- 2 Ocak 2008
- 3.406
- 194
- 688
- 40
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.881
zorlanma derken kusarken falan....
bilgisi olan var mı?
şekerimmmm çok ttlısınızzzz allah bu mutluluğunuzu daim mevlüdünüzüde kabul etsin
inşallah canım yaaa .. ne güzelbi ara oturtmuştuk , ist.a gittik geldik + hasta olduk sistemimiz çöktü resmen kafamçokkarıştı
yakında yine tam zamanlı sahalarda olucam , bekle beni KK :))))
oyun halısı bize de hediye geldibi akrabamızdan , onlar kullanamamışlar , alışamamış bi türlü bebişleri , biz de yeni yeni kullanıcaz , artık nesneleri görüyos ve takip ediyos ya :))))
dönencenin chicco olanı da vardı Jokerde , özelliklerini hatırlamıyorum 69 tl di sanırım
hoşbuldum kikoşummmmmmmmmmmmmmm , sağol tatlım Şeniz
halıyı bi kaçkere kullandık , o zamanlarda daha nesneleri tam görmüyordu sanırım , müziğine tepki veriyordu sadece.. dönenceyi sevdi ona da bayılır inşallah , çünkü dönence sabit , halıyı istediğin odaya taşıyabiliyosun neticede yerimseniben
vay canınaa , spora mı başladın kısss süperrrr, spor arkadaşı olalım senle delikafadulden
ben de bütün gün servisi bekledim ,koşubandını tamir etceklerdi , güya spor için akşam açılışı yapıcaktım bugün ben de :bbo:
bunların hepsini yaparsan sen insan değilsin ,insan üstü bi şey olmalısın :)))
herşey muhteşemmmmmmm.....nasılda şekerler....maşallahhhhhhhhhhhhhhh
stoşşş resimler yakıyor tosbik güle güle oynasın oyuncaklarıyla
bende güzel bi dönence almak istiyorum arkadaşlar önerileriniz neler
canim ya seni Allah kurtarsin cidden Allah yardimcin olsun.
Soylemesi ayip biz 50 gunden sonra iliskiye basladik. lekelenmem falan ancak bitti. ama inanilmaz acili oldu bir de biz korunmuyoruz:)
tekrar olursa olsun diyoruz. yani aslinda delilik ama zor tuttu gecen sefer bayagi ugrasmistik. tek tupum var. tutar mi tutar. istemezsin olur zaten istersin olmaz.
MERHABALAR...
kayınvalidem aradı oğlum mama yediğinde ara ara kusuyormuş...çok kötüyüm yaa neden olur neden anlamadım.. ne yapabilirim. ancak yarın götürebilirim dr a aslında keyfi yerinde herhangi bi zorlanma da yok...
maşallah bebişleriniz çok tatlı çıkmışlar resimlerinde...
stardust cnm mevlütünüzü allah kabul etsin canım çok güzell çıkmışsınız...
şekerimmmm çok ttlısınızzzz allah bu mutluluğunuzu daim mevlüdünüzüde kabul etsin
evet canım 1 haftadır spor yapıyorum malum bende 2 çocuk olunca öle yürüyüş felan yapamam bende açıyorum netten yarım saat spor yapıyorum arkasundan bi duşa grip çıkıncada yağlanıyorum işte
bu arada o dediklerimden sadece evi süpürmek ve çamaşırları asmak yarım kaldı çünkü eşim erken geldi malum yemek faslına geçildi
ama şimdi benim zilliyi emzzirip asıcam çamaşırları yarında evi süpürürüm artık
Star dust maŞallah Çok tatlı sınız canım
Selam kıslar
Maşallah bebişlere hepsi süper starcım çok tatlı çıkmışsınız analı oğullu kibele edoş çok tatlı olmuş ya gözleri çok güsel bakıyo
nesquik senin oğluşta kocaman olmuş maşallah onada
eyetkinercim kusmuğu ekşi kokuyosa üşütmüştür ama normalse koku yoksa tedirgin olma eymen yağız sürekli kustuğu için artık ben alıştım
Bugün emdi 5-10 dk sonra fazlasını çıkardı kustu yani bi baktım sarı bildiğimiz sarı şok oldum üşüttük herhalde dedim doktorunu aradım devam ederse üşütmüş olabilir ama hemen onu düşünme dedi senin yediklerin sütün rengini değiştirmiş olabilir dedi neyseki devamı gelmedi hemen tedirgin olmamamız lazım ama gelde gönlümüze anlat işte kaydirigubbakcemile3
selam kızlar...benim gözler hala aynı..
baska b dr a gozuktum ama o kadar zor muayne oldum ki ışık gozume geldikçe bıçak saplandı sanki..
ve asırı iltihaplanma varmış..yogun tedavi dedi..ilaç verdi ama cok sıkıldım ..isyan olmasında gozleime bakılacak gb deil..hep gozlukle gezmekten bıktım..
iyi akşamlar şekerler
şimdi tosbiki yıkıycasss , gelcem yine ben ... yani umarım :S
selam kızlar...benim gözler hala aynı..
baska b dr a gozuktum ama o kadar zor muayne oldum ki ışık gozume geldikçe bıçak saplandı sanki..
ve asırı iltihaplanma varmış..yogun tedavi dedi..ilaç verdi ama cok sıkıldım ..isyan olmasında gozleime bakılacak gb deil..hep gozlukle gezmekten bıktım..
iyi akşamlar herkese. bugün oğlumu doktora götürdük. d vitamini eksikliği olduğunu söyledi doktorumuz. kullandığımız ilacı iki katına çıkardı. bir sonraki ay hala eksik olursa o zaman daha kuvvetli bir ilaç verecekmiş. biraz can sıkıcı bir durum oldu benim için ama bunun dışında gayet sağlıklı dedi.
canim ya cok gecmis olsun. sen kendi gozune de sut siksan. neden diye sorarsan, bir arkadasimin esinin gzounde 15 yasindayken iltihaplanma olmus. arpacik vs cikiyormus surekli. demisler ki anne sutu damlatilirsa gecer. ama sut direkt memeden damlatilacak. el degmeyecek ya da bir yere konulup dokulmeyecek. direkt memeden.
eger sut veren bir arkadasin varsa rica et damlatsin. bakarsin gecer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?