2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

uyumuyor paşam ve gittgide huysuzlaşıyor , kaçıyorum o yüzden ben , biraz kucakta gezdireyim ..

86 kilo oldum burcucuğum ve tek başımayım kendimi anlatmak değil maksadım kimse bir olamaz ama beterin beteri var die söylüyorum...yerimseniben
kilo konusunu hem takma, ben emziriyorum da noluyo inanma öyle bişey yok hiç verdiğim yok üstüne 2 kilo aldım spora başladım....:dilcikar:
sütün kousunda yapacak bişey yok yani yoksa yoktur mamalarda anne sütüne yakın hem düşünsene çok eskiden mamada yokmuş anneler sütü kesilince mecbur inek sütü içiriyorlarmış..şimdiki mamalar bi harika anne sütüne yakın besleyici ya inek sütü içirmek zorunda kalsaydın..fisfisfismirmirmirmir.
sigara konusunda bişey diyemem emzirmiyorsun tamam ,sağlığınıda insanın gözü görmüyor morali bozulduğunda oda tamam; ama ya oğluşuna nasıl yaklaşacaksın sigara içerken kokacaksın anne pis kokuyorsun yaklaşma diyemeyecek üstelik senin o mis ten kokunu alamayacak her sigara kokana anne gibi sarılacak....mafoldumben

ewet canım rotavürüs 142 tl geçen ay verdik yapıldı bu ay bidahay mış...
uyku konusuna gelince bilmiyorum ya tabniki uykusuzluk oluyor ama dayanıyor nsan bi şekilde hehe

slm kızlar
sizin bebekler gece kaç defa uyanıyo
aynı ipekte böyle çiçekciğim sanki onu anlatmışsın bizim gaz muhabbetimiz bitti çok şükür...

slm kızlar nasılsınız benim oğlan gerçekten diş çıkartıyomuş biraz önce doktordan geldik
hayırlı olsun canım çok sevindim valla.darısı başımızaaa:lepi:

maşallah serraya sanada maşallah tetenoz bittimi devamı varmıymış bende vurulcam yakında çok ağrı yapıyor bende ya 3 gün o tarafıma yatamıyorum...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay hiç güleceğim yoktu kaynanayı şişme yatakta hayal ettim kiloluysa bide....top gibi seke seke pat yereee...rahat değildir kız o delikafaduldensırnaşık şey:teytey:
Kıslar çok mutluyum patronumu aradım ücretsiz izin istedim 1,5 ay verdi aralık başına kadar oğluşumun yanındayım:lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis
maşallah son güneşlerin bu güzel havaların tadını çıkarın yavrukuşunlaa 2 aya yakın zamanın var ohhhh

kuzucugum 60 günlük bugün itibari ileopuyorumnanaktan dr kontrolü kilo 5 410gr boy 58 baş çevresi 38gelişim iyi dedi dr umarı şütüm hep böyle yeter kuzucuma ben tombiş olmasını çok isterim bayılırım tombiş bebeklere aşımız perşembe günü ahh bi atlatsak onuda

bu akşam topik sakin ben hala uyuyamadım kızlar sabahtan beri çok uykusuzum kızızm gece uykusuna yatarsa uyuyacağım inşallah...öpüldünüzzz...

ewet kımsecıkler yoık
huriş kız sanırım benım oğlannda dişlerı cıkıyorrr
beyazbeyaz ıkı nokta var ellerını sokup duruyorduda ben alısknlık edındı dıye dusunuyordum bgn farkettık gamzeyle

hayırlı olsun hadi bakalım önce hangi meleğimizin dişleri pırtlayacak kaydirigubbakcemile3:lepi:

bebeklerin kaç aydan sonra basmasına izin veriliyor
9-10 ay die biliyorum ...

slm kızlar bugün işte ilk günümdü 2 buçukta çıktım çok şükür iyiydi kızımda annemde sorun çıkarmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…