- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.181
Selam kızlar
Biz dün doktora gittik yanaklarımızda ki kızarıklıklar kollarımız dada çıkmaya başlamıştı alerjik bi yapıya sahipmiş babasına çekmiş kremler falan verdi baya bi dakkat edicez artık herşeye alerjisi olabilirmiş zaman gösterecek arık benneyaptımki
kıslar şimdilik size iyi hoşş sohbetler bizim işimis çok ablamıs okuldan gelcek onu doyuracaz ve yine okula götürecez pazara gitceez hadi kolay gelsin bana:a015:
Selam kızlar
Biz dün doktora gittik yanaklarımızda ki kızarıklıklar kollarımız dada çıkmaya başlamıştı alerjik bi yapıya sahipmiş babasına çekmiş kremler falan verdi baya bi dakkat edicez artık herşeye alerjisi olabilirmiş zaman gösterecek arık benneyaptımki
tuana dün kakasını kendi basına yapmış çok sevindim:)) dün konuştuğumu duydu sanirim.
sağol canım darısı başınıza ben gördüm canım emmek istemiyodu memeyi araştırdım nette diş çıkarıyo olabilir diye yazıyı okudum hemen baktım dişin izleri belli olmuş
bizim muhabbet sarmıyo heralde kimseyi boşveeeerkaydirigubbakcemile5
günaydın cnm görünce muhakak slm veriyorum üzme canını napalım bazen banadaoluyo :gitme:
üsülmeeee bende geçen gün oğlumun resmini koydum bi tane da maşalllah diyen yorumyapan olmadı (tamam baya büyük çıktı resim sayfa yı biraz büyüttü ama ):umursamaz:bende sildim :sinifsinif:
cnm aynen bende katılıyorum sana ne zoluklarla yaptım bı arkadasımızn yardımyla kımse yorum yapmadı bende coğu ke gırıyorum yamadn cıkıyrm bende solemk ıstememıstım(((
topikte artık eskisi gibi değil
sanki guruplaşmalar olmuş
eskiden herkezle görüşür paylaşırdı şimdi herlez kendi istedikleriyle konuşur olmuş
bu benim dikkatimi 3 gündür çekiyoooo
diceksinizki herkez herkezle konuşmak zorunda değil evet
ama bariz bi şekilde bunu belli ede ede yapmakta ayıp bence burası bi paylaşım sitesi canım ona sıkıldı valla
kızlar yapmayın böleya bak ben çalışıyorum.yeri geliyor banada kimse cevap vermiyor.oğlumun resmine bile kimse yorum yapmadı sayılır.albümede resim koydum ama bir iki kişi baktı. ben kendim izlemeye çalışyorum sizi ama gece yazdıklarınıza dönüp bakamıyorum bile. gruplaşmaya gelince bu topikte en başından beri böle şeyler oluyor.hatta bazı akadaşlar hatırlar ben küsmüştüm bir ara yazmıyordum hiç. takmayın böle şeyleri oldu mu? ikinizde burada kalın ben sizi iziliyorum :1hug:
kıslar şimdilik size iyi hoşş sohbetler bizim işimis çok ablamıs okuldan gelcek onu doyuracaz ve yine okula götürecez pazara gitceez hadi kolay gelsin bana:a015:
benim kız 8 yaşında öğlen yemeğe geliyor yine okula gidiyor . ben pazar gezmeyi çok severim hava yağışlı olmadıkça evdeyse eşimle yoksa tek çok zahmetli oluyo ama çıkıyorum . biz servise vermmedik daha kış bastırnca veririz dedik . zaten babamızda çalıştığı gün okulun önünde görevde aklım kalmıyo artık kendi gidiyo bazen bende götürüyorum öle idare ediyoz sizin senye zor bir baya zor oluyo allah zihin açıklığı versin çocuklarımızaa.s.ben kaçtımm bu sefer :dance:cnm senın buyuk kac yasında bgn bızım de pazar war babannmız saolsun yapıyor getırıyor bıze benımde ıc camasırı falan almm lazım esofman altı falan cıkabılırsem ogleden sonra bakalım bızım ablamızda anasınıfına basladı 4.30 cıkıyor lıyoruz bızde servısımız baslamadı henuz((
valla ben ilaçları bırakalı çok oldu hiç bişey içmiyorum siz içiyonuz mu
Selam kızlar
sevindim.bak düzene giriyor demekki birgünde değişiyorlar demiştim :)) allah bozmasın artık
benimkinin de benimkinde
ya ben gidemedim bi sağol amatist alınganıs biss :kedi:bu konu da yazacak çok şeylerim var ama( iyi anlamda da )vakit yok .burdayız bir yere gtmeyzkaydirigubbakcemile5kızlar yapmayın böleya bak ben çalışıyorum.yeri geliyor banada kimse cevap vermiyor.oğlumun resmine bile kimse yorum yapmadı sayılır.albümede resim koydum ama bir iki kişi baktı. ben kendim izlemeye çalışyorum sizi ama gece yazdıklarınıza dönüp bakamıyorum bile. gruplaşmaya gelince bu topikte en başından beri böle şeyler oluyor.hatta bazı akadaşlar hatırlar ben küsmüştüm bir ara yazmıyordum hiç. takmayın böle şeyleri oldu mu? ikinizde burada kalın ben sizi iziliyorum :1hug:
kızlar bebışlerle dısarı cıkıyormusunuz yuruyuse falan?
kızlar bebışlerle dısarı cıkıyormusunuz yuruyuse falan?
sevindim.bak düzene giriyor demekki birgünde değişiyorlar demiştim :)) allah bozmasın artık
benimkinin de benimkinde
ya ben gidemedim bi sağol amatist alınganıs biss :kedi:bu konu da yazacak çok şeylerim var ama( iyi anlamda da )vakit yok .burdayız bir yere gtmeyzkaydirigubbakcemile5
Gitmeyin zatennnnnn boşverin takmayın cevap yazanda sağolsun yazmayanda,inan aynı şeyleri çoğumuz zaman zaman yaşadık yaşıyoruz ama topic cidden kalabalık karışabiliyo bazen,ben alıntılarımı yapıyorum çoğu zaman yazamadan kapatmak zorunda kalıyorum işteyken bazen fırsat olmuyo,evdede çocuktan dolayı.Anca gece uyursa arada bakıyorum işte. :1hug:
:asigim:
bugün izmir çok sıcaktı ya .. şimdi bile cam açık oturuyoruz , hatta pc nin olduğu masa tam cam kenarı ama yine sıcak yine sıcak :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?