- 13 Şubat 2009
- 4.851
- 1.439
- 773
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.081
evet canım gerçekten çok zorlukla meslek sahibi oldum iki lise okudum sonra üniversiteyi kazandım....üniversite bitince kpss az uğraşmadım ama kızım olunca her şey çok farklı oldu...Eşimin işi de gayet iyi her şeyimiz var çok şükür...Tabiki yarının ne getireceği belli olmaz insanının bir işi olmalı....ececimm sakın işini bırakma canım ne zorluklarla meslek sahibi olunuyor
tabiki kızının her anını görmek istersin ama unutma ki sen çalıştığında kızının her türlü ihtiyacını daha rahat alabileceksin emin ol yarın öbür gün çok pişman olursun bırakırsan ki ben çokkkk pişman olmuştummmmm
her anında yanındaydım oğlumun ama yinede nasıl geçti anlamadım şimdi kocaman adam oldu
galiba öyle canım benim de geldi uykum..bu pikaçu nedir yaa anlamadım ben bir türlü...herkesin uykusu geldi galiba kimse kalmamışş
bu gece hafsa ve kikoş da yoklar acaba pikaçu mu kovalıyolar kaydirigubbakcemile3
bende yatsam çok iyi olurrrrrrrrrr
evet canım gerçekten çok zorlukla meslek sahibi oldum iki lise okudum sonra üniversiteyi kazandım....üniversite bitince kpss az uğraşmadım ama kızım olunca her şey çok farklı oldu...Eşimin işi de gayet iyi her şeyimiz var çok şükür...Tabiki yarının ne getireceği belli olmaz insanının bir işi olmalı....
çok tesekkur ederız teyzeleri buyudu artık yarın tam 3 aylık oluyoruz
allahım korusun yavrularımızı ıyıkı hayatımızdalar:Saruboceq:
galiba öyle canım benim de geldi uykum..bu pikaçu nedir yaa anlamadım ben bir türlü...
kızlar işte yaramaz çınar
uyumamak için direnıyor
:asigim:
demek ayıp bişi demek yeni bişey öğrenmiş oldum:roflol:sana da iyi geceler canım...Berrağı şimdi öpücem gıdışından sen Öykü Zehra'yı öp gıdışından az önce albümde gördüm çok tatlı olmuş gıdışı...Şenizpikaçu ayıp bişi demek:roflol:
kızlardan biri demişti kimdi unuttum ama o işin adı pikaçu kovalamak olarak kaldı:roflol:
iyi geceler tatlım bende birazdan yatıcam kızım da uyanır emişir uyuruzz
berrağımı öp benim için gıdışından emiŞeniz
Bebişlerden pikaçuya fırsat yok yaniii:jeyyar:canım neden sıkkın canın..biri mi üzdü seni....YOK DEMETCİM BİZİM PKAÇULAR TAAAA BAHARA KALDI
canım sıkkın topiğe giresim gelmiyo
MAŞALLAH
KOCAMAN PAŞA OLMUŞ BU ANNESİİİİİİİ ya hakkaten ÇOK TATLIIII MAŞALLAH
YOK DEMETCİM BİZİM PKAÇULAR TAAAA BAHARA KALDI
canım sıkkın topiğe giresim gelmiyo
demek ayıp bişi demek yeni bişey öğrenmiş oldum:roflol:sana da iyi geceler canım...Berrağı şimdi öpücem gıdışından sen Öykü Zehra'yı öp gıdışından az önce albümde gördüm çok tatlı olmuş gıdışı...Şeniz
canım cok tesekkur ederım allahım korusun meleklerımızı
gözumuzun önunde cabucak buyuyuverıyorlar bır anda:gitme:
kikoşum üzme beni neyin var yaa
teşekkürler teyzesi öperim tabiiiiiiiiiiiŞeniz
hüzün hayırdır benimle ilgili bi sıkıntın mı var hiçbir yazdığıma cvp vermiyorsun hani bileyimde ona göre bende yazmam canım merak etme yani:umursamaz:
topikte artık eskisi gibi değil
sanki guruplaşmalar olmuş
eskiden herkezle görüşür paylaşırdı şimdi herlez kendi istedikleriyle konuşur olmuş
bu benim dikkatimi 3 gündür çekiyoooo
diceksinizki herkez herkezle konuşmak zorunda değil evet
ama bariz bi şekilde bunu belli ede ede yapmakta ayıp bence burası bi paylaşım sitesi canım ona sıkıldı valla
topikte artık eskisi gibi değil
sanki guruplaşmalar olmuş
eskiden herkezle görüşür paylaşırdı şimdi herlez kendi istedikleriyle konuşur olmuş
bu benim dikkatimi 3 gündür çekiyoooo
diceksinizki herkez herkezle konuşmak zorunda değil evet
ama bariz bi şekilde bunu belli ede ede yapmakta ayıp bence burası bi paylaşım sitesi canım ona sıkıldı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?