2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

geçmiş olsun , gündüz bahsetmiştin , annen bakıyordu dimi ?? nesi var paşamızın?

kikoş ne diiim sanaa , nazar ettin dimi :)))) uykumu geldi , kaçtım ben , iyi gecelerrrrrrr

geçmiş olsun , gündüz bahsetmiştin , annen bakıyordu dimi ?? nesi var paşamızın?

Sağol teyzesi, annem bakıyo evet grip başlangıcı sanırım burnu akıyo uyurken bile inliyo kuzum ya bu geceyi bi atlatalım sabah doktora inş. ,
bu arada uyandı emdi uyudu şimdi kociş beni bekliyo hepinize iyi geceler öpüyorum

paşam uyuyo , ben de 23.40da ilaç içiyorum , beklerken takıliiim dedim , hayırdır nerden çıktı böyle bi soruyerimseniben

kikoş ne diiim sanaa , nazar ettin dimi :)))) uykumu geldi , kaçtım ben , iyi gecelerrrrrrr

canım seni gecelere iten hep aras paşamız olmuştu
ne bileyim yine uyutmadı sandıydım ondan öle dediydimnaniknanik

çiçeğum geçmiş olsun .....ilaç verebilir doktor büyük ihtimalle ipek kıyısından dönüverdi...ıhlamur içirdim fark ettiğim anda..sabah hemen doktora gittik burun damlası balgam söktürücü antibiyotik verdi ertesi gün gitti hastalık kalmadı çok şükür...

ay dilimin acısına oturamıyorum ama uykumda yok...
karbonat
ilaç
pudra şekeri
ağaz gargarası
diş fırçalama
tuz
neler bastım ya uyuşmuyor bile ya....manyadım ha dilimin acısına aç kaldım bugün..
sabah 8 de ipekle birlikte gidiyorum spora ipeği arabasıyla çıkarıcam o arabadayken sporumu yapıcam parktan hastaneye yürüyeceğiz kocişle buluşcaz malum işe gitti kociş sabah hastanede buluşcaz ipeğin aşılarını yaptırıp eve gelcem bi duş ohhh...
sorunum şu ki terleyuemiyorum ve bağırsaklarım çok çalışmıyor...
elmalı karışımımdan yapıcam...

inşallah ateşlenmez canım tekrar geçmiş olsun

iyi geceler narcım nasılsınız
ben felaketim valla kız gene durmuyo yediriyom içiriyom uyutuyom gazınıda çıkartıyom yine kıvranıyo galiba kakasını yapma zamanı malum 3-5 güne anca yapıyozya fitil attım ama çıkarması sabahı bulur yine ama kolum koptu biyerdede durmuyo salla salla oda kesmedi

deme ya kaka rahatsızlık veriyo tabi fitil dışında bişey kullanmıyomusun . bizde iki gümde bi yapıoz bu aralar ama benimki pek öle ağlamıyo popoyu uyarsan birde akşamrezene fln içirsen iyi gelir belki oy kıyamam ben ona ağrısı var dır ya

selam kıslarr ...

nasılsınız bakem...

dimeti göremedim....

canım allah yardımcın olsun ağız yarası çok fenadır nasıl dayanıyosun yaaaa...zaten en şiddetli zamanı ilk üç gündür yarın rahatlarsın inşallah...

bide bağırsakların düzenli çalışmasa biraz zor kilo verirsin...benim eşiminde aynı sıkıntısı vardı ve çok kiloluydu...sabah aç karnına ılık limonlu su gece yatarkende ılık elma sirkeli su içti 3 ay boyunca bide hergün düzenli 5 km yürüdü başka bişey yapmadı 4 ayda 16 kilo verdi...sende dene istersen bağırsakları çok iyi çalıştırıyo....

ya yok öle ağlanmıyo ama huzursuz gergin mızmızlanıyo işte derdi belli canımın cananının

kızlar benim leptopa bişiler oluyo bilen varmıki
böle küçük bi siyah ekran çıkıyo içinde imleç oynayıp duruyo
üstündede bişi bişi exe dosyası felan yazı ne bu zırt pırt çıkıyo kapatıyom kapatıyom çıkıyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…