2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

aman aman programa bak gözlerim yaşardı ben bu kadar programlı değilim

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hayatım artık eski temposuna girmeye başladı...
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

bu durumdan şikayetçimiyim...

değilim aslında....allahım sağlık versin gerisi teferruat....

hoş geldin star dust nerelerdesin özledik yorumlarını....:hulya: :hulya:

star aslinda uykum hafiflesti desek daha dogru olur ama benim avantajim odalarimiz yanyana bir de baby phone kullaniyorum tabi cok buyuk bir kolaylik oluyor isitmede. emzirmede ise genelde onun odasina gidiyorum uykuya daldiginda hemen yerine yatsin diye yoksa gozleri bi acildimi 3 saat uyku uyumuyor.

AMİİİİN ALLAH ONLARIN GÜLEN YÜZLERİNİ SOLDURMASIN HEP GÜLSÜNLER :Saruboceq:MAŞALALH HEPSİNE BENDE KIYAMIYORUM O AĞLIYO BEN YÜREĞİM SANKİ PARÇALANIYO

hoşbuldum tatlımmmm Şeniz
ben de özledim sizi çokkkk
tosbamm danam izin verse ahhhh , gündüzleri uyumuyor paşa beyimiz yaaaa , ayak diriyor resmen kafamçokkarıştı
şimdi giderim yattığı odaya Allah bilir gözleri belertmiş etrafı kesiyordur akannehir

oo starcim hoşgeldin tatlım .seni merak etmiştim hatta nezaman girmişsin diye profiline baktım hehe:)))
arasımız nası iyidir inş tosbaa
resimlerime yaptığın harika yorumlarından ötürü ben ve tuniş tşk ederiz teyzesi

Yaa Ali Eymen hastalanmış,burnu akıyomuş çok huysuz diyo annem.Çıkışta doktora götürücem hemen offfffffffff bizde nasibimizi aldık hastalıktan yani

nerde paşamız...görelim tatlımızı..ben benimkinin etrafa bakmasına incelemesine bayılıyorum...yatak odamızın avizesine oyuncak astım gözünü almıyor ordan ve resmen oyuncakla konuşuyor,tepiniyor heyecanlanıyo ve baloncukları ağzından taşıyo gülerken..katıla katıla gülüyo ona bakarken....napayım ben şimdi...mutlulukların en anlamlısı...

Yaa Ali Eymen hastalanmış,burnu akıyomuş çok huysuz diyo annem.Çıkışta doktora götürücem hemen offfffffffff bizde nasibimizi aldık hastalıktan yani

geçmiş olsun...burun damlası verdiyse dr.kullan canım..benimkininde 2 gün aktı hemen kesti...emerken çok zorlanıyordu ALLAHA ŞÜKÜR geçti gitti...

starcim aynen gündüz uykusu oldukça az ve bölük pörcük bir sese hemen uyanıyor.gecelerı de çok sukur cok yormuyor .

İlsucum slm nasılsın,tuana nasıl? İşe alıştın mı

bizim de odalar yan yana ama nasıl olsa 6 ay - 1 sene bizimle aynı odada kalacak diye oda düzenlemesi yapmadık.. babyphone u cam-çerçeve açıp balkonlarda pineklediğimiz daha yazsı günlerde kullanıyorduk , şimdilerde kullanmak niyeyse aklıma gelmiyor hiç .. ya ben yine de ( büyük konuşmamış olmayı da dileyerek ) bütün gece boyunca kafasının yakınında yöresinde mekanik bi cihazı koymak istemem sanırım ..

( iç ses ) tabi sen bir de odaları ayır , ondan sonra görüşelim staraaanııımmmmm kaydirigubbakcemile3

İlsucum slm nasılsın,tuana nasıl? İşe alıştın mı

geçmiş olsun cicekcim, dr a götürün bakalım ne diyecek, gerçi pek ilac vermiyorlarmış .sizde bizim gibi götürüp getiriyosunuz ya çok etkileniyor bebekler

tuana halasında şuan acıkınca huysuzluk yapıyomuş , benimde sütüm hepten azaldı .6 saat sonrası işte sütümü sağdım 90 cc çıktı iki göğsümden vahim durumlar yani .işe alıştım yoğunluğumda yok saat 16.30 da çıkıyorum zaten cabuk geçiyor.

en yakın tarihli mevlüt resimlerimizden , bir de bu haftasonu kahvaltıya gitmiştik orda çekindiklerimizden yükleyeyim şimdi yerimseniben
biz de dün niihaayet dönencemizi aldık , bayyyyıldı aşkitom benim yaaa :asigim:
elleri ayakları ayrı oynuyo , çırpınıyo resmen , bir de konuşuyo onlarla , sanki efe efe bağırınıyo onlara felan çok komik oluyo kaydirigubbakcemile3

Sağol canım ya hemen ilaca başlamak istemiyorum bende ama daha kötüsü olursada ilaçla önlemiş oluruz en azından.Şimdi aradım susmuş mamasını huzursuz yiyo demişti annem meğer gazı varmış.Gaz ilacı bitmişti bende gerek yok diye almadım tekrar ama almamız gerekecek sanırım.Faydası oluyodu yine akşam alayım eve giderken off ne kötü işte bu hastalık durumlarında yanında olamıyosun aklın orda kötü oluyo yani

stardust hoşgeldin canım
nerelerdeydin yaa özledik

evde ve paşamın göz hapsindeyim canım .. azcık menzilinden çıkayım basıyo yaygarayı , naaptım , kendi elimle bi canavar yarattım sanırım :))))
hastayken saatte bir emzir sonra gaz çıkart , ya cırcır kouş -ilgilen , ya ana kucağında salla , ya kucağa al gezdir derken vakitr kalmıyor ne pijamayı çıkartmaya ne yemek yapmaya .. akşamları da yorgunluktan bitap düştüğmden giremiyorum nete

ya kizlar benim oglus surekli kucak istiyor bebek arabasinda bile zor duruyor var mi bir cozum yolunuz ben herseyi denedim ama olmuyor ya almayincada sanki bir yerini kesiyormuscasina agliyor :s

starcim aynen gündüz uykusu oldukça az ve bölük pörcük bir sese hemen uyanıyor.gecelerı de çok sukur cok yormuyor .

sağol tatlımmmmmm , Aras tosbaası ( amman maaşallah ) yaklaşık 2 saattir uyuyor , yada ben öyle sanıyorum :)))) nezle olmuştu , atlattı , Allaha şükür kalmadı sayılır bi şeyciği :Saruboceq:
rica ederim canım , içim kaynadı resmen senin prensese , o kadar maşallah dedim , nazarım değmemiştir inşallah :Saruboceq:

geçmiş olsun paşana canım .. inşallah çabuk atlatır . az ve sık emzir , yan yatır , açken serumfizyolojik damlat burnuna 8-10 damla , biz böyle atlattık nezleyi ...

telsizi düşünebilirim.ama benim odada ki sepet tarzı bişey yani 7-8- en fazala 9 ay kalabilir içinde...9 aydan sonra alıştırmakta zorlanırım diyodum ama bazılarına bakarak bizimki alışır gibi geliyo...
kızlar uyurken genelde annelerini okşamayı tutmayı sesini kokusunu istiyo ...bizimki sallanarak uyusun yeter beşiğinin sallanması yetiyo..

özledim seni..bizimkilerde öyle...ama çareyi buldum ben....
bi ara allahım bi bakıyordum kızı uyutmaya çalışırken akşam olmuş..allahım kızı uyutucam die akşam etmişim toğpu topu 1 saat uyumuş çıldırıyordum....bütün gün uyutmuyorum şimdi bilerek oynuyorum konuşuyorum t.v. ses açıyorum oyalıyorum saat 12 de sessizlik tam sallıyorum ayağımda 1.5 saat uyuyor aynı işlemi akşam üstü 5 de yapıyorum 2 saatte akşam üstü uyuyor....aralarda 3 de 4 de uyukluyor yok sallamıyorum ilgilenmiyorum oynuyorum konuşuyorum hatta ağlatıyorum 5 i bekliyorum...şimdi alıştı saat 5 de kendisi kayıyo...kaydirigubbakcemile3

ANI :) ÖZLEDİM HAMİLELİĞİMİ HEMDE ÇOKKKKKKKKKKKKKKK
bende özledim hamileliğimi denizin çok tatlı büyümüş hali belli siması oturmuş yani.

hastalık almayan oldumu kızlar....napalım hepimiz sıradan geçtik allahım büyük ağır şifası olmayan hastalık vermesin..
maşallah ...hangisinden aldın kıs bende bakıyorum..bi tane buldum duvara yansıyan hem gece lambası hem melodili 15 dakka falan ..jokerde ondan alabilişrim belki...

Sağol canım, doğduğundan beri kullandığımız bi damla vardı oda bitti alayım doktor 6 aya kadar kullanalım demişti hem mama kalıntıları hemde sümük kalıntıları olur diye,bebeklerde olurmuş genelde ama grip için değildi bu damla.Akşama götüreyim doktora bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…