- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.861
kizimin bayramda ve bugun cekilmis halleri.
nesguik çok tatlı maşallahhhhhhhh güzelim gülücükleri bol olsun
çok teşekkürler cnım...ama şimdi süt istiyor :)tüm anne ve bebeklere mutlu yüz ve sağlıklı akşamlar diliyorum :)
ya anlattım birazda beni çenemle takas oldu..ama kampanay varmış atlas halıda...senin halıya fiyat veriyolar işte sana yeni halı veriyorlar hangi halıyı verirsen değerinden düşüyor..ben başka bi kampanya daha vardsı 2 halı 200 tl ona göz koydum çirkeflik yaptım benim halıları al bana 200 olandan ver die..kabul ettirdim böyle işte...huricim hali takas meselesini anlatir misin? nasil oluyor?
evet canım .peği yıkıyacağım şimdi uyku saati geçti banyosunu yapsın uyusun babasıyla oynuyor şu anda....bende banyo işini hazırlıycam bi bakınayım ddim.görüşelim yavruuu ...hatta buluşalım yaaaaa...cevahir yapalım yineeeee...huricim nasılsın hiç görüşemiyoruz yahu nasıl kuzun iyileştimi bende fırsat bulamıyorum zira yanlızım artık:sinifsinif:
selam morlavanta hatırlamammı ewt taşındım artık tekirdağ saraydayım darısı başına sizinde seneye bitiyordu değilmi hayırlısıyla kazasız belasız dönmek nasip etsin rabbim .a.s.narcım slmmmmmmmmmmmmmm hatıladınmı beni meslektaş eşleriiiiiiiiiii naptın güzelim taşındinmı
kim diyosa doğru demiş... bunun bi de diş çıkarması var...
mesela benimki gündüz hiç uyumaz gece de kalkar 1-2 saat oyun oynar... bi de şimdi azı dişleri geliyo sürekli ağlıyo... kızım dersen tam bir kolik... hiç bir şey yapamıyorum ben...
ya anlattım birazda beni çenemle takas oldu..ama kampanay varmış atlas halıda...senin halıya fiyat veriyolar işte sana yeni halı veriyorlar hangi halıyı verirsen değerinden düşüyor..ben başka bi kampanya daha vardsı 2 halı 200 tl ona göz koydum çirkeflik yaptım benim halıları al bana 200 olandan ver die..kabul ettirdim böyle işte...
evet canım .peği yıkıyacağım şimdi uyku saati geçti banyosunu yapsın uyusun babasıyla oynuyor şu anda....bende banyo işini hazırlıycam bi bakınayım ddim.görüşelim yavruuu ...hatta buluşalım yaaaaa...cevahir yapalım yineeeee...
selam morlavanta hatırlamammı ewt taşındım artık tekirdağ saraydayım darısı başına sizinde seneye bitiyordu değilmi hayırlısıyla kazasız belasız dönmek nasip etsin rabbim .a.s.
ay az kalmış gitmesine inş. yakınlarda bi yer düşer . bebiş iyi büyüyo senin ki nasıl resimlerine bakıcaktım ama arkideş değilmişiz olmadı . yolladım kabul edersen bakarım kaydirigubbakcemile5sen orda doğum yaptın değilmi memnun kaldınmı normalmi olmuştu ben bilmiyorum seninsaol canım aslında bu yıl bitmişti ama eşim askere gidecek aralıkta ipka vermek zorunda kaldık bakalım nezman gitcezzzzzzz şükür sen bitirmişsin bebişin nasıl
ay az kalmış gitmesine inş. yakınlarda bi yer düşer . bebiş iyi büyüyo senin ki nasıl resimlerine bakıcaktım ama arkideş değilmişiz olmadı . yolladım kabul edersen bakarım kaydirigubbakcemile5sen orda doğum yaptın değilmi memnun kaldınmı normalmi olmuştu ben bilmiyorum senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?