- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
kızlar bugün bebişim biraz huysuzdu hiç uyuymadı sabahtan beridir saat oldu 4 bkızızm uykudan bayılıyor ama ağlayarak uyanıyor bacaklarını karnına çektim karnını sıvazladım susuyo yine başlıyor bende kızı yıkamayı düşünüyordum kaynana bizde dedim yıkayalım yok yıkama yarın yıkarsın dedi ...(o olmadan eşimle yıkayacakmışım)yarında yıkarım şimdi yıkayalım rahatlasın ık mık dedi ...dedim ben dayanamıyorum yıkayacam dedim artık kalktı kovaya suyu hazırladı bende küvetini falan derken yıkamaya başladık ben kızı tyutuyorum yıkıyorum o sadece su döküyor...kafaya suyu bi boca etti sabunla birlikte kızızn ağızına sabunlu su kaçtı kızın nefesi kesildi ağlıyordu ses gitti sallıyorum nefesi çekiyor veremiyor ay delirecektim hemen ayaklarından aşağı sarkıttım salladım ağlamaya başladı.karının eli ayağına dolandı ben daha fena hemen uykuya geçti...sürekli gidip kontrol ediyorum çok korktum ya feci...
eşime hemen mail attım böyle böyle oldu diye.tamam artık beraber yıkarız kafaya su dökmeyiz elimizle avuçla durularız falan dedi rahatlattı beni....ama çok korktum yaaaa....ben hergün yıkamak istiyorum çocuğu nasıl yıkayacam ne gösteren var ne öğreten....:sinifsinif:
kızlar bugün bebişim biraz huysuzdu hiç uyuymadı sabahtan beridir saat oldu 4 bkızızm uykudan bayılıyor ama ağlayarak uyanıyor bacaklarını karnına çektim karnını sıvazladım susuyo yine başlıyor bende kızı yıkamayı düşünüyordum kaynana bizde dedim yıkayalım yok yıkama yarın yıkarsın dedi ...(o olmadan eşimle yıkayacakmışım)yarında yıkarım şimdi yıkayalım rahatlasın ık mık dedi ...dedim ben dayanamıyorum yıkayacam dedim artık kalktı kovaya suyu hazırladı bende küvetini falan derken yıkamaya başladık ben kızı tyutuyorum yıkıyorum o sadece su döküyor...kafaya suyu bi boca etti sabunla birlikte kızızn ağızına sabunlu su kaçtı kızın nefesi kesildi ağlıyordu ses gitti sallıyorum nefesi çekiyor veremiyor ay delirecektim hemen ayaklarından aşağı sarkıttım salladım ağlamaya başladı.karının eli ayağına dolandı ben daha fena hemen uykuya geçti...sürekli gidip kontrol ediyorum çok korktum ya feci...
eşime hemen mail attım böyle böyle oldu diye.tamam artık beraber yıkarız kafaya su dökmeyiz elimizle avuçla durularız falan dedi rahatlattı beni....ama çok korktum yaaaa....ben hergün yıkamak istiyorum çocuğu nasıl yıkayacam ne gösteren var ne öğreten....:sinifsinif:
arada gel tatlımm kokla kızını ısırcam şimdikkcokacimcoook
tamma dilaracağım bakacağım başaramazsam sen yaparsın benim için dimi
ee ben nar suyunu nerden bulacağım şimdi
demek mevlutu ıstedıgmız zamanda okutabılıyoruz.bunu duymam ıyı oldu sagolasın canım.
memleketten akrabalarım gelıcekte onlar gelınce okutayım istiyorum.
bu arada biricikle ilgili düsüncelerın ıcın cok tesekkur ederız teyzesi.:kedi:a.s.
senin öykünde cok tatlı masallah.
starcım hade gözün aydın canım KV KP ditmişşşşşşşş:lepi:
tabikide emer canım hemde o günler çok yakın eminim Şeniz sen arada dene benceopuyorumnanaktan
kızım uyandııııı öptüm hepiniziiizemuszemus
hurişcim bak bu videolarla bebek banyosunu gösteriyor ama ne kadar yardımcı olur bilemem lavaboda yıkamışlar bebişi bitanesinde yaaakaydirigubbakcemile3
bebek ilk banyosu nasıl yaptırılır video bebek yıkama vidyo bebek ilk banyo vidiyosu
inşallah demetin verdiği videoları izliyorum bend eşu an ....becermek zsorundayız çünkü kızızmı 1 gün yıkamayınca üzzülüyorum yoğurt gibi kokuyo...:sinifsinif:canım öncelıkle cok gecmıs olsn canım.
aynı sorunlar hepımızde var sanırım.
annem henuz bizimle oldugu ıcın pek endıselenmıyordum ama annem hafta ıcı gıdecek sımdıden kara kara düşünmeye basladım.gecen hafta benım kaynanada bıze geldıgınde oglusu yıkamaya basladık.kadıncocugun kafasını oyle bır tuttu kı,bebegım aglamaya basladı.hemen kendı annemı cagırdım geldı guzelce yıkadık.
sanırım butun kayınvalıdeler aynı.lülülülülülühem birsey beceremezler hemde süreklı konusurlar.klava:
biz annemle önce bebegin bacaklarına su dokuyoruz,vucudunu köpüklüyoruz.
sonra sırtını cevırıp sırtını köpükleyip duruluyoruz.
en son kafasını sampuanlıyoruz.sampuanı elıme dokup bıraz köpürtüyorum sonrasında kafasına sürüyorum.bu arada annem bebegı sırt üstü cevırıyor,basını hafıfce egıyoruz kulagına su kacmasın dıye.kulaklarını elımızle hafıfce kapatırıyoruz.
sende öyle dene bakalım canım.bende bu haftadan sonra esımle yıkayacam bakalım becerebılcekmıyım.fisfisfis
söyledim senin çocuklarını kim yıkadı dedim.benim çocuğum 18 yaşında unuttum diyo gülerek....bişey olmaz sürekli kaka yapıyor zaten hemen atar vücudundan diyo...ay çok geçmiş olsun.sinir oldum valla ne biçim insanlar ya hiç mi çocuk yıkamadı sanki kendi oğlunu kim yıkamış kötükedihüso
yıka yıka hergün benim ev akşama kadar güneş pişiyo çocuk...tam cevap yazıcam benim paşam bastı yaygarayı , hemen kaçtım o yüzden ..
çokkkkkkkkk geçmiş olsun canım , ya o kadın hayatında hiç mi bebek yıkamamış , şaldırşuldur su mu dökülür bebeğin kafasından :mymeka:
biz de bugün yıkıycaz ve 2. yıkanışı olacak göbeği düşeli beri . bundan sonra hergün yıkarız artık , KV gitti ya kaydirigubbakcemile2
bizde artık eşimle yıkıycaz bakalım videoyu izleyelim şimdi geldi yanıma beraber izleyip bakıcaz çaresine ....hurişcim eğer bacaklarını karnına çekiyorsa ya da karnını sıvazlayınca susuyorsa karnı ağrıyordur miniğin gaz sancısıdır büyük ihtimalle canım :sinifsinif:
kayınvaldene gelince ne beceriksiz kadınmış o yaaa
biz kızımı bir kere annemle yıkadık sonra eşimle yıkıyoruz o su döküyor ben hem tutuyorum hem yıkıyorum.
canım önce rosemin de dediği gibi bebişin vücudunu iyice yıka annesi
başını sona bırak
başını şampuanlayıp yıkadıktan sonra bebeği ters tut elini bebeğin kafasının üstüne koy eşin azcık suyu yavaşça senin elinin üstüne döksün sende su dökülür dökülmez yüzünü sıvazla ki ağzına burnuna kaçmasın su bu işlemi başı durulanıncaya kadar devam ettir en son tekrar vücuduna suyu dök ve hemen havluya sar canım.Hiç korkma sen o beceriksiz kadından daha iyi yıkarsın kesinŞeniz
teşekkür ederim demetim saol canım ya ....kaydirigubbakcemile5tabikide emer canım hemde o günler çok yakın eminim Şeniz sen arada dene benceopuyorumnanaktan
kızım uyandııııı öptüm hepiniziiizemuszemus
hurişcim bak bu videolarla bebek banyosunu gösteriyor ama ne kadar yardımcı olur bilemem lavaboda yıkamışlar bebişi bitanesinde yaaakaydirigubbakcemile3
bebek ilk banyosu nasıl yaptırılır video bebek yıkama vidyo bebek ilk banyo vidiyosu
çok şükür iyiyiz canım dün yarı kırkımız çıktı büyüyoruzzz:teytey:
oyy kıyamam arasıma belkide fazla geldi mama canım mama kullanmadığımız için bilemiyorum:sm_confused:
dün kızımın dilinde beyazlık görük pamukçuk olmuş anneannesi karbonatlı suyla sileyim dedi dedim benim yanımda yapma sonra beni çağırdılar ayy bi baktım yavrum nasıl öğürüyomafoldumben 5 dk sürekli tükürdü uzun bi zaman memişi de almadı:sinifsinif: çok korktum bende çokkk:gitme:
derincim maşallahhhh nazımızaaaa kocaman abla olmuşşşş:asigim:
acaba biz ne kaa olduk kontrole gidicez o zaman görücez inşl.
hüzün hoşgeldin çınarımız nasıl
* evvelsi gece kızımın göbeği düştü,çok sevinçliyim yalnız bişey fark ettim acaba alakası varmı...hergün emzirirken göğüsümü biraz sıkıp ucuna süt getirip öyle veriyordum kızızmın ağızına sütüm sarıydı...göbeğinin düştüğügecenin sabahı sütüm bem beyaz olmuştu....alakası varmı acaba göbek düşene kadar sarı aynı gün beyaza döndü....delikafadulden.göbeği düşmeyen varsa takip etsin bakalım aynısı oluyormu...ama kimse kalmadı heralde göbek düşmeyen....kaydirigubbakcemile5
* bu sabah feci bir titremeyle uyandım üzerime örtüyü zor aldım çok fena titredim ya kokrtum kendi kendime noluyo diye...:sm_confused:
çok şükür iyiyiz canım dün yarı kırkımız çıktı büyüyoruzzz:teytey:
oyy kıyamam arasıma belkide fazla geldi mama canım mama kullanmadığımız için bilemiyorum:sm_confused:
dün kızımın dilinde beyazlık görük pamukçuk olmuş anneannesi karbonatlı suyla sileyim dedi dedim benim yanımda yapma sonra beni çağırdılar ayy bi baktım yavrum nasıl öğürüyomafoldumben 5 dk sürekli tükürdü uzun bi zaman memişi de almadı:sinifsinif: çok korktum bende çokkk:gitme:
derincim maşallahhhh nazımızaaaa kocaman abla olmuşşşş:asigim:
acaba biz ne kaa olduk kontrole gidicez o zaman görücez inşl.
hüzün hoşgeldin çınarımız nasıl
kızlar sız bıberon verıyormusunuz ben vermıyorum alısmasın dıye. bır de hıc kısa kollu falan gıydırmıyorum. hep ustu ortuk yatırıyorum. 20 gunluk daha. bazen yanıyprmudur dıye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?