2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kilolemm canım senin canın baya sıkkın kim üzdü seni heee sen başkasına darlandın kesinn takma canım senn keyfine bakŞeniz

bencede haklısın kikolecim:umursamaz:bende farkındayım bunun ama dile getirmek istemedim mesele benim yazdıgım hiçbir şeye cevap verilmiyor kaganım gelişimini yazdım kimse kaale alıp iyi bile dememiş:sinifsinif:neyse önemli deil ama bende üzülüyorum vallahi:umursamaz:

çok şükür canım.bir sorun çıkmadı.sadece kasıktaki lenf bezlerinde hafif bir büyüme olmuş.antibiyotik verdi.1 ay sonra kontrole çağırdı.

gözünüz aydin canım, Allaha şükür ki kötü bişey yokmuş .Antibiyotik tedavisiyle umarım yok olur.

amannnnnnn zaten kale alınmıycam ne yazıyorumki kaçıyım bari
günaydın cnm görünce muhakak slm veriyorum üzme canını napalım bazen banadaoluyo :gitme:
üsülmeeee bende geçen gün oğlumun resmini koydum bi tane da maşalllah diyen yorumyapan olmadı (tamam baya büyük çıktı resim sayfa yı biraz büyüttü ama ):umursamaz:bende sildim :sinifsinif:
çok şükür canım.bir sorun çıkmadı.sadece kasıktaki lenf bezlerinde hafif bir büyüme olmuş.antibiyotik verdi.1 ay sonra kontrole çağırdı.
selsin çok şükür önemli bişi değilmiş çok geçmiş olsun anneciğine a.s.

nazlıbahar geçmiş olsun bebşdemi grip oluyoo . ıhlamur içir diyolar . sende bolbol iç . benimde oğlan bu gün başladı hapşuuu lara burnu bi akıyo bi tıkalı daha fazla bi sıkntısı yok ıhlamur bulup içirecem başka ne yapılabilirki serum fiz. kullansammı acep doktorda uzak bize :sinifsinif:rezene kullanan varmı arkideşler ben arada vermeye çalışıyorum almıyodu dün ne hikmetse cokurcokur içti bitirdi . hipp rezene almıştım ondaa bir ay içinde bitirin diyor nerden bitirecek çocuk onu bir ayda koca paker bi atlı kaşığı kullanılıyo kalanı atcazmı yani koca paketi yenisini alalım diye yapoyolarölekesişnlikle yalmaz:

bende çok zor resim eklişyorumen az yarım saat eklemesi sürüyo bilgisayar yavaş benim bu yüzden albüme resim koyamıyorum dediğm gibi boşveeeeerkaydirigubbakcemile3

cnm saol sanada gecmıs olsun aman dıkkat dıyorum ama ne kadar dıkat etsekte oluyor ıste (( cnm ben ce mılupann rezenesını bebekler sever cunku humanayıda kullandım ben ama mılupannkı cok gzl kokusu falan kulanabılırsın serum fiz. verdım sabah verebılırsın onuda rezeneyıde kendınde ıcebılırsın 100cc bebek ıcer gerını bır bardak hazırlarson sen ıcersın ben ole yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…