- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
bu nar suyu mucize bişeymiş kızlar Allah o konuyu açıp bize söyleyen arkadaştan razı olsun:Saruboceq:
çok şükür hiç öyle bi problemimiz olmadı
acaba şimdi de fayda eder mi diye geldi aklıma amatistcimfisfisfis
onları denedim karnında sıcak kiraz çekirdeği yastığıyla uyuyor ama nafile.tuttu mu tutuyor yemek yiyemiyor. bir de dedim ya göbek fıtığı çıktı ıkınmaktan
laelaelaelaelaedemett nar kalmadııı kaçırdık nar mevsiminilaelaelaelaelae
canım bende zor bulmuştumm bi tanıdık dipfrize atmışda sağolsun verdizemuszemus
ama kibele sanırsam %100 doğal olan hazırlardan vermiş
kızzzzz benim bu konuyu okuyunca burada bi teneke çalmadığım kalmıştı hepiniz yapın diye gaz problemini yaşayan biri olarak:umursamaz:ama kimseler ilgilenmemişti:1closedeyes:
kibelecim doğum yapmışsın güle güle büyüt bebeğini canım
hatırlarmısın bilmem ama mart anneleri topicinden tanışıyoruz
allah sağlık büyütsün analı babalı inş.
çok şükür iyiyiz canım dün yarı kırkımız çıktı büyüyoruzzz:teytey:
oyy kıyamam arasıma belkide fazla geldi mama canım mama kullanmadığımız için bilemiyorum:sm_confused:
dün kızımın dilinde beyazlık görük pamukçuk olmuş anneannesi karbonatlı suyla sileyim dedi dedim benim yanımda yapma sonra beni çağırdılar ayy bi baktım yavrum nasıl öğürüyomafoldumben 5 dk sürekli tükürdü uzun bi zaman memişi de almadı:sinifsinif: çok korktum bende çokkk:gitme:
derincim maşallahhhh nazımızaaaa kocaman abla olmuşşşş:asigim:
acaba biz ne kaa olduk kontrole gidicez o zaman görücez inşl.
hüzün hoşgeldin çınarımız nasıl
güzel anişlerim nasılsınızzzz umarım iyidir herkesssssssssss starım dogurmadım bekliyoruz 4 gözle annem kayınvalden görümcen herkes yanımda çok şükür kuzum nezman isterse ozman gelsin ama 4 günü kaldı oy oy oy oy
deniyorum canımın içi denemez miyim mafoldumben
ama yüzünümafoldumben buruşturuyo kerata , kafasını sağa sola çeviriyo , almak istemiyo((
ben de bakiiim o videoya , zira cıbıcbı yapçasss biss de bugünnnnn delikafadulden
canım öncelıkle cok gecmıs olsn canım.
aynı sorunlar hepımızde var sanırım.
annem henuz bizimle oldugu ıcın pek endıselenmıyordum ama annem hafta ıcı gıdecek sımdıden kara kara düşünmeye basladım.gecen hafta benım kaynanada bıze geldıgınde oglusu yıkamaya basladık.kadıncocugun kafasını oyle bır tuttu kı,bebegım aglamaya basladı.hemen kendı annemı cagırdım geldı guzelce yıkadık.
sanırım butun kayınvalıdeler aynı.lülülülülülühem birsey beceremezler hemde süreklı konusurlar.klava:
biz annemle önce bebegin bacaklarına su dokuyoruz,vucudunu köpüklüyoruz.
sonra sırtını cevırıp sırtını köpükleyip duruluyoruz.
en son kafasını sampuanlıyoruz.sampuanı elıme dokup bıraz köpürtüyorum sonrasında kafasına sürüyorum.bu arada annem bebegı sırt üstü cevırıyor,basını hafıfce egıyoruz kulagına su kacmasın dıye.kulaklarını elımızle hafıfce kapatırıyoruz.
sende öyle dene bakalım canım.bende bu haftadan sonra esımle yıkayacam bakalım becerebılcekmıyım.fisfisfis
kızlar bugün bebişim biraz huysuzdu hiç uyuymadı sabahtan beridir saat oldu 4 bkızızm uykudan bayılıyor ama ağlayarak uyanıyor bacaklarını karnına çektim karnını sıvazladım susuyo yine başlıyor bende kızı yıkamayı düşünüyordum kaynana bizde dedim yıkayalım yok yıkama yarın yıkarsın dedi ...(o olmadan eşimle yıkayacakmışım)yarında yıkarım şimdi yıkayalım rahatlasın ık mık dedi ...dedim ben dayanamıyorum yıkayacam dedim artık kalktı kovaya suyu hazırladı bende küvetini falan derken yıkamaya başladık ben kızı tyutuyorum yıkıyorum o sadece su döküyor...kafaya suyu bi boca etti sabunla birlikte kızızn ağızına sabunlu su kaçtı kızın nefesi kesildi ağlıyordu ses gitti sallıyorum nefesi çekiyor veremiyor ay delirecektim hemen ayaklarından aşağı sarkıttım salladım ağlamaya başladı.karının eli ayağına dolandı ben daha fena hemen uykuya geçti...sürekli gidip kontrol ediyorum çok korktum ya feci...
eşime hemen mail attım böyle böyle oldu diye.tamam artık beraber yıkarız kafaya su dökmeyiz elimizle avuçla durularız falan dedi rahatlattı beni....ama çok korktum yaaaa....ben hergün yıkamak istiyorum çocuğu nasıl yıkayacam ne gösteren var ne öğreten....:sinifsinif:
kızlar bugün bebişim biraz huysuzdu hiç uyuymadı sabahtan beridir saat oldu 4 bkızızm uykudan bayılıyor ama ağlayarak uyanıyor bacaklarını karnına çektim karnını sıvazladım susuyo yine başlıyor bende kızı yıkamayı düşünüyordum kaynana bizde dedim yıkayalım yok yıkama yarın yıkarsın dedi ...(o olmadan eşimle yıkayacakmışım)yarında yıkarım şimdi yıkayalım rahatlasın ık mık dedi ...dedim ben dayanamıyorum yıkayacam dedim artık kalktı kovaya suyu hazırladı bende küvetini falan derken yıkamaya başladık ben kızı tyutuyorum yıkıyorum o sadece su döküyor...kafaya suyu bi boca etti sabunla birlikte kızızn ağızına sabunlu su kaçtı kızın nefesi kesildi ağlıyordu ses gitti sallıyorum nefesi çekiyor veremiyor ay delirecektim hemen ayaklarından aşağı sarkıttım salladım ağlamaya başladı.karının eli ayağına dolandı ben daha fena hemen uykuya geçti...sürekli gidip kontrol ediyorum çok korktum ya feci...
eşime hemen mail attım böyle böyle oldu diye.tamam artık beraber yıkarız kafaya su dökmeyiz elimizle avuçla durularız falan dedi rahatlattı beni....ama çok korktum yaaaa....ben hergün yıkamak istiyorum çocuğu nasıl yıkayacam ne gösteren var ne öğreten....:sinifsinif:
canım ya senin işin zor valla. benim annem 3 aydır yanımda. herşeyi gösterdi. yine de bana zor geliyor. bütün kaynanalar aynı sanırım. benimki bebeği tutmaktan bile korkuyor. annem de işine gelmiyor da ondan diyor. haklı da sanırım.
tek istediğim öğretmenlik atamam olsa da bu ilden gitsem. umarım izmire yakın bir yere giderim de annem bebeğime bakar. burada kalırsam çocuğuma bakacak adam da yok. ben de işe gitmek zorundayım.
sağol tatlım inşallah bu dönemide atlatırızzz kızımın kısmeti kesilmezzz:Saruboceq: sen nasılsın senni fıstık nasıll bakalım gezmelere başladınızmı biz arada dışarıda çıkıyoruz pazartesi 40 mız çıkıyo:lepi:
işte minik çileğim, nar tanemmmmmmm:asigim:
maşallah deyin emi teyzeleriiopuyorumnanaktan
demresu kızz senin kızın benim kıza çok benziyoo şuanki resimdeki haliikaydirigubbakcemile3
selam kızlar akşam üzeri tlf geldi kaynımla elitim bebeği görmeye gelcekler şuan onları bekliyorum bende dedimki bugün kızı yıkamadım onlar gelmeden bi başından su dökelim vücudunu sabunlayalım gecede rahat uyur diye herşey hazır suyu küveti ortada tam soydum en son bezini çıkartıyodumki benim kızzz bacaklarını kaldırır kaldırmaz yüzüme ve bütün evin ortasına kadar fışkırttı hem çiş hem kakalmaz:delikafaduldendelikafaduldenhem kendimi hem evi temizlemekten canım çıktı-tatlicadiarzu- tamda misafir gelcek halıyı bi kat sildim mecbur o halde leke leke kalcaktı terlikle dolaşsınlar artık kaydirigubbakcemile3nerde ye gelirler misafirim hadi ben kaçtım öptüm hepinizi
iyi hafta sonları
canım ya senin işin zor valla. benim annem 3 aydır yanımda. herşeyi gösterdi. yine de bana zor geliyor. bütün kaynanalar aynı sanırım. benimki bebeği tutmaktan bile korkuyor. annem de işine gelmiyor da ondan diyor. haklı da sanırım.
tek istediğim öğretmenlik atamam olsa da bu ilden gitsem. umarım izmire yakın bir yere giderim de annem bebeğime bakar. burada kalırsam çocuğuma bakacak adam da yok. ben de işe gitmek zorundayım.
ya öyle valla.inşallah her şey istediğin gibbi olur.ben ilk 3 gün ynaımda kaynanam vardı ondan sonra kimse yok.bu akşam toplanıp millet bana geliyo bebek görmeye kaynana karısı evinde aradım bana börek pişirirmisin misafirim geliyo dedim tamam dedi daha ses çıkmadı sadece böreği yapar camdan sepete koyar gönderir o kadar başkada bişeye karışmaz...allahıma şükürler olsun bebeğim uslu gece güzel uyuydu sabahtan beride arada emziriyorum uyumaya devam....
kızlar yaaa benim kızızmın kakası hardal rengi ama sulu değil?:uhm:koyu yapıyor rengi tutuyorda kıvamı tutmuyo acep nedendir??
sizinki gibi fotografli ticker yapmaya calistim olmadi. simdi alisverise cikiyoruz, gelince tekrar ugrasacam.
Canım benim ancak 1 kez cıkabildik dısarı, bizim evimiz bilas yüksekte sürekli esiyo 40'ı cıkmadan cok korkuyorum bilasta hassas hemen hapsiriyo azcık ince giydirsem mafoldumben Bakalım yarın alısveris merkezine kadar gitmeyi denices nası olcak acaba delikafadulden
Var ya ben bu bıdıkları bi ısırısta bitiririm söliyimmmm allahım uzun ömürler versin her ikisinede masallah 41 kere, kem gözlere şişNazar etme nolur çalış seninde olur hatta kaydirigubbakcemile3
Yaw diloşum benim kuzu kulagımda oyle ne zamanki bez degistiriyorus diğer bezi yerleştirene kadar tazyikli bi sekilde ustume basıma yerlere yapıyo yetişemiyorum sorada kokuyo diye burnunu kıvırıyo velet kaydirigubbakcemile3
Kıslar ben bugün hususi km lerce gittim saraçhaneye, salıncak aldım kızıma, sallanmayı cok seviyo benimde sallıcam diye kolum kopuyo bi de boyle deniyim dedim bana kalırsa cok neşeli cok güsel bisi ama o nası bulur bilmiyorum, insallah begenir durur icinde :Saruboceq: Salıncak kullanan varmı suan?
kızlar kızım kakasını yaparken çok zorlanıyo kaç saattir uyuymadı yardım kakası koyu geliyor az yapıyor suludeğil napıyım ?
canim nar suyunu ben de yaptim. benim kizim da gazini kendi cikariyor. insallah boyle gider. dogum yapan yapacak tum arkadaslara tavsiye ediyorum.
bir arkadas 12 gune kadar zaten kendisi cikarir ondan sonra baslar dedi ama bak Demet'inki devam etmis.Masallah kuzucuguna Demet.
Insallah beninki de devam eder.
canim bir de sac kurutma makinasini dene. o da bayagi fayda ediyor. kolikli cocuklarda bile ise yariyor.
ya cok komikti benim nar arayisim. nar ureticilerine bile mail attim bana bir tane nar gonderin diyeama bulamadim ama Allah'tan nar suyu da ayni isi gordu.
ben de herkese tavsiye ediyorum ama sonuc ayni Demetcim. zorla veriyorum ellerine buradakilerin. yok zarar verir mi yok su bu olur mu? canin cehenneme.
dogal sey ne olacak. hem de 3-4 fdamla. benim kocis de bayagi karsi cikti ama dinlemedim. ama simdi susuyor:)
canım yaa dün yazıp yazmadığımdan emin olmadığım için yeniden yazayım dedim ,kafa kalmadı hey yaaa Rabbim :))
pamukçuğa bir öneri de benden yerimsenibenpamukçuğa ağızda kalan süt sebep oluyormuş . onu önlemek içinse emzirme işi bittikten sonra serçe parmağınızı biraz suya batırıp tırnak kısmı bebeğin alt damağına gelecek şekilde ağzına veriyorsunuz , 1-2 emme ve yutkunmayla ağızda kalan son süt mideye gitmiş oluyor . biz bunu serçe parmakla değil de emzikle yapıyoruz .. emziği çııkarmak içinse bebişin ağzının kenarını bir parmağınızla küçük hareketle açmaya çalışın , vakum etkisinden kurtulan emziği böylece rahatlıkla ağızdan zorlanmadan alabiliyorsunuz ..
Naçizane öneri benimkisi :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?