2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlar sırtımızı usutuyorz bence habıre gece gndz acıyoruz yelek kullannca rahatlıyorum ben

ılsu donmusmu masallahhhh kızzz

gece cayı burnunada ii gelıyormu hemen alayım bende

kızlar ya uyurken agzındn kopuk cıkarıyor tukuruk işte diştenmiki hastaya bde ılk defa gordum normalmıdır acaba?

canım tükürük çıkarması normal bebişlerin daha bu aylarda tükütük bezleri gelişmeye başladığı için haliyle tükürüklerini yutmasını bilmedikleri için ağızlarndan dışarı çıkarması normal

kızlar sırtımızı usutuyorz bence habıre gece gndz acıyoruz yelek kullannca rahatlıyorum ben

he valla şoklar içinde kaldım kumandanın üstüne kapaklanmışkaydirigubbakcemile3gözümle görmesem inanmazdim.çok ufak cünkü daha.

he valla şoklar içinde kaldım kumandanın üstüne kapaklanmışkaydirigubbakcemile3gözümle görmesem inanmazdim.çok ufak cünkü daha.

ufak değiller annesi artık dönebiliyorlar ben sabah yanıma yatağa alıyorum bütün yatağı geziyor

cnm uyanıkkn tmm da uyurken bu geceden berı yapıyor

ewet daha kucuk aman dkkt et yanlız bırakma o zmn

Vayyyyyyy bundan sonra dikkat etmek lazım demekki maşallah tuanaya annesi aferin valla ben denemedim oğluşumu yüzüstü yatmayı hiç sevmiyo,gazı varken bile yatıramıyorum sıkıntılı benim oğlum :)

kızlar ya uyurken agzındn kopuk cıkarıyor tukuruk işte diştenmiki hastaya bde ılk defa gordum normalmıdır acaba?

Yok canım endişe etme normaldir bu zamanlarda,bizimkide aynı sürekli tükürüklü ellerini yiyip duruyo şapur şupur hemde

geçmş olsun kızlar

Sağol canım bebişlerde ağırlaştı ben zor taşıyorum artık ya,siz vitamin veya kan ilacı içiyo musunuz bu arada ?

Belki dediğin gibidir ama kışın napıcaz peki ya o soğuklarda şimdiden üşütüyosak işimiz var

Canım sen rezenede ver gece çayı da 50 50 böl istersen ikisini öyle ver.Günde 100 ml. içmeleri gerekiyo sanırım.Serumuda sık burnuna bize çok iyi geldi inşallah faydasını görürsün en azından ilerlemeden önlem almış olursun

yaramı deştin selsin benide oğlum ayağına hiç basmıyor sanki bi ayakta yamuk gibi hatta hoppala fln yapıyoruz diyo arkadaşlar ama daha o bile yok bizde her bebek bir olmuyo heralde biz kalça çıkığı ultasonu yaptırmadık ortapedi doktoru baktı muayine etti yok bişeyciği dedi ultrasonu istersen yaptır dedi .
yok cnm bişi vermedım daha kucuk dıye dusunuyorum bız 20temmuz doğumluyuz en kucuklerdenız ama masallah kılomuz boyumuz yerınde 2hafta once 64cm 7kılo ıdık bıraz daha bekleyeyım dıye dusunuyorum
maşallah ya çok güzel boyu posu .öle çok çok değil sadece iki çay laşığı tadımlık düşünüyorum ben

saol cnm

nurcum ilayda 1 ay büyük benimkinden
masallah ya nasıl dönmeye basladı mı ilayda

evet canım dönüyor dönüncede 5 dakika sonra basıyor çığlığı çünkü yüzüstü yatmayı sevmiyor kafayı ayakta tutuyor yorulunca başlıyor ağlamaya

evet canım dönüyor dönüncede 5 dakika sonra basıyor çığlığı çünkü yüzüstü yatmayı sevmiyor kafayı ayakta tutuyor yorulunca başlıyor ağlamaya

masallah ne çabuk büyüyorlar ya
tek bırakmaya gelmes senin cadı ozaman dikkatli olzemuszemus

herkese gunaydın....

diş çıkaran bebısımız ınsallah sıkıntısız atlatır bır an önce
çınarında ellerı hep agızında diş kasıyıcı aldım nasıl sınırle ısırmaya calısıyo bı görsenız cok fena

nurcum bızımkıde yatakta her yerı gezıyo bıde kendı kendıne muhabbet edıyo aguular hıc bıtmıyo cok sekerler ya masallah

fılızcım sen sormustun galıba gaz sorunu hala devam eden varmı dıye bızımkısı tam gaz devam edıyor hala evden bır yere cıkamıyoruz dun aksam kadır has cocuk dunyasına gıttık bıberon almak ıcın kıyametı kopardı hemen eve dönduk

nesguıkcım oğlun cok seker masallah nzar degmesın :)

Selam kızlar
Biz dün doktora gittik yanaklarımızda ki kızarıklıklar kollarımız dada çıkmaya başlamıştı alerjik bi yapıya sahipmiş babasına çekmiş kremler falan verdi baya bi dakkat edicez artık herşeye alerjisi olabilirmiş zaman gösterecek arık benneyaptımki

evet canım hemde ne şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…