2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

maşallah bebişleriniz çok tatlı çıkmışlar resimlerinde...

stardust cnm mevlütünüzü allah kabul etsin canım çok güzell çıkmışsınız...

herkeze merhaba bir süre yoktum anneme dinlenmeye gittik öykü ben ve eşim biraz dinlendim ve akşam eve geldik hepinizi çok özledim
geçmişi okuyamadım artık fırsat buldukça bakarım
biz iyiyyiz öyküm de iyi maşallah
sizler nasılsınız umarım herkez iyidir

hafta sonundanbirkaç resim ...

ve nihayet mevlütümüzü de yaptık :)

şekerimmmm çok ttlısınızzzz allah bu mutluluğunuzu daim mevlüdünüzüde kabul etsin

evet canım 1 haftadır spor yapıyorum malum bende 2 çocuk olunca öle yürüyüş felan yapamam bende açıyorum netten yarım saat spor yapıyorum arkasundan bi duşa grip çıkıncada yağlanıyorum işte

bu arada o dediklerimden sadece evi süpürmek ve çamaşırları asmak yarım kaldı çünkü eşim erken geldi malum yemek faslına geçildi
ama şimdi benim zilliyi emzzirip asıcam çamaşırları yarında evi süpürürüm artık

Selam kıslar
Maşallah bebişlere hepsi süper starcım çok tatlı çıkmışsınız analı oğullu kibele edoş çok tatlı olmuş ya gözleri çok güsel bakıyo
nesquik senin oğluşta kocaman olmuş maşallah onada
eyetkinercim kusmuğu ekşi kokuyosa üşütmüştür ama normalse koku yoksa tedirgin olma eymen yağız sürekli kustuğu için artık ben alıştım
Bugün emdi 5-10 dk sonra fazlasını çıkardı kustu yani bi baktım sarı bildiğimiz sarı şok oldum üşüttük herhalde dedim doktorunu aradım devam ederse üşütmüş olabilir ama hemen onu düşünme dedi senin yediklerin sütün rengini değiştirmiş olabilir dedi neyseki devamı gelmedi hemen tedirgin olmamamız lazım ama gelde gönlümüze anlat işte kaydirigubbakcemile3

selam kızlar...benim gözler hala aynı..
baska b dr a gozuktum ama o kadar zor muayne oldum ki ışık gozume geldikçe bıçak saplandı sanki..
ve asırı iltihaplanma varmış..yogun tedavi dedi..ilaç verdi ama cok sıkıldım ..isyan olmasında gozleime bakılacak gb deil..hep gozlukle gezmekten bıktım..

herşey muhteşemmmmmmm.....nasılda şekerler....maşallahhhhhhhhhhhhhhh

teşekkürler canım Şeniz

biizm sıpamız uyandı oynuyor şuanda :)altını açınca seviniyor mutlucuk hemen zıp zıp zıplıyor....

hay maşşşşşallah sıpaya :asigim:

stoşşş resimler yakıyor tosbik güle güle oynasın oyuncaklarıyla

bende güzel bi dönence almak istiyorum arkadaşlar önerileriniz neler

sağol tatlımmmmmmmm Şeniz
bizim aldığımız dönenceyi tavsiye ederim yerimseniben

geçmiş olsun kızlar bebişlerinize :1hug:a.s.

maşallah bebişleriniz çok tatlı çıkmışlar resimlerinde...

stardust cnm mevlütünüzü allah kabul etsin canım çok güzell çıkmışsınız...

sağol tatlım , amin Şeniz

vaaaaaay yine de süpersin şekerim :lepi::hooray:
kız ben de öyle hoydur hoydur spor yapacak değilim , zaen sezoşluyuz ,bi 6 ay yürüyüş dışında spor yok , bellllllkim bulursam plates cd lerini ve tosbik fırsat verirse plates yaparım .topsuz ne işe yarayacaksa , bi de top lazımdı ona dimi :bbo
:

Star dust maŞallah Çok tatlı sınız canım

teşekkürler kızlar , melek hoşgeldin, sen de yokmuşsun galiba bi süredir yerimseniben
gaydincim teşekkürler canıım ..geçmiş olsun yağız paşaya:teselli:

kıyamam karenimeeeeeeeee :teselli:
haberim yoktu uzun zamandır buralarda olmayınca fisfisfis çok geçmiş olsun canımmmmm :1hug:a.s.

iyi akşamlar şekerler

iyi akşamlar şeker yerimseniben

iyi akşamlar herkese. bugün oğlumu doktora götürdük. d vitamini eksikliği olduğunu söyledi doktorumuz. kullandığımız ilacı iki katına çıkardı. bir sonraki ay hala eksik olursa o zaman daha kuvvetli bir ilaç verecekmiş. biraz can sıkıcı bir durum oldu benim için ama bunun dışında gayet sağlıklı dedi.

canim ya cok gecmis olsun. sen kendi gozune de sut siksan. neden diye sorarsan, bir arkadasimin esinin gzounde 15 yasindayken iltihaplanma olmus. arpacik vs cikiyormus surekli. demisler ki anne sutu damlatilirsa gecer. ama sut direkt memeden damlatilacak. el degmeyecek ya da bir yere konulup dokulmeyecek. direkt memeden.

eger sut veren bir arkadasin varsa rica et damlatsin. bakarsin gecer.

canim neye dayanarak bunu syledi? yani ne yapti ya da yapmadi da bebegin oyle soyledi? kemikleri mi zayifmis?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafadulden kendi gözüme sıktığımı düşündüm birden çok gülesim geldi ama tazikli geliyorsa göğüslerinin dolu olduğu sırada sıkabilirsin gözüne fırlar yani..tabi emziriyorsan canım unuttum emzirip emzirmediğini afedersin..aklıma geldi öyle salakça güldüm işte ben....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…