- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.201
biz çıkıyoruz canım çokda seviyor kuzucum
Selam hüzüncüm nasılsın canım,Çınar çok tatlı olmuş gördüm fotolarını maşallahhh
Biz hergün çıkıyoruz ananeye bırakıyorum çünkü paşamı,alıştı oda çıkmaya sanırım fıldır fıldır bakınıyo dışarıda otobüse binince kafa düşüyo hemen kaydirigubbakcemile3
sevindim.bak düzene giriyor demekki birgünde değişiyorlar demiştim :)) allah bozmasın artık
benimkinin de benimkinde
Gitmeyin zatennnnnn boşverin takmayın cevap yazanda sağolsun yazmayanda,inan aynı şeyleri çoğumuz zaman zaman yaşadık yaşıyoruz ama topic cidden kalabalık karışabiliyo bazen,ben alıntılarımı yapıyorum çoğu zaman yazamadan kapatmak zorunda kalıyorum işteyken bazen fırsat olmuyo,evdede çocuktan dolayı.Anca gece uyursa arada bakıyorum işte. :1hug:
çınar sapka taktırsa bende cıkıcam ama kıyametı kopartıyo
cıcekcım cok tesekkur ederım tatlım kuzucuklarımızın hepsı çok seker kocaman oldu yaramazlar:asigim:
hürrem geçmiş olsun canım:teselli:
nazlıbahar canım bu kadar telaş yapmaa dur daha neler geçircez ama diş için erken inşalah sorunsuz atlatırsınızz bende diğer kızda bişey anlamadım oda çok ağlardı sızlanırdı gece uyanırdı anlayamıyoduk cahillik işteee((
oyy maşallahh kızlar bebişler dönmeye başlamış benimkide yüz üstü yatırınca kendi çeviriyo yarmaz herkes gider yüzüne benimki gider tersine heheh:)
ne bılım cnm şişmiş ıkı beyazlık gorunuyo bakalım anlarız bırazgecsıne ama dişşş ya
Kızlar Deviti günde kaç damla veriyosunuz ?
canım ınsallah sorunsuz cıkarır dışlerını benım kuzenım 4 aylıkken hem dıs cıkarmıs hemde emeklemıskaydirigubbakcemile3
ama annesi küçük adam olmuş bu.birde yaramaz diyorsunklava: maşallah
dikkat et herkes kırılıyor. sanada bulaşmazsın bir şey.
hüzün çok tatlı bu 41 kere maşallah kuzuma
huzun ılı masallh cok hosuma gıttı oğlun 41kere kıyafetlerde yakıyır yani aynı sekılde oğlumu yapayım bende
ayakkabılaar kacnumaracnm ya masallah ya bıdaha bıdaha bakıyorum ne kadarlık oldu sımı
3damla weryrm ben oda az kalms yenısını alıcm
Kızlar Deviti günde kaç damla veriyosunuz ?
YOK DEMETCİM BİZİM PKAÇULAR TAAAA BAHARA KALDI
canım sıkkın topiğe giresim gelmiyo
topikte artık eskisi gibi değil
sanki guruplaşmalar olmuş
eskiden herkezle görüşür paylaşırdı şimdi herlez kendi istedikleriyle konuşur olmuş
bu benim dikkatimi 3 gündür çekiyoooo
diceksinizki herkez herkezle konuşmak zorunda değil evet
ama bariz bi şekilde bunu belli ede ede yapmakta ayıp bence burası bi paylaşım sitesi canım ona sıkıldı valla
bencede haklısın kikolecim:umursamaz:bende farkındayım bunun ama dile getirmek istemedim mesele benim yazdıgım hiçbir şeye cevap verilmiyor kaganım gelişimini yazdım kimse kaale alıp iyi bile dememiş:sinifsinif:neyse önemli deil ama bende üzülüyorum vallahi:umursamaz:
günaydın cnm görünce muhakak slm veriyorum üzme canını napalım bazen banadaoluyo :gitme:
üsülmeeee bende geçen gün oğlumun resmini koydum bi tane da maşalllah diyen yorumyapan olmadı (tamam baya büyük çıktı resim sayfa yı biraz büyüttü ama ):umursamaz:bende sildim :sinifsinif:
cnm aynen bende katılıyorum sana ne zoluklarla yaptım bı arkadasımızn yardımyla kımse yorum yapmadı bende coğu ke gırıyorum yamadn cıkıyrm bende solemk ıstememıstım(((
bizim muhabbet sarmıyo heralde kimseyi boşveeeerkaydirigubbakcemile5
Hanimlar lutfen alinganlik yapmayin. Cok kisi var gorunuyor sitede ama cogu zaman herkesin acik kalmis ve bebegine dalmis oluyor. yoksa ben kimsenin gruplastigini dusunmuyorum. bazen ben de bir seyi iki uc kere soruyorum ama hic alinmiyorum cunku gorememis gecmisi okuyamamis olabilir veya ne bileyim gozunden kacmistir. alinmayin.
tuana dün kakasını kendi basına yapmış çok sevindim:)) dün konuştuğumu duydu sanirim.
ohh masallah.
Evet ilsucum vericem keşke daha önceden başlasaymışım ya,çok rahatladı hemen farkettik güzelce uyudu kuzum.
Dün doktor papatya ve rezeneyi tavsiye etti bize,bende aldım hemen gece çayı da aldım.Akşam gece çayından verdim ilk kez içti oğlum ve rahatladı,burnu bile rahatladı sanki tavsiye ederim canım
Benimdesırtım daha çok ağrıyor ama eğildiğim zaman sanki hiç doğrulamayacam gibi geliyo bazen.Hele altını alırken falan,ne olacak bu halimiz bilmem
hanimlar bana su caylari nerden aldiginizi markasini ve ne icin verdiginizi yazar misiniz? ben hic cay falan vermiyorum.
aynen canım resmen kalkamya caşılıyor benimkide kıpkırmızı oluyor .geçen gün sırt üstü yatırmışım kafasına da yastık koydum bi geldim ki odaya ters dönmüş zorlamış zorlamış dönmüş sanirim şok oldum .
oh masallah bizimkinde bir icraat yok daha.
yaramı deştin selsin benide oğlum ayağına hiç basmıyor sanki bi ayakta yamuk gibi hatta hoppala fln yapıyoruz diyo arkadaşlar ama daha o bile yok bizde her bebek bir olmuyo heralde biz kalça çıkığı ultasonu yaptırmadık ortapedi doktoru baktı muayine etti yok bişeyciği dedi ultrasonu istersen yaptır dedi .
maşallah ya çok güzel boyu posu .öle çok çok değil sadece iki çay laşığı tadımlık düşünüyorum ben
canim bence telsalanma. bence bir sey yoktur.
Selam kızlar
Biz dün doktora gittik yanaklarımızda ki kızarıklıklar kollarımız dada çıkmaya başlamıştı alerjik bi yapıya sahipmiş babasına çekmiş kremler falan verdi baya bi dakkat edicez artık herşeye alerjisi olabilirmiş zaman gösterecek arık benneyaptımki
gecmis olsun. domates cilek vs bebekte alerji yapabilirmis o yuzden annelere daha gec aylarda bunlari yemeye baslayin diyorlar ama ben herseyi yedim.
kızlar bebışlerle dısarı cıkıyormusunuz yuruyuse falan?
cani biz hergun 1 saat cikiyoruz. bu arada masallah Cinar'a kocaman olmussss.
canım ben 5 damla verıyorumvereliniortak
bende 3 damla veriyorum tamam o zaman büyüdükçe damla sayısı artar mı diye düşündüm de sağol canım :1hug:
cani biz hergun 1 saat cikiyoruz. bu arada masallah Cinar'a kocaman olmussss.
canım cok tesekkur ederım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?