- 20 Kasım 2008
- 1.013
- 0
- 316
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.801
aman aman programa bak gözlerim yaşardı ben bu kadar programlı değilim
AMİİİİN ALLAH ONLARIN GÜLEN YÜZLERİNİ SOLDURMASIN HEP GÜLSÜNLER :Saruboceq:MAŞALALH HEPSİNE BENDE KIYAMIYORUM O AĞLIYO BEN YÜREĞİM SANKİ PARÇALANIYO
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hayatım artık eski temposuna girmeye başladı...
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bu durumdan şikayetçimiyim...
değilim aslında....allahım sağlık versin gerisi teferruat....
hoş geldin star dust nerelerdesin özledik yorumlarını....:hulya: :hulya:
hoşbuldum tatlımmmm Şeniz
ben de özledim sizi çokkkk
tosbamm danam izin verse ahhhh , gündüzleri uyumuyor paşa beyimiz yaaaa , ayak diriyor resmen kafamçokkarıştı
şimdi giderim yattığı odaya Allah bilir gözleri belertmiş etrafı kesiyordur akannehir
Yaa Ali Eymen hastalanmış,burnu akıyomuşçok huysuz diyo annem.Çıkışta doktora götürücem hemen offfffffffff bizde nasibimizi aldık hastalıktan yani
oo starcim hoşgeldin tatlım .seni merak etmiştim hatta nezaman girmişsin diye profiline baktım hehe:)))
arasımız nası iyidir inş tosbaa
resimlerime yaptığın harika yorumlarından ötürü ben ve tuniş tşk ederiz teyzesi
star aslinda uykum hafiflesti desek daha dogru olur ama benim avantajim odalarimiz yanyana bir de baby phone kullaniyorum tabi cok buyuk bir kolaylik oluyor isitmede. emzirmede ise genelde onun odasina gidiyorum uykuya daldiginda hemen yerine yatsin diye yoksa gozleri bi acildimi 3 saat uyku uyumuyor.
İlsucum slm nasılsın,tuana nasıl? İşe alıştın mı
nerde paşamız...görelim tatlımızı..ben benimkinin etrafa bakmasına incelemesine bayılıyorum...yatak odamızın avizesine oyuncak astım gözünü almıyor ordan ve resmen oyuncakla konuşuyor,tepiniyor heyecanlanıyo ve baloncukları ağzından taşıyo gülerken..katıla katıla gülüyo ona bakarken....napayım ben şimdi...mutlulukların en anlamlısı...
geçmiş olsun...burun damlası verdiyse dr.kullan canım..benimkininde 2 gün aktı hemen kesti...emerken çok zorlanıyordu ALLAHA ŞÜKÜR geçti gitti...
geçmiş olsun cicekcim, dr a götürün bakalım ne diyecek, gerçi pek ilac vermiyorlarmış .sizde bizim gibi götürüp getiriyosunuz ya çok etkileniyor bebekler
tuana halasında şuan acıkınca huysuzluk yapıyomuş , benimde sütüm hepten azaldı .6 saat sonrası işte sütümü sağdım 90 cc çıktı iki göğsümden vahim durumlar yani .işe alıştım yoğunluğumda yok saat 16.30 da çıkıyorum zaten cabuk geçiyor.
stardust hoşgeldin canım
nerelerdeydin yaa özledik
oo starcim hoşgeldin tatlım .seni merak etmiştim hatta nezaman girmişsin diye profiline baktım hehe:)))
arasımız nası iyidir inş tosbaa
resimlerime yaptığın harika yorumlarından ötürü ben ve tuniş tşk ederiz teyzesi
starcim aynen gündüz uykusu oldukça az ve bölük pörcük bir sese hemen uyanıyor.gecelerı de çok sukur cok yormuyor .
geçmiş olsun paşana canım .. inşallah çabuk atlatır . az ve sık emzir , yan yatır , açken serumfizyolojik damlat burnuna 8-10 damla , biz böyle atlattık nezleyi ...Yaa Ali Eymen hastalanmış,burnu akıyomuşçok huysuz diyo annem.Çıkışta doktora götürücem hemen offfffffffff bizde nasibimizi aldık hastalıktan yani
telsizi düşünebilirim.ama benim odada ki sepet tarzı bişey yani 7-8- en fazala 9 ay kalabilir içinde...9 aydan sonra alıştırmakta zorlanırım diyodum ama bazılarına bakarak bizimki alışır gibi geliyo...Valla benim oğluşum 2 ayını doldurduğu gün odasına aldık.İlk günler çok tedirgin oldum ama alıştık şimdi.Bi de arkadaşlar bebek telsizi çok faydalı bişeymiş onu gördüm.Tavsiye ederim.Gece ıhh dese duyuyorum,odasında kanepe var,açık halde,hazır yatak şeklnde yani.Gece uyanınca orda emziiriyorum.Uyuyunca yatağına yatırıyorum.Uyumak istemediği zamanlar kanepede yanıma yatırarak uyutuyorum.Bu arada ilk zamanlar çok gecem onun odasında geçiyordu.Şmdi daha seyrekleşti.Durumdan memnunum açıkçası.
özledim seni..bizimkilerde öyle...ama çareyi buldum ben....selam kızlar .. nihayet tosbaam uyudu yarım saat kadar önce , ben de bu arada bi ceeee diyim diye geldim ..
herşey yolunda umarım .. hastalıklardan , salgından bir çok bebişimiz nasibini aldı sanırım benneyaptımki
bi şey sorcam hanımlar , Arasım eskisi gibi gündüzleri güzel uyumuyor .. şöyle söyliiim , sabah 7.30dakalktık o zamandan saat 2ye kadar en fazla bölük pörçük 5er dakikalık uykularla taş çatlasın 20 dak uyumuştur , belki yoktur bile o kadar ..
sizde durumlar nasıl ???
bende özledim hamileliğimi denizin çok tatlı büyümüş hali belli siması oturmuş yani.
hastalık almayan oldumu kızlar....napalım hepimiz sıradan geçtik allahım büyük ağır şifası olmayan hastalık vermesin..Yaa Ali Eymen hastalanmış,burnu akıyomuşçok huysuz diyo annem.Çıkışta doktora götürücem hemen offfffffffff bizde nasibimizi aldık hastalıktan yani
maşallah ...hangisinden aldın kıs bende bakıyorum..bi tane buldum duvara yansıyan hem gece lambası hem melodili 15 dakka falan ..jokerde ondan alabilişrim belki...en yakın tarihli mevlüt resimlerimizden , bir de bu haftasonu kahvaltıya gitmiştik orda çekindiklerimizden yükleyeyim şimdi yerimseniben
biz de dün niihaayet dönencemizi aldık , bayyyyıldı aşkitom benim yaaa :asigim:
elleri ayakları ayrı oynuyo , çırpınıyo resmen , bir de konuşuyo onlarla , sanki efe efe bağırınıyo onlara felan çok komik oluyo kaydirigubbakcemile3
nerde paşamız...görelim tatlımızı..ben benimkinin etrafa bakmasına incelemesine bayılıyorum...yatak odamızın avizesine oyuncak astım gözünü almıyor ordan ve resmen oyuncakla konuşuyor,tepiniyor heyecanlanıyo ve baloncukları ağzından taşıyo gülerken..katıla katıla gülüyo ona bakarken....napayım ben şimdi...mutlulukların en anlamlısı...
geçmiş olsun...burun damlası verdiyse dr.kullan canım..benimkininde 2 gün aktı hemen kesti...emerken çok zorlanıyordu ALLAHA ŞÜKÜR geçti gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?