- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.941
Sağol teyzesi, annem bakıyo evet grip başlangıcı sanırım burnu akıyo uyurken bile inliyo kuzum yabu geceyi bi atlatalım sabah doktora inş. ,
bu arada uyandı emdi uyudu şimdi kociş beni bekliyo hepinize iyi geceler öpüyorum
iyi geceler narcım nasılsınız
ben felaketim valla kız gene durmuyo yediriyom içiriyom uyutuyom gazınıda çıkartıyom yine kıvranıyo galiba kakasını yapma zamanı malum 3-5 güne anca yapıyozya fitil attım ama çıkarması sabahı bulur yine ama kolum koptu biyerdede durmuyo salla salla oda kesmedi
kikoş benim kızda 1 haftadir kendi yapamıyor kakasını 2 günde bir fitille yaptırıyoruz.bi çözüm bulursan bana da söyle .
canlar benim kiz da yapamiyordu, Medipol'de dqr a goturduk. bir surup verdi. %100 bitkisel icerikli. oiste anason , nanae ruhu vs vs. eczanede satiliyor. 15 TL.
"Babuline" benim kiz onu kullandiktan sonra duzene girdi. 3-5 gun kullandim sadece.
cccoook ise yaradi. her eczanede yok ama.
canım çok kıvranıyor ağlıyor onun için fitil yapıyorum. dr a sordum 4 güne kadar yapmassa fitil ver dedi.
ilsu : bizim burdaki dr.lar 1 haftaya kadar bekle ne olursa olsun gecerse mudahele et dediler bunlarin hepsi farkli mi dusunuyor anlamadim ki
canim bak biz yaptiklarimizi anlatayim. ayni seyi yasadik cunku.
masaj demistir dr un. karnina masaj. babasi oturtuyor dizine. sirti babasina donuk olacak sekilde.babasi karnini oksuyor, dairesel hareketler yaptiriyor. bastira bastira.
bir de yere yatirip bacaklarini bisiklet cevirir gibi cevireceksin.
bence o sikintisi kakadan degil, gazdan dolayidir bence.
Peki, kakasini yapinca rahatliyor mu?
canim ne guzel/ delirirler simdi ailen.
ilsucum benim drum da oyle demisti. anne sutu aliyorsa 5 gun. ama seninki mama ve anne sutu ile besleniyor. onun icin bekleme suresi ne kadar bilmiyorum.
karınını okşuyorum canım sürekli yatırmıyorum kolay yapsın diye de....
gazlı bi bebek değil aslında ama .
yapınca dünyalr onun oluyor hemen uykuya dalıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?