- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.021
canım izmirdesin demi benim memleketim havasını suyunu özledim vallasenağlama
86 kilo oldum burcucuğum ve tek başımayım kendimi anlatmak değil maksadım kimse bir olamaz ama beterin beteri var die söylüyorum...yerimseniben
evet canım şükrü beye gidiyorum. bence de çok iyi bir doktor. ben yaklaşık 40 gündür izmirde annemin yanındaydım. iki gün önce döndüm. ama hiç gelmek istemedim. burada yanlız kalıyorum. vücut olarak iyi değilim. sütüm tamamen kesildi. bebeğim sadece mama ile besleniyor. bu yüzden de bir ay sonra ek gıdalarımız başlayacak. emziremediğim için bütün kilolarım duruyor. o da bel ağrısına neden oluyor. bir de bu aralar canım çok fazla sigara istiyor. sanırım sıkıntı ve stresten kaynaklanıyor. umarım başlamam ama kendime hiç güvenmiyorum. moral bozukluğu beni kötü yola sevk ediyor. bebeğimden önce çok içiyordum. emzire bilseydim kesinlikle başlamayacaktım. ama emzirememek benim moralimi çok bozdu. hala da üzülüyorum.
ewet canım rotavürüs 142 tl geçen ay verdik yapıldı bu ay bidahay mış...
Hımmm, o zaman bigün rezene yapiim bigün papatya bigünde gece çayından yapıp veririm.Sağol ilsucum opuyorumnanaktan
oh oh mis gibi o çaylar sende iç hehee
Siz bu kadar az uykuyla nasıl duruyosunuz ya valla maşallah diyorum.Dün akşam çok uykum vardı ama oğluşum babasının göğsünde uyuyunca işlerimi halletmek istedim,iyide oldu gece yarımda yattım sııık sık uyandık tabi sabah 7de kalktık ve ben leyla gibiyim şu anda.Bu akşam oğluşum uyuduğu gibi uyurum sanırım dayanamıyorum uykusuzluğa.Çok isterdim şöyle 4-5 saat uyku bana yetsin kalktığımda enerjik olayım öyle olsa insan her işini halleder ama nerdeeeeee
İpek'e de geçmiş olsun canım bizede peditus yazdı bugün, ishal aşısı dediğiniz rotavirüs mü oluyor? Biz olmadık eğer oysa
slm kızlar
sizin bebekler gece kaç defa uyanıyo
aynı ipekte böyle çiçekciğim sanki onu anlatmışsın bizim gaz muhabbetimiz bitti çok şükür...Slm canım, benimki gece yatmasına bağlı olarak uyanıyo diyebilirim.Eğer erken uyursa mesela 9 gibi saat 1de uyanır karnını doyurur uyur,sonra sabaha karşı 5 gibi tekrar uyanır ve en son 8de kalkar artık.İşe başladığımdan beri güzel gidiyoruz panik yaptırmıyo bana yani ağlayarak maşallah diyim.1 saat içinde onu ve kendimi hazırlıyorum ama eğlenerek acele acele değil.
Bazende huysuzluğu tutuyo yada gazı oluyo 2 saatte bir uyanıyo kucağıma alıp pişpişliyorum yine uyuyo
hayırlı olsun canım çok sevindim valla.darısı başımızaaa:lepi:slm kızlar nasılsınız benim oğlan gerçekten diş çıkartıyomuş biraz önce doktordan geldik
maşallah serraya sanada maşallah tetenoz bittimi devamı varmıymış bende vurulcam yakında çok ağrı yapıyor bende ya 3 gün o tarafıma yatamıyorum...selam kızlaaarrrr...
bugun serranın kalca usg si cekildi vee sukur ki sorun yok hersey ok..
amatist senn dedigin cebemexin damlayı dr a sordum genta ile basla dedi..o biraz agır ilerde kullanabilir dedi..ve serra 62 cm 6300 gr geldi..ayrıca ben bugun tetanoz asısı vuruldum saglık ocagında..
gozlerimse sukur iileşmeye başladı..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay hiç güleceğim yoktu kaynanayı şişme yatakta hayal ettim kiloluysa bide....top gibi seke seke pat yereee...rahat değildir kız o delikafaduldensırnaşık şey:teytey:EVINDE SISME YATAK KULLANA VAR MI? BENIM KAYINVALIDE GELIYOR.
yun yataklari vardi esimin evinde. ABD den gelince hepsini depoya kaldirdim, goturmeyi reddediyor da. simdi o yun yataklari geri cikarmayacagim. oturma odasinda cekyatlarim var ama orada yatarsa biz rahat edemeyiz, o odada otururyoruz sonucta. sisme yatak alacagim. marka onerisi ltf.
maşallah son güneşlerin bu güzel havaların tadını çıkarın yavrukuşunlaa 2 aya yakın zamanın var ohhhhKıslar çok mutluyum patronumu aradım ücretsiz izin istedim 1,5 ay verdi aralık başına kadar oğluşumun yanındayım:lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
hayırlı olsun hadi bakalım önce hangi meleğimizin dişleri pırtlayacak kaydirigubbakcemile3:lepi:ewet kımsecıkler yoık
huriş kız sanırım benım oğlannda dişlerı cıkıyorrr
beyazbeyaz ıkı nokta var ellerını sokup duruyorduda ben alısknlık edındı dıye dusunuyordum bgn farkettık gamzeyle
9-10 ay die biliyorum ...bebeklerin kaç aydan sonra basmasına izin veriliyor
slm kızlar bugün işte ilk günümdü 2 buçukta çıktım çok şükür iyiydi kızımda annemde sorun çıkarmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?