2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

huricim nasılsın hiç görüşemiyoruz yahu nasıl kuzun iyileştimi bende fırsat bulamıyorum zira yanlızım artık:sinifsinif:

huricim hali takas meselesini anlatir misin? nasil oluyor?
ya anlattım birazda beni çenemle takas oldu..ama kampanay varmış atlas halıda...senin halıya fiyat veriyolar işte sana yeni halı veriyorlar hangi halıyı verirsen değerinden düşüyor..ben başka bi kampanya daha vardsı 2 halı 200 tl ona göz koydum çirkeflik yaptım benim halıları al bana 200 olandan ver die..kabul ettirdim böyle işte...
huricim nasılsın hiç görüşemiyoruz yahu nasıl kuzun iyileştimi bende fırsat bulamıyorum zira yanlızım artık:sinifsinif:
evet canım .peği yıkıyacağım şimdi uyku saati geçti banyosunu yapsın uyusun babasıyla oynuyor şu anda....bende banyo işini hazırlıycam bi bakınayım ddim.görüşelim yavruuu ...hatta buluşalım yaaaaa...cevahir yapalım yineeeee...

narcım slmmmmmmmmmmmmmm hatıladınmı beni meslektaş eşleriiiiiiiiiii naptın güzelim taşındinmı
selam morlavanta hatırlamammı ewt taşındım artık tekirdağ saraydayım darısı başına sizinde seneye bitiyordu değilmi hayırlısıyla kazasız belasız dönmek nasip etsin rabbim .a.s.

canim ya seni Allah kurtarsin cidden Allah yardimcin olsun.

Soylemesi ayip biz 50 gunden sonra iliskiye basladik. lekelenmem falan ancak bitti. ama inanilmaz acili oldu bir de biz korunmuyoruz:)

tekrar olursa olsun diyoruz. yani aslinda delilik ama zor tuttu gecen sefer bayagi ugrasmistik. tek tupum var. tutar mi tutar. istemezsin olur zaten istersin olmaz.

oy oy oy güzel bıcılar olsun şifa olsun ipege hehe olur hemen uçup geleyim bi tozunu attırayım istnin ruhum herbiryerim sıkıldı mardinde ee bide eve hapis oldum şimdi kuzuyla çıkılmıyor basıyor yaygarayı emcem diye burada alan müsait deilki anlamıyor veletkaydirigubbakcemile3

selam morlavanta hatırlamammı ewt taşındım artık tekirdağ saraydayım darısı başına sizinde seneye bitiyordu değilmi hayırlısıyla kazasız belasız dönmek nasip etsin rabbim .a.s.

saol canım aslında bu yıl bitmişti ama eşim askere gidecek aralıkta ipka vermek zorunda kaldık bakalım nezman gitcezzzzzzz şükür sen bitirmişsin bebişin nasıl

saol canım aslında bu yıl bitmişti ama eşim askere gidecek aralıkta ipka vermek zorunda kaldık bakalım nezman gitcezzzzzzz şükür sen bitirmişsin bebişin nasıl
ay az kalmış gitmesine inş. yakınlarda bi yer düşer . bebiş iyi büyüyo senin ki nasıl resimlerine bakıcaktım ama arkideş değilmişiz olmadı . yolladım kabul edersen bakarım kaydirigubbakcemile5sen orda doğum yaptın değilmi memnun kaldınmı normalmi olmuştu ben bilmiyorum senin

evet güzelim mardinde yaptım izmirdeki hastane ile zaman konusunda nalaşamadık şükür geçti mardin park açıldı allahtan yeni bi hastane atlattık haftasını geçtigi için dr sezoş yaptı spinal olduk mafoldumben

ya hanimlar insanda o sikinti olunca dikkatle okumuyor. sizin bebeklerinizde gozlerinden akinti ve capak gelmesi durumu vardi. ben okudum ama oylesine okumustum basima gelmedigi icin.

malesef bugun kizimin gozunden surekli sari akinti geliyor. gozleri de yasariyor. sizin de oyle mi olmustu? masaji tarif eder misiniz tekrar size zahmet"?

MERHABALAR...

kayınvalidem aradı oğlum mama yediğinde ara ara kusuyormuş...çok kötüyüm yaa neden olur neden anlamadım.. ne yapabilirim. ancak yarın götürebilirim dr a aslında keyfi yerinde herhangi bi zorlanma da yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…