- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.001
selam kızlaaarrrr...
bugun serranın kalca usg si cekildi vee sukur ki sorun yok hersey ok..
amatist senn dedigin cebemexin damlayı dr a sordum genta ile basla dedi..o biraz agır ilerde kullanabilir dedi..ve serra 62 cm 6300 gr geldi..ayrıca ben bugun tetanoz asısı vuruldum saglık ocagında..
gozlerimse sukur iileşmeye başladı..
selam kızlaaarrrr...
amatist senn dedigin cebemexin damlayı dr a sordum genta ile basla dedi..o biraz agır ilerde kullanabilir dedi..ve serra 62 cm 6300 gr geldi..ayrıca ben bugun tetanoz asısı vuruldum saglık ocagında..
karencim masallah. ne kadarlik oldu yavru kus?
maşallah kızımıza. geçmiş olsun canım çok sevindim iyileşmene
Selam kıslar umarım herkes iyidir
karencim çok geçmiş olsun canım ya gözlerin bayağı kötü olmuş
serranın kaçlasında sorunmu vardıki kalça usgsi 1. ayda çekilmiyomu biz o şekilde çektirmiştik CADIARZU
selam kızlaaarrrr...
Kıslar çok mutluyum patronumu aradım ücretsiz izin istedim 1,5 ay verdi aralık başına kadar oğluşumun yanındayım:lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Kıslar çok mutluyum patronumu aradım ücretsiz izin istedim 1,5 ay verdi aralık başına kadar oğluşumun yanındayım:lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
selamlarrrrrrrr hihoyyyt
oğluşu uyutmaya çalışıyorum , pek mümkün olmayacak galiba :1no2:
çünkü dışarı çıktık 2-3 saat boyunca genelde uyudu
hava çok güzel burda , yazdan kalma derler ya aynen öyle , kendim kolsuz body ve kapri giymiştim ama oğluşu giydirmişim de giydirmişim kafamçokkarıştıklava:
biraz terlemişti eve geldiğimizde ,hemen değiştirdik üstümüzü ve nihayet tatasını da yaptı kuzum , şu günlerde nerdeyse 2 günde 1 yapıyor benneyaptımki ::bbo: sm_confused:
karencim geçmiş olsun yanlış hatırlaıyorsam bu 2. kalça usg çekiminiz değil mi fisfisfis
şükür bi şey çıkmamış :Saruboceq:
ben de tetanozumu oldum geçen ay kaydirigubbakcemile5
gaydincım izinin hayırlı olsun , güzel vakit geçirirsin oğluşunla ne güzel
kikoş benim kızda 1 haftadir kendi yapamıyor kakasını 2 günde bir fitille yaptırıyoruz.bi çözüm bulursan bana da söyle .
canlar benim kiz da yapamiyordu, Medipol'de dqr a goturduk. bir surup verdi. %100 bitkisel icerikli. oiste anason , nanae ruhu vs vs. eczanede satiliyor. 15 TL.
"Babuline" benim kiz onu kullandiktan sonra duzene girdi. 3-5 gun kullandim sadece.
cccoook ise yaradi. her eczanede yok ama.
slm benim kızzınki doğuştan beri böyle canlarcanim olangazi alamaz ama kolay cikiyor gaz.
ama 2 gun cok ksa fitille yaptirrmak icin. bazen bizim kiz 3 gunde yapiyor ama yapiyor. bence fitile alistirma. kendisi yAapamaz sonra.
hayırlı olsunnnnnslm kızlar nasılsınız benim oğlan gerçekten diş çıkartıyomuş biraz önce doktordan geldik
maşallah serramız sınavını başarıyla vermiş darısı başıma inşallah 1 ay ssonra bizimde flim çekilecek tekrarselam kızlaaarrrr...
slm kızlar nasılsınız benim oğlan gerçekten diş çıkartıyomuş biraz önce doktordan geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?