- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.141
günaydın a.s.günaydın kızlar
şu kolik sorununa doktor bize zinco önermişti broşürünü verdi doğal iki damlası var o firmanın biri gaz sancısı için zinco biride gece uyumayan bebekler için melila diye bizim bi rakadaşın bebişi gece hiç uyumuyor hep ağlardı kızda hastanede çalışıyo melila kullanmıştı iyi gelmişti baya :ecrin_bebek:
dişiniz hayırlı olsun canım
inş bunuda biran önce atlatır paşamız
cnm ıhhlamuru bılemıyorum n e kadar verelım bende bgn ıhlamur alayımda vereyım oğlusuma dunde ben mınnacık bır tane duserya kofte attım agzına anam sankı agzını doldurdum sapursuppur yedı onu ardından bır tane parca mınnacık yıne tat alsın dıye ıslak kek yapmıstım ondan verdık durudramıyoz cocuğu nasıl sapırdatıyor gulmekten kızımla bı daha verelım anne dıyor kızımda vermedık ole oynarken bı baktıkı dişleri beyazlamıs allttn
SİZDEMİ HADİ HAYIRLI OLSUN İNŞ. AĞRISIZ ÇIKARIRLAR DİŞLERİ ATEŞ FLN OLMADAN:Saruboceq:MEYVE SUYU BAŞLADINMI HİÇ BEN DÜŞÜNÜYORUMAZ AZ CAM RENDE ALAYIM BİR İKİ ÇAY KAŞIĞI İLE BAŞLIYACAM DOKTORLAR 6 AY HİÇ BİŞİ YOK DEDİ AMA SONRA HİÇ BİŞİ KABUL ETMİYA BEBEKLER ALIŞSIN BAŞKA TADLARA
birşey sorucam sizlere.siz bebekleri hoplatırken filan ayaklarını nasıl basıyor.tam çok bastırmıyoruz ama.sanki tek ayağı yamuk gibi geliyor bana.gerçi altı aya kadar öyle oluyormuş galiba ama sizede bir sorayım dedim
yok cnm bişi vermedım daha kucuk dıye dusunuyorum bız 20temmuz doğumluyuz en kucuklerdenız ama masallah kılomuz boyumuz yerınde 2hafta once 64cm 7kılo ıdık bıraz daha bekleyeyım dıye dusunuyorum
birşey sorucam sizlere.siz bebekleri hoplatırken filan ayaklarını nasıl basıyor.tam çok bastırmıyoruz ama.sanki tek ayağı yamuk gibi geliyor bana.gerçi altı aya kadar öyle oluyormuş galiba ama sizede bir sorayım dedim
bizim gaz sorunumuz da kaka sorunumuzda kalmadı. en fazla iki günde bir yapıyor kakasını oğlum. gazını da artık rahat rahat çıkarıyor. ama kakasını yaparken o kadar çok ıkınıyor ki içim gidiyor. azimle yapıyor ama.
evet canım o bizdede var
birde benim kız oturmak istiyor yastığa hafif yan yatırıyorum illaki kalkacak
filizcim oğlun kaç aylık 3 e girdi mi ,en erken diş çıkaranımız aramızda.:))) inş çok huzursuzluk ypamaz.
Çicekcim evet cayın etkisi büyük her aksam ver sen artik bilseydin önceden de içirirdin.
günaydın kızlar
cnm ıhhlamuru bılemıyorum n e kadar verelım bende bgn ıhlamur alayımda vereyım oğlusuma dunde ben mınnacık bır tane duserya kofte attım agzına anam sankı agzını doldurdum sapursuppur yedı onu ardından bır tane parca mınnacık yıne tat alsın dıye ıslak kek yapmıstım ondan verdık durudramıyoz cocuğu nasıl sapırdatıyor gulmekten kızımla bı daha verelım anne dıyor kızımda vermedık ole oynarken bı baktıkı dişleri beyazlamıs allttn
cnm basımmıza oldu sanırım yukarda yazım ya sanırım cıkıyor bızımde ellerını agzına sokuyordu durmadan hadı parmak anladık ama ıkı elını bırden sokuyo bu yıcek bıtırcek nerdeyse
oyyy ne rahatlamıstır bu arada resımlerınızı gordum masallah sıze
ınsallah cnm hepımız ıcın ....ne caylaır kullanndın cnm benımkıde bgn nanelı bırazbenden gecıyor sanırım oğlusuma ınsallah gecmz bende ıcım dısım nane lımon oldu içmekten
kızlar çok fena belim ağrıyor. ne yapacağım bilemedim. şimdi çıkıyorum bakalım bebeğimi kucaklayabilecek miyim.
aynn benımkıde ole bı zorluyo kendını kıpkırmızı oluyor kallkıcam dıye
Evet ilsucum vericem keşke daha önceden başlasaymışım ya,çok rahatladı hemen farkettik güzelce uyudu kuzum.
Dün doktor papatya ve rezeneyi tavsiye etti bize,bende aldım hemen gece çayı da aldım.Akşam gece çayından verdim ilk kez içti oğlum ve rahatladı,burnu bile rahatladı sanki tavsiye ederim canım
Benimdesırtım daha çok ağrıyor ama eğildiğim zaman sanki hiç doğrulamayacam gibi geliyo bazen.Hele altını alırken falan,ne olacak bu halimiz bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?