- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.821
ya kizlar benim oglus surekli kucak istiyor bebek arabasinda bile zor duruyor var mi bir cozum yolunuz ben herseyi denedim ama olmuyor ya almayincada sanki bir yerini kesiyormuscasina agliyor :s
nesguik maşallah canım paşanaa büyümüş yakışıklı
sağol tatlımmmmmm , Aras tosbaası ( amman maaşallah ) yaklaşık 2 saattir uyuyor , yada ben öyle sanıyorum :)))) nezle olmuştu , atlattı , Allaha şükür kalmadı sayılır bi şeyciği :Saruboceq:
rica ederim canım , içim kaynadı resmen senin prensese , o kadar maşallah dedim , nazarım değmemiştir inşallah :Saruboceq:
geçmiş olsun paşana canım .. inşallah çabuk atlatır . az ve sık emzir , yan yatır , açken serumfizyolojik damlat burnuna 8-10 damla , biz böyle atlattık nezleyi ...
telsizi düşünebilirim.ama benim odada ki sepet tarzı bişey yani 7-8- en fazala 9 ay kalabilir içinde...9 aydan sonra alıştırmakta zorlanırım diyodum ama bazılarına bakarak bizimki alışır gibi geliyo...
kızlar uyurken genelde annelerini okşamayı tutmayı sesini kokusunu istiyo ...bizimki sallanarak uyusun yeter beşiğinin sallanması yetiyo..
özledim seni..bizimkilerde öyle...ama çareyi buldum ben....
bi ara allahım bi bakıyordum kızı uyutmaya çalışırken akşam olmuş..allahım kızı uyutucam die akşam etmişim toğpu topu 1 saat uyumuş çıldırıyordum....bütün gün uyutmuyorum şimdi bilerek oynuyorum konuşuyorum t.v. ses açıyorum oyalıyorum saat 12 de sessizlik tam sallıyorum ayağımda 1.5 saat uyuyor aynı işlemi akşam üstü 5 de yapıyorum 2 saatte akşam üstü uyuyor....aralarda 3 de 4 de uyukluyor yok sallamıyorum ilgilenmiyorum oynuyorum konuşuyorum hatta ağlatıyorum 5 i bekliyorum...şimdi alıştı saat 5 de kendisi kayıyo...kaydirigubbakcemile3
bende özledim hamileliğimi denizin çok tatlı büyümüş hali belli siması oturmuş yani.
hastalık almayan oldumu kızlar....napalım hepimiz sıradan geçtik allahım büyük ağır şifası olmayan hastalık vermesin..
maşallah ...hangisinden aldın kıs bende bakıyorum..bi tane buldum duvara yansıyan hem gece lambası hem melodili 15 dakka falan ..jokerde ondan alabilişrim belki...
çiçeks canım geçmiş olsun sen yinede doktora götür ilerler belkii ihmale gelmez daha çok küçüklerr:teselli:
starım hoş geldin :içelim:
kız uyandı tam vaktim vardı üff belki uyur yinemirmirmirmir
özledim seni..bizimkilerde öyle...ama çareyi buldum ben....
bi ara allahım bi bakıyordum kızı uyutmaya çalışırken akşam olmuş..allahım kızı uyutucam die akşam etmişim toğpu topu 1 saat uyumuş çıldırıyordum....bütün gün uyutmuyorum şimdi bilerek oynuyorum konuşuyorum t.v. ses açıyorum oyalıyorum saat 12 de sessizlik tam sallıyorum ayağımda 1.5 saat uyuyor aynı işlemi akşam üstü 5 de yapıyorum 2 saatte akşam üstü uyuyor....aralarda 3 de 4 de uyukluyor yok sallamıyorum ilgilenmiyorum oynuyorum konuşuyorum hatta ağlatıyorum 5 i bekliyorum...şimdi alıştı saat 5 de kendisi kayıyo...kaydirigubbakcemile3
maşallah ...hangisinden aldın kıs bende bakıyorum..bi tane buldum duvara yansıyan hem gece lambası hem melodili 15 dakka falan ..jokerde ondan alabilişrim belki...
çiçeks canım geçmiş olsun sen yinede doktora götür ilerler belkii ihmale gelmez daha çok küçüklerr:teselli:
starım hoş geldin :içelim:
kız uyandı tam vaktim vardı üff belki uyur yinemirmirmirmir
Yaa Ali Eymen hastalanmış,burnu akıyomuşçok huysuz diyo annem.Çıkışta doktora götürücem hemen offfffffffff bizde nasibimizi aldık hastalıktan yani
walla forum gene coştu....
kesin starın ayağından dır 15 gündür doğru dürüst böle olmamıştı ki....
geçmiş olsun canım....
bizde de oldu geçen hafta atlatacak diye bekledim baktım olmuyo dr gittik öksürük şurubu verdi fluıbron bide burnuna iliadin verdi şimdi daha iyiyiz şükür...
anne sütü alıyossa daha çabuk atlatır dedi dr....geçer inşallah...
inşallah mühim bişi yoktur annene çok geçmiş olsun canımbenimde moralim çok bozuk.annemin kasığında bir sertlik var.ve kist gibi birşeyde var.bugün doktora gidicez.çok korkuyorum.inşallah kötü birşey çıkmaz.dua edin bize lütfen.dünden beri ağlıyorum
canım zeytin 3 taane yiceksin ve kaşarada elveda de bi müddet en yağlı peynir kaşar beeeegeçmiş olsun inşallah kötü bişey çıkmaz canım....merak etme dermansız dert pek kalmadı tıpta türk doktorları çok iyiler her ne olursa olsun bir an önce iyileşir inşallah...
yok kız ne böreği yasakladım onları kendime ...bitti poğaça börek faslı zeytin peynir kaşar yumurta ...o çok sevdiğim baldan bile vazgeçtim ki ben 15 günde bi kavanoz bal yerdim....hadi bakalımmmmm
geçmiş olsun inşallah kötü bişi değildirgünaydın herkeze sürekli giriyorum cevap yazıcam yazamadan çıkıyorum
biz biraz kötüyüz oğluşum sürekli kusuyor ve burnu tıkalı bu gün doktora gittik kan ve hidrar aldılar kan alırken çok ağladı benim de içim gitti şimi 11 de sonuçları alıcaz inşallah bişey yoktur ne oldu temmuz bebişlerine nazarama geldik ne
şuan bellonada mobilyalarda eskiyi getir yeniyi götür kampanyası var canım bak istersencanim ya anlatsana su takas olayini. ben de evdeki halilari vs degistirecem. hatta istikbal oturma grubum var. onu da degistirecem. var mi eskiyi getir yeniyi gotur kampanyasi?
güle güle ağız tadıyla otur inşallahSelam kızlar taşındım sonun da kazasız belasız...
dişlerden bahsetmişsiniz bende şüpeleniyorum ama çok erken değil mi yaa
allah kolaylık versinkim diyosa doğru demiş... bunun bi de diş çıkarması var...
mesela benimki gündüz hiç uyumaz gece de kalkar 1-2 saat oyun oynar... bi de şimdi azı dişleri geliyo sürekli ağlıyo... kızım dersen tam bir kolik... hiç bir şey yapamıyorum ben...
ben kızımı 1.5 yaşındayken ayrı odaya geçirdmiştim ağlayınca mamaya kalkıyoduk bide suya okadar ama odalarımız karşılıklıydı ama antalyada odalarımız birbirinden çok uzak olduğu için şuan bizim odada yatıyo kış bitsin yine ayrı odaya alıştıracağımkızlar bebişler ne zaman ayrı odaya geçecek....????
geçmiş olsun canım söyle annene azcık ıhlamur içirsinYaa Ali Eymen hastalanmış,burnu akıyomuşçok huysuz diyo annem.Çıkışta doktora götürücem hemen offfffffffff bizde nasibimizi aldık hastalıktan yani
ya kizlar benim oglus surekli kucak istiyor bebek arabasinda bile zor duruyor var mi bir cozum yolunuz ben herseyi denedim ama olmuyor ya almayincada sanki bir yerini kesiyormuscasina agliyor :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?