2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kıslar şimdilik size iyi hoşş sohbetler bizim işimis çok ablamıs okuldan gelcek onu doyuracaz ve yine okula götürecez pazara gitceez hadi kolay gelsin bana:a015:

çok geçmiş olsun canım
aman dikkat et kuzuya

kıslar şimdilik size iyi hoşş sohbetler bizim işimis çok ablamıs okuldan gelcek onu doyuracaz ve yine okula götürecez pazara gitceez hadi kolay gelsin bana:a015:

cnm senın buyuk kac yasında bgn bızım de pazar war babannmız saolsun yapıyor getırıyor bıze benımde ıc camasırı falan almm lazım esofman altı falan cıkabılırsem ogleden sonra bakalım bızım ablamızda anasınıfına basladı 4.30 cıkıyor lıyoruz bızde servısımız baslamadı henuz ((

canım cok gecmış olsun ınsallah zamanla duzelır:teselli:

Teşekkürler kızlar
acayip uykusuzum gece hiç uyumadık sürekli emmek istedi şimdide işteyim bayık bayık oturuyorum dün yola gitmek yaramadı bize

tuana dün kakasını kendi basına yapmış çok sevindim:)) dün konuştuğumu duydu sanirim.

sevindim.bak düzene giriyor demekki birgünde değişiyorlar demiştim :)) allah bozmasın artık
sağol canım darısı başınıza ben gördüm canım emmek istemiyodu memeyi araştırdım nette diş çıkarıyo olabilir diye yazıyı okudum hemen baktım dişin izleri belli olmuş

benimkinin de benimkinde

benim kız 8 yaşında öğlen yemeğe geliyor yine okula gidiyor . ben pazar gezmeyi çok severim hava yağışlı olmadıkça evdeyse eşimle yoksa tek çok zahmetli oluyo ama çıkıyorum . biz servise vermmedik daha kış bastırnca veririz dedik . zaten babamızda çalıştığı gün okulun önünde görevde aklım kalmıyo artık kendi gidiyo bazen bende götürüyorum öle idare ediyoz sizin senye zor bir baya zor oluyo allah zihin açıklığı versin çocuklarımızaa.s.ben kaçtımm bu sefer :dance:

valla ben ilaçları bırakalı çok oldu hiç bişey içmiyorum siz içiyonuz mu

Bende içmiyorum doğum yaptıktan sonra hepsini bıraktım aslında :kedi: ama halsiz kalıyorum bazen içsem daha zinde olurum belki

Canım geçmiş olsun,alerji zordur hep dikkat etmek lazım belki büyüdükçe düzelir

Canım kolay gelsin size işiniz zor valla 2 çocukla allah kolaylık versin opuyorumnanaktan

hurremcım gecmıs olsun

nar cnm sızın pazarlarda ayrı bı gzl ama unıverstedeyken kırklarelınnkıne gıtmıstık alıverıse superdı ya gezgez kac gun gezdık ole orda bızımkı bı ın bı cık bıttı sana ii gesmeler sımdıden

ıkı cocuk gercekten zorlayıcı kızlarrr

hürrem geçmiş olsun canım:teselli:

nazlıbahar canım bu kadar telaş yapmaa dur daha neler geçircez ama diş için erken inşalah sorunsuz atlatırsınızz bende diğer kızda bişey anlamadım oda çok ağlardı sızlanırdı gece uyanırdı anlayamıyoduk cahillik işteee((

oyy maşallahh kızlar bebişler dönmeye başlamış benimkide yüz üstü yatırınca kendi çeviriyo yarmaz herkes gider yüzüne benimki gider tersine heheh:)

diloş napıyon sayfan acık.....kızımı hazırlıyon okula yıne ((( oyyyy azcık buyuseler rahatarmyız acaba
gece1de uyudu sbhta heyecana uyandı gıyındı kahvaltı yapıyodu babası ben okulda yıcem dıye yemedı gercı dogru okulda yapıyorlr heyecnla babayla cıktı

kızlar bebışlerle dısarı cıkıyormusunuz yuruyuse falan?

Selam hüzüncüm nasılsın canım,Çınar çok tatlı olmuş gördüm fotolarını maşallahhh
Biz hergün çıkıyoruz ananeye bırakıyorum çünkü paşamı,alıştı oda çıkmaya sanırım fıldır fıldır bakınıyo dışarıda otobüse binince kafa düşüyo hemen kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…