2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

herkes merhaba demiş sonra kaçmış ben de diyim , neyim eksik ayol naniknanikkaydirigubbakcemile3
hmm , onlinesınız ama nirrrrdesiniz bakiiim kaydirigubbakcemile

aaa yeni dikkatimi çekti , şu sağ köşede mesaj sayısı , ruh halim edikdüdüğün altında küçük küçük resimler var , onları nasıl ekliyoruz yerimseniben

huuuuuuuu 8 kayıtlı kullanıcı + 3 misafir , hadi isafirler yazamıyo , beni de çıkar kalan 7 kayıtlı kullanıcııııııı
iyice kendin çal kendin oyna oldum burda , niye yazmıyonuz bakiim klava:

starcım cnm oğlun kzımın cok hosuna gıtmıs anne bu bebek cok tatlı cıkmıs dıyor

ay yerim ben o fıstığıııııııııııııııı delikafadulden Şeniz
o da çok şeker çıkmış profildeki resminde , ne güzel gülmüş .. hayat hep güldürsün yüzünü inşallah :Saruboceq:

starcım ya kızım taktı bu gece sana anne ne dıyo bu bebeğin annesı ole sızı doverımmı dıyo dıyor
huri ipegi alcakmısız bız gamze ole dıyor gelsın dıyor kıyafetlerımı ya alırsa dıyo heheheh yok o bebek dedım kız dedım ya hemen kıyafetlerımı alırsa dıyor hehehhe

amın cnm amın hepımızın cocuklarını ınsallah
gamzemı ben hıc kızgın yuzlu gormedım 5, yasında hep guleryuzlu ınsallah omru oldukca hep guler(amin)

dövülür mü bu fıstık yaaa , kıyamam ona bennn , annesi koooocaman öp benim yerime prenses gamzeyi :asigim:Şeniz

bugün izmir çok sıcaktı ya .. şimdi bile cam açık oturuyoruz , hatta pc nin olduğu masa tam cam kenarı ama yine sıcak yine sıcak :bbo:

alır tabi niye almıyormuş..o şimdiden cadaloz görümceliğemi soyunmuş yani...görümce körkepçe derler klava:

amın cnm amın hepımızın cocuklarını ınsallah
gamzemı ben hıc kızgın yuzlu gormedım 5, yasında hep guleryuzlu ınsallah omru oldukca hep guler(amin)
amiiinnnn

dövülür mü bu fıstık yaaa , kıyamam ona bennn , annesi koooocaman öp benim yerime prenses gamzeyi :asigim:Şeniz
sen öyle oklava merdane sallarsan öyle der tabi çocukklava: sırnaşık şey:dance:

iyi geceler kızlar...ben kısa bir tatilin ardından burdayım...çok iyi geldi tatil valla...Kızımla ilgilenmekten havuza pek giremedim ama yine de çok mutlu oldum...Eee sizler nasılsınız bakalım...

oyy hüzünle ece de burdaymısssŞeniz

hoşgeldiniz kızlar nasılsınız kuzular nasılllopuyorumnanaktan

iyi geceler kızlar...ben kısa bir tatilin ardından burdayım...çok iyi geldi tatil valla...Kızımla ilgilenmekten havuza pek giremedim ama yine de çok mutlu oldum...Eee sizler nasılsınız bakalım...

ohhhh ne iyi yapmışsınızz

bende hiç aklımda yokken gittim bir kere girdim denize ama değdiiiiiii

.
çok büyük değişiklik oluyor valla canım

bize gelince iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok

geldim bidenemmmmm
özellere cvp verdim anca geldimmmmmzemuszemusopuyorumnanaktan

naber canım yaa ne bu hergün misafir çok yoruyorlar seniiiii klava:

ben gidemiyorum geliyolar :) bugün keyfim yerindeydi sevdiğim kafa dengi bi arkadaşım geldi otur bi güzel 12 de geldi 6 da gitti kaynaştık 2 ay olmuştu görüşmeyelizemuszemus

hoşgeldin canım opuyorumnanaktanne güzel rahatlamışsındır biraz benimde okadar ihtiyacım varki tatileee:gitme:

iyi geceler kızlar
arayı fazla actım gelemıyorum artık sık sık
hem çınarın kolik sorunu hemde mısafırım var

nasılsınız bebişler nasıl_?:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…