- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.921
İyi geceler kızlar nasılsınız..
Ben uyuyamadım,oğluşum hasta, babasının göğsünde uyudu şimdiye kadar az önce sepetine yatırdık karnı aç uyansın diye bekliyorum.İnşallah ateş olmazsabah ilk iş doktora gitmek olacak.
eeeeeeee :teselli:
haberim yoktu uzun zamandır buralarda olmayınca fisfisfis çok geçmiş olsun canımmmmm :1hug:a.s.[/COLOR]
iyi akşamlar şeker yerimseniben[/QUOTe
tesekkurler stoşum yaa işte bole korsan ben geziorum ole:=(
canim ya cok gecmis olsun. sen kendi gozune de sut siksan. neden diye sorarsan, bir arkadasimin esinin gzounde 15 yasindayken iltihaplanma olmus. arpacik vs cikiyormus surekli. demisler ki anne sutu damlatilirsa gecer. ama sut direkt memeden damlatilacak. el degmeyecek ya da bir yere konulup dokulmeyecek. direkt memeden.
eger sut veren bir arkadasin varsa rica et damlatsin. bakarsin gecer.
bebegime denedim ama kendim için dusunmemiştim sagol kibelecim denemekte fayda var..
sana dediğim sarımsağı denesene bi anlatmıştım ama okumadın galiba
geçmiş olsun canım .doktor bunu nasıl anladı canım bize biraz daha açabilirmisin
kikoşum o sarımsagı dusunmedim değil ama sarımsak bu ya..adamı maratonda gb kosturur yakar..zaten cok acı cekiorum..:=(bal sur diyenlerde oldu onu da yapmadım..yinede sagol kikoş..:gitme:
geçmiş olsun , gündüz bahsetmiştin , annen bakıyordu dimi ?? nesi var paşamızın?
paşam uyuyo , ben de 23.40da ilaç içiyorum , beklerken takıliiim dedim , hayırdır nerden çıktı böyle bi soruyerimseniben
kikoş ne diiim sanaa , nazar ettin dimi :)))) uykumu geldi , kaçtım ben , iyi gecelerrrrrrr
Sağol teyzesi, annem bakıyo evet grip başlangıcı sanırım burnu akıyo uyurken bile inliyo kuzum yabu geceyi bi atlatalım sabah doktora inş. ,
bu arada uyandı emdi uyudu şimdi kociş beni bekliyo hepinize iyi geceler öpüyorum
ay dilimin acısına oturamıyorum ama uykumda yok...
karbonat
ilaç
pudra şekeri
ağaz gargarası
diş fırçalama
tuz
neler bastım ya uyuşmuyor bile ya....manyadım ha dilimin acısına aç kaldım bugün..
sabah 8 de ipekle birlikte gidiyorum spora ipeği arabasıyla çıkarıcam o arabadayken sporumu yapıcam parktan hastaneye yürüyeceğiz kocişle buluşcaz malum işe gitti kociş sabah hastanede buluşcaz ipeğin aşılarını yaptırıp eve gelcem bi duş ohhh...
sorunum şu ki terleyuemiyorum ve bağırsaklarım çok çalışmıyor...
elmalı karışımımdan yapıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?