2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

evet canım gerçekten çok zorlukla meslek sahibi oldum iki lise okudum sonra üniversiteyi kazandım....üniversite bitince kpss az uğraşmadım ama kızım olunca her şey çok farklı oldu...Eşimin işi de gayet iyi her şeyimiz var çok şükür...Tabiki yarının ne getireceği belli olmaz insanının bir işi olmalı....

çok tesekkur ederız teyzeleri buyudu artık yarın tam 3 aylık oluyoruz
allahım korusun yavrularımızı ıyıkı hayatımızdalar:Saruboceq:

herkesin uykusu geldi galiba kimse kalmamışş

bu gece hafsa ve kikoş da yoklar acaba pikaçu mu kovalıyolar kaydirigubbakcemile3

bende yatsam çok iyi olurrrrrrrrrr
galiba öyle canım benim de geldi uykum..bu pikaçu nedir yaa anlamadım ben bir türlü...

kesinlikle canım

çok tesekkur ederız teyzeleri buyudu artık yarın tam 3 aylık oluyoruz
allahım korusun yavrularımızı ıyıkı hayatımızdalar:Saruboceq:

maşallah çınara

galiba öyle canım benim de geldi uykum..bu pikaçu nedir yaa anlamadım ben bir türlü...

pikaçu ayıp bişi demek:roflol:
kızlardan biri demişti kimdi unuttum ama o işin adı pikaçu kovalamak olarak kaldı:roflol:

iyi geceler tatlım bende birazdan yatıcam kızım da uyanır emişir uyuruzz
berrağımı öp benim için gıdışından emiŞeniz

demek ayıp bişi demek yeni bişey öğrenmiş oldum:roflol:sana da iyi geceler canım...Berrağı şimdi öpücem gıdışından sen Öykü Zehra'yı öp gıdışından az önce albümde gördüm çok tatlı olmuş gıdışı...Şeniz

YOK DEMETCİM BİZİM PKAÇULAR TAAAA BAHARA KALDI
canım sıkkın topiğe giresim gelmiyo

kikoşum üzme beni neyin var yaa

teşekkürler teyzesi öperim tabiiiiiiiiiiiŞeniz

canım cok tesekkur ederım allahım korusun meleklerımızı
gözumuzun önunde cabucak buyuyuverıyorlar bır anda:gitme:

hüzün hayırdır benimle ilgili bi sıkıntın mı var hiçbir yazdığıma cvp vermiyorsun hani bileyimde ona göre bende yazmam canım merak etme yani:umursamaz:

topikte artık eskisi gibi değil
sanki guruplaşmalar olmuş
eskiden herkezle görüşür paylaşırdı şimdi herlez kendi istedikleriyle konuşur olmuş
bu benim dikkatimi 3 gündür çekiyoooo
diceksinizki herkez herkezle konuşmak zorunda değil evet
ama bariz bi şekilde bunu belli ede ede yapmakta ayıp bence burası bi paylaşım sitesi canım ona sıkıldı valla

olurmu demetcım öyle sey ınankı hıc farketmedım sakın öyle seyler gecırme aklından benım sana karsı aslaaaaa art bır dusuncem olmaz ben senı cok sevıyorum canım benım:1hugpuyorumnanaktanŞeniz

Amaaannn Kikoş sen de ne takıyorsun kafana. Bırak herkes istediği gibi takılsın.
Ben senle konuşurum başkasına da pas vermemkaydirigubbakcemile3

kızlar saçmalamayın yaaaaa nerden cıktı bu sımdı vallahı hıc dıkkat etmedım yani böyle dusunmenıze çok üüldüm
kırk yılda bır geldım muhabbet etmeye fırsatım oldu aşk olsun yanısenağlama

Neyse bu gece topik limoni. Ben de yatayım artık.
Herkese iyi geceler. Bu arada albümümü yeniledim. Bakmak isteyenlere duyrulur.
Bakarsanız maşallah demeyi unutmayın ama heeee

gnydn kızlar
ya oglusuma sanırım gecıyor hastalığım
heemen acılen neler yapabılırım ????
nane lımon olmas sanırım deılmı olurmu kıslar ıhlamur vereyım bıraz ????
tıkandı azcık bu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…