2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

huzun ılı masallh cok hosuma gıttı oğlun 41kere kıyafetlerde yakıyır yani aynı sekılde oğlumu yapayım bende

biz çıkıyoruz canım çokda seviyor kuzucum

yaaa benim oğlan mı tembel dönmüyor( eskiden daha hareketliydi.şimdi yüzükoyun koyunca sadece bağırıyor çevir beni diye.sırt üstü yatıncada oyuncaklarıyla oynuyor bacalar kollar hareketli ama dönmüyor :gitme:

ama annesi küçük adam olmuş bu.birde yaramaz diyorsun klava: maşallah

dikkat et herkes kırılıyor. sanada bulaşmazsın bir şey.

hüzün çok tatlı bu 41 kere maşallah kuzuma

huzun ılı masallh cok hosuma gıttı oğlun 41kere kıyafetlerde yakıyır yani aynı sekılde oğlumu yapayım bende

ayakkabılaar kacnumaracnm ya masallah ya bıdaha bıdaha bakıyorum ne kadarlık oldu sımı

cok tesekkur ederız kızlar hepımızın bebışlerı cok tatlı allahım ayırmasın onları bızden saglıkla buyusunler ınsallah:asigim:

19 numara canım bıraz buyuk oluyo ama patık ayakkabılar hıc olmuyo ancak bu oluyo kaydirigubbakcemile3
3 aylık oldu canım cok cabuk buyuyor yaramazlar:asigim:

YOK DEMETCİM BİZİM PKAÇULAR TAAAA BAHARA KALDI
canım sıkkın topiğe giresim gelmiyo

Benimde sırtım daha çok ağrıyor ama eğildiğim zaman sanki hiç doğrulamayacam gibi geliyo bazen.Hele altını alırken falan,ne olacak bu halimiz bilmem [/QUOTE]

ben sırt ağrısı için doktora gittim bir ay önce. çok fazla kilo aldığım için ve veremediğim için bel vücudu taşıyamıyor dedi doktor. şimdiki ağrım ise alt kısımda, kuyruk sokumuna doğru. ama onun sebebi de kilo daha önce de kilolu iken başıma gelmişti. kilo verince geçmişti. bu kilolarımı nasıl vereceğim bilemiyorum. bir ayda sadece iki kilom gitmiş. sütüm gelmediği için vermek zor oluyor

sağlık ocağından ücretsiz verdiler d3 vitaminini. günde 3 kere damlatın dediler.bazen unutuyorum ama vermeyi

bende 3 damla veriyorum tamam o zaman büyüdükçe damla sayısı artar mı diye düşündüm de sağol canım :1hug:

benim bebeğime de 3 damla veriyordum. ama doktor son kontrolde d vitamini eksikliği var arttırmalıyız dedi. eğer bir sonraki aya yeterli seviyeye ulaşmazsa daha kuvvetli bir ilaç verecekmiş. eğer bebekleriniz iri ise ve kendilerini tam tutamıyorlarsa, yani hani uykudan kalkınca bir mahmurluk olurya hamur gibi olurlar öyleyse d vitamini eksik demekmiş. doktorunuza sorup vitamini arttırabilirsiniz. benzer şeyleri olan varsa mutlaka bir an önce doktorunuzla görüşün. benim oğlumda hepsi vardı.

bir de günde en az 10 dk. güneşe çıkar dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…