2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Güle güle kullan halılarını huricim iyi bi pazarlık olmuş opuyorumnanaktan

slm çiçekcim bende yarın işe başlıyorum onun sancısı var şimdi.......offf

Canım allah yardımcın olsun,bikaç gün sancılı geçer buna hazırla kendini ama çokta salma aman sonra toparlayamazsın.Gündüz özleşip akşam kavuşma zamanı geldiğinde ikinizden mutlusu olmuyo

Maşallah günden güne büyüyolar,saçları kıvırcık sanırım annesi çok tatlıııııı

merhaba hanımlar..

Hoşgeldin rosem opuyorumnanaktan

ne zaman kendileri uyumaya başlayınca.şahsen benimki 4-5 yaşını bulur :)park yatağıyla bizim yatak bitişik zaten.kolum üzerinde uyuyorum :)

Güle güle kullan halılarını huricim iyi bi pazarlık olmuş opuyorumnanaktan

slm çiçekcim bende yarın işe başlıyorum onun sancısı var şimdi.......offf

Canım allah yardımcın olsun,bikaç gün sancılı geçer buna hazırla kendini ama çokta salma aman sonra toparlayamazsın.Gündüz özleşip akşam kavuşma zamanı geldiğinde ikinizden mutlusu olmuyo

merhaba hanımlar..

Hoşgeldin rosem opuyorumnanaktan

şimdi uyuttum yaramazımı da rahatladım

teşekkür ederim çiçeks :)
dahada kıvır kıvırdı dökülüyo yastık yorgan ve bizim üzerimiz bile denizin saçlarıyla dolu :)

Son düzenleme:
Az önce yazdığım mesaj iki kere çıktı ya sitede sorun var sanırım kaydirigubbakcemile3

kızlar bebişler ne zaman ayrı odaya geçecek....????

Benimki biraz zor geçecek tam ana kuzusu oldu ya,Demet anlatıyo ya bütün gün aynı yatakta uyuyoruz diye bizimkide öyle işte evde olunca yada akşamları buluşunca hep yatakta meme keyfi yapıyo paşam keyfine çok düşkün kime çektiyse :)

Az önce yazdığım mesaj iki kere çıktı ya sitede sorun var sanırım kaydirigubbakcemile3

Benimki biraz zor geçecek tam ana kuzusu oldu ya,Demet anlatıyo ya bütün gün aynı yatakta uyuyoruz diye bizimkide öyle işte evde olunca yada akşamları buluşunca hep yatakta meme keyfi yapıyo paşam keyfine çok düşkün kime çektiyse :)

Valla benim oğluşum 2 ayını doldurduğu gün odasına aldık.İlk günler çok tedirgin oldum ama alıştık şimdi.Bi de arkadaşlar bebek telsizi çok faydalı bişeymiş onu gördüm.Tavsiye ederim.Gece ıhh dese duyuyorum,odasında kanepe var,açık halde,hazır yatak şeklnde yani.Gece uyanınca orda emziiriyorum.Uyuyunca yatağına yatırıyorum.Uyumak istemediği zamanlar kanepede yanıma yatırarak uyutuyorum.Bu arada ilk zamanlar çok gecem onun odasında geçiyordu.Şmdi daha seyrekleşti.Durumdan memnunum açıkçası.

herkese merhabalar cok uzun zamandir yazamiyordum gecmisi okuyayim derken bizim arda pasa kalkiyordu tum bebislerimize masallah hepsinin gelisimi cok guzel allah agzimizin tadini bozmasin.. ayri yatirma konusunda ise kirki ciktiktan sonra ben odasina alistirdim su anda ayri yatiyoruz .. tabi bide kilo sorunum var 68 de takildim haftalardir oynamiyor bakalim nolcak .

selam kızlar .. nihayet tosbaam uyudu yarım saat kadar önce , ben de bu arada bi ceeee diyim diye geldim ..
herşey yolunda umarım .. hastalıklardan , salgından bir çok bebişimiz nasibini aldı sanırım benneyaptımki

bi şey sorcam hanımlar , Arasım eskisi gibi gündüzleri güzel uyumuyor .. şöyle söyliiim , sabah 7.30dakalktık o zamandan saat 2ye kadar en fazla bölük pörçük 5er dakikalık uykularla taş çatlasın 20 dak uyumuştur , belki yoktur bile o kadar ..
sizde durumlar nasıl ???

hoşgeldin canım .. peki geceleri emzirirken zor olmuyor mu ? demekki uykun hafif duyuyorsun hemen uyandığını :uhm:
ben de 6. aydan sonra düşünüyorum , bakalım zaman ne gösterecek fisfisfis
kilo sorunu aynı canım .. hattı seninle gramajımız da aynı kaydirigubbakcemile3

ALLAH BıZLERE HEPıMıZE ÇOK MU ŞıRıN BıR BEBEK VERMıŞ YOKSA ANNEYıM DıYE BANAMI ÖLE GELıYOR...
ALLAH BEBEKLERıMıZıN MUTSUZLUĞUNU HUYSUZLUĞUNU GÖZYAŞINI GÖSTERMESıN BıZE..BEN DENıZ AĞLARKEN ÇOK KÖTÜ OLUYORUM

stardust iki deniz arasındasın dilek dileyebilirsin kaydirigubbakcemile3ay buiş hoşuma gitti tek deniz oğlan bende var sanıyordum .

Nar , canım ya resimin boyutunu değitirsen iyi olcak .. böyle sayfayı çok uzatıyor ve ağırlaştırıyor ..
istersen image ten yeniden yükle resize seçeneğine tıklayıp 640*480i seç istersen de benim yüklediğim mesajdan alıntı yaparken URL uzantısını kopyala ve senin mesajına yapıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…