- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.961
kıyamam yaa. azılarda çok zor çıkarmış
bir sürü alışveriş yapmışsın kız nasıl aldınbunca şeyi benim puanım sadece simite yetti.
canim ne guzel/ delirirler simdi ailen.
ilsucum benim drum da oyle demisti. anne sutu aliyorsa 5 gun. ama seninki mama ve anne sutu ile besleniyor. onun icin bekleme suresi ne kadar bilmiyorum.
İlsucuğum fitil yerine ya maydanoz sapı yada benim yaptığım gibi sigara parlak kağıdını iyice ince bir külah haline getirip zeytinyağına batır ve popoya fitil yaparmış gibi sok çıkar.bu daha tehlikesiz bir olay ve çabuk yapıyorlar.bir de bir kaşık zeytinyağı içirin arkadaşlar çok iyi geliyor. ben her gün bu şekilde çıkarmasına yardımcı oluyordum .hoş hepiniz bu ayın ortasından sonra kurtulacaksınız bu işten.düzenli yapmaya başlıyorlar.
ayy canım ben bütün forumu geziyorum fırsat bulunca...çoğunuda hediye verdim...
gittiğin konularda aşğıda etiketler var oraya etiket ekledikçe puanın çoğalır canım...
al bakalım simitini kuru kuru yeme...çay ısmarliyşm sana...a.s.
canım mamasına koyuyorum zeytinyağı , poposunu da deniyorum onlar çıkartmıyor mlaesef kakasını .en etkilisi fitil ancak o yaptırıyor:)))
canim neye dayanarak bunu syledi? yani ne yapti ya da yapmadi da bebegin oyle soyledi? kemikleri mi zayifmis?
Herkese günaydınn nasılsınız ?
Biz bütün gece her yarım saatte bir kalktık ayakta uyuyorum şu anda,çay içip açılmaya çalışıyorum.Çok şükür oğluşumun ateşi olmadı ama hep huzursuzdu burnu aktı durdu.Sabah doktora götürdük,burnu mukusla dolu dedi yani çok tıkalı değilmiş ama yinede serum fizyolojiğe devam.Önlem amaçlı paranox,peditus yazdı.Papatya ve rezene çayı verin dedi.Rezene vardı zaten papatya ve gece çayı aldım artık hergün vericem.
Boyumuz 62.5 cm olmuş, 7 kg. da ağırlığımız güzel dedi doktor.
Sünnet ettirmek için tam zamanı dedi 3 aylık bebek ertesi güne iyileşir ve acıyı yüzde bir hisseder dedi.Biraz darmış çiş aralığımız acil sünnet demiyorum ama yaptırırsanız iyi olur dedi.Bu konuyu konuşucaz akşama bakalım,ben zaten istiyodum babamızı ikna edememiştim.Şimdi kendide duydu doktordan iyi oldu.
Doktorumuzu değiştirdik bu arada,diğer hastane evin ordaydı ama taşındılar ordaki doktoru sevememiştim zaten lafı cımbızla zor alıyosun ağzından.Bu doktor süper,konuşkan,ilgili.Ek gıdalarla ilgili mail gönderecek.Yakında başlıyoruz sanırım.
İşte böylee kociş bizi dolmuşa bindirdi oda işine gitti,annemi işyerine çağırmıştım o geldi burdan gittiler.Yorulmuşum galiba :) koşturmadan
karencim maydanozla da yapmıyoo anacım:)))) çok katı kakası çıkmıo onlarla
çiçeğum geçmiş olsun .....ilaç verebilir doktor büyük ihtimalle ipek kıyısından dönüverdi...ıhlamur içirdim fark ettiğim anda..sabah hemen doktora gittik burun damlası balgam söktürücü antibiyotik verdi ertesi gün gitti hastalık kalmadı çok şükür...
inşallah ateşlenmez canım tekrar geçmiş olsun
Starcım mevlutunuz hayırlı olsun darısı basıma:) Arabanıza bayıldım çok güzel gerek şekli gerek rengi.Analı oğullu çok güsel çıkmışsınız
Karencim geçmş olsun okadar ilerledi yani gözün üzüldüm ya şu hastalıklar peşini bi bırakmadı .
Melekcim hoşgeldin cnım annenlerde olduğunu tahmin etmiştim:)
Çiçek şuan dr a gitmişsindir inş Eymende önemli bişi yoktur canım .
Kibelecim Eda'nın gözlere bittim çok güsel ve anlamlı bakıyor .boyu kilosu benim kızla ayni duruyor:))
canim gecmis olsun. gecenlerde yazmistim benimki de oyle olmustu. bak cok ilginc gelecek ama gece inleme durumu bebegimi yan yatirinca gecti. belki rahat nefes aliyor diye bilmiyorum. arkasina destek koydum. normalde yan yatirsam bile doner ama destek koyunca donemiyor. artik inlemiyor. \
selsincim gecmis olsun hem annene hem sana.
herkese günaydınopuyorumnanaktan
çiçeks nasıl oldu paşa
arkadaşlar colinox damla kullanana var mı? isteyene göndermek isterim. biz almıştık çok az kullandık iyi gelmedi ölece duruyor birine yarasın bari
çiçekcim fizyoljik seruma devam et sen bak Allaha sükür bişeyciği çıkmadı. rezene çok ii geliyor aksam yatmadan önce ver sakince uyusun paşa.
gecmiş olsun cicekscim..iyi b dr bulmussun sanırım ben hala bulamadım ..iyiy b dr cok önemli kızlar..bazı drlar yazıp gondermeye meraklı..bilgilerini aktarmak cenelerini youyo sanırım..ya bazen onlara soyle diyesim geliyo..ya kardeşim anlatsana durumu..bu saatten sonra dr olmaya niyetim yok ki bilgini sakınıosun....bu aralar dr dr gezen biri olarak benide piskoza soktular saolsunlar..
maşallah tosuna çok güzel olmuş nazar değmesin. gülüm sünnet konusuna gelince bende istiyordum ama tam 3 aylıkken ege üniversitesinde bir çocuk cerrahı buldum aradım ama bana büyüdüğünü 2,5 aylığın üstünde yapmadığı belirtti. nedeni ne gelince hareketlendiği için narkoz vermeleri gerekiyormuş bu yüzden ben bunu önermiyorum 8-9 aylık olunca yaparız dedi. 2,5 aylığa kadar lokal yapıyorlarmış.bu konuya dikkat edin narkoz verdirme paşaya bu iş için. ama sorunu olur (fıtık, bitik gibi) o zaman başka tabii. çiş aralığı daralmasın diye muhakak masaj yap pipiye. günde iki kere falan pipisinini derisi yukarı aşağı oynat ve ucunu iyice temizleki bitik olmasın.
ah tuniş yaaa..ilsucum bacaklarını karnına dogru cekerek hareketler yaptır ..ben m.sapını sokup hareket ettiriodum bacaklarını..sonra tekrar sokup yine hareket ettiriodum..ama tabi yaramıosa bunlar fitil kalıo geriye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?