- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.161
kızlar ya uyurken agzındn kopuk cıkarıyor tukuruk işte diştenmiki hastaya bde ılk defa gordum normalmıdır acaba?
kızlar sırtımızı usutuyorz bence habıre gece gndz acıyoruz yelek kullannca rahatlıyorum ben
ılsu donmusmu masallahhhh kızzz
gece cayı burnunada ii gelıyormu hemen alayım bende
he valla şoklar içinde kaldım kumandanın üstüne kapaklanmışkaydirigubbakcemile3gözümle görmesem inanmazdim.çok ufak cünkü daha.
canım tükürük çıkarması normal bebişlerin daha bu aylarda tükütük bezleri gelişmeye başladığı için haliyle tükürüklerini yutmasını bilmedikleri için ağızlarndan dışarı çıkarması normal
he valla şoklar içinde kaldım kumandanın üstüne kapaklanmışkaydirigubbakcemile3gözümle görmesem inanmazdim.çok ufak cünkü daha.
aynen canım resmen kalkamya caşılıyor benimkide kıpkırmızı oluyor .geçen gün sırt üstü yatırmışım kafasına da yastık koydum bi geldim ki odaya ters dönmüş zorlamış zorlamış dönmüş sanirim şok oldum .
kızlar ya uyurken agzındn kopuk cıkarıyor tukuruk işte diştenmiki hastaya bde ılk defa gordum normalmıdır acaba?
geçmş olsun kızlar
Belki dediğin gibidir ama kışın napıcaz peki ya o soğuklarda şimdiden üşütüyosak işimiz varkızlar sırtımızı usutuyorz bence habıre gece gndz acıyoruz yelek kullannca rahatlıyorum ben
ılsu donmusmu masallahhhh kızzz
gece cayı burnunada ii gelıyormu hemen alayım bende
nazlıbahar geçmiş olsun bebşdemi grip oluyoo . ıhlamur içir diyolar . sende bolbol iç . benimde oğlan bu gün başladı hapşuuu lara burnu bi akıyo bi tıkalı daha fazla bi sıkntısı yok ıhlamur bulup içirecem başka ne yapılabilirki serum fiz. kullansammı acep doktorda uzak bize :sinifsinif:rezene kullanan varmı arkideşler ben arada vermeye çalışıyorum almıyodu dün ne hikmetse cokurcokur içti bitirdi . hipp rezene almıştım ondaa bir ay içinde bitirin diyor nerden bitirecek çocuk onu bir ayda koca paker bi atlı kaşığı kullanılıyo kalanı atcazmı yani koca paketi yenisini alalım diye yapoyolarölekesişnlikle yalmaz:
yaramı deştin selsin benide oğlum ayağına hiç basmıyor sanki bi ayakta yamuk gibi hatta hoppala fln yapıyoruz diyo arkadaşlar ama daha o bile yok bizde her bebek bir olmuyo heralde biz kalça çıkığı ultasonu yaptırmadık ortapedi doktoru baktı muayine etti yok bişeyciği dedi ultrasonu istersen yaptır dedi .birşey sorucam sizlere.siz bebekleri hoplatırken filan ayaklarını nasıl basıyor.tam çok bastırmıyoruz ama.sanki tek ayağı yamuk gibi geliyor bana.gerçi altı aya kadar öyle oluyormuş galiba ama sizede bir sorayım dedim
maşallah ya çok güzel boyu posu .öle çok çok değil sadece iki çay laşığı tadımlık düşünüyorum benyok cnm bişi vermedım daha kucuk dıye dusunuyorum bız 20temmuz doğumluyuz en kucuklerdenız ama masallah kılomuz boyumuz yerınde 2hafta once 64cm 7kılo ıdık bıraz daha bekleyeyım dıye dusunuyorum
ufak değiller annesi artık dönebiliyorlar ben sabah yanıma yatağa alıyorum bütün yatağı geziyor
nurcum ilayda 1 ay büyük benimkinden
masallah ya nasıl dönmeye basladı mı ilayda
yaramı deştin selsin benide oğlum ayağına hiç basmıyor sanki bi ayakta yamuk gibi hatta hoppala fln yapıyoruz diyo arkadaşlar ama daha o bile yok bizde her bebek bir olmuyo heralde biz kalça çıkığı ultasonu yaptırmadık ortapedi doktoru baktı muayine etti yok bişeyciği dedi ultrasonu istersen yaptır dedi .
n daha cok kucukler oturcak yerıne daha onlar bende kızımda ole emıstım ama buyukce duzekdı oturdu yerıne
telaslnmayı
maşallah ya çok güzel boyu posu .öle çok çok değil sadece iki çay laşığı tadımlık düşünüyorum benm n
nurcum ilayda 1 ay büyük benimkinden
masallah ya nasıl dönmeye basladı mı ilayda
evet canım dönüyor dönüncede 5 dakika sonra basıyor çığlığı çünkü yüzüstü yatmayı sevmiyor kafayı ayakta tutuyor yorulunca başlıyor ağlamaya
masallahne çabuk büyüyorlar ya
tek bırakmaya gelmes senin cadı ozaman dikkatli olzemuszemus
SLM HÜZÜNYILI OĞLUNUN RESİMLERİNİ GÖRDÜM KOCAMAN OLMUŞ MAŞALLAH
herkese gunaydın....
diş çıkaran bebısımız ınsallah sıkıntısız atlatır bır an önce
çınarında ellerı hep agızında diş kasıyıcı aldım nasıl sınırle ısırmaya calısıyo bı görsenız cok fena
nurcum bızımkıde yatakta her yerı gezıyo bıde kendı kendıne muhabbet edıyo aguular hıc bıtmıyo cok sekerler ya masallah
fılızcım sen sormustun galıba gaz sorunu hala devam eden varmı dıye bızımkısı tam gaz devam edıyor hala evden bır yere cıkamıyoruz dun aksam kadır has cocuk dunyasına gıttık bıberon almak ıcın kıyametı kopardı hemen eve dönduk
nesguıkcım oğlun cok seker masallah nzar degmesın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?