2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

slm kızlar nasılsınız benim oğlan gerçekten diş çıkartıyomuş biraz önce doktordan geldik

kızlar bu göz çapaklanmasına anne sütü falan iyi gelmiyo babaanem bana 3 gün yaptırdı dayanamadım gittim doktora damla verdi gelir gelmez kullandım bir defa da hemen etkisini gösterdi sabaha hiçbişeyi kALMADI

selam kızlaaarrrr...

bugun serranın kalca usg si cekildi vee sukur ki sorun yok hersey ok..
amatist senn dedigin cebemexin damlayı dr a sordum genta ile basla dedi..o biraz agır ilerde kullanabilir dedi..ve serra 62 cm 6300 gr geldi..ayrıca ben bugun tetanoz asısı vuruldum saglık ocagında..

gozlerimse sukur iileşmeye başladı..

karencim masallah. ne kadarlik oldu yavru kus?

maşallah kızımıza. geçmiş olsun canım çok sevindim iyileşmene

Selam kıslar umarım herkes iyidir
karencim çok geçmiş olsun canım ya gözlerin bayağı kötü olmuş
serranın kaçlasında sorunmu vardıki kalça usgsi 1. ayda çekilmiyomu biz o şekilde çektirmiştik CADIARZU

EVINDE SISME YATAK KULLANA VAR MI? BENIM KAYINVALIDE GELIYOR.

yun yataklari vardi esimin evinde. ABD den gelince hepsini depoya kaldirdim, goturmeyi reddediyor da. simdi o yun yataklari geri cikarmayacagim. oturma odasinda cekyatlarim var ama orada yatarsa biz rahat edemeyiz, o odada otururyoruz sonucta. sisme yatak alacagim. marka onerisi ltf.

karencim masallah. ne kadarlik oldu yavru kus?

tatlım benim kız 3 ay 5 gunluk...

maşallah kızımıza. geçmiş olsun canım çok sevindim iyileşmene

tesekkurler amatistcim..

tesekkurler gaydincim evet ben iyileşiorum sonunda..bizde 1.ayda cektirdik ve fizyolojik gelişim geriliği dediler ve 3. ayda tekrar cek dediler..onu da bugun cektrdik sukur bişi yok..

Kıslar çok mutluyum patronumu aradım ücretsiz izin istedim 1,5 ay verdi aralık başına kadar oğluşumun yanındayım:lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Gözünaydın canım iyi olmasına çok sevindim,seninde gözlerin iyileşmeye başlamış hadi bakalım çifte sevinç oldu desene nazar değmesin size opuyorumnanaktan

Kıslar çok mutluyum patronumu aradım ücretsiz izin istedim 1,5 ay verdi aralık başına kadar oğluşumun yanındayım:lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Oyyy canım gözünaydın ya çok sevindim inan bu zamanların tadını çıkar oğluşunla,senden çok o keyfini sürecektir zaten yaşadıı

Benimde çıkış saatim geldi,bizimkiler bindiler bile otobüse,kaçırmadan gideyim yetişemezsem basar giderler valla :) iyi akşamlar hepinizi öpüyorumm

selamlarrrrrrrr hihoyyyt
oğluşu uyutmaya çalışıyorum , pek mümkün olmayacak galiba :1no2:
çünkü dışarı çıktık 2-3 saat boyunca genelde uyudu
hava çok güzel burda , yazdan kalma derler ya aynen öyle , kendim kolsuz body ve kapri giymiştim ama oğluşu giydirmişim de giydirmişim kafamçokkarıştı klava:
biraz terlemişti eve geldiğimizde ,hemen değiştirdik üstümüzü ve nihayet tatasını da yaptı kuzum , şu günlerde nerdeyse 2 günde 1 yapıyor benneyaptımki ::bbo: sm_confused:

karencim geçmiş olsun yanlış hatırlaıyorsam bu 2. kalça usg çekiminiz değil mi fisfisfis
şükür bi şey çıkmamış :Saruboceq:
ben de tetanozumu oldum geçen ay kaydirigubbakcemile5

gaydincım izinin hayırlı olsun , güzel vakit geçirirsin oğluşunla ne güzel

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım darısı benim başıma doğum izni yıllık izin rapor derken zman geçiyo şimdi de heyet rapor unu kullanıyom müdürm ücretsiz izni inş kabul eder. etmezse yandık

canım izmirdesin demi benim memleketim havasını suyunu özledim vallasenağlama

Saol karencim oda bayan oğlu var 2 yaşında saolsun anlayışla karşıladı müdürüm zaten kesinlikle gelme ne kadar kullanabilirsen kullan demişti patronda aralık başı gelirsin deyince dünyalar benim oldu kaydirigubbakcemile2

kikoş benim kızda 1 haftadir kendi yapamıyor kakasını 2 günde bir fitille yaptırıyoruz.bi çözüm bulursan bana da söyle .

canim olangazi alamaz ama kolay cikiyor gaz.

ama 2 gun cok ksa fitille yaptirrmak icin. bazen bizim kiz 3 gunde yapiyor ama yapiyor. bence fitile alistirma. kendisi yAapamaz sonra.
slm benim kızzınki doğuştan beri böyle canlar
önceden bende hep fitil veriyodum yada maydonozla uyarıyodum
dr kendi haline bırak yapabilmeyi öğrensin dedi ve 4 günden sonrayaa kalırsaa fitil yap dedi
beende gerçekten bıraktım ve kendi yapmaya başladı ama yine bi 4 günü buluyodu
en son cuma sabahı yapmıştı artık günlerini tutar oldum
yine kendi yapar diye bekledim ama busefer koç kıvrandı gazz yok ama işte kendi yapamıyodu huysuzluğuda baya artmıştı bendde son çare attım bi fitil artık bu saabah yapmış şükür
slm kızlar nasılsınız benim oğlan gerçekten diş çıkartıyomuş biraz önce doktordan geldik
hayırlı olsunnnnn
maşallah serramız sınavını başarıyla vermiş darısı başıma inşallah 1 ay ssonra bizimde flim çekilecek tekrar

gözünaydın hadi

Çok saolun kıslar imkanı olan kullansın bu günler geri gelmez keşke en az 1 sene kendim bakabilsem ama çalışmam lazım kredi ödüyoruz oğluşuma karşı vicdan azabı çekmemek için alabildiğim tüm izinleri aldım yanında olmak en önemlisi :gitme:

AAAA delikafadulden
hadi hayırlı olsun ilk dişiniz ve Allah yardımcınız olsun, biraz zorlu bi süreçmiş bu diş çıkarma dönemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…