2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ben geliyorum kimse yok ..yani 12 den sonrada nasıl geleyim kızım 10 da gece uykusuna yatıyor yahuuu

şimdi bugün annemi doktora götürdüm.doktor muayene etti.önemli birşey olduğunu sanmıyorum dedi.annemin 7 sene önce rahimi ve yumurtalıkları alınmıştı myomdan dolayı.doktor senelerde geçse iç dikişlerde açılma olabiliyor bazen dedi.yada fıtık başlangıcı olabilir dedi.ultroson verdi.yarın çekilecek asıl yarın belli olucak.ama doktor kötü konuşmadı bakalım inşallah birşey çıkmaz

kızlar siz bilirsiniz diye sorayım dedim cevabı acil lazım bana. konu dışı ama. yarın gebelik için kan testi yaptırıcam aç mı gitmek gerekir? ve sonuç ne kadar zaman sonra çıkar? şimdiden tşk ederim

bana gelince 20 gündür sağ bileğim ve baş parmağım arıyordu.bugün doktora gittim.kolda tendomlar varmış ve kolumdaki tendomlarda iltihaplanma olmuş aşırı yüklenmekten.zaten bebeğim olduğunu söyleyince hemen tanıyı koydu.kolumda biryere bastırdı zannettim kolum kopacak çok ağrı yaptı.sonuçta koluma bileklik taktım.çok üzücü.3 hafta takıcam.ve kolum hareket edemiyor.oğlumu kaldıramıyorum.altını üstünü değiştiremiyorum.çok zorlanıyorum.düşürücem diye korkuyorum napıcam hiç bilemiyorum.

aç gitmene gerek yok.2-3 saat filan sonrada çıkıyor sonuçlar

sana dediğim sarımsağı denesene bi anlatmıştım ama okumadın galiba

geçmiş olsun canım .doktor bunu nasıl anladı canım bize biraz daha açabilirmisin

geçmiş olsun selsincim inşallah annende mühim bi sorun yoktur
inşallah bileğinde en kısa zamanda düzelir

İyi geceler kızlar nasılsınız..
Ben uyuyamadım,oğluşum hasta, babasının göğsünde uyudu şimdiye kadar az önce sepetine yatırdık karnı aç uyansın diye bekliyorum.İnşallah ateş olmaz sabah ilk iş doktora gitmek olacak.

şimdiden sıhatler olsun paşaya

teşekkürler canım , oldu mis gib oldu hem de:asigim:

geçmiş olsun canım .. kaç damla veriyordun günde , 2 mi ? bir de düzenli kullanıyor muydunuz ? biz bazen damlatmayı unutuyoruz :mymeka:, bir de onu sevmiyor hiç , ağlıyor genelde , sab simplex olsa 3-4 damla daha yalar yutar da :icecream:
bir de eksikliği nasıl anladı , kan test vs mi yaptı ??

starcım allah kabul etsin mevlütünüzü

amin canım

annene de sana da geçmiş olsun canım .. benzer durum eltimde de olmuştu yanlış hatırlamıyorsam . o da bileğine bir şey sarıyordu , ama çok sürmedi , iyileşti sanırım çabuk ..

benim test sonucum 1 saatten bile önce çıkmıştı .. yaptıracağın yere sor ama , kimisi kanıdışarı gönderiyor ya da öğleden sonraya kalırsa ertesi gün veriyoruz diyen yerler de var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…