2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

yazılanlar gözden kaçıp cvp verilemiyor kıslar alınganlık yapmayalım .herkesin basına geliyor sonuçta.
mesela dün selsin dr gelmiş yazmış benim şimdi haberim oluyor halbuki merak etmiştim annesini

günaydın şekerler
geçmiş biraz uzun geldi bakamadım inş herşey yolundadır

50cc hazırlıyorum hep üzerinde öle yazıyo ama 100 e çıkarayım .içsin bari ıhlamurda 100cc mi yapsam acep CADIARZUçok gelmezmi .dün tam 3 doldu 4 ten gün aldık biz yemek yerken baktım şapırdanıyor hadi dedim 4. ayın şerefine biraz ekmeyii bandım kabak yemeyine emdirdim baktım şapışupur gidiyo oh didim tadını aldın aç kalmazsın sen laelaelaelaelae:dance:

selsincim geçmiş olsun güzelim şükür iyi çıkmış kolik sorununuz ne oldu bittimi kuzu rahatladımı

çok sağol canım.bitti çok şükür kolik sorunlarımız.ilk 2 ay zordu.ama şimdi uslandı yavrukuş.senin yavrukuş nasıl.kusura bakma canım.oğlum uyandı cevap veremedim.sayfamda açı kalmış

gözünüz aydin canım, Allaha şükür ki kötü bişey yokmuş .Antibiyotik tedavisiyle umarım yok olur.

çok sağol ilsucum.inşallah canım

tuana dün kakasını kendi basına yapmış çok sevindim:)) dün konuştuğumu duydu sanirim.

yazılanlar gözden kaçıp cvp verilemiyor kıslar alınganlık yapmayalım .herkesin basına geliyor sonuçta.
mesela dün selsin dr gelmiş yazmış benim şimdi haberim oluyor halbuki merak etmiştim annesini
olabilir cnm .ama insan belkiyo o an bi cvp gelmeyincede üsülüyooo.benneyaptımki

Günaydınnnnn, hepimiz için güzel bigün olsun inşallah opuyorumnanaktan
Akşam gece çayını verdim Ali Eymen'e,serum fizyolojiye de devam ettik burnu çok rahatladı,çayın etkisi mi bilmiyorum ama rahat rahat uyudu paşam gece maşallah,emmek için uyandı sık sık ama huzursuz değildi.Bugün yine çaylara devamm.
Sizler nasılsınız ?

dişiniz hayırlı olsun filiz temmuz bebişlerinin ilk diş çıkaranı oldunuz tebrikler a.s.diş buğdayları başlar artık:dance:

haklısın güzelim ya alınganlık yok hepimize oluyo böyle şeyler tam cevap yazarken bebiş bağırmaya başlıyo o anda zaten o bağırırken ne yazacağını unutuyo insan haliyle cevap yarım kalıyo

şu kolik sorununa doktor bize zinco önermişti broşürünü verdi doğal iki damlası var o firmanın biri gaz sancısı için zinco biride gece uyumayan bebekler için melila diye bizim bi rakadaşın bebişi gece hiç uyumuyor hep ağlardı kızda hastanede çalışıyo melila kullanmıştı iyi gelmişti baya :ecrin_bebek:

filizcim oğlun kaç aylık 3 e girdi mi ,en erken diş çıkaranımız aramızda.:))) inş çok huzursuzluk ypamaz.

Çicekcim evet cayın etkisi büyük her aksam ver sen artik bilseydin önceden de içirirdin.

dişiniz hayırlı olsun filiz temmuz bebişlerinin ilk diş çıkaranı oldunuz tebrikler a.s.diş buğdayları başlar artık:dance:

evet canım ya ama bize kök söktürüyo iki dakika durmuyo gazımız bitti şimdide diş çıkmaya başladı çocuğumla güle oynaya bi oyun oynayamadık bu da geçer bedelikafadulden

cnm ıhhlamuru bılemıyorum n e kadar verelım bende bgn ıhlamur alayımda vereyım oğlusuma dunde ben mınnacık bır tane duserya kofte attım agzına anam sankı agzını doldurdum sapursuppur yedı onu ardından bır tane parca mınnacık yıne tat alsın dıye ıslak kek yapmıstım ondan verdık durudramıyoz cocuğu nasıl sapırdatıyor gulmekten kızımla bı daha verelım anne dıyor kızımda vermedık ole oynarken bı baktıkı dişleri beyazlamıs allttn

sağol canım darısı başınıza ben gördüm canım emmek istemiyodu memeyi araştırdım nette diş çıkarıyo olabilir diye yazıyı okudum hemen baktım dişin izleri belli olmuş

cnm basımmıza oldu sanırım yukarda yazım ya sanırım cıkıyor bızımde ellerını agzına sokuyordu durmadan hadı parmak anladık ama ıkı elını bırden sokuyo bu yıcek bıtırcek nerdeyse

tuana dün kakasını kendi basına yapmış çok sevindim:)) dün konuştuğumu duydu sanirim.

oyyy ne rahatlamıstır bu arada resımlerınızı gordum masallah sıze

ınsallah cnm hepımız ıcın ....ne caylaır kullanndın cnm benımkıde bgn nanelı bıraz benden gecıyor sanırım oğlusuma ınsallah gecmz bende ıcım dısım nane lımon oldu içmekten

filizcim oğlun kaç aylık 3 e girdi mi ,en erken diş çıkaranımız aramızda.:))) inş çok huzursuzluk ypamaz.

Çicekcim evet cayın etkisi büyük her aksam ver sen artik bilseydin önceden de içirirdin.

canım 29 hazıran doğumumuz 4.ünında içindeyiz.çok zorluyo devamlı eli ağzında kaşınıyo galiba sonrada bağırıyo durmadan

evet canım ya ama bize kök söktürüyo iki dakika durmuyo gazımız bitti şimdide diş çıkmaya başladı çocuğumla güle oynaya bi oyun oynayamadık bu da geçer bedelikafadulden

dişiniz hayırlı olsun canım
inş bunuda biran önce atlatır paşamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…