- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.841
inşallah mühim bişi yoktur annene çok geçmiş olsun canım
canım zeytin 3 taane yiceksin ve kaşarada elveda de bi müddet en yağlı peynir kaşar beeee
geçmiş olsun inşallah kötü bişi değildir
şuan bellonada mobilyalarda eskiyi getir yeniyi götür kampanyası var canım bak istersen
güle güle ağız tadıyla otur inşallah
allah kolaylık versin
ben kızımı 1.5 yaşındayken ayrı odaya geçirdmiştim ağlayınca mamaya kalkıyoduk bide suya okadar ama odalarımız karşılıklıydı ama antalyada odalarımız birbirinden çok uzak olduğu için şuan bizim odada yatıyo kış bitsin yine ayrı odaya alıştıracağım
en kolayıda kaloriferli evde oluyo
geçmiş olsun canım söyle annene azcık ıhlamur içirsin
canım oto kaltuğuna alıştır karşısında sesli bi şekilde konuş olmadı tv aç ondan gelen sesler renkler dikkatini çeker
kızlar artık yemek yapmaya geçiyorum mutfağa doğru şöyle yandan yandan ...halılarda gelir birazdannn görüşürüzz yavrularım..
star artı kdüzenini oturrtup senide aramızda görmek isterüz canım ....öpüldünüzzz ben çok kalamam mutfakta gelirim biraazdan
starım çok güzel oyun halısı bende var sayılır
bi ara resmini çeker koyarım ipekle oyun halısının..
dönence bana pahalı geldi yavrum arasımız oynasıl ...şen kahkahalar atsın altında ..hadi öptüm
denizlerimize kocaman bi MAŞALLAHHHH
starcım arasımız güle güle kullansın çok şekerlermiş hoşgelin bu arada
Starcım hepsi çok güzel en çok oyun halısına bayıldım,cidden çok vakit geçiriyolar mı onda ben hiç düşünmemiştim almayıda,kaçıncı aya kadar kullanılıyo bide?
geçmişte bi saat geçirdim nerdeyse ve benimde spor saatim geldi
spordan sonra duş var
sonra çamaşırlar asılcak
sonrada yemek yapıcam
daha bide ev süpürülecek
ha bu arada bugün yani 6 yıl önce bugün eşimin beni istemeye geldiği ve yüzüklerimizin takıldığı tarih
ne kadar tuhaf ogündeyim sanki
ama 6 yıldır bu tarihi hiç beklemez düşünmezdim bile bugün öle denk geldi vardır bi hayır
hepinize sağlıklı bol muhabbetlerrr
kizimin bayramda ve bugun cekilmis halleri.
stardust cum masallah sana ve yavru kusuna.
Allah kabul etsin dualarınızı çok güzel çıkmışsınız fotolarda maşallah size
inşallah canım yaaa .. ne güzelbi ara oturtmuştuk , ist.a gittik geldik + hasta olduk sistemimiz çöktü resmen kafamçokkarıştı
yakında yine tam zamanlı sahalarda olucam , bekle beni KK :))))
oyun halısı bize de hediye geldibi akrabamızdan , onlar kullanamamışlar , alışamamış bi türlü bebişleri , biz de yeni yeni kullanıcaz , artık nesneleri görüyos ve takip ediyos ya :))))
dönencenin chicco olanı da vardı Jokerde , özelliklerini hatırlamıyorum 69 tl di sanırım
halıyı bi kaçkere kullandık , o zamanlarda daha nesneleri tam görmüyordu sanırım , müziğine tepki veriyordu sadece.. dönenceyi sevdi ona da bayılır inşallah , çünkü dönence sabit , halıyı istediğin odaya taşıyabiliyosun neticede yerimseniben
Ben geldim herkes gitti mi ne
Bende düşünüyorum almayı bugün çıkmışken bakayım babamızada göstereyim oynar sanıyorum artık oyalanıyo çünkü herşey değişik geliyo meraklı meraklı bakınıyo :)
Hoşgeldinnnn,ben çıkmak üzereyim eşim gelmiş aşağılarda dolanıyomuş.Hemen çıkayımda daha alışveriş işlerini halledicez anneme dedim ben arayınca yola çıkarsınız,çocukla gezilmiyo çünkü hasta zaten.Hepinizi öptüm kızlar iyi akşamlarr opuyorumnanaktan
kibelecimm masallah canım edaya..zaten bu kızı cok seviorum ben masallah cok sekey..cok yakısmıs cicileri ona annesi..
starcımmmmstarım annelik ne guzel yakısmıs sana masallah..tosbaam ve sen cok hos b manzara yapmıssınız walla..arabasına da bayıldım kuzunun..masllah canım yakısıklıyada sanada..mevludunuzude Allah kabul etsin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?