2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kaydirigubbakcemile5
gaz sancısı devam eden varmı

yok cnm bişi vermedım daha kucuk dıye dusunuyorum bız 20temmuz doğumluyuz en kucuklerdenız ama masallah kılomuz boyumuz yerınde 2hafta once 64cm 7kılo ıdık bıraz daha bekleyeyım dıye dusunuyorum

kızımın dıslerı cıkarken hıc atesı falan olmadı ole rahat cıkardı ama zaten o cok aglayan asırı gazlı bır bbebektı bırde bız fazla bılemedık sanırım cahıllığımıze geldı bunun gıbı bakamadık ona (( yawrum suan ıcımız sızlıyor o aklımıza gelınce (((aglar dururdu hep

birşey sorucam sizlere.siz bebekleri hoplatırken filan ayaklarını nasıl basıyor.tam çok bastırmıyoruz ama.sanki tek ayağı yamuk gibi geliyor bana.gerçi altı aya kadar öyle oluyormuş galiba ama sizede bir sorayım dedim

biz bir sonraki ay başlıyoruz ek gıdalara. sadece mama ile beslendiği için artık ek gıdalara başlamalıyız dedi doktor. canım yavrum nihayet sadece mama yemekten kurtulacak.

günaydınnnnnnnnnnnnn...ben geldim cici ablalar,şeker kardeşlerrrrrrrrrr....
bu sabah hiç kötülük yapmadım çok uslu uyandım ve annemi hiç üzmedim...
hatta gözlerim kızardı gene uyurum annem sallarsa...:):):)

bizim gaz sorunumuz da kaka sorunumuzda kalmadı. en fazla iki günde bir yapıyor kakasını oğlum. gazını da artık rahat rahat çıkarıyor. ama kakasını yaparken o kadar çok ıkınıyor ki içim gidiyor. azimle yapıyor ama.

canım ben geçen aydan beri ayaklarını yere bastırmasına izin veriyorum ilk zamanlar sağ ayağının yanlaı ile basıyodu maşallah maşallah diyeyim şimdi belinden tutunca 3-4 adım atıyo

evet canım o bizdede var
birde benim kız oturmak istiyor yastığa hafif yan yatırıyorum illaki kalkacak

filizcim oğlun kaç aylık 3 e girdi mi ,en erken diş çıkaranımız aramızda.:))) inş çok huzursuzluk ypamaz.

Çicekcim evet cayın etkisi büyük her aksam ver sen artik bilseydin önceden de içirirdin.

Evet ilsucum vericem keşke daha önceden başlasaymışım ya,çok rahatladı hemen farkettik güzelce uyudu kuzum.

günaydın kızlar

Dün doktor papatya ve rezeneyi tavsiye etti bize,bende aldım hemen gece çayı da aldım.Akşam gece çayından verdim ilk kez içti oğlum ve rahatladı,burnu bile rahatladı sanki tavsiye ederim canım

kızlar çok fena belim ağrıyor. ne yapacağım bilemedim. şimdi çıkıyorum bakalım bebeğimi kucaklayabilecek miyim.

Benimde sırtım daha çok ağrıyor ama eğildiğim zaman sanki hiç doğrulamayacam gibi geliyo bazen.Hele altını alırken falan,ne olacak bu halimiz bilmem

aynn benımkıde ole bı zorluyo kendını kıpkırmızı oluyor kallkıcam dıye

aynen canım resmen kalkamya caşılıyor benimkide kıpkırmızı oluyor .geçen gün sırt üstü yatırmışım kafasına da yastık koydum bi geldim ki odaya ters dönmüş zorlamış zorlamış dönmüş sanirim şok oldum .

kızlar ya uyurken agzındn kopuk cıkarıyor tukuruk işte diştenmiki hastaya bde ılk defa gordum normalmıdır acaba?

geçmş olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…