2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

oyy hüzünle ece de burdaymısssŞeniz

hoşgeldiniz kızlar nasılsınız kuzular nasılllopuyorumnanaktan
hoşbuldum tatlım iyiyim çok şükür kızım da iyi ama biraz huzursuz sanki diş çıkarıyor..elimle kontrol ettim bir sertlik var haftaya doktora gidecez bakalım gerçekten öyle mi?Çok erken dimi bu ayın 15 de 3 aylık olacak...

ohhhh ne iyi yapmışsınızz

bende hiç aklımda yokken gittim bir kere girdim denize ama değdiiiiiii

.
çok büyük değişiklik oluyor valla canım

bize gelince iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok
evet canım çok iyi geldi...Biz de plan yapmadan gittik..Önceden plan yapınca hep bişey çıkıyodu kalıyordu tatil...Öykü Zehra nasıl çok tatlı olmuş yaaa öp benim için onu...
hoşgeldin canım opuyorumnanaktanne güzel rahatlamışsındır biraz benimde okadar ihtiyacım varki tatileee:gitme:
hoşbuldum tatlım...3 gündü ama gerçekten çok rahatladım...insanın ihtiyacı oluyor...doğum yapınca zaten eve kapandın...sen de inşaallah yakın zamanda gidersin canımm...
iyi geceler kızlar
arayı fazla actım gelemıyorum artık sık sık
hem çınarın kolik sorunu hemde mısafırım var

nasılsınız bebişler nasıl_?:1hug:
hoşgeldin canım..geçmiş olsun inşaallah Çınarın koliği geçer

Son düzenleme:

inşallahh canım ben bu gidişle rüyamda görürüm tatilii
gecmedı dılos sabırsızlıkla beklıyoruz insallah gececek:gitme:
sen nasılsın eylül nasıl?

sağol canımm çok şükür iyiyim eylülde iyi agucuklar öylee bi sırnaşıkki bensiz 1 dakka durmuyo beni görcek gözünün önünde ben nere o da benlee :)

sen nasılsın canım çınarda uslu olacak yakında inşallahh:Saruboceq:

demetimm seen nerdeydin bakalım neler yaptınnzemuszemus

ohhh ne iyi etmişsinizzzz
valla kafa dengi olunca zaten insan yorulmuyor bile

biz kızımla bugün 2 de uyandıkkkakannehir
aralarda emişerek tabikide
sonra alt-üst değiş falan derken saat 2 30 du oturma odasına geçtiğimiz
kendime kahvaltı hazırladım tepsiye kızımıda ayağıma aldım geçtim tv başına
tam kahvaltım bitti işe girişicem zil çaldı
bide bakarım kiiiakannehirkonuşmadığım bi akrabamız var oakannehir:umursamaz:
bi an kapıyı açmadan dındum kaldım
ee sonra mecbur evime gelmiş açtım tabi buyur ettim
ev de akşamdan kalmakaydirigubbakcemile3
bebek görmeye gelmişler ne yüzle geldiysekaydirigubbakcemile

neyyyyyyyyseee akşama kadar oturdu
allahtan kızıyla gelmiş ben kızıyla konustum genelde
anlatmaya kalksam uzun sürer aradaki olanları
akşam bunlar gitti e tabi ben yemek derdine düştüm
eşim aradı bilmem kimler gelecekmiş akşama diyeakannehir

haydaaa haydi bi telaş daha apar topar yemeği yedik onlarda geldi 11 30 du gittiler ama yorulmuşum bende tabi

iyi geceler kızlar
arayı fazla actım gelemıyorum artık sık sık
hem çınarın kolik sorunu hemde mısafırım var

nasılsınız bebişler nasıl_?:1hug:

canım hoşgeldin
artık yavaş yavaş düzelmesi gereki çınarın koliği hiç mi azalma yok
kıyamam ben ona yaaa

canım dişin zamanı yok ki
biraz ırsi bu diş olayı
mesela benim anca yaşımda çıkmış ilk dişim o da iğnelerle
oğlumun da tam yaşında çıktı
hatta o kadar endişelendim ki doktor kızdı bana sen hiç anadan dişsiz kalan birini gördün mü diyekaydirigubbakcemile3

geçen eşim dediki bebeklerden kan almaya çıkmış yeni doğanlardan
bi baktım diyo bebeğin ağzında bişey var
inceledim baktım diyo dişşşşakannehir
bebek dişiyle doğmuşşşşş:1shok:
bende bunu duyunca şok oldum ayy insan korkar valla dişli doğan bebekaydirigubbakcemile3
inşallah az sıkıntıyla atlatırsınız canım diş olayını

bende uyumuyorum kız erken uyudu heran meme için kalkabilir uykum bölünmesin diye yatmıyorum:ecrin_bebek:

kız uyansın kaçıcan heelmaz:kaydirigubbakcemilelülülülülülü

misafiri severimde habersiz geleni hiç sevmem heleki sen bebeklisin evin toplu olur olmazz zaten sevmediğin biride olursa vakit hiç geçmez yanlarındaaa:umursamaz:

eşinde az değil bi bahane bulsaydı keşke:)

uyku gözümden akıyo sabah 7 de kalktım halen ayaktayım:bbo:

dişin zamanı yok da canım heni erken çıkınca sağlam olmaz falan diyolar...sizin de baya geç çıkmış dişler...dişli bebek ayy gerçekten korkulur valla..inşaallah az sıkıntıyla geçer diş olayı..:çok üzgünüm:

evet canım plan yaptın mi illaki bi engel çıkıyo
teşekkür ederiz teyzesi çok çabuk büyüyorlar valla gözümüzün önünde
ayy ben hem büyüsün istiyorum ama hem de bu süreç benim için yavaş geçsin istiyorum çünkü gerçekten çok çabuk büyüyorlar herr anını içime sindirmek istiyorum bu günlerininnn
sizlerde göreceksiniz inşallah nasıl büyüyorlar ne çabuk büyüyorlar insan anlamıyor

diloşum öykü zehram da aynı eylül gibi yapışık geziyoz valla nerdeyse wc e de götürecem o kadar yani 1 dk durmuyo bensiz
birde artık yabancı bilmeye başladı alışkın olmadığı biri alınca hemen alt dudağını büküyo başlıyo ağlamaya kı9yamam ben yaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3

ne yapıcam tatlım valla kız kucağımda her an iş güç hak getire ben de tadınıçıkartıyorummkaydirigubbakcemile3

kızlar benden size tavsiye
ben oğlumda çok hata ettim
hem çocuk baktım hem her işimi yaptım hem çok misafir ağırladım ama nasıl yaptım gelinde bana sorun
çocuğumu çok ihmal ederek
şimdi işi gücü son plana atıyorum kızım ve oğlum öncelikli
kızımı hiç ağlatmıyorum
2. çocukta insan gerçekten çok tecrübeyle çok daha stressiz ve rahat büyütüyor

aynen ben de canım habersiz gelen misafiri hiç sevmem...bi tel açıp müsaitsen geliyoruz demek zor sanki:dilcikar:canım sen yatsana yoksa daha çok yorulacan...

kızlar işte yaramaz çınar

allahım bunee böylee yakışıklıya bak helee maşallahh canım yaa hüzün bu sana çok benziyo canımmopuyorumnanaktan

demetim ececim hüzücüm iyi geceler kızlar beniki mıkırdanıyo uykusu açılmadan emzireyim yatayım iyi geceler öptüm hepini ve kuzucuklarıııopuyorumnanaktan

ayy mektup gibi oldu hehehhkaydirigubbakcemile3

canım cok tesekkur ederız :)
evet herkez bana cok benzetıyo gercekten kaydirigubbakcemile3

sanada ıyı geceler canım allah rahatlık versın:1hug:

canım benim ilk bebeğim ama bana göre de çabuk büyüyor her anının tadını çıkarmak istiyorum...Herkes kızıyor bana hiç gelmiyorsun diye kızımla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum...işe ben nasıl başlayacam kızımı bırakamam gibi geliyor...işi bıraksam bir türlü bırakmasam bir türlü o kadar okudum çalışmasam olmaz diyorum...Sonra kızımın kimseye bırakamam kendim büyütmek her anında yanında olmak isityorum....ne yapsam ben yaaa:sinifsinif:

uyumamak için direnıyor
maşallah canım oğluşuna değişmiş baya...

iyi geceler canım..Allah rahatlık versin..Öp Eylülü benim için...
maşşallah bu ne yakışıklılık öyle...

aynen ben de canım habersiz gelen misafiri hiç sevmem...bi tel açıp müsaitsen geliyoruz demek zor sanki:dilcikar:canım sen yatsana yoksa daha çok yorulacan...

aynennnn:umursamaz:

uyumamak için direnıyor

oyyy neresi yaramaz bununnn iftira etme çınarımızaaalmaz:
maşallah canım yaaa kocaman olmuş çok tatlıııı

iyi geceler canım yat dinlen çok erken kalmışsınopuyorumnanaktan

Rabbim korusun bu küçük adamı çokkkkk tatlı

ececimm sakın işini bırakma canım ne zorluklarla meslek sahibi olunuyor
tabiki kızının her anını görmek istersin ama unutma ki sen çalıştığında kızının her türlü ihtiyacını daha rahat alabileceksin emin ol yarın öbür gün çok pişman olursun bırakırsan ki ben çokkkk pişman olmuştummmmm
her anında yanındaydım oğlumun ama yinede nasıl geçti anlamadım şimdi kocaman adam oldu

herkesin uykusu geldi galiba kimse kalmamışş

bu gece hafsa ve kikoş da yoklar acaba pikaçu mu kovalıyolar kaydirigubbakcemile3

bende yatsam çok iyi olurrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…