- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #8.981
canım allah yardımcın olsun ağız yarası çok fenadır nasıl dayanıyosun yaaaa...zaten en şiddetli zamanı ilk üç gündür yarın rahatlarsın inşallah...
bide bağırsakların düzenli çalışmasa biraz zor kilo verirsin...benim eşiminde aynı sıkıntısı vardı ve çok kiloluydu...sabah aç karnına ılık limonlu su gece yatarkende ılık elma sirkeli su içti 3 ay boyunca bide hergün düzenli 5 km yürüdü başka bişey yapmadı 4 ayda 16 kilo verdi...sende dene istersen bağırsakları çok iyi çalıştırıyo....
sevindim güzel güzel süsle püsle bebişini ama dikkat et mikroplara karşı...gunaydinlar.
su an o kadar mutluyum ki hafta sonu ist.la gidiyoruz ve oglumu ilk defa gorecekler annnem tarafi tabi net te goruyorlardi ama gercek gibi olmuyordu ki :)
güneşleri kaçırma son günlerimiz bu günler güneşli havalar bebişlerimiz< kışa giriyor evde hapis olacağımız günler çoğalacak...şükrümü söyledi bunlar..eğer o söylediyse doğrudur dalında mükemmel bi doktor....allah şifasız hastalık vermesin canım ....sen nasıl oldun düzeldimi moralin tek başına alışmaya başladın mı...vücut olarak nasılsın bi ara çok şikayetçiydin..*biraz geç oldu cevap yazmam ama kusura bakma. kafasının anlına doğru olan kısmı çok yumuşak dedi ama bıngıldak değil. bir de vücudu gevşek yani sıkı tutmuyır kendisini. kafasını fazla dik tutmadı biraz da uykudan kalkmış olmasının da etkisi vardı tabi. bir de yüz üstü yatırınca kendini çok çabuk bırakıyor durmuyor.bir de bebeğin biraz iri dedi. yani 6 aylık bebek ölçülerinde. o yüzden de verdiğim damla yetersiz gelmiş. fırsat buldukça mutlaka güneşe çıkar dedi. ben biraz pimpirikli davranıyordum. ama bundan sonra güneş olduğunda mutlaka dışarı çıkaracağım bebeğimi.
çiçekcim hepsini bi arada verme
o cayların ortak özelliği zaten vucudu rahatlatıp sakinleştirmesi .ben rezeneyi günde 50 cc iciriyorum mesela .
dün gece eşim 12 de gitti...
bende 1:30 da yattım...
aralarda kalktım....
sabah 8 de evden çıktık ipekle parka sporumuzu yaptık...
babamız aradı 9 da parktan çıktık hastaneye yürüyüş yaptık....
karma aşımızı olduk hiç ağlamadı kızızm maşallah....
yine eve yürüyüş yaptık....duş aldım babamzı uyudu ipek hanım uyudu çok uykum var kafamı yastığa koydum mu ipek ağlıyo yaaa...
largopen antibiyotiğe devam peditus balgam söktürücüye devam 3 gün daha ver dedi....
birde bu ishal aşısını yine olucakmışız sizde ikinciyi oldunuzmu mu yaa...yine 142 tl verip 14 kasımda yine o aşımız var..
bide 14 kasımda ishalle birlikte 2 aşı daha olacak...
ewet yara çok fena çok canım acıyor konuşamıyorum....ılık su muhabbetine giricem canım...saol
yaw gülüm sölediğim ilacı alsana.yarına bişeyin kalmaz
slm kızlar
sizin bebekler gece kaç defa uyanıyo
slm kızlar
çok teşekkür ederim canım :1hug: nerde o etiketler bulamadım ki
slm kızlar
ilsucum mamadan kaynaklanıyo olabilir sizin kabızlık derdiniz bak canım benim dr un onerdiği su keci sutu mamasını dene tatlım..bana dua ediceksin..gaz ve hazımsızlıga son veriyo ve anne sutune en yakın keci sutunden..inek sutunn allerjen etkiside yok..eczanelerde deneme poşetleri oluyo şiddetle tavsiye ediyorum..2 kişiye onerdim 2sinndd cocukları gaz ve kabızlıkla bas edemiodu ve su an onlarda bu mamaya devam ediolar..
burcum nasılsın canım görşemiyoruz bayadır
süt için üzme kendini gülüm beim sütümde kesildi tamamen
göz akıntısını soran kimdi? neyse ben açıklayayım burundan göze doğru dairesel masaj yapıyorsun. yaparken 20 ye kadar say.gün içerisinde aklına geldikçe yap şekerim. birde ben çok akıntısı olduğunda gözünü açamadığında cebemexine diye bir göz damlası var şıp diye kesiyor ama bir hafta kullandırıyor doktorumuz sonra başka bir damlaya geçiyor ondan sonra tekrar cebemexine geri dönebiliyoruz.ama en etkilisi bu damla
CANIM BENDIM. DUN SARI SARI NASIL CABAKLANDI.hep akti sulandi gozu. banyo yaptirdiktan sonra oldu.kaynamis suya batirilmis gazli bez ile sildim birkac sefer. anne sutu fiskirttim. gece kalktim baktim gozler capak. gene sildim.
sabaha daha iyiydi. anne sutu damlattim gene. masaj da yaptirmiyor ki. neyse bugun daha iyi. dun 3 ise bugun 1 seviyesinde. anne sutu sanirim faydali geldi.
biraz geç oldu cevap yazmam ama kusura bakma. kafasının anlına doğru olan kısmı çok yumuşak dedi ama bıngıldak değil. bir de vücudu gevşek yani sıkı tutmuyır kendisini. kafasını fazla dik tutmadı biraz da uykudan kalkmış olmasının da etkisi vardı tabi. bir de yüz üstü yatırınca kendini çok çabuk bırakıyor durmuyor.bir de bebeğin biraz iri dedi. yani 6 aylık bebek ölçülerinde. o yüzden de verdiğim damla yetersiz gelmiş. fırsat buldukça mutlaka güneşe çıkar dedi. ben biraz pimpirikli davranıyordum. ama bundan sonra güneş olduğunda mutlaka dışarı çıkaracağım bebeğimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?