- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.901
kızlar siz bilirsiniz diye sorayım dedim cevabı acil lazım bana. konu dışı ama. yarın gebelik için kan testi yaptırıcam aç mı gitmek gerekir? ve sonuç ne kadar zaman sonra çıkar? şimdiden tşk ederim
iyi akşamlar kızlar.
bütün bebişlere maşallah.
aç gitmene gerek yok.2-3 saat filan sonrada çıkıyor sonuçlar
naber nasılsın cancan
çok tşk ederim. randevum öğlden sonra olduğu için sorun olcaktı da benim için aç beklemek. hadi hayırlısı...
annende sanada geçmiş olsun selsin inş. yarında iyi haberler alırsınız
iyi diyelim iyi olsun canım sen nasılsın
sana dediğim sarımsağı denesene bi anlatmıştım ama okumadın galibaselam kızlar...benim gözler hala aynı..
baska b dr a gozuktum ama o kadar zor muayne oldum ki ışık gozume geldikçe bıçak saplandı sanki..
ve asırı iltihaplanma varmış..yogun tedavi dedi..ilaç verdi ama cok sıkıldım ..isyan olmasında gozleime bakılacak gb deil..hep gozlukle gezmekten bıktım..
iyi akşamlar herkese. bugün oğlumu doktora götürdük. d vitamini eksikliği olduğunu söyledi doktorumuz. kullandığımız ilacı iki katına çıkardı. bir sonraki ay hala eksik olursa o zaman daha kuvvetli bir ilaç verecekmiş. biraz can sıkıcı bir durum oldu benim için ama bunun dışında gayet sağlıklı dedi.
şimdiden sıhatler olsun paşaya
iyi akşamlar herkese. bugün oğlumu doktora götürdük. d vitamini eksikliği olduğunu söyledi doktorumuz. kullandığımız ilacı iki katına çıkardı. bir sonraki ay hala eksik olursa o zaman daha kuvvetli bir ilaç verecekmiş. biraz can sıkıcı bir durum oldu benim için ama bunun dışında gayet sağlıklı dedi.
starcım allah kabul etsin mevlütünüzü
şimdi bugün annemi doktora götürdüm.doktor muayene etti.önemli birşey olduğunu sanmıyorum dedi.annemin 7 sene önce rahimi ve yumurtalıkları alınmıştı myomdan dolayı.doktor senelerde geçse iç dikişlerde açılma olabiliyor bazen dedi.yada fıtık başlangıcı olabilir dedi.ultroson verdi.yarın çekilecek asıl yarın belli olucak.ama doktor kötü konuşmadı bakalım inşallah birşey çıkmaz
bana gelince 20 gündür sağ bileğim ve baş parmağım arıyordu.bugün doktora gittim.kolda tendomlar varmış ve kolumdaki tendomlarda iltihaplanma olmuş aşırı yüklenmekten.zaten bebeğim olduğunu söyleyince hemen tanıyı koydu.kolumda biryere bastırdı zannettim kolum kopacak çok ağrı yaptı.sonuçta koluma bileklik taktım.çok üzücü.3 hafta takıcam.ve kolum hareket edemiyor.oğlumu kaldıramıyorum.altını üstünü değiştiremiyorum.çok zorlanıyorum.düşürücem diye korkuyorum napıcam hiç bilemiyorum.
kızlar siz bilirsiniz diye sorayım dedim cevabı acil lazım bana. konu dışı ama. yarın gebelik için kan testi yaptırıcam aç mı gitmek gerekir? ve sonuç ne kadar zaman sonra çıkar? şimdiden tşk ederim
huricim demek bu hafta bizimlesin ne güzel
starcım seni gecelere iten ne canım hayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?