- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.781
regl olunca öyle gidermi acaba benden de 2-3 kilo ay inşallah ya ben daha olmadım regl...senağlama
canım ben atlastan aldım..
yani şöyle eski halıyı 35-40 a falan sayıyorlar onun yerine belirlemişler işte modelleri tipleri onlardan veriyorlar o verdikleride 350 liralık halı...
birde bi kampanya daha vardı 2 halı 200 tl...
bende dedim benim halıları al ikisini 50 ye o iki tanesi 200 olandan ver...
yok abla olmaz abla onlar elimizde kaldı son halılar artık onlardan yapmıyoruz falan dedi..yok dedim ben o halılardan istiyorum onu beğendim tamam al işte iki tanesi 200 dedi..
yok dedim beni halıları da alacaksın düşeceksin ondan ...olmaz abla o halılarda düşme yapmıyoruz ..
iyi dedim vermiyorum bende halımı almıyorum sizden halı...
tamam hadi tamam ver halılarını al bunlardan vereyim dedi....hehehehehehehe...
sıkı bir pazarlıkla iki tane 4m2 halı verdim yerine atlas 4m2 halı aldım...
neden değiştirdin dersen benim güzel anacığım ben evlenirken bana halı almış en ucuzu en incesi ve en naylonu nerdeyse onu bulmuş canım anam neden dersen yanında 2 tane daha hediyesi varmı o yüzden almış...küçükleri bana verdi büyükleri kendi aldı...
yıkatıyorum 1 haftada kirleniyo siliyosun çıkmıyo kağıt gibi ince ..değiştir gitsin....
anlayacağın atlasa 150 tl taksit yaptım 2 de halı verdim...güzel kalın halıları kendime aldım....
ay çok uzuzn oldu bea...
slm çiçekcim bende yarın işe başlıyorum onun sancısı var şimdi.......offf
[/URL][/IMG]
merhaba hanımlar..
regl olunca öyle gidermi acaba benden de 2-3 kilo ay inşallah ya ben daha olmadım regl...senağlama
canım ben atlastan aldım..
yani şöyle eski halıyı 35-40 a falan sayıyorlar onun yerine belirlemişler işte modelleri tipleri onlardan veriyorlar o verdikleride 350 liralık halı...
birde bi kampanya daha vardı 2 halı 200 tl...
bende dedim benim halıları al ikisini 50 ye o iki tanesi 200 olandan ver...
yok abla olmaz abla onlar elimizde kaldı son halılar artık onlardan yapmıyoruz falan dedi..yok dedim ben o halılardan istiyorum onu beğendim tamam al işte iki tanesi 200 dedi..
yok dedim beni halıları da alacaksın düşeceksin ondan ...olmaz abla o halılarda düşme yapmıyoruz ..
iyi dedim vermiyorum bende halımı almıyorum sizden halı...
tamam hadi tamam ver halılarını al bunlardan vereyim dedi....hehehehehehehe...
sıkı bir pazarlıkla iki tane 4m2 halı verdim yerine atlas 4m2 halı aldım...
neden değiştirdin dersen benim güzel anacığım ben evlenirken bana halı almış en ucuzu en incesi ve en naylonu nerdeyse onu bulmuş canım anam neden dersen yanında 2 tane daha hediyesi varmı o yüzden almış...küçükleri bana verdi büyükleri kendi aldı...
yıkatıyorum 1 haftada kirleniyo siliyosun çıkmıyo kağıt gibi ince ..değiştir gitsin....
anlayacağın atlasa 150 tl taksit yaptım 2 de halı verdim...güzel kalın halıları kendime aldım....
ay çok uzuzn oldu bea...
slm çiçekcim bende yarın işe başlıyorum onun sancısı var şimdi.......offf
[/URL][/IMG]
merhaba hanımlar..
kızlar bebişler ne zaman ayrı odaya geçecek....????
temmuz bebişlerinde deniz bol var sanırım benimde oğlumm denizz
herkese merhabalar cok uzun zamandir yazamiyordum gecmisi okuyayim derken bizim arda pasa kalkiyordu tum bebislerimize masallah hepsinin gelisimi cok guzel allah agzimizin tadini bozmasin.. ayri yatirma konusunda ise kirki ciktiktan sonra ben odasina alistirdim su anda ayri yatiyoruz .. tabi bide kilo sorunum var 68 de takildim haftalardir oynamiyor bakalim nolcak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?