- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.041
starcım cnm oğlun kzımın cok hosuna gıtmıs anne bu bebek cok tatlı cıkmıs dıyor
ay yerim ben o fıstığıııııııııııııııı delikafadulden Şeniz
o da çok şeker çıkmış profildeki resminde , ne güzel gülmüş .. hayat hep güldürsün yüzünü inşallah :Saruboceq:
starcım ya kızım taktı bu gece sana anne ne dıyo bu bebeğin annesı ole sızı doverımmı dıyo dıyor
huri ipegi alcakmısız bız gamze ole dıyor gelsın dıyor kıyafetlerımı ya alırsa dıyo heheheh yok o bebek dedım kız dedım ya hemen kıyafetlerımı alırsa dıyor hehehhe
alır tabi niye almıyormuş..o şimdiden cadaloz görümceliğemi soyunmuş yani...görümce körkepçe derlerstarcım ya kızım taktı bu gece sana anne ne dıyo bu bebeğin annesı ole sızı doverımmı dıyo dıyor
huri ipegi alcakmısız bız gamze ole dıyor gelsın dıyor kıyafetlerımı ya alırsa dıyo heheheh yok o bebek dedım kız dedım ya hemen kıyafetlerımı alırsa dıyor hehehhe
amiiinnnnamın cnm amın hepımızın cocuklarını ınsallah
gamzemı ben hıc kızgın yuzlu gormedım 5, yasında hep guleryuzlu ınsallah omru oldukca hep guler(amin)
sen öyle oklava merdane sallarsan öyle der tabi çocukdövülür mü bu fıstık yaaa , kıyamam ona bennn , annesi koooocaman öp benim yerime prenses gamzeyi :asigim:Şeniz
demetimm nire gittinnnnnn:hulya:
iyi geceler kızlar...ben kısa bir tatilin ardından burdayım...çok iyi geldi tatil valla...Kızımla ilgilenmekten havuza pek giremedim ama yine de çok mutlu oldum...Eee sizler nasılsınız bakalım...
geldim bidenemmmmm
özellere cvp verdim anca geldimmmmmzemuszemusopuyorumnanaktan
naber canım yaa ne bu hergün misafir çok yoruyorlar seniiiiiklava:
iyi geceler kızlar...ben kısa bir tatilin ardından burdayım...çok iyi geldi tatil valla...Kızımla ilgilenmekten havuza pek giremedim ama yine de çok mutlu oldum...Eee sizler nasılsınız bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?