2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ewet yara çok fena çok canım acıyor konuşamıyorum....ılık su muhabbetine giricem canım...saol

gunaydinlar.
su an o kadar mutluyum ki hafta sonu ist.la gidiyoruz ve oglumu ilk defa gorecekler annnem tarafi tabi net te goruyorlardi ama gercek gibi olmuyordu ki :)
sevindim güzel güzel süsle püsle bebişini ama dikkat et mikroplara karşı...

güneşleri kaçırma son günlerimiz bu günler güneşli havalar bebişlerimiz< kışa giriyor evde hapis olacağımız günler çoğalacak...şükrümü söyledi bunlar..eğer o söylediyse doğrudur dalında mükemmel bi doktor....allah şifasız hastalık vermesin canım ....sen nasıl oldun düzeldimi moralin tek başına alışmaya başladın mı...vücut olarak nasılsın bi ara çok şikayetçiydin..*

çiçekcim hepsini bi arada verme
o cayların ortak özelliği zaten vucudu rahatlatıp sakinleştirmesi .ben rezeneyi günde 50 cc iciriyorum mesela .

dün gece eşim 12 de gitti...
bende 1:30 da yattım...
aralarda kalktım....
sabah 8 de evden çıktık ipekle parka sporumuzu yaptık...
babamız aradı 9 da parktan çıktık hastaneye yürüyüş yaptık....
karma aşımızı olduk hiç ağlamadı kızızm maşallah....
yine eve yürüyüş yaptık....duş aldım babamzı uyudu ipek hanım uyudu çok uykum var kafamı yastığa koydum mu ipek ağlıyo yaaa...
largopen antibiyotiğe devam peditus balgam söktürücüye devam 3 gün daha ver dedi....

birde bu ishal aşısını yine olucakmışız sizde ikinciyi oldunuzmu mu yaa...yine 142 tl verip 14 kasımda yine o aşımız var..
bide 14 kasımda ishalle birlikte 2 aşı daha olacak...

14 kasımda
1.ishal aşısı
2.prevenar aşısı:
"Aşılar çocuk sağlığında en önemli konulardan biridir. Prevenar zatürre aşısı olarak halk arasında bilinen çok çok iyi bir aşıdır. Sadece zatürre ye karşı değil sinüzit ve orta kulak iltihabına karşı da koruyucudur. 2 aylık bebekte başlanırsa 4 doz ,1 yaş sonrası başlanırsa 2 doz , 2 yaşından sonra da tek dozu yeterlidir. Pahalı bir aşı olduğu için eğer ekonomik durumunuzu zorluyorsa 1 yaş veya 2 yaş sonrası yaptırın. Ama ideal olanı sorarsanız ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi olur.
Aşıları ister sağlık ocaklarında ister özelde yaptırın yeterki eksik bırakmayın.Sağlık ocaklarında yapılan karma aşının yüksek ateş yapma riski fazladır, diğerleri ciddi bir yan etki yapmaz.
Sağlık dileklerimle dr.zlen çardak"
bu yazıyı bi siteden alıntı yaptım...
3. okuyamıyorum bilen söylesin çıldırıcam bu nasıl bi yaz yaaa....doktor yazısı işte kaydirigubbakcemile3 ranlexm mi raltexm mi araştırıyorum işte öyle bi aşı....

güneşleri kaçırma son günlerimiz bu günler güneşli havalar bebişlerimiz< kışa giriyor evde hapis olacağımız günler çoğalacak...şükrümü söyledi bunlar..eğer o söylediyse doğrudur dalında mükemmel bi doktor....allah şifasız hastalık vermesin canım ....sen nasıl oldun düzeldimi moralin tek başına alışmaya başladın mı...vücut olarak nasılsın bi ara çok şikayetçiydin..*[/QUOTE]

evet canım şükrü beye gidiyorum. bence de çok iyi bir doktor. ben yaklaşık 40 gündür izmirde annemin yanındaydım. iki gün önce döndüm. ama hiç gelmek istemedim. burada yanlız kalıyorum. vücut olarak iyi değilim. sütüm tamamen kesildi. bebeğim sadece mama ile besleniyor. bu yüzden de bir ay sonra ek gıdalarımız başlayacak. emziremediğim için bütün kilolarım duruyor. o da bel ağrısına neden oluyor. bir de bu aralar canım çok fazla sigara istiyor. sanırım sıkıntı ve stresten kaynaklanıyor. umarım başlamam ama kendime hiç güvenmiyorum. moral bozukluğu beni kötü yola sevk ediyor. bebeğimden önce çok içiyordum. emzire bilseydim kesinlikle başlamayacaktım. ama emzirememek benim moralimi çok bozdu. hala da üzülüyorum.

çiçekcim hepsini bi arada verme
o cayların ortak özelliği zaten vucudu rahatlatıp sakinleştirmesi .ben rezeneyi günde 50 cc iciriyorum mesela .

Hımmm, o zaman bigün rezene yapiim bigün papatya bigünde gece çayından yapıp veririm.Sağol ilsucum opuyorumnanaktan

Siz bu kadar az uykuyla nasıl duruyosunuz ya valla maşallah diyorum.Dün akşam çok uykum vardı ama oğluşum babasının göğsünde uyuyunca işlerimi halletmek istedim,iyide oldu gece yarımda yattım sııık sık uyandık tabi sabah 7de kalktık ve ben leyla gibiyim şu anda.Bu akşam oğluşum uyuduğu gibi uyurum sanırım dayanamıyorum uykusuzluğa.Çok isterdim şöyle 4-5 saat uyku bana yetsin kalktığımda enerjik olayım öyle olsa insan her işini halleder ama nerdeeeeee

İpek'e de geçmiş olsun canım bizede peditus yazdı bugün, ishal aşısı dediğiniz rotavirüs mü oluyor? Biz olmadık eğer oysa

slm kızlar
sizin bebekler gece kaç defa uyanıyo

Slm canım, benimki gece yatmasına bağlı olarak uyanıyo diyebilirim.Eğer erken uyursa mesela 9 gibi saat 1de uyanır karnını doyurur uyur,sonra sabaha karşı 5 gibi tekrar uyanır ve en son 8de kalkar artık.İşe başladığımdan beri güzel gidiyoruz panik yaptırmıyo bana yani ağlayarak maşallah diyim.1 saat içinde onu ve kendimi hazırlıyorum ama eğlenerek acele acele değil.
Bazende huysuzluğu tutuyo yada gazı oluyo 2 saatte bir uyanıyo kucağıma alıp pişpişliyorum yine uyuyo

ilsucum mamadan kaynaklanıyo olabilir sizin kabızlık derdiniz bak canım benim dr un onerdiği su keci sutu mamasını dene tatlım..bana dua ediceksin..gaz ve hazımsızlıga son veriyo ve anne sutune en yakın keci sutunden..inek sutunn allerjen etkiside yok..eczanelerde deneme poşetleri oluyo şiddetle tavsiye ediyorum..2 kişiye onerdim 2sinndd cocukları gaz ve kabızlıkla bas edemiodu ve su an onlarda bu mamaya devam ediolar..

cok saolş karenim eczaneye gidip deneme poşeti alım ona göre devam ederis artık anne sütüne en yakın oymuş duymuştum

burcum nasılsın canım görşemiyoruz bayadır
süt için üzme kendini gülüm beim sütümde kesildi tamamen

burcum nasılsın canım görşemiyoruz bayadır
süt için üzme kendini gülüm beim sütümde kesildi tamamen

evet canım görüşemiyoruz. ben uzun süredir giremiyordum internete. üzülmemem gerektiğini biliyorum ama elimde değil. durup durup aynı yere dönüyorum. ama haklısın üzülmememiz gerekiyor ki bebeklerimize faydalı olalım. canım yavrum inatla emiyor ama mememi. bir şey gelmese de bırakmıyor. canım ben şimdi çıkıyorum. yazışalım ama. kaderlerimiz çok benziyor birbirine

CANIM BENDIM. DUN SARI SARI NASIL CABAKLANDI.hep akti sulandi gozu. banyo yaptirdiktan sonra oldu.kaynamis suya batirilmis gazli bez ile sildim birkac sefer. anne sutu fiskirttim. gece kalktim baktim gozler capak. gene sildim.

sabaha daha iyiydi. anne sutu damlattim gene. masaj da yaptirmiyor ki. neyse bugun daha iyi. dun 3 ise bugun 1 seviyesinde. anne sutu sanirim faydali geldi.

evet faydalı gelir ama geçmezse dediğim damlayı alabilirsin.geçmiş olsun öp benim için bebişi

hmmm gecmis olsun. bebek iri ise de kuvveti yetmez. cunku dusunsene kilolu kizlar biz kuukken poposunu kaldirip ip vs atlayamazdi. ayni olay.

canim gunese cikar ama kollar bacaklar acik, basinda sapka olacak. bugun biraz esiyordu. ben ayaklarini sikica giydirdim basini orttum. kollar bacaklar acik balkonda oturduk. yuruyuse cikiyoruz hergun ama kapali oluyor heryeri ise yaramiyor pek. acik olacak aklinda olsun. tekrar gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…