2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canim nar suyunu ben de yaptim. benim kizim da gazini kendi cikariyor. insallah boyle gider. dogum yapan yapacak tum arkadaslara tavsiye ediyorum.

bir arkadas 12 gune kadar zaten kendisi cikarir ondan sonra baslar dedi ama bak Demet'inki devam etmis.Masallah kuzucuguna Demet.

Insallah beninki de devam eder.

ya cok komikti benim nar arayisim. nar ureticilerine bile mail attim bana bir tane nar gonderin diye ama bulamadim ama Allah'tan nar suyu da ayni isi gordu.

ben de herkese tavsiye ediyorum ama sonuc ayni Demetcim. zorla veriyorum ellerine buradakilerin. yok zarar verir mi yok su bu olur mu? canin cehenneme.

dogal sey ne olacak. hem de 3-4 fdamla. benim kocis de bayagi karsi cikti ama dinlemedim. ama simdi susuyor:)

canım yaa dün yazıp yazmadığımdan emin olmadığım için yeniden yazayım dedim ,kafa kalmadı hey yaaa Rabbim :))
pamukçuğa bir öneri de benden yerimsenibenpamukçuğa ağızda kalan süt sebep oluyormuş . onu önlemek içinse emzirme işi bittikten sonra serçe parmağınızı biraz suya batırıp tırnak kısmı bebeğin alt damağına gelecek şekilde ağzına veriyorsunuz , 1-2 emme ve yutkunmayla ağızda kalan son süt mideye gitmiş oluyor . biz bunu serçe parmakla değil de emzikle yapıyoruz .. emziği çııkarmak içinse bebişin ağzının kenarını bir parmağınızla küçük hareketle açmaya çalışın , vakum etkisinden kurtulan emziği böylece rahatlıkla ağızdan zorlanmadan alabiliyorsunuz ..
Naçizane öneri benimkisi :kedi:

canımcımmmmmm az kalmış yaaa
inşallah sağlıcakla gelecek Kağanın kollarınaa
dualarım seninle tatalımmmmmmmmm Şeniz

canım gerçekten hiçmi bebek yıkamamış hayatında şaşrıdım. ben 2 kez annemle yıkadım sonra hep eşimle ..eşim tuttu ben su döktüm ...

ama kızlar şu fileye koyarak yıkıyorum 3dür o kadar rahat ediyorki hem ben rahat yıkıyorum hem kızım korkmuyo çok rahat oluyo. kafasını en sona bırakıyorum eşim tutuyo o zaman kafasının üstünde elim oluyo elime dökerek duruluyorum.

canım ya senin işin zor valla. benim annem 3 aydır yanımda. herşeyi gösterdi. yine de bana zor geliyor. bütün kaynanalar aynı sanırım. benimki bebeği tutmaktan bile korkuyor. annem de işine gelmiyor da ondan diyor. haklı da sanırım.
tek istediğim öğretmenlik atamam olsa da bu ilden gitsem. umarım izmire yakın bir yere giderim de annem bebeğime bakar. burada kalırsam çocuğuma bakacak adam da yok. ben de işe gitmek zorundayım.

ya öyle valla.inşallah her şey istediğin gibbi olur.ben ilk 3 gün ynaımda kaynanam vardı ondan sonra kimse yok.bu akşam toplanıp millet bana geliyo bebek görmeye kaynana karısı evinde aradım bana börek pişirirmisin misafirim geliyo dedim tamam dedi daha ses çıkmadı sadece böreği yapar camdan sepete koyar gönderir o kadar başkada bişeye karışmaz...allahıma şükürler olsun bebeğim uslu gece güzel uyuydu sabahtan beride arada emziriyorum uyumaya devam....

kızlar yaaa benim kızızmın kakası hardal rengi ama sulu değil?:uhm:koyu yapıyor rengi tutuyorda kıvamı tutmuyo acep nedendir??

Hayat aynı gökteki gibi uçuyor anılar
Beni aynı eskisi gibi deli sanıyorlar
Ne yazık ki çerçeve değil resim arıyorum
Bu seferki zorlama değil seni seviyorum

Acılar güzel olacak
Yürek hep de şanslı değil bir üzen olacak
İkimiz senle neyi çözemedik
O da tek taraflı değil bir gülen olacak

Bu kapıdan ilk giren aşık olacak
Sözüne de özüne de sadık olacak
İkimize bu tabiat aşık olacak
Sıramı bekliyorum

Hayat aynı gökteki gibi uçuyor anılar
Beni aynı eskisi gibi deli sanıyorlar
Ne yazık ki çerçeve değil resim arıyorum
Bu seferki zorlama değil seni seviyorum

Canım benim ancak 1 kez cıkabildik dısarı, bizim evimiz bilas yüksekte sürekli esiyo 40'ı cıkmadan cok korkuyorum bilasta hassas hemen hapsiriyo azcık ince giydirsem mafoldumben Bakalım yarın alısveris merkezine kadar gitmeyi denices nası olcak acaba delikafadulden

işte minik çileğim, nar tanemmmmmmm:asigim:

maşallah deyin emi teyzeleriiopuyorumnanaktan

demresu kızz senin kızın benim kıza çok benziyoo şuanki resimdeki haliikaydirigubbakcemile3

Var ya ben bu bıdıkları bi ısırısta bitiririm söliyimmmm allahım uzun ömürler versin her ikisinede masallah 41 kere, kem gözlere şiş Nazar etme nolur çalış seninde olur hatta kaydirigubbakcemile3

Yaw diloşum benim kuzu kulagımda oyle ne zamanki bez degistiriyorus diğer bezi yerleştirene kadar tazyikli bi sekilde ustume basıma yerlere yapıyo yetişemiyorum sorada kokuyo diye burnunu kıvırıyo velet kaydirigubbakcemile3

Kıslar ben bugün hususi km lerce gittim saraçhaneye, salıncak aldım kızıma, sallanmayı cok seviyo benimde sallıcam diye kolum kopuyo bi de boyle deniyim dedim bana kalırsa cok neşeli cok güsel bisi ama o nası bulur bilmiyorum, insallah begenir durur icinde :Saruboceq: Salıncak kullanan varmı suan?

kızlar kızım kakasını yaparken çok zorlanıyo kaç saattir uyuymadı yardım kakası koyu geliyor az yapıyor suludeğil napıyım ?

iyi hafta sonları

sanada canım
nasılsın kuzucuklar nasıl kocaman olmuşlardır şimdi prenseslerrropuyorumnanaktan

inşallah gönlüne göre olur ataman canım:Saruboceq:

hurişcim mama yediriyorsan ondan olabilir canım

sizinki gibi fotografli ticker yapmaya calistim olmadi. simdi alisverise cikiyoruz, gelince tekrar ugrasacam.

özelden gönderdim kibelecim

ye teyzesi yeeeezemuszemus
Allah hepimizin yavrularına uzun ömürler versin canım ve de anneleriyle babalarıyla büyüsünler inşallah sağlıklaaaaaa:Saruboceq:

demek gezmelere çıkıcaksınız heeeeee haydi bakalım inşallah çokkk uslu durur Alyamız hiç üzmez annesini de hep gezersiniz inşallahhhhkaydirigubbakcemile5
aynen benim kızımda fışkırtmaya bayılıyor çok yaramaz yeni nesil çokkkkklmaz:kaydirigubbakcemile3
yerim ben onun tombik bacaklarınııııııııcokacimcoook

canım ben almıştım salıncak biliyorsun 1 kere koydum onda da çok işim vardı arkadaşlar gelicekti oyalansın diye minik kuzucum pek sevdi teyzesi hemen uyudu :lepi:
ama sürekli koymuyorum salıncağa sallanmaya alışmasın diye şimdilik emerek uyuyor teyzesi
aldığın salıncağı merak ettim zuzum resmini eklesene görelim
güle güle sağlıkla kullansın prensesim Alya'mmopuyorumnanaktan

kızlar kızım kakasını yaparken çok zorlanıyo kaç saattir uyuymadı yardım kakası koyu geliyor az yapıyor suludeğil napıyım ?

ayy kuzucum nasılda zorlanıyordur kimbilir yaaa:sinifsinif:
canım mamadan sonra su veriyormusun
altını açınca karnına masaj yap bacaklarını karnına doğru çek uzat belki yardımı olur canım azıcık zeytinyağı sür popişine pamukla inşallah işe yarar birde sen kendin kayısı kompostosu iç bol bol canım çok geçmiş olsun:gitme:

teşekkürler teyzesiii
canım kızım gazını kolay çıkartıyor hala yani 15 günde geçmedi merak etme:lepi:

canim bir de sac kurutma makinasini dene. o da bayagi fayda ediyor. kolikli cocuklarda bile ise yariyor.

kibelecim kardeşimin bebeğinde saç kurutma makinesini çok kullanıyorduk ağlayınca hemen susuyordu çalıştırınca gazı varken karnına falan tutuyorduk dediğin gibi ama doktor zararlı olduğunu söylemiş saç kurutma makinesinin:sm_confused:

aynen canım bende nerelere haber saldım bi bilsenkaydirigubbakcemile3
çok şükür buldum sonunda.
amann isteyen kullansın boşver ben yinede herkese söylüyorum yaparlarsa kendileri rahat ederler yapmayanlarda sonra pişman olurlar:1closedeyes::umursamaz:

canım çokkkk teşekkür ederim kesinlikle deniycemmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…