2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

okuldan geldim yoruldum yaa(( benim kız biraz huysuz öğretmeniyle konuştum bakalım öğretmeni biraz daha ilgi göstericem dedi inşallah düzelir...

Hımmm anladım,dün doktordaydık o zaman gerek görmedi artırmaya belki,biz hergün dışarıdayız güneşi 10 değil 20 dk. görüyodur sanırım anneme getir götür yaparken ama kış gelince dahada artırılacak demekki,sağol canım

okuldan geldim yoruldum yaa(( benim kız biraz huysuz öğretmeniyle konuştum bakalım öğretmeni biraz daha ilgi göstericem dedi inşallah düzelir...

diloşum hoşgeldinnnn,senin tempoya maşallah valla misafirler falan okudum geçmişte nazar değmesin anacım
niye huysuz acep,okulu mu istemiyo yoksa ilgi mi bekliyo ?

ya kızlar bı yalıslık oldu sanırım orda bnden bı alıntı gıbı gorunuyor ama onu ben solemmeıstım bır ıkı kere yazıldı gormemeslıkten geldım ama yanlıs anlasılmayayım hanı yazıyoe ya bızım muhabbet pk armıyor onu ban yazmamıstım benden alıntı gıbı gorundu ılk alıntıda sonra benden olarak devam ettı lutfen yanlıs anlmayın

YOK DEMETCİM BİZİM PKAÇULAR TAAAA BAHARA KALDI
canım sıkkın topiğe giresim gelmiyo

Selam ben geldim. Yatacaktım bir bakayim neler yapıyorsunuz dedim.
Bu saate göre topik oldukça kalabalık

çok şükür canım.bir sorun çıkmadı.sadece kasıktaki lenf bezlerinde hafif bir büyüme olmuş.antibiyotik verdi.1 ay sonra kontrole çağırdı.

amannnnnnn zaten kale alınmıycam ne yazıyorumki kaçıyım bari

günaydın kızlar

biz bir sonraki ay başlıyoruz ek gıdalara. sadece mama ile beslendiği için artık ek gıdalara başlamalıyız dedi doktor. canım yavrum nihayet sadece mama yemekten kurtulacak.

kızlar çok fena belim ağrıyor. ne yapacağım bilemedim. şimdi çıkıyorum bakalım bebeğimi kucaklayabilecek miyim.

kızlar bebışlerle dısarı cıkıyormusunuz yuruyuse falan?

Kızlar Deviti günde kaç damla veriyosunuz ?

huriş h.g nerelerdsn sbhtn berı uyuyormuydn yoksam
kızlar hepinizi çok seviyorum bir sürü alıntı yaptım ama kızızm uyuyordu tam cvp lamaya geldi sırak bağarmaya başladı şimdi ben naapıyım..
alınganlık yapmayalım bakın hepimiz aynı şeyuden şikayetçiyiz demekki gruplaşma yok olsaydı hepimiz değil bazılarımzı şikayetçi olurdu bende aynı şeyi 10 kere anlattığım oluyor çüğnkü biri çıkıyor soruyor anlatıyorum sonra bvidaha anlatıyorum demekki kalabalıktan geçmişi okuyamıyoruz unutmayalım hepimizin 2 3- aylık bebişleri var herşeyden daha önemli büyüdükçe düzeleceğiz ....
hepinizi seviyorum ...
dur bakalım ipek sustu bi kenardan cevaplamaya başlıyım hehehehehe

hergun yikiyor musunuz? ben 2 gunde bir. ev nedense cxok ruzgarli. cekiniyorum.

Biz 2 ay süreyle hergün yıkadık ama ağustostan sonra bende çekiniyorum bazen serin oluyo çok,ufomuz var onu yakıpta yıkamalı artık şimdi tam hastalık dönemi zaten kombiler yanana kadar ufoyla idare edicem ama hergün olmuyo tabi.3 günde bir yıkıyorum

diloşum hoşgeldinnnn,senin tempoya maşallah valla misafirler falan okudum geçmişte nazar değmesin anacım
niye huysuz acep,okulu mu istemiyo yoksa ilgi mi bekliyo ?

canım huysuzluğun sebebi ne,okula alışamadı mı yada eylülü mü kıskanıyo

kızlar bi dokka yerinde oturmuyomuyş çabuk sıkılıyomuş diğer arkadaşlarınında dikkatini dağıtıyomuş diğer sınıfa geçiyomuş orda oynamak istiyomuş benim söylediğimi dinlemiyo diyo ben bişey anlatıyorum ona diyo o başka şeyler söylüyo diyo bilmiyorum işte böylee bakalım bir sürü tembih ettim tamam anne dedi bakalım neler olcak

dılara dun nasıldı aynımı yıne???

dün okul yoktu canım bakalım bugün haberler nasıl olcak:)))

tosbiğim yeni uyudu..misafirler geldi seve seve deli oldular şımarıklık yaptı durdu..neyseki onlar gitti uyudu şimdi...ohhh bende kestirsem fena olmaz hani :)

ay özledim valla sizinle muhabbeti bi türlü fırsatım olmuyo
havalar iyiden iyiye soğumaya başladı kızlar işimiz zor iyi bakalım bebişlere hasta olmasınlar

ay özledim valla sizinle muhabbeti bi türlü fırsatım olmuyo
havalar iyiden iyiye soğumaya başladı kızlar işimiz zor iyi bakalım bebişlere hasta olmasınlar

kızın yaramaz mı melek?
nasıl iyi mi?
yoktun uuzun zamandır...

biz hergün hava alıyoruz gezip alışveriş yapıp dönüyoruz seviyo gezmeyi :)biizmkide uyudu bende yanına uzancam valla yoruldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…