2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Starcım mevlutunuz hayırlı olsun darısı basıma:) Arabanıza bayıldım çok güzel gerek şekli gerek rengi.Analı oğullu çok güsel çıkmışsınız

Karencim
geçmş olsun okadar ilerledi yani gözün üzüldüm ya şu hastalıklar peşini bi bırakmadı .

Melekcim
hoşgeldin cnım annenlerde olduğunu tahmin etmiştim:)

Çiçek şuan dr a gitmişsindir inş Eymende önemli bişi yoktur canım .

Kibelecim Eda'nın gözlere bittim çok güsel ve anlamlı bakıyor .boyu kilosu benim kızla ayni duruyor:))

kikoş benim kızda 1 haftadir kendi yapamıyor kakasını 2 günde bir fitille yaptırıyoruz.bi çözüm bulursan bana da söyle .

canim gecmis olsun. gecenlerde yazmistim benimki de oyle olmustu. bak cok ilginc gelecek ama gece inleme durumu bebegimi yan yatirinca gecti. belki rahat nefes aliyor diye bilmiyorum. arkasina destek koydum. normalde yan yatirsam bile doner ama destek koyunca donemiyor. artik inlemiyor. \

selsincim gecmis olsun hem annene hem sana.

kikoş benim kızda 1 haftadir kendi yapamıyor kakasını 2 günde bir fitille yaptırıyoruz.bi çözüm bulursan bana da söyle .

canlar benim kiz da yapamiyordu, Medipol'de dqr a goturduk. bir surup verdi. %100 bitkisel icerikli. oiste anason , nanae ruhu vs vs. eczanede satiliyor. 15 TL.

"Babuline" benim kiz onu kullandiktan sonra duzene girdi. 3-5 gun kullandim sadece.

cccoook ise yaradi. her eczanede yok ama.

saol ttlım .dırım var o da babuline kullanmamı önermişti gazı da alıyormu.

canim olangazi alamaz ama kolay cikiyor gaz.

ama 2 gun cok ksa fitille yaptirrmak icin. bazen bizim kiz 3 gunde yapiyor ama yapiyor. bence fitile alistirma. kendisi yAapamaz sonra.

gunaydinlar.
su an o kadar mutluyum ki hafta sonu ist.la gidiyoruz ve oglumu ilk defa gorecekler annnem tarafi tabi net te goruyorlardi ama gercek gibi olmuyordu ki :)

canım çok kıvranıyor ağlıyor onun için fitil yapıyorum. dr a sordum 4 güne kadar yapmassa fitil ver dedi.

canım çok kıvranıyor ağlıyor onun için fitil yapıyorum. dr a sordum 4 güne kadar yapmassa fitil ver dedi.

canim bak biz yaptiklarimizi anlatayim. ayni seyi yasadik cunku.

masaj demistir dr un. karnina masaj. babasi oturtuyor dizine. sirti babasina donuk olacak sekilde.babasi karnini oksuyor, dairesel hareketler yaptiriyor. bastira bastira.

bir de yere yatirip bacaklarini bisiklet cevirir gibi cevireceksin.

bence o sikintisi kakadan degil, gazdan dolayidir bence.

Peki, kakasini yapinca rahatliyor mu?

ilsu : bizim burdaki dr.lar 1 haftaya kadar bekle ne olursa olsun gecerse mudahele et dediler bunlarin hepsi farkli mi dusunuyor anlamadim ki

canim ne guzel/ delirirler simdi ailen.

ilsucum benim drum da oyle demisti. anne sutu aliyorsa 5 gun. ama seninki mama ve anne sutu ile besleniyor. onun icin bekleme suresi ne kadar bilmiyorum.

karınını okşuyorum canım sürekli yatırmıyorum kolay yapsın diye de....
gazlı bi bebek değil aslında ama .
yapınca dünyalr onun oluyor hemen uykuya dalıyor .

canim ne guzel/ delirirler simdi ailen.

ilsucum benim drum da oyle demisti. anne sutu aliyorsa 5 gun. ama seninki mama ve anne sutu ile besleniyor. onun icin bekleme suresi ne kadar bilmiyorum.

canım sıf anne sütü ile beslendiğinde günde 2-3 kere yapıodu .mamaya geçtik işte sapıttı düzenimiz. günde 4 kere mama yiyor .aksam eve gelincede anne sütü ile besliyorum

karınını okşuyorum canım sürekli yatırmıyorum kolay yapsın diye de....
gazlı bi bebek değil aslında ama .
yapınca dünyalr onun oluyor hemen uykuya dalıyor .

canim yuzukoyun yatir. yani yuzukoyun dursun senin gozetiminde bir sure. o da sirt ustunden daha iyi.

neyse ben ciktim. bizim cadi uyuyor. ben de isime bakayim. optum.

Selsinciğim; benimde iki bileğimde aynı şey hamileyken olmuştu.klavye kullanan hamilerlede sık görünürmüş. iki kolumda da baş parmağı sabitleyen bileklik kullandım. günde iki kez masaj yaparak THERMO-RHEUMON krem sürdüm.akşamlarıda ara ara buz tedavisi yaptım.bir hafta içinde toparladı ama iyileşmesi 3 hafta kadar aldı. eğer bu şekilde geçmezseydi iğne ve fizik tedavi oda olmazsa ameliyat demişti doktor.ama ben bunlardan fayda gördüm sende dene.

annen için yeniden geçmiş olsun. bir şey olmayacağını biliyordum hayırlı haberi alında rahatlayın

starcığım tosbiğe ve saba koca maşallah. allah kabul etsin mevlütünüzü bende yapmak istemiştim ama burada kimsemiz yok diye gereksiz gördüler bizimkiler.hevesim kursağımda kaldı. o zaman için aldığım pijamalarımı bile hiç giyemedim.dün elime geçti artık kaldırayım bunları belki ikinci bebişe karar verirsem kullanırım dedim.

İlsucuğum fitil yerine ya maydanoz sapı yada benim yaptığım gibi sigara parlak kağıdını iyice ince bir külah haline getirip zeytinyağına batır ve popoya fitil yaparmış gibi sok çıkar.bu daha tehlikesiz bir olay ve çabuk yapıyorlar.bir de bir kaşık zeytinyağı içirin arkadaşlar çok iyi geliyor. ben her gün bu şekilde çıkarmasına yardımcı oluyordum .hoş hepiniz bu ayın ortasından sonra kurtulacaksınız bu işten.düzenli yapmaya başlıyorlar.

kibeleceğim, çok tatlı bir kız olmuş maşallah

nesguik, ne kadar mutlu görünüyor cingöz cingöz bakıyor. maşallah meleğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…