- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.101
topikte artık eskisi gibi değil
sanki guruplaşmalar olmuş
eskiden herkezle görüşür paylaşırdı şimdi herlez kendi istedikleriyle konuşur olmuş
bu benim dikkatimi 3 gündür çekiyoooo
diceksinizki herkez herkezle konuşmak zorunda değil evet
ama bariz bi şekilde bunu belli ede ede yapmakta ayıp bence burası bi paylaşım sitesi canım ona sıkıldı valla
herkese günaydınnnnn:ecrin_bebek:
selsincim dün kaçırdım sanirim annene ne dedi dr ,umarim ters bişi yoktur
topikte artık eskisi gibi değil
sanki guruplaşmalar olmuş
eskiden herkezle görüşür paylaşırdı şimdi herlez kendi istedikleriyle konuşur olmuş
bu benim dikkatimi 3 gündür çekiyoooo
diceksinizki herkez herkezle konuşmak zorunda değil evet
ama bariz bi şekilde bunu belli ede ede yapmakta ayıp bence burası bi paylaşım sitesi canım ona sıkıldı valla
çok şükür canım.bir sorun çıkmadı.sadece kasıktaki lenf bezlerinde hafif bir büyüme olmuş.antibiyotik verdi.1 ay sonra kontrole çağırdı.
amannnnnnn zaten kale alınmıycam ne yazıyorumki kaçıyım bari
günaydın cnm görünce muhakak slm veriyorum üzme canını napalım bazen banadaoluyo :gitme:amannnnnnn zaten kale alınmıycam ne yazıyorumki kaçıyım bari
üsülmeeee bende geçen gün oğlumun resmini koydum bi tane da maşalllah diyen yorumyapan olmadı (tamam baya büyük çıktı resim sayfa yı biraz büyüttü ama ):umursamaz:bende sildim :sinifsinif:bencede haklısın kikolecim:umursamaz:bende farkındayım bunun ama dile getirmek istemedim mesele benim yazdıgım hiçbir şeye cevap verilmiyor kaganım gelişimini yazdım kimse kaale alıp iyi bile dememiş:sinifsinif:neyse önemli deil ama bende üzülüyorum vallahi:umursamaz:
selsin çok şükür önemli bişi değilmiş çok geçmiş olsun anneciğine a.s.çok şükür canım.bir sorun çıkmadı.sadece kasıktaki lenf bezlerinde hafif bir büyüme olmuş.antibiyotik verdi.1 ay sonra kontrole çağırdı.
günaydın cnm görünce muhakak slm veriyorum üzme canını napalım bazen banadaoluyo :gitme:
üsülmeeee bende geçen gün oğlumun resmini koydum bi tane da maşalllah diyen yorumyapan olmadı (tamam baya büyük çıktı resim sayfa yı biraz büyüttü ama ):umursamaz:bende sildim :sinifsinif:
cnm aynen bende katılıyorum sana ne zoluklarla yaptım bı arkadasımızn yardımyla kımse yorum yapmadı bende coğu ke gırıyorum yamadn cıkıyrm bende solemk ıstememıstım(((
bizim muhabbet sarmıyo heralde kimseyi boşveeeerkaydirigubbakcemile5günaydın cnm görünce muhakak slm veriyorum üzme canını napalım bazen banadaoluyo :gitme:
üsülmeeee bende geçen gün oğlumun resmini koydum bi tane da maşalllah diyen yorumyapan olmadı (tamam baya büyük çıktı resim sayfa yı biraz büyüttü ama ):umursamaz:bende sildim :sinifsinif:
cnm aynen bende katılıyorum sana ne zoluklarla yaptım bı arkadasımızn yardımyla kımse yorum yapmadı bende coğu ke gırıyorum yamadn cıkıyrm bende solemk ıstememıstım(((
nazlıbahar geçmiş olsun bebşdemi grip oluyoo . ıhlamur içir diyolar . sende bolbol iç . benimde oğlan bu gün başladı hapşuuu lara burnu bi akıyo bi tıkalı daha fazla bi sıkntısı yok ıhlamur bulup içirecem başka ne yapılabilirki serum fiz. kullansammı acep doktorda uzak bize :sinifsinif:rezene kullanan varmı arkideşler ben arada vermeye çalışıyorum almıyodu dün ne hikmetse cokurcokur içti bitirdi . hipp rezene almıştım ondaa bir ay içinde bitirin diyor nerden bitirecek çocuk onu bir ayda koca paker bi atlı kaşığı kullanılıyo kalanı atcazmı yani koca paketi yenisini alalım diye yapoyolarölekesişnlikle yalmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?