemen uykuya geçti...sürekli gidip kontrol ediyorum çok korktum ya feci...
eşime hemen mail attım böyle böyle oldu diye.tamam artık beraber yıkarız kafaya su dökmeyiz elimizle avuçla durularız falan dedi rahatlattı beni....ama çok korktum yaaaa....ben hergün yıkamak istiyorum çocuğu nasıl yıkayacam ne gösteren var ne öğreten....:sinifsinif:
kızlar bugün bebişim biraz huysuzdu hiç uyuymadı sabahtan beridir saat oldu 4 bkızızm uykudan bayılıyor ama ağlayarak uyanıyor bacaklarını karnına çektim karnını sıvazladım susuyo yine başlıyor bende kızı yıkamayı düşünüyordum kaynana bizde dedim yıkayalım yok yıkama yarın yıkarsın dedi ...(o olmadan eşimle yıkayacakmışım)yarında yıkarım şimdi yıkayalım rahatlasın ık mık dedi ...dedim ben dayanamıyorum yıkayacam dedim artık kalktı kovaya suyu hazırladı bende küvetini falan derken yıkamaya başladık ben kızı tyutuyorum yıkıyorum o sadece su döküyor...kafaya suyu bi boca etti sabunla birlikte kızızn ağızına sabunlu su kaçtı kızın nefesi kesildi ağlıyordu ses gitti sallıyorum nefesi çekiyor veremiyor ay delirecektim hemen ayaklarından aşağı sarkıttım salladım ağlamaya başladı.karının eli ayağına dolandı ben daha fena hemen uykuya geçti...sürekli gidip kontrol ediyorum çok korktum ya feci...
eşime hemen mail attım böyle böyle oldu diye.tamam artık beraber yıkarız kafaya su dökmeyiz elimizle avuçla durularız falan dedi rahatlattı beni....ama çok korktum yaaaa....ben hergün yıkamak istiyorum çocuğu nasıl yıkayacam ne gösteren var ne öğreten....:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?