2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

çiçeks canım geçmiş olsun sen yinede doktora götür ilerler belkii ihmale gelmez daha çok küçüklerr:teselli:

starım hoş geldin :içelim:

kız uyandı tam vaktim vardı üff belki uyur yinemirmirmirmir

ya kizlar benim oglus surekli kucak istiyor bebek arabasinda bile zor duruyor var mi bir cozum yolunuz ben herseyi denedim ama olmuyor ya almayincada sanki bir yerini kesiyormuscasina agliyor :s

sürekli olmasa da bizde de var aynı durum .. biz de alıyoruz kucağımıza , çünkü kendini güvende hissetmeye ihtiyacı olduğunda da kucağa alınmak için ağlarmış bazen bu bebişler , bu onlar için duygusal bir ihtiyaçmış :asigim:
çözüm olarak : kanguruda huzursuzlanmıyorsa ev içinde kanguruyla gezebilir ufak tefek işlerini halledebilirsin belki

teşekkürler hurui37cim :)

senin melekciğin nerdeeee

nesguik maşallah canım paşanaa büyümüş yakışıklı

sağol canımcım..büyüyor işte..seni msnde görüyorum pas vermiyon ama unuttun beni ben gamze kızzz :)güzel kıızn nerlerde senin...

Son düzenleme:

Sağol canım inşallah,serumfizyolojik bitmişti hemen alıcam giderken inşallah çabuk geçer.Hergün dışarıda git gel çocuk olacaktı bigün mutlaka

Aminnnnnn olacak bunlar tam hastalık havası bekliyodum aslında ama telefonda ağlar sesini duyunca içim bi hoş oldu panik yaptım neyseki gaz sancısıymış geçmiş şimdi :kedi:

Sağol diloşum randevuyu aldım sabah 9.30da götürüyorum ilerlemeden önünü keseriz inş.

ben de özledim tatlı seni ve sohbet ettiğimiz , geyik yaptığımız herkesi :)
sen sistemi oturtmuşsun kocaman maşallahhhhhhhhh
ben de jokerden aldım , fisher price . o tavana yansıyan modelin yorumlarını okudum , pek iyi şeyler yazmıyordu özellikle tavan yansıtması konusunda ... bir de tavana yansıma olayı gece yani oda karanlıkken olacaksa o saatte zaten uyuyor olacak , ne biliim mantıksız geldi + o dönencenin dönen zerzevatları çok pastel renkli :1closedeyes: o yüzden daha cıvıl cıvıl olan M9970 aldım .. birazdan çeker resmini eklerim canım yerimseniben

diloşummmmmmmmmm hoşbulduk tatlımmmm Şeniz

Yaa Ali Eymen hastalanmış,burnu akıyomuş çok huysuz diyo annem.Çıkışta doktora götürücem hemen offfffffffff bizde nasibimizi aldık hastalıktan yani

geçmiş olsun canım....

bizde de oldu geçen hafta atlatacak diye bekledim baktım olmuyo dr gittik öksürük şurubu verdi fluıbron bide burnuna iliadin verdi şimdi daha iyiyiz şükür...

anne sütü alıyossa daha çabuk atlatır dedi dr....geçer inşallah...

walla forum gene coştu....

kesin starın ayağından dır 15 gündür doğru dürüst böle olmamıştı ki....

walla forum gene coştu....

kesin starın ayağından dır 15 gündür doğru dürüst böle olmamıştı ki....

hehehe çene kokusu alındı sanırım kaydirigubbakcemile3

ben şimdi resim yüklemeye çalışcam biraz buralardayım hala ,tosbik de uyuyo delikafadulden

Hoşgeldin hafsacım karşılaşamıyoruz hiç,gece kuşu kaydirigubbakcemile3 . nasılsın,kızlar nasıl
Anne sütü eve gidince veriyorum sağıp bırakacak kadar sütüm yok maalesef

hurişim bu oyun halımız , bu da dönenceli - müzikli

bu dönencemiz

bunlar da mevlüt şekelerimiz ve sepetimiz :)
ne alaka deme ekleyim dedim hazır başlamışken :)))

beşikli şekerlerden yetişmezse diye 12 tane de böyle yaptık

Son düzenleme:
kızlar artık yemek yapmaya geçiyorum mutfağa doğru şöyle yandan yandan ...halılarda gelir birazdannn görüşürüzz yavrularım..
star artı kdüzenini oturrtup senide aramızda görmek isterüz canım ....öpüldünüzzz ben çok kalamam mutfakta gelirim biraazdan

starım çok güzel oyun halısı bende var sayılır
bi ara resmini çeker koyarım ipekle oyun halısının..
dönence bana pahalı geldi yavrum arasımız oynasıl ...şen kahkahalar atsın altında ..hadi öptüm

benimde moralim çok bozuk.annemin kasığında bir sertlik var.ve kist gibi birşeyde var.bugün doktora gidicez.çok korkuyorum.inşallah kötü birşey çıkmaz.dua edin bize lütfen.dünden beri ağlıyorum
inşallah mühim bişi yoktur annene çok geçmiş olsun canım
canım zeytin 3 taane yiceksin ve kaşarada elveda de bi müddet en yağlı peynir kaşar beeee
geçmiş olsun inşallah kötü bişi değildir
canim ya anlatsana su takas olayini. ben de evdeki halilari vs degistirecem. hatta istikbal oturma grubum var. onu da degistirecem. var mi eskiyi getir yeniyi gotur kampanyasi?
şuan bellonada mobilyalarda eskiyi getir yeniyi götür kampanyası var canım bak istersen
Selam kızlar taşındım sonun da kazasız belasız...
dişlerden bahsetmişsiniz bende şüpeleniyorum ama çok erken değil mi yaa
güle güle ağız tadıyla otur inşallah
allah kolaylık versin
kızlar bebişler ne zaman ayrı odaya geçecek....????
ben kızımı 1.5 yaşındayken ayrı odaya geçirdmiştim ağlayınca mamaya kalkıyoduk bide suya okadar ama odalarımız karşılıklıydı ama antalyada odalarımız birbirinden çok uzak olduğu için şuan bizim odada yatıyo kış bitsin yine ayrı odaya alıştıracağım
en kolayıda kaloriferli evde oluyo
Yaa Ali Eymen hastalanmış,burnu akıyomuş çok huysuz diyo annem.Çıkışta doktora götürücem hemen offfffffffff bizde nasibimizi aldık hastalıktan yani
geçmiş olsun canım söyle annene azcık ıhlamur içirsin
ya kizlar benim oglus surekli kucak istiyor bebek arabasinda bile zor duruyor var mi bir cozum yolunuz ben herseyi denedim ama olmuyor ya almayincada sanki bir yerini kesiyormuscasina agliyor :s

canım oto kaltuğuna alıştır karşısında sesli bi şekilde konuş olmadı tv aç ondan gelen sesler renkler dikkatini çeker

denizlerimize kocaman bi MAŞALLAHHHH
starcım arasımız güle güle kullansın çok şekerlermiş hoşgelin bu arada

Starcım hepsi çok güzel en çok oyun halısına bayıldım,cidden çok vakit geçiriyolar mı onda ben hiç düşünmemiştim almayıda,kaçıncı aya kadar kullanılıyo bide?

geçmişte bi saat geçirdim nerdeyse ve benimde spor saatim geldi
spordan sonra duş var
sonra çamaşırlar asılcak
sonrada yemek yapıcam
daha bide ev süpürülecek
ha bu arada bugün yani 6 yıl önce bugün eşimin beni istemeye geldiği ve yüzüklerimizin takıldığı tarih
ne kadar tuhaf ogündeyim sanki
ama 6 yıldır bu tarihi hiç beklemez düşünmezdim bile bugün öle denk geldi vardır bi hayır
hepinize sağlıklı bol muhabbetlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…