- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.121
50cc hazırlıyorum hep üzerinde öle yazıyo ama 100 e çıkarayım .içsin bari ıhlamurda 100cc mi yapsam acep CADIARZUçok gelmezmi .dün tam 3 doldu 4 ten gün aldık biz yemek yerken baktım şapırdanıyor hadi dedim 4. ayın şerefine biraz ekmeyii bandım kabak yemeyine emdirdim baktım şapışupur gidiyo oh didim tadını aldın aç kalmazsın sen laelaelaelaelae:dance:cnm saol sanada gecmıs olsun aman dıkkat dıyorum ama ne kadar dıkat etsekte oluyor ıste(( cnm ben ce mılupann rezenesını bebekler sever cunku humanayıda kullandım ben ama mılupannkı cok gzl kokusu falan kulanabılırsın serum fiz. verdım sabah verebılırsın onuda rezeneyıde kendınde ıcebılırsın 100cc bebek ıcer gerını bır bardak hazırlarson sen ıcersın ben ole yapıyorum
selsincim geçmiş olsun güzelim şükür iyi çıkmış kolik sorununuz ne oldu bittimi kuzu rahatladımı
gözünüz aydin canım, Allaha şükür ki kötü bişey yokmuş .Antibiyotik tedavisiyle umarım yok olur.
fılız hayırlı uğurlu olsun cnm
kım grdu diş heemen hedıyenı ıste
günaydın şekerler
geçmiş biraz uzun geldi bakamadım inş herşey yolundadır
olabilir cnm .ama insan belkiyo o an bi cvp gelmeyincede üsülüyooo.benneyaptımkiyazılanlar gözden kaçıp cvp verilemiyor kıslar alınganlık yapmayalım .herkesin basına geliyor sonuçta.
mesela dün selsin dr gelmiş yazmış benim şimdi haberim oluyor halbuki merak etmiştim annesini
yazılanlar gözden kaçıp cvp verilemiyor kıslar alınganlık yapmayalım .herkesin basına geliyor sonuçta.
mesela dün selsin dr gelmiş yazmış benim şimdi haberim oluyor halbuki merak etmiştim annesini
merhaba Nurcum hoşgeldin , iloş nasıl iyi mi :)
dişiniz hayırlı olsun filiz temmuz bebişlerinin ilk diş çıkaranı oldunuz tebrikler a.s.diş buğdayları başlar artık:dance:
50cc hazırlıyorum hep üzerinde öle yazıyo ama 100 e çıkarayım .içsin bari ıhlamurda 100cc mi yapsam acep CADIARZUçok gelmezmi .dün tam 3 doldu 4 ten gün aldık biz yemek yerken baktım şapırdanıyor hadi dedim 4. ayın şerefine biraz ekmeyii bandım kabak yemeyine emdirdim baktım şapışupur gidiyo oh didim tadını aldın aç kalmazsın sen laelaelaelaelae:dance:
sağol canım darısı başınıza ben gördüm canım emmek istemiyodu memeyi araştırdım nette diş çıkarıyo olabilir diye yazıyı okudum hemen baktım dişin izleri belli olmuş
tuana dün kakasını kendi basına yapmış çok sevindim:)) dün konuştuğumu duydu sanirim.
Günaydınnnnn, hepimiz için güzel bigün olsun inşallah opuyorumnanaktan
Akşam gece çayını verdim Ali Eymen'e,serum fizyolojiye de devam ettik burnu çok rahatladı,çayın etkisi mi bilmiyorum ama rahat rahat uyudu paşam gece maşallah,emmek için uyandı sık sık ama huzursuz değildi.Bugün yine çaylara devamm.
Sizler nasılsınız ?
filizcim oğlun kaç aylık 3 e girdi mi ,en erken diş çıkaranımız aramızda.:))) inş çok huzursuzluk ypamaz.
Çicekcim evet cayın etkisi büyük her aksam ver sen artik bilseydin önceden de içirirdin.
evet canım ya ama bize kök söktürüyo iki dakika durmuyo gazımız bitti şimdide diş çıkmaya başladı çocuğumla güle oynaya bi oyun oynayamadık bu da geçer bedelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?