2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Sağol kikoşum artık çıkıcam birazdan evde ben içiririm artık.Bugün mont,atkı,şapka alıcam oğluma havalar soğuyo artık herhalde gelmiştir mağazalara bayram öncesi yoktu erken dediler

inşallah canım yaaa .. ne güzelbi ara oturtmuştuk , ist.a gittik geldik + hasta olduk sistemimiz çöktü resmen kafamçokkarıştı
yakında yine tam zamanlı sahalarda olucam , bekle beni KK :))))

oyun halısı bize de hediye geldibi akrabamızdan , onlar kullanamamışlar , alışamamış bi türlü bebişleri , biz de yeni yeni kullanıcaz , artık nesneleri görüyos ve takip ediyos ya :))))
dönencenin chicco olanı da vardı Jokerde , özelliklerini hatırlamıyorum 69 tl di sanırım

denizlerimize kocaman bi MAŞALLAHHHH
starcım arasımız güle güle kullansın çok şekerlermiş hoşgelin bu arada

hoşbuldum kikoşummmmmmmmmmmmmmm , sağol tatlım Şeniz

Starcım hepsi çok güzel en çok oyun halısına bayıldım,cidden çok vakit geçiriyolar mı onda ben hiç düşünmemiştim almayıda,kaçıncı aya kadar kullanılıyo bide?

halıyı bi kaçkere kullandık , o zamanlarda daha nesneleri tam görmüyordu sanırım , müziğine tepki veriyordu sadece.. dönenceyi sevdi ona da bayılır inşallah , çünkü dönence sabit , halıyı istediğin odaya taşıyabiliyosun neticede yerimseniben

vay canınaa , spora mı başladın kısss süperrrr, spor arkadaşı olalım senle delikafadulden
ben de bütün gün servisi bekledim ,koşubandını tamir etceklerdi , güya spor için akşam açılışı yapıcaktım bugün ben de :bbo:
bunların hepsini yaparsan sen insan değilsin ,insan üstü bi şey olmalısın :)))

Bende düşünüyorum almayı bugün çıkmışken bakayım babamızada göstereyim oynar sanıyorum artık oyalanıyo çünkü herşey değişik geliyo meraklı meraklı bakınıyo :)

Ben geldim herkes gitti mi ne

Hoşgeldinnnn,ben çıkmak üzereyim eşim gelmiş aşağılarda dolanıyomuş.Hemen çıkayımda daha alışveriş işlerini halledicez anneme dedim ben arayınca yola çıkarsınız,çocukla gezilmiyo çünkü hasta zaten.Hepinizi öptüm kızlar iyi akşamlarr opuyorumnanaktan

kibelecimm masallah canım edaya..zaten bu kızı cok seviorum ben masallah cok sekey..cok yakısmıs cicileri ona annesi..

starcımmmmstarım annelik ne guzel yakısmıs sana masallah..tosbaam ve sen cok hos b manzara yapmıssınız walla..arabasına da bayıldım kuzunun..masllah canım yakısıklıyada sanada..mevludunuzude Allah kabul etsin canım..

Bende düşünüyorum almayı bugün çıkmışken bakayım babamızada göstereyim oynar sanıyorum artık oyalanıyo çünkü herşey değişik geliyo meraklı meraklı bakınıyo :)

çok seviyorlar helede dönencesi varsa bayılır.benimkide oyuncak sarkıyor onlarla konuşuyor.

iyi akşamlar canım

sağol karenimmmmm :kedi:Şeniz iyi geldi bi değişiklik oldu hepimize .. tosbaaam karnımdayken gittik çoğu kez oraya , ben yedikçe o nasipleniyordu :)) şimdiyse yanımızda arabasının içindeydi kuzum , hayat çok tuhaf :1rolleyes:

eşim aradı servisten geliyormuş elemanlar , ben kaçtımm

oooooooooo stoşum gelmiş hoşgelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşopuyorumnanaktan

herşey muhteşemmmmmmm.....nasılda şekerler....maşallahhhhhhhhhhhhhhh

benimkini uyutma çabam sürüyor takılıyım dedim biraz zira bi düzen oturtmak istiyorum ama offfffff nirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…