- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #9.221
Hanimlar lutfen alinganlik yapmayin. Cok kisi var gorunuyor sitede ama cogu zaman herkesin acik kalmis ve bebegine dalmis oluyor. yoksa ben kimsenin gruplastigini dusunmuyorum. bazen ben de bir seyi iki uc kere soruyorum ama hic alinmiyorum cunku gorememis gecmisi okuyamamis olabilir veya ne bileyim gozunden kacmistir. alinmayin.
ohh masallah.
hanimlar bana su caylari nerden aldiginizi markasini ve ne icin verdiginizi yazar misiniz? ben hic cay falan vermiyorum.
oh masallah bizimkinde bir icraat yok daha.
canim bence telsalanma. bence bir sey yoktur.
gecmis olsun. domates cilek vs bebekte alerji yapabilirmis o yuzden annelere daha gec aylarda bunlari yemeye baslayin diyorlar ama ben herseyi yedim.
cani biz hergun 1 saat cikiyoruz. bu arada masallah Cinar'a kocaman olmussss.
Biz eczaneden aldık,milupa nın çaylarını verdi,oğluşum çok sevdi.Düne kadar bende vermiyodum burnu akıpta doktora gidince doktor rahatlaması için verebileceğimi söyledi.Burnu mukus dolu paşamın tıkalı değil ama yinede nefes alırken zorlanıyor minicik daha burnuuuuuuu .Ciddende rahatladı çocuk ben papatya ve gece çayı aldım.Rezene evde var aktardan almıştık onuda.Bence sende dene Kibele Eda da rahatlar,bizimki dün akşam rahat uyudu önceki gece çok huzursuzdu
Benimdesırtım daha çok ağrıyor ama eğildiğim zaman sanki hiç doğrulamayacam gibi geliyo bazen.Hele altını alırken falan,ne olacak bu halimiz bilmem
ben sırt ağrısı için doktora gittim bir ay önce. çok fazla kilo aldığım için ve veremediğim için bel vücudu taşıyamıyor dedi doktor. şimdiki ağrım ise alt kısımda, kuyruk sokumuna doğru. ama onun sebebi de kilo daha önce de kilolu iken başıma gelmişti. kilo verince geçmişti. bu kilolarımı nasıl vereceğim bilemiyorum. bir ayda sadece iki kilom gitmiş. sütüm gelmediği için vermek zor oluyor
Canım ben 15 kilo aldım hamileliğimde,10 kilosu gitti 5 kilo kaldı yani kendimi taşıyamayacağım kadar ağır değilim sanırım 5 kilonun hepsi göbekte.
benim bebeğime de 3 damla veriyordum. ama doktor son kontrolde d vitamini eksikliği var arttırmalıyız dedi. eğer bir sonraki aya yeterli seviyeye ulaşmazsa daha kuvvetli bir ilaç verecekmiş. eğer bebekleriniz iri ise ve kendilerini tam tutamıyorlarsa, yani hani uykudan kalkınca bir mahmurluk olurya hamur gibi olurlar öyleyse d vitamini eksik demekmiş. doktorunuza sorup vitamini arttırabilirsiniz. benzer şeyleri olan varsa mutlaka bir an önce doktorunuzla görüşün. benim oğlumda hepsi vardı.
bir de günde en az 10 dk. güneşe çıkar dedi.
Canım ben 15 kilo aldım hamileliğimde,10 kilosu gitti 5 kilo kaldı yani kendimi taşıyamayacağım kadar ağır değilim sanırım 5 kilonun hepsi göbekte.
benim giden kilolarımın hepsi geri geldi. sütüm artsın diye her söyleneni denedim.ama sütüm artmadı kilolarım arttı. şimdi doğumda aldığım 17 kilonun 4 kilosunu verebildim gerisi bende duruyor hala. o yüzden de belim çok ağrıyor
okuldan geldim yoruldum yaa(( benim kız biraz huysuz öğretmeniyle konuştum bakalım öğretmeni biraz daha ilgi göstericem dedi inşallah düzelir...
okuldan geldim yoruldum yaa(( benim kız biraz huysuz öğretmeniyle konuştum bakalım öğretmeni biraz daha ilgi göstericem dedi inşallah düzelir...
:asigim:
YOK DEMETCİM BİZİM PKAÇULAR TAAAA BAHARA KALDI
canım sıkkın topiğe giresim gelmiyo
topikte artık eskisi gibi değil
sanki guruplaşmalar olmuş
eskiden herkezle görüşür paylaşırdı şimdi herlez kendi istedikleriyle konuşur olmuş
bu benim dikkatimi 3 gündür çekiyoooo
diceksinizki herkez herkezle konuşmak zorunda değil evet
ama bariz bi şekilde bunu belli ede ede yapmakta ayıp bence burası bi paylaşım sitesi canım ona sıkıldı valla
Selam ben geldim. Yatacaktım bir bakayim neler yapıyorsunuz dedim.
Bu saate göre topik oldukça kalabalık
çok şükür canım.bir sorun çıkmadı.sadece kasıktaki lenf bezlerinde hafif bir büyüme olmuş.antibiyotik verdi.1 ay sonra kontrole çağırdı.
bencede haklısın kikolecim:umursamaz:bende farkındayım bunun ama dile getirmek istemedim mesele benim yazdıgım hiçbir şeye cevap verilmiyor kaganım gelişimini yazdım kimse kaale alıp iyi bile dememiş:sinifsinif:neyse önemli deil ama bende üzülüyorum vallahi:umursamaz:
amannnnnnn zaten kale alınmıycam ne yazıyorumki kaçıyım bari
nazlıbahar geçmiş olsun bebşdemi grip oluyoo . ıhlamur içir diyolar . sende bolbol iç . benimde oğlan bu gün başladı hapşuuu lara burnu bi akıyo bi tıkalı daha fazla bi sıkntısı yok ıhlamur bulup içirecem başka ne yapılabilirki serum fiz. kullansammı acep doktorda uzak bize :sinifsinif:rezene kullanan varmı arkideşler ben arada vermeye çalışıyorum almıyodu dün ne hikmetse cokurcokur içti bitirdi . hipp rezene almıştım ondaa bir ay içinde bitirin diyor nerden bitirecek çocuk onu bir ayda koca paker bi atlı kaşığı kullanılıyo kalanı atcazmı yani koca paketi yenisini alalım diye yapoyolarölekesişnlikle yalmaz:
Günaydınnnnn, hepimiz için güzel bigün olsun inşallah opuyorumnanaktan
Akşam gece çayını verdim Ali Eymen'e,serum fizyolojiye de devam ettik burnu çok rahatladı,çayın etkisi mi bilmiyorum ama rahat rahat uyudu paşam gece maşallah,emmek için uyandı sık sık ama huzursuz değildi.Bugün yine çaylara devamm.
Sizler nasılsınız ?
günaydın kızlar
birşey sorucam sizlere.siz bebekleri hoplatırken filan ayaklarını nasıl basıyor.tam çok bastırmıyoruz ama.sanki tek ayağı yamuk gibi geliyor bana.gerçi altı aya kadar öyle oluyormuş galiba ama sizede bir sorayım dedim
biz bir sonraki ay başlıyoruz ek gıdalara. sadece mama ile beslendiği için artık ek gıdalara başlamalıyız dedi doktor. canım yavrum nihayet sadece mama yemekten kurtulacak.
kızlar çok fena belim ağrıyor. ne yapacağım bilemedim. şimdi çıkıyorum bakalım bebeğimi kucaklayabilecek miyim.
kızlar bebışlerle dısarı cıkıyormusunuz yuruyuse falan?
Kızlar Deviti günde kaç damla veriyosunuz ?
kızlar hepinizi çok seviyorum bir sürü alıntı yaptım ama kızızm uyuyordu tam cvp lamaya geldi sırak bağarmaya başladı şimdi ben naapıyım..huriş h.g nerelerdsn sbhtn berı uyuyormuydn yoksam
kızlar bebışlerle dısarı cıkıyormusunuz yuruyuse falan?
hergun yikiyor musunuz? ben 2 gunde bir. ev nedense cxok ruzgarli. cekiniyorum.
diloşum hoşgeldinnnn,senin tempoya maşallah valla misafirler falan okudum geçmişte nazar değmesin anacım
niye huysuz acep,okulu mu istemiyo yoksa ilgi mi bekliyo ?
canım huysuzluğun sebebi ne,okula alışamadı mı yada eylülü mü kıskanıyo
dılara dun nasıldı aynımı yıne???
hergun yikiyor musunuz? ben 2 gunde bir. ev nedense cxok ruzgarli. cekiniyorum.
ay özledim valla sizinle muhabbeti bi türlü fırsatım olmuyo
havalar iyiden iyiye soğumaya başladı kızlar işimiz zor iyi bakalım bebişlere hasta olmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?