2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

nedir o ? anlatırmısın

canım burada okumuştum bulabilirsem linki göndericem
bebek doğunca anne sütünü emmeden 4-5 damla nar suyu veriyorsun bebişe
ve sonra hiç gaz problemi yaşamıyorsun
bende oğlumda çok çektiğimden nasılsa nar da doğal bişey denemekte fayda var dedim ve sonuç mucize:lepi:
ya emerken ya meme değiştirirken kendi kendine çıkarıyor minik çileğimm:Saruboceq:
kibelede yapmış ve sonuç aynı
çok şükür

yeee demet teyzesi ben vallahi heryerini mıncık mıncık ediyorum artık her geçen gün tatlı oluyolarrcokacimcoook

demet yaa benim kızz yan yatmayı çok seviyo kafası uzadı yan yatmaktan ben dün yatırıyorum yanlarına bişeyler destekliyorum çevirmesin diye bu seferde basıyo çığlığıılmaz: ne yapıcağımı şaşırdım:bbo:

her emzirmedemi verilliyor . halen veriyor musun

canım benim oğlumda hep yüz üstü yatmayı seviyordu ve öyle yatırıyordum onunda uzamıştı başı ama korkma kendi kendine düzeliyor büyüdükçe sırt üstü yatması çok tehlikeli biliyorsun hatta bir profesörün şöyle dediğini okumuştum "hiçbir canlı sırtüstü yatmaz dikkat ederseniz tüm hayvanlara bakın.Sadece öldüklerinde sırt üstü dururlar." bende o yüzden hiç sırt üstü yatırmıyorum zaten kusarsa diye de korkuyorum :umursamaz:

amatistcim bak link bu oku istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...u-olmasin-istiyorsanizdogar-dogmaz-yapin.html

amatist canım özelden link gönderdim sana gir siteye üye ol zaten üye olunca karşına sayfa açılıyo gözat kısmı var zaten alttaki kutucuklardanda anlarsın ne yazacağını bi dene bakalım yapamazsan yardımcı oluruzzalkisalkisalkis

iyice sivrildi kafası minik kuşumun her gelen niye düz yatırmıyosun iyice uzucak kafası felan beni sinir ediyolarr:çok üzgünüm:

laelaelaelaelaedemett nar kalmadııı kaçırdık nar mevsiminilaelaelaelaelae

canım bende zor bulmuştumm bi tanıdık dipfrize atmışda sağolsun verdizemuszemus
ama kibele sanırsam %100 doğal olan hazırlardan vermiş

kızzzzz benim bu konuyu okuyunca burada bi teneke çalmadığım kalmıştı hepiniz yapın diye gaz problemini yaşayan biri olarak:umursamaz:ama kimseler ilgilenmemişti:1closedeyes:

ben kaçırdım okuduğumu hatırlamıyorum yaa gelçi bugünlerde hiç bişey hatırlamıyorum hafıza kaybı var yorgunluktan:mymeka:

tamma dilaracağım bakacağım başaramazsam sen yaparsın benim için dimi
ee ben nar suyunu nerden bulacağım şimdi

iyice sivrildi kafası minik kuşumun her gelen niye düz yatırmıyosun iyice uzucak kafası felan beni sinir ediyolarr:çok üzgünüm:
canım benım oglanın kafasıda ıyıce uzadı.
benımkıde yan yatıyor.ılk baslarda ben yan yatırıyordum kusar felan eder bırsey olur dıye.sımdı düz yatırmaya calısıyorum bu seferde kendı yana yatıyor.yan taraflarına destek koyuyorum bazen.
ama bu seferde kusarsa dıye korkuyrum.
bir çözüm bulursan banada haber ver olurm canım.vereliniortak

Son düzenleme:
hoşgeldin canım

mevlütün bir tarihi yok benim bildiğim istediğin zaman okutabiliyorsun

biriciğine uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum çokkk tatlı maşallahh rosemcimmm
demek mevlutu ıstedıgmız zamanda okutabılıyoruz.bunu duymam ıyı oldu sagolasın canım.
memleketten akrabalarım gelıcekte onlar gelınce okutayım istiyorum.
bu arada biricikle ilgili düsüncelerın ıcın cok tesekkur ederız teyzesi.:kedi:a.s.
senin öykünde cok tatlı masallah.

kızlar bugün bebişim biraz huysuzdu hiç uyuymadı sabahtan beridir saat oldu 4 bkızızm uykudan bayılıyor ama ağlayarak uyanıyor bacaklarını karnına çektim karnını sıvazladım susuyo yine başlıyor bende kızı yıkamayı düşünüyordum kaynana bizde dedim yıkayalım yok yıkama yarın yıkarsın dedi ...(o olmadan eşimle yıkayacakmışım)yarında yıkarım şimdi yıkayalım rahatlasın ık mık dedi ...dedim ben dayanamıyorum yıkayacam dedim artık kalktı kovaya suyu hazırladı bende küvetini falan derken yıkamaya başladık ben kızı tyutuyorum yıkıyorum o sadece su döküyor...kafaya suyu bi boca etti sabunla birlikte kızızn ağızına sabunlu su kaçtı kızın nefesi kesildi ağlıyordu ses gitti sallıyorum nefesi çekiyor veremiyor ay delirecektim hemen ayaklarından aşağı sarkıttım salladım ağlamaya başladı.karının eli ayağına dolandı ben daha fena hemen uykuya geçti...sürekli gidip kontrol ediyorum çok korktum ya feci...
eşime hemen mail attım böyle böyle oldu diye.tamam artık beraber yıkarız kafaya su dökmeyiz elimizle avuçla durularız falan dedi rahatlattı beni....ama çok korktum yaaaa....ben hergün yıkamak istiyorum çocuğu nasıl yıkayacam ne gösteren var ne öğreten....:sinifsinif:

canım öncelıkle cok gecmıs olsn canım.
aynı sorunlar hepımızde var sanırım.
annem henuz bizimle oldugu ıcın pek endıselenmıyordum ama annem hafta ıcı gıdecek sımdıden kara kara düşünmeye basladım.gecen hafta benım kaynanada bıze geldıgınde oglusu yıkamaya basladık.kadıncocugun kafasını oyle bır tuttu kı,bebegım aglamaya basladı.hemen kendı annemı cagırdım geldı guzelce yıkadık.
sanırım butun kayınvalıdeler aynı.lülülülülülühem birsey beceremezler hemde süreklı konusurlar.klava:
biz annemle önce bebegin bacaklarına su dokuyoruz,vucudunu köpüklüyoruz.
sonra sırtını cevırıp sırtını köpükleyip duruluyoruz.
en son kafasını sampuanlıyoruz.sampuanı elıme dokup bıraz köpürtüyorum sonrasında kafasına sürüyorum.bu arada annem bebegı sırt üstü cevırıyor,basını hafıfce egıyoruz kulagına su kacmasın dıye.kulaklarını elımızle hafıfce kapatırıyoruz.
sende öyle dene bakalım canım.bende bu haftadan sonra esımle yıkayacam bakalım becerebılcekmıyım.fisfisfis

Son düzenleme:
kibelecim doğum yapmışsın güle güle büyüt bebeğini canım
hatırlarmısın bilmem ama mart anneleri topicinden tanışıyoruz
allah sağlık büyütsün analı babalı inş.

ay çok geçmiş olsun.sinir oldum valla ne biçim insanlar ya hiç mi çocuk yıkamadı sanki kendi oğlunu kim yıkamış kötükedihüso

Yeni doğmuş bebeklerde kabızlığa çok nadir rastlanır. Böyle bir durumda şunu öncelikle anlamalısınız ki, kabızlık bebeğin dışkısının niteliği anlamında kastedilmektedir; yani bebeğin dışkısının gecikmesi kastedilmemektedir. Anne sütüyle beslenen bebeklerin bazıları her emzirme sonrasında altlarını kirletebilirler; bazı yeni doğmuş bebekler de günde bir defa ya da iki günde bir altlarını kirletebilirler. Yani bir bez arayla altını kirletiyorsa, bu durum bebeğin kabız olduğu anlamına gelmez.

Gerçek kabızlık, kolay çıkarılamayan sert ve kuru dışkı anlamına gelmektedir. Anne sütüyle beslenen bebeklerin dışkısı elma püresi kıvamında ve yumuşaklığındadır. Bebek bazan dışkılamakta güçlük çekiyor gibi görünür ama dışkısı yine de sıvı olarak çıkar. Doktorlar bunun için, bebeğin anüsünün çok yumuşak olan dışkı üzerine basınç uygulayamayacak durumda olduğunu ileri sürerler. Genellikle bu durum için herhangi bir tedavi tavsiye edilmez.

Mamayla beslenen yeni doğmuş bebekler bazan dışkılamakta güçlük çekebilirler. Bu bebeklerin dışkıları sert olabilir. Bebek eve getirildikten sonra gelişen kronik kabızlık da doğuştan gelen bir kalıtımsal hastalık nedeniyle oluşuyor olabilir ve bebeğinizin doktoruna bildirilmesi gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…